Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus evenaart nu al totaal aantal nederlagen van vorig seizoen

Laatste update:

Juventus draait niet goed in de Italiaanse competitie. Vier seizoenen achtereen legde de club uit Turijn beslag op de titel, maar zaterdag leed men alweer de derde nederlaag van deze competitie: een evenaring van het totaal aantal nederlagen van vorig seizoen. Napoli was ditmaal de boosdoener. Het elftal van Maurizio Sarri nam voor rust een voorsprong via Lorenzo Insigne en bouwde die via Gonzalo Higuaín uit. Mario Lemina deed nog wel wat terug, maar Juventus verloor toch (2-1).

/

Napoli ging de topper van zaterdag in Stadio San Paolo net als Juventus niet onbevlekt in. Na drie remises in vijf duels konden i Partenopei wel weer een zege gebruiken en daar werd ook naar gevoetbald. Een fraai uitgevoerd één-tweetje tussen Higuaín en Insigne resulteerde in de 1-0 van Napoli: van net buiten de zestien schoot Insigne met binnenkant voet binnen in de linkerhoek. De doelpuntenmaker speelde zijn honderdste Serie A-wedstrijd en bezorgde zichzelf dus een leuk cadeau, maar een paar minuten voor rust moest hij wel geblesseerd de strijd staken: Dries Mertens verving hem.

In de laatste fase voor rust had Napoli de score verder kunnen uitbreiden, maar Faouzi Ghoulam kreeg Gianluigi Buffon niet klein en in de rebound liet José Callejón zijn kans liggen. Aan de overzijde moest José Manuel Reina ingrijpen bij een schot van Simone Zaza, zoals dat eerder ook al was gebeurd. Juventus speelde in Napels zonder Mario Mandzukic, Sami Khedira, Claudio Marchisio en Stephan Lichtsteiner en bovendien kregen Álvaro Morata en Juan Cuadrado rust. Juventus was zichzelf niet en had ook in de beginfase na rust moeite om iets te forceren. Paul Pogba mikte een vrije schop in de muur en een schot van Paulo Dybala ging naast.

/

Er was een tweede goal van Napoli voor nodig om Juventus echt wakker te krijgen. Higuaín stuitte eerst nog op Buffon, maar twee minuten later maakte El Pipita er toch 2-0 van na een flinke opmars en een stevig schot met de linkervoet. Buffon zat er nog wel aan, maar werd toch geklopt. Ogenblikkelijk sloeg het bezoek uit Turijn terug en dat deed het via Mario Lemina. De Fransman, die afgelopen zomer op huurbasis arriveerde, schoot op aangeven van Dybala raak en gaf Juventus weer wat hoop. Die hoop bleek echter ijdel, want Napoli stond niet nog meer tegendoelpunten toe.

Massimiliano Allegri stuurde Cuadrado en Morata binnen de lijnen om de wedstrijd nog te doen kantelen in de laatste twintig minuten. Morata kreeg al gauw twee mogelijkheden om Juventus daadwerkelijk terug in de wedstrijd te brengen, maar beide kansen gingen er niet in. Ook Pogba kon geen heldenrol vervullen en kopte naast het doel van Reina. Juventus heeft na zes duels maar vijf punten en zal komende week aan het zelfvertrouwen willen werken, wanneer het in speelronde twee van de Champions League bezoek krijgt van Sevilla. Daarna wacht een thuisduel met Bologna.

Geef jij Juventus nog goede papieren om kampioen te worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juve is wat mij betreft officieel titelkandidaat af. Dit is veruit het slechtste Juve dat ik in bijna 5 seizoenen heb moeten aanschouwen. We spelen zonder indentiteit, zonder gogme, zonder eensgezindheid, zonder creativiteit en met minstens 5 voetballers die het niveau van Juve nooit aankunnen waaronder Zaza, Padoin, Hernanes en Cuadrado. Neen, dit word niks en ik hoop dat wanneer er enkele jongens teruggekeerd zijn uit blessure Juve terug gaat draaien, maar ik zie het somberder in met de speeldag. Er is simpelweg te veel gif en kwaliteit verloren gegaan deze zomer, dat maak je nooit meer goed.

Forza Juve!

26 september 2015 om 23:06

@Alex

Ik ben het volkomen met je eens en wat mij ook zo erg stort, waarom Evra??? Waarom geen Alex Sandro, 1 van de beste linksbacks ter wereld vind het nog steeds zonde dat hij niet bij R.Madrid te bewonderen is, en was blij dat hij bij zo een leuke club zit als Juve maar helaas speelt ie bijna nooit wat bezielt die Allegri!

26 september 2015 om 23:31

Kunnen we niet spreken van het Allegri-virus? Laten we wel eerlijk zijn, hij is met Juventus vorig seizoen boven zichzelf uitgestegen en heeft nu te maken met de (misschien wel onterechte) abnormaal hoge verwachtingen van een elftal dat drie cruciale spelers heeft verloren. De creativiteit van Pirlo en de dreiging van Tévez worden enorm gemist.

Van een toptalent als Pogba zou je op dit moment toch verwachten dat hij de leiding op het middenveld over zou nemen, maar blijkbaar is er in het elftal dusdanig veel (wellicht ook op mentaal vlak) veranderd dat Juve wellicht geen titelkandidaat meer genoemd kan worden.

27 september 2015 om 08:28

Wbt het allegri-virus geef ik je helemaal gelijk. Gebeurde hem bij Milan ook al. Eerste seizoen prima met de erfenis van e3n ander. Maar daarna is het huilen met de pet op.

27 september 2015 om 00:11

Ik weet ni wat gy in u ogen hebt maar als ge zegt dat cuadrado slecht is en 'juve niveau niet aankan' dan moet ge toch eens een wedstrijd kijken

27 september 2015 om 00:47

Het huidige Juve-niveau kan hij ook prima aan. Dat is echter een paar niveaus lager dan wat Juve de laatste jaren gewend is.

27 september 2015 om 08:31

Cuadrado niet? Misschien moet je even een wedstrijdje kijken. Kan je eerder zeggen Dybala.

Ik snap niet waarom hij start met padoin dybala en zaza. Met morata - mandzukic - cuadrado had je een veel degelijker team staan. Lemina overigens erg goed gister.ook centraal.

De focus en discipline is totaal zoek in dit team. Kun je nog zo’n goede tacticus als coach hebben, als het fundament voor die tactieken ontbreekt heb je er niks aan. De kern die Conte’s gedachtegoed heeft overgebracht van jaar na jaar is in de zomer opeens opgebroken en Allegri is tot nu toe niet gebleken dit op te lossen. Het begint er steeds meer op te lijken dat hij, net als bij Milan, vooral op het succes van zijn voorganger voortborduurde. Het is wachten op de terugkeer van Marchisio. Als het dan nog steeds zo waardeloos gaat, mag Allegri van mij wegwezen, voordat het te laat is.

De vloek van Allegri bestaat dus echt!

Volgende keer trouwens maar wat Primavera spelers gaan opstellen. Ik kan me niet voorstellen dat er zelfs daar iemand rondloopt die nog trager en slechter is dan Hernanes.
Ik klink overigens negatief, maar na gezien te hebben met wat er met Milan en Inter is gebeurd, kunnen we niet te lang achterover gaan leunen. Anders zit je echt in een sportieve crisis.

26 september 2015 om 22:50

@jorinus

Is hernanes zo slecht dan??
Vond het een goeie speler bij Lazio.

26 september 2015 om 22:56

Hij was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het tweede tegendoelpunt, werd telkens eruit gelopen door Hamsik en Jorginho, wist helemaal niets op te bouwen. Hij is dan ook een nummer 10 in plaats van een spelverdeler (waar hij vandaag stond). Maar van een speler van zijn kaliber verwacht je veel en veel meer.

Sorry maar dit poll vind ik toch een beetje belachelijk. Als je kijkt naar het selectie wat ze nu hebben en hoe ze spelen in het algemeen dan nee zie ik ze zeker niet als titel kandidaat. Oh en niet te vergeten dat ze al 10 punten achter de koploper inter staan...

Dramatische start van het seizoen. Kampioenschap is zo goed als weg. Voorin zoveel kansen en dan wederom met een slecht resultaat van het veld afgaan. Hopen dat de CL beter gaat.
Forza Juve!

Weg titelkansen, als je zo speelt verdien je t ook niet. Ik weet dat het te vroeg is om dat te zeggen, maar het gif en de discipline vam vorig jaar lijkt in rook opgegaan zijn. Maar goed, hopelijk komende week in CL verandering! Forza Juve!

de titel zegt wel genoeg denk ik, wat een drama. Ik heb zelfs in het jaar voor Conte een beter Juventus zien spelen, deze jongens spelen alsof ze bij calgiari lopen te ballen. Pogba laat nu denk ik zien hoeveel beter hij speelde door goeie spelers als vidal pirlo en marchisio om hem heen. Jammer, we hadden hem moeten verkopen in plaats van Vidal. Voor de rest is het wat mij betreft allegri Exit, want ookal heb je kwaliteit ingeboet, die heb je ook gekocht. Hij had echt wel betere keuzes kunnen maken dan dit. Ala, jaartje geen kampioen is ook niet erg, maar haal wel de CL, anders gaan we naar de filistijnen.

Napoli uit is altijd lastig. Ze rennen en vliegen van alle kanten. Constante druk en hoge bal circulatie plus dat fanatieke aanhang erbij. Ieder ploeg kan hier punten verspelen. Maar juve van vorige jaar zou veel beter spelen dan de team van nu. Eigenlijk was juve best onmachtig. Dat is wel schrikken. Al jaren heb ik ze niet zo zwak gezien. Maar juve moet je niet afschrijven die komen zoals altijd terug.

4 seizoenen en 4 titels met een CL-finale als kers op de taart. Vidal weg? Pirlo weg? Is het niet een tikkeltje normaal dat de Oude Dame wankelt? Ze hebben bijna een half decennium gedomineerd in de competitie. Het is zeer moeilijk om weer op te laden. De competitiebeker is gedegradeerd naar zilver/kopermassa?

26 september 2015 om 23:01

Tot*

Ach nog 1 nederlaag erbij en het is de evenaring van de vorige 2 seizoenen............

Succes went precies, rustig blijven jongens, we kwamen ook terug van de serie B. Geef het de tijd. 3de plaats en CL-overwinning vind ik ook goed haha.

Ik heb tijdens me werk wat kunnen kijken, helaas niet de hele wedstrijd. Wat ik wel zag was dat er bij Napoli lekker gecombineerd werd, net als wat ze tegen Lazio lieten zien. Het doelpunt van Insigne was mooi, wat een lekkere speler zeg! Een genot om naar te kijken. De verdediging begint er ook wat beter uit te zien (eindelijk) en ik weet dat we gewonnen hebben van Juve wat heerlijk is maar het was niet Juve op zijn sterkst.

Al om al ben ik tevreden! Wel geluk dat we die penalty op het einde niet tegen krijgen!.

Sjoeeerd!

Palombo, waar ben je? Ik dacht dat de vijfde titel eraan zat te komen? Het is maar dat Inter, Milan en Roma ook nog niet heel erg overtuigen. Er ontbreekt echt veel aan dit team, wat een verschil met afgelopen seizoenen zeg. Ik zou het overigens wel leuk vinden als een andere club kampioen wordt. Niet dat ik het Juve misgun, maar eens een andere club kampioen is ook wel leuk. Napoli speelde erg goed, de hand van Sarri is goed zichtbaar aan het worden. Hopelijk kunnen zowel Juve als Napoli goede resultaten neerzetten in Europa aankomende week.

Ze moeten die club-arts van 20 jaar geleden terughalen. Heeft ze destijds de champions league opgeleverd.

27 september 2015 om 00:36

@janklazen
Het Ajax wat in de jaren 70 de finale van zowel Juventus als Inter won stond strak,van de doping dus wat is je punt?

27 september 2015 om 11:40

Focus jij je nou maar op plek 4 Eredivisie

Drama start van het seizoen. Je ziet in de selectie dat ze creativiteit en discipline missen. Sommige kunnen het niveau, wat ze moeten bereiken, in deze vorm niet aan. Kampioenskandidaat nummer 1 zullen we niet meer zijn, maar we doen zeker nog mee.

geven de Juve fans me nu nog steeds ongelijk ?
Dit is wat ik in het begin al aan gaf. Dit is een heel ander Juventus dan de vorige jaren.
Dit is echt geen selectie waarmee ze kampioen kunnen worden. Evra - Padoin - Lemina - Zaza serieus ? Dit seizoen mogen ze blij zijn als ze de top 8 halen. Bewijst ook nog maar eens wat voor een rare coach Allegri is, kan alleen met topspelers kampioen worden, gebeurde met Milan ook, toen de topspelers vertrokken, bakte hij er niks meer van.

27 september 2015 om 02:10

Als de kwaliteit uit een elftal verdwijnt worden de resultaten inderdaad snel minder, scherp! Allegri is ook niet mijn trainer hoor, maar het is nu nog niet zo alsof de achterstand onoverbrugbaar geworden is. Ik kan er wel wat clichés tegenaan smijten, maar ik bespaar je ze Juve gaat de top-3 gewoon halen, maar voor de schaal mogen ze gigantisch hard aan de bak.

Deze selectie mist de harde hand van Conte. Conte had zijn mannetjes zorgvuldig uitgekozen met werkers als Vidal en Tevez die vuur en passie in de ploeg brachten en Pirlo die voor de rust en kalmte zorgde. De rust is verdwenen en van de passie blijft niets meer over. Ik zou Lemina en Hernanes op de bank zetten voor werkers als Sturaro en Pereyra in een 352 formatie. Back to basic zeg ik, met Dybala naast Morata en een middenveld met Sturaro, Pereyra en Pogba. Sandro op links, Cuadrado op rechts en Rugani ipv Barzagli.

Ik weet dat vele Juvetini deze formatie niet meer willen zien, maar het is wel de tactiek die ons terug groot heeft gemaakt in Italië en in mindere mate Europa. Deze formatie was een unicum in Europa en heeft een hele competitie van denkwijze doen veranderen. Samen verdedigen en samen aanvallen, zo leer je de nieuwe jongens om voor elkaar door het vuur te gaan, een mentaliteit die bij Juventus past en altijd deel uitmaakt van onze club.

Fino Alla Fine, Forza Juve

Buffon
Rugani
Bonucci
Chielinni
Cuadrado
Sturaro
Pogba
Alex Sandro
Pereyra
Dybala
Morata
27 september 2015 om 13:33

ik kan me volledig aansluiten bij jouw mening en opstelling. juventus heeft het altijd moeten hebben in elke generatie met werkers! vidal-marchiso-chiellini,
vroeger conte-davids-tacchinardi, daarvoor di livio-conte-deschamps
in de jaren 80 gentile tardelli scirea... milan heeft altijd elftallen met vele vedettes gehad inter ook. juve meestal met 1 vedette aangevuld zoals del piero of platini

In de serie A wil het nog niet lukken met juve. Veel onnodige punten verloren. De nederlaag gisteren was terecht. Met een 352 hadden ze napoli beter kunnen opvangen. Er is nog tijd genoeg om de titel binnen te halen maar dan moeten er wel punten gehaald worden. Is het dramatisch? Nee. De supercoppa is gewonnen en woensdag bij winst bijna de volgende ronde CL. Blessurevrij is wel wenselijk nu, en spelen met het mes tussen de tanden. Dat laatste mis ik. De rest komt vanzelf. Chiellini, Lemina waren de beste gisteren. Pereyra zie ik liever een linie naar achteren zoals het laatste kwartier. Forza juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren