Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus en Atlético Madrid beginnen met sterke opstellingen aan onderling duel

Laatste update:

Matthijs de Ligt begint zaterdagavond in de basis bij Juventus voor de vriendschappelijke wedstrijd in het Zweedse Solna tegen Atlético Madrid. De Nederlandse verdediger vormt samen met Giorgio Chiellini het verdedigingsduo van de Italianen. Juventus begint met een sterke basiself, waarin ook plaats is voor sterspeler Cristiano Ronaldo.

De ontmoeting met Atlético betekent voor Juventus normaliter de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in Italië. La Vecchia Signora begint de nieuwe voetbaljaargang in de Serie A over exact twee weken met een uitwedstrijd tegen Parma en trainer Maurizio Sarri lijkt het duel met Atlético te gebruiken om zijn beoogde basiself aan het werk te zien. Behalve De Ligt beginnen ook onder anderen Ronaldo en Miralem Pjanic in de Friends Arena.

De Ligt zal zaterdagmiddag vermoedelijk de nodige duels gaan uitvechten met João Félix en Álvaro Morata: de twee spitsen krijgen bij Atlético voorin het vertrouwen van trainer Diego Simeone. Ook zomeraanwinsten Kieran Trippier, Renan Lodi en Marcos Llorente zijn bij de Spaanse club verzekerd van een basisplaats. Atlético begint het seizoen in Spanje volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen Getafe.

Opstelling Juventus: Szczesny; De Sciglio, De Ligt, Chiellini, Álex Sandro; Khedira, Pjanic, Rabiot; Douglas Costa, Higuaín, Ronaldo

Opstelling Atlético Madrid: Oblak; Trippier, Giménez, Savic, Lodi; Koke, Llorente, Saúl, Lemar; João Félix, Morata.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft hij zich in de basis gespeeld? Zou fantastisch zijn.

10 augustus 2019 om 17:36

Lol zijn gewoon oefenwedstrijden,je doet net alsof hij 6 maanden op de bank zat...

10 augustus 2019 om 19:04

Toch lijkt dit een redelijke “basis elf” te zijn.

Mooi dat de Ligt hier tussen staat. Hopelijk speelt hij goed en houdt hij een basisplaats dit seizoen. Mooie club in te groeien en prijzen te pakken.

10 augustus 2019 om 17:30

Ben bang dat het over is voor onze kleine Argentijn en het bestuur het nog bonter gaat maken door Paolo te ruilen tegen Icardi, hoop het niet maar zie dit bestuur overal voor aan.

Ik hoop nog op Chiesa of een top middenvelder maar zit er niet meer in denk.

En waar is Dybala weer ??

10 augustus 2019 om 17:22

Er zijn 3 zwakke schakels . De sciglio. Khedira en higuain

10 augustus 2019 om 17:26

Is pas terug aan trainen.

10 augustus 2019 om 17:31

Ik hoop dat hij mag invallen. In elk geval is hij wel mee naar Zweden.

Fingers crossed...

Wordt dit ergens uitgezonden?

10 augustus 2019 om 18:05

Niet op ziggo sport iig

Verassend om Diego Costa op de bank te zien na deze voorbereiding. Gek genoeg was het centrum een probleem tijdens de voorbereiding tot nu toe maar gekukkig is Gimenez terug dus ik hoop dat het met hem erbij een stuk sterker staat.

10 augustus 2019 om 17:55

Diego Costa heeft tot nu toe alle wedstrijden gespeeld, terwijl er nu nog niks op het spel staat. Hij heeft bewezen dat hij goed ingespeeld is op de rest van het team en fit genoeg is voor een basisplek. Nu is het aan Morata om te bewijzen dat hij goed genoeg is voor een basisplek.

Jeetje, hopelijk gaan we niet heel het seizoen naar een middenveld van Pjanic, Khedira en Rabiot kijken. Verder Higuain zo snel mogelijk lozen en Icardi halen.

Verdomme als Felix 120 miljoen waard is dan is MdL het dubbele!

10 augustus 2019 om 19:32

Joao Felix weet anders twee keer vrij eenvoudig te scoren... en zijn directe tegenstander Mathijs de Ligt staat erbij en kijkt er naar..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren