Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus bevestigt interesse in ‘jokers’: ‘Ik ben op zoek naar egoïsme’

Laatste update:

Massimiliano Allegri heeft de belangstelling voor Isco en Oscar bevestigd. De trainer van verliezend Champions League-finalist Juventus laat zondag in La Repubblica weten op zoek te zijn naar creatieve geesten en noemt de middenvelders van respectievelijk Real Madrid en Chelsea ‘jokers’.

/

“Dat soort spelers zorgt altijd voor leven in de brouwerij en kan het verschil maken op de ranglijst”, vertelt Allegri, die ook uit de doeken doet dat hij Domenico Berardi van Sassuolo en Federico Bernardeschi van Fiorentina interessante spelers voor zijn werkgever uit Turijn vindt. Saillant: Juventus nam donderdag definitief afscheid van Berardi door de helft van de eigendomsrechten voor tien miljoen euro over te doen aan Sassuolo.

“Egoïsme in beperkte mate is niet schadelijk voor een team. Het aantrekken van een nummer tien is voor mij een tactische wens, maar ik hoop daarmee ook meer positieve egoïsme aan de ploeg toe te voegen. Zonder Carlos Tévez en Andrea Pirlo moet Juventus een verandering ondergaan”, aldus Allegri.

Wie past beter bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo opvallend is het nieuws van Berardi niet gezien het feit dat Juventus een terugkoop clausule heeft bedongen.

On: Mourinho laat Oscar niet lopen. Heel talentvol en werkt hard. Ook Isco zie ik niet vertrekken naar Juventus. Die moeten gewoon verder kijken naar uitblinkers bij Subtoppers zoals Eriksen.

28 juni 2015 om 21:35

Oscar laat zijn talent maar in 20-25 wedstrijden zien. Houdt het nooit een hele seizoen vol. Jammer dat Mourinho gek op hem is, wat mij betreft strik eromheen en alles op alles zetten om Mata terug te halen.

28 juni 2015 om 22:09

Oscar is nog jong en heeft nog nooit een voorbereiding meegedraaid. Zijn wisselvalliger baart mij ook zorgen net als zijn fysiek. Hopelijk is hij dit jaar wat constanter.

29 juni 2015 om 16:54

oscar is in potentie de beste middenvelder van europa. hij is een soort kaka, technisch maar toch in staat om in dienst van het elftal te spelen.

28 juni 2015 om 21:39

Juve heeft met Dybala al een joker in huis, die jongen is pas echt goed en is onze toekomst wanneer er niets onvoorziens op zijn pad komt. Dybala is toekomstig Barcelona materiaal als hij zo doorontwikkeld. Oscar vind ik helemaal niet goed en ik begrijp niet wat mensen in hem zien, maar goed ik kijk dan ook enkel incidenteel naar hem, zag hem met Brazil aan het werk en soms in de Cl, heb hem ook al vaak geyoutubed om de hype proberen te begrijpen en ik zie het niet.

28 juni 2015 om 22:12

Je moet hem ook niet op YouTube bekijken. Probleem bij Oscar is wel dat je de goede wedstrijden eruit moet pikken. Bij vlagen is hij geniaal. Mooi voorbeeld is die Champions League goal tegen Juventus. Achter standbeeld langs wegkappen en stijf in de kruising.

29 juni 2015 om 16:55

oscar is een soort kaka. verder is hij op dit moment veel verder in zijn ontwikkeling dan Dybala aangezien hij wk en CL ervaring heeft. iets van daybala mist

28 juni 2015 om 21:40

Isco krijgt bij juve meer speeltijd, meer kans op het winnen van de beker en de competitie dus genoeg rede om naar juve te gaan.

Oscar is denk ik lastiger on te halen.

Zoude beide erg leuke spelers zijn voor juve.

28 juni 2015 om 22:10

Isco heeft hij Real genoeg kans op prijzen. Dat je met 80% zekerheid kan zeggen dat je kampioen wordt lijkt me ook niet altijd leuk.

29 juni 2015 om 17:02

zolang messi bij barca is heeft iscoo meer kans op prijzen bij Juve dan biJ real.

Ruilen tegen Pogba plus 30 miljoen

28 juni 2015 om 21:42

Je bedoelt dat Chelsea er 30 bij moet doen, mag ik hopen?

28 juni 2015 om 23:30

oscar+ 30 miljoen is alsnog aan de lage kant aangezien de bedragen die worden genoemd. Pogba schijnt namelijk niet weg te mogen onder de 80 miljoen.

29 juni 2015 om 16:57

mee eens. oscar plust 30 miljoen is niet voldoende. pogba is minstens 2 x zo goed. Fysiek sterk, iets wat oscar totaal niet heeft.

Alsjeblieft verlos ons van Oscar. Isco is toch onhaalbaar, Real laat hem echt niet vertrekken.

28 juni 2015 om 21:46

Wat is er mis met Oscar? Ik vind hem een uitstekende voetballer met een goede techniek en veel loopvermogen. Past wel bij Juve denk ik.

28 juni 2015 om 21:55

Te wisselvallig, in het tweede seizoenshelft heb je niks aan hem.

28 juni 2015 om 21:48

Ik zie Oscar liever blijven. Dit is de eerste zomer in jaren dat hij rust heeft, ben wel benieuwd hoe hij het komend jaar bij ons gaat doen. Of we moeten hem kunnen vervangen voor een Pogba of Isco. Hoeveel ik ook van Mata hou, hem hoef ik niet meer terug te zien in het blauw. Matic is bijna 27, Fabregas is 28, met Mata hebben we een speler rond dezelfde leeftijd. Dat zou betekenen dat we in 5 jaar tijd ons hele middenveld moeten vervangen. Ook kost hij waarschijnlijk een vermogen.

28 juni 2015 om 21:57

Oscar is leuk voor 20 wedstrijden, daarna is hij uit vorm en loopt hij alleen maar in de weg. Hij mag dan wel jong zijn, maar als hij niet de kwaliteit heeft om een hele seizoen of meerdere seizoenen te presteren kan hij weg.

28 juni 2015 om 22:07

Ik denk dat hij komend seizoen nog wel een kans verdient. Presteert hij dan ook niet dan mag hij inderdaad vertrekken. Al denk ik dat hij komend seizoen al op de bank beland. Het lijkt er sterk naar dat Griezmann komt, en Willian is vele malen beter op 10.

29 juni 2015 om 16:58

Vervangen met pogba kan, maar doen moet er nog 40 miljoen bij betaald worden aangezien pogba 80 mil waard is.

29 juni 2015 om 17:03

waarom is Mourinho dan zo gek op oscar? Over lees ik juist dat hij de stille kracht is achter chelsea/

29 juni 2015 om 17:08

Hij werkt echt keihard. In vorm creëert hij kansen en doelpunten maar daarnaast verdedigt hij ook voor de volle 100% mee.

En inderdaad als Pogba gehaald zou worden moet er natuurlijk nog wat geld bijbetaald worden!

30 juni 2015 om 15:30

Dit lees ik dus ook inderdaad. Chelsea geeft ons 40 mil + Oscar. dan mag Pogba zeker weg hoor.

Isco is een veel betere voetballer dan Oscar. Maar ik zie Oscar zich wel gemakkelijker aanpassen in het systeem dat De Oude Dame speelt. Isco is alleen aan de bal goed, zonder bal heb je eigenlijk helemaal niks aan hem en als je de mindere bent dan geeft hij meestal niet thuis. Niks ten nadele van Isco hoor, want zijn balbehandeling is werkelijk goddelijk.

Oscar heeft een prima techniek en ook nog eens loopvermogen om eventueel balverlies te kunnen corrigeren. Als ik het voor het zeggen zou hebben bij Juventus dan zou ik dus voor Oscar gaan.

29 juni 2015 om 16:59

wat betreft bal gevoel en dribbels is Isco beter dan oscar idd, Oscar heeft heeft de betere ervaring en stamina. Oscar is een jongen die weet hoe het is om een WK halve finale te spelen. Dit is zeldzaam.

Oscar is overhyped om er een populair woord tegenaan te gooien. Isco hebben ze meer aan.

Even de poll vertalen:
Wie is egoïstischer?

Denk dat beiden hun club niet verlaten trouwens. Beiden zijn niet altijd basisspeler maar maken genoeg minuten.

28 juni 2015 om 21:47

Isco vind ik een perfecte juve speler, het zou mij persoonlijk niets verbazen als hij naar juve vertrekt.

Oscar wil ik niet en Isco is onhaalbaar voor Juve, maar die Bernardeschi is een talent hoor, probleem is dat die bij Fiore voetbalt. We hadden Berardi gewoon moet kopen voor de helft. En we hebben bovendien Dybala al, die heeft dat joker gehalte.

28 juni 2015 om 22:45

Sinds de generatie Kaka en Ronaldinho heeft Brazilië geen trequartiste van echt topformaat voortgebracht. Plus, Brazilianen en Juve is een vooralsnog niet een zo goede combinatie gebleken. Dat typische vrijgevochten gevoel en instinct is natuurlijk fantastisch, maar er hangt ook een gebrek aan echte discipline aan vast. Dat past niet bij Juve.

Ik hoop dat Allegri niet te veel inspraak gaat krijgen op het transferbeleid. Wensen zijn oké, maar het moet ook realistisch blijven. Als er nog meer verkocht en gekocht wordt blijft er maar de helft van de basis over en moet je dus ook voor de helft overnieuw beginnen. Eerlijk gezegd, hebben we nu al voldoende uitgegeven. Tenzij we een speler voor een astronomisch hoog bedrag gaan verkopen, zie ik liever geen grote aankopen meer deze zomer (van boven de 30 miljoen).

28 juni 2015 om 22:57

Jovetic huren met een optie tot koop lijkt me de beste situatie. Dan kan Juve Coman verhuren. Met Morata Jovetic en Dybala heb je een bijzonder getalenteerde creatieve en doelgerichte trio. Mandzukic die natuurlijk zijn plek ook zo nu en dan zal opeisen en dan Zaza die ook minuten zal pakken zo nu en dan. Met die 5 voor de 3 posities voorin aangevuld met soms Pereyra zit Juve goed en divers.

Juve kan de ontwikkeling van Berardi en Coman scherp in de gaten houden en naar verwachting is Berardi volgend seizoen gewoon klaar voor Juve. Mandzukic, Jovetic en Zaza zullen gewogen worden. En is de aanvalslinie voor volgend seizoen ook weer duidelijker.

29 juni 2015 om 12:12

Jojo is voor mij altijd welkom. Als hij niet met blessures sukkelt is het een fantastische baltovenaar. Het zou ook de cirkel rond maken. Als Tevez niet naar ons gekomen was, was Jovetic niet naar City maar naar Juve zijn gegaan denk ik.
Enige limiet die ik zou zetten is met de optie, die mag zeker niet boven de 30 miljoen komen.

29 juni 2015 om 17:04

Dan vergis jij je in oscar. hij zit juist vol met discipline. net als kaka is hij een uitzondering op de regel bij brazilié. altijd hard werken.

30 juni 2015 om 15:35

dat lijk mij niet juvepsv. Met khadira en Marchisio en Vidal hebben wij genoeg spelers die ipv Modric kunnen spelen. Wij hebben aanvallende creatieve mf nodig.

29 juni 2015 om 17:00

waarom is isco onhaalbaar en oscar wel? Wij hebben met Pogba kapitaal in huis ter waarde van 80 miljoen. Met Pogba kunnen wij zelfs over CR7 praten. dan moet er natuurlijk wel geld betaald worden.

29 juni 2015 om 17:29

Had er niet aan gedacht dat Juve hem misschien als ruilmateriaal zou willen, Isco plus geld voor Pogba bv, dat zou ik toejuichen. Anders denk ik niet dat Isco haalbaar is voor ons. En ja praten over Ronaldo kan iedereen, maar Ronaldo blijft bij Real tot hij op een dag terugkeert bij United, die komt echt nooit naar Juve, onhaalbaar.

30 juni 2015 om 15:33

Wij hebben CR7 ook niet nodig haha. vergeet niet dat cr7 inmiddels een oude 30 jarige is. Ik overdrijf nu inderdaad maar een Type Oscar of Isco heb je veel meer aan.

Isco zou een geweldige speler zijn voor Juventus! Ik zou het echt toejuichen als hij de overstap zou maken!!

Neeee pleassss geen isco naar juve ondanks dat ik hem heel graag wil zien spelen omdat ik alleen fox heb. Maar asjeblieft niet naar italie daar word je simpelweg verkracht en het publiek i s om te huilen.
En ja ik krijg nu een heleboel haters op me maar ik heb niks met de serie a excuses.

En ja ik vind het knap dat de seria a weer mee doet in europa ben ik ook trots op

28 juni 2015 om 21:51

Je hebt niks met de Seria A maar je bent er trots op dat ze weer mee doen in Europa .... ? Bovendien is het afwachten of we weer meedoen in Europa, 1 zwaluw maakt nog geen zomer.

28 juni 2015 om 22:00

Ja ik heb niks met de serie a dat klopt inderdaad, maar een juventus ac milan roma horen gewoon in de CL of ik er nou iets mee heb of niet. En ben er blij mee dat ze eindelijk weer een klein beetje een rol van betekenis spelen. En juventus natuurlijk afgelopen seizoen een grote rol haha.

Zonder Andrea Pirlo?! Ik weet dat er geruchten rondspelen maar is Pirlo definitief weg?

28 juni 2015 om 21:52

Er is nog niks officieel nee, maar ga er maar van uit dat hij naar Amerika vertrekt, de geruchten en de logica erachter zijn gewoon te fel.

28 juni 2015 om 22:29

Ondanks dat het misschien beter is als marchisio zijn plek inneemt (en dan khedira voor marchisio) vind ik het toch zonde. Het is een voetbalgrootheid die je graag bij de club houdt

29 juni 2015 om 17:05

nee man, Pirlo kon al de finale van de CL niet meer belopen. had 1 uistekende pass, maar voor de rest niets. Wij moeten nu verjongen.

Berardi komt terug na volgend seizoen met de terugkoopclausule! Raar dat voetbalzone niet goed ingelicht is.

Bernardeschi is ook een goeie talentvolle dribbelaar maar vanaf Fiorentina naar Juventus kan alleen via een omweg. Als we een joker/dribbelaar nodig hebben dan moeten we Felipe Anderson halen, maar met Dybala hebben we al een geweldige joker/dribbelaar.

Chelsea moet proberen Vidal in de deal te betrekken een middenveld met Matic en Vidal is ijzersterk met iets daarvoor Fabregas die het spel controleert en beheerst je hebt in mijn ogen dan echt een ontzettend sterk middenveld waar je niet zomaar doorheen komt.

30 juni 2015 om 15:37

Vidal + 20 miljoen voor Oscar lijkt mij een uitstekende deal. En ja, Vidal is op dit moment natuurlijk veel beter. Het zou mij niets verbazen als dit ook gaat gebeuren.

De enige kans om Isco naar Juventus te laten gaan is hem betrekken in een Pogba deal. Anders zie ik het echt niet gebeuren.

Een echte nr 10 lijkt me idd ook voor elk team gewoon een pre.
Er zijn er vele.... maar er zijn maar enkele die uitblinken
Maar als ze het bezitten dan bezitten ze het vaak op zo een attractieve manier.
Dan denk ik aan Baggio bijv. Heerlijk!

ps wat Isco betreft , op het moment zie ik hem nou echt niet naar italie verkassen.

Isco is een geweldige speler en zou een geweldige aanwinst voor Juventus zijn, Oscar vind ik persoonlijk een stuk minder maar Is natuurlijk nog jong dus hij kan nog beter worden.

30 juni 2015 om 15:34

Oscar zijn werklust past echter veel meer bij juve dan isco die vaak lui en lakoniek oogt.

Ik denk dat ze beiden geweldige aanwinsten zouden zijn voor Juventus, spijtig genoeg zie ik ze niet snel weggaan bij hun clubs. Mourinho heeft al meermaals aangegeven Oscar niet te laten vertrekken en Madrid beseft denk ik wel goed genoeg hoe goed Isco wel niet is. Hopelijk vertrekt Isco wel, aangezien hij bij Madrid niet altijd een basisplaats heeft. Zo een speler wil je wekelijks zien schitteren toch..

Gewoon wijnaldum naar juventus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren