Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juve laat vijf basiskrachten buiten selectie voor kampioenswedstrijd

Laatste update:

Juventus kan zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen SPAL kampioen worden, maar zal in Ferrara zeker niet in zijn sterkste opstelling aantreden. La Vecchia Signora heeft de nodige sterspelers niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen de huidige nummer zestien van de Serie A. Juventus heeft in het Stadio Paolo Mazza aan een punt genoeg om de Italiaanse landstitel veilig te stellen.

Cristiano Ronaldo, Miralem Pjanic, Blaise Matuidi, Daniele Rugani en Mario Mandzukic krijgen rust en ontbreken om die reden in de wedstrijdselectie van Juventus. Het is onduidelijk of Matuidi ook nog last heeft van een lichte blessure, aangezien hij in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Champions League tegen Ajax (1-1) een kwartier voor tijd gewisseld werd voor Paulo Dybala en niet helemaal fris leek.

Emre Can en Giorgio Chiellini ontbraken in Amsterdam al wegens blessures en zullen ook in Ferrara niet van de partij zijn. Douglas Costa heeft aan de heenwedstrijd een lichte kuitblessure overgehouden en maakt om die reden geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het duel met SPAL. Het betekent dat Juventus in de kampioenswedstrijd niet zal aantreden op volle oorlogssterkte.

Trainer Massimiliano Allegri heeft om deze reden jongelingen als Luca Coccolo, Grigoris Kastanos, Stephy Mavididi, Hans Nicolussi Caviglia en Paolo Gozzi een plaats gegeven in de wedstrijdselectie. Juventus heeft een voorsprong van twintig punten op naaste achtervolger Napoli en kan daardoor zaterdagmiddag de vroegste Italiaanse kampioen ooit worden, zeven speeldagen voor het einde van de competitie. Juventus neemt het komende dinsdag in eigen stadion op tegen Ajax in de strijd om een plaats in de halve finale van de Champions League.

Snap jij dit besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunnen ze niet beter de wedstrijd verzetten?

12 april 2019 om 19:18

Juventus is erg bang voor Ajax. En Christiano Ronaldo ook! Niets voor hem om een kampioenswedstrijd te laten schieten om rust te pakken...ze hebben door dat het in Turijn nog knap lastig kan worden!

12 april 2019 om 20:19

Jammer joh. Je roept maar wat zonder je te verdiepen in de clubcultuur van Juve. Zo te lezen volg je Juve niet. Ze hebben 24 gelijkwaardige spelers.

12 april 2019 om 20:53

Ja je moet natuurlijk met 20 punten voorsprong je gehele basisformatie vermoeien voor een belangrijke CL wedstrijd. Hartstikke dom om ze rust te geven. Zodat fit aan de aftrap staan.

12 april 2019 om 21:53

Natuurlijk joh, 24 gelijkwaardige spelers: mandzukic, Ronaldo, dybala, Chielinni Bonucci Matuidi daarvan hebben ze natuurljjk gelijkwaardige spelers voor op de bank zitten....

12 april 2019 om 19:52

@ Pparzyszek Italianen zijn geen watjes. Die doen dat soort dingen niet.

12 april 2019 om 20:23

Jij hebt blijkbaar de wedstrijd niet gezien woensdag. Dat was toch aardig watjesgedrag.

Ze zullen wel moeten (5spelers rust geven) anders gaan ze er dinsdag sowieso aan💪🏻💪🏻

12 april 2019 om 18:32

Anders? Ze gaan eraan! 2-3

12 april 2019 om 19:00

Laten we het hopen!

Nummer 8 op rij bijna binnen. Verstandig om alles op de Cl te zetten, dit jaar komt ie naar Turijn!

12 april 2019 om 18:37

Ik blijf het apart vinden dat een Hollander (aan je naam te zien) meer affiniteit heeft met een Italiaanse (buitenlandse) club dan met een NL club
Ik hoop dat Ajax weer kan stunten, al denk ik dat het wel erg lastig wordt om dat 2 x achter elkaar te doen

12 april 2019 om 18:42

Ja opzich kan dat apart zijn maarja ik ken bijvoorbeeld genoeg mensen uit Tilburg die voor Ajax of PSV zijn en dan vraag ik me ook af hoe je meer kan hebben met een club uit Amsterdam of Eindhoven dan met de club uit je eigen stad. Is misschien niet helemaal hetzelfde maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

12 april 2019 om 18:44

Ik ben zelf Arsenal-fan al heel erg lang, ben er gister nog geweest en als die tegen Ajax of PSV zouden spelen, zou ik ook voor Arsenal zijn. Bij elke andere buitenlandse club ben ik wel voor de Nederlandse club..

12 april 2019 om 18:47

Waarom moet je affiniteit hebben met een Nederlandse club? Ik snap dat echt niet. Misschien volgt ie de eredivisie geeneens en interesseert het Nederlands voetbal hem geeneens. Genoeg mensen die alleen interesse hebben in bv de pl ofzo

12 april 2019 om 18:47

Misschien is hij gewoon een halve Italiaan (langs moederskant dan) of 1/4 of ... of heeft hij enkele jaren in Turijn gewerkt/gestudeerd. Er kunnen 1001 'logische' redenen zijn om een buitenlandse club te steunen. En sommigen zijn gewoon niet geinteresseerd in de eredivisie (niet geheel onbegrijpelijk), maar eerder in Engels/Spaans/Italiaans/Duits... topvoetbal.

12 april 2019 om 18:57

Zeker de jongere generatie. Mijn zoontje kan het amper iets schelen wat er in de eredivisie gebeurt. Zelfde geldt voor veel neefjes van mij. Die willen allemaal geen ajax/feyenoord shirts/trainingspakken of whatever. Die lopen echt allemaal in Psg, Barca of Real madrid

12 april 2019 om 18:59

@Curacao01.
Ik heb ook veel meer met Juve dan met jou club.
Heeft gewoon net het gevoel te maken.
Persoonlijk heb ik al een zwak sinds ongeveer 1996 voor Juventus en hoop ook vurig dat ze de finale halen en winnen dit jaar.
Ik was afgelopen week dan ook zeer teleurgesteld in het spel van de Italianen omdat ik hun veel sterker acht dan Ajax.
Maar eerlijk is eerlijk, ondanks de wat saaie wedstrijd heeft Ajax wel laten zien dat ze meer dan tegengas alleen kunnen leveren...zeer knap

12 april 2019 om 19:03

Wel apart dat je sinds 1996 fan van juve bent. Dat was het (bekende) jaar dat ze de boel besodemieterd hebben met de wonderdokter.

12 april 2019 om 19:06

Ik ben Juventus supporter en dat mag best.

12 april 2019 om 19:11

Haha iedereen filosoferen dat je half italiaans bent, reageer jij zo. Mooi

12 april 2019 om 20:03

Hoezo is dat raar? Als je bijvoorbeeld al van kinds of aan fan bent van een buitenlandse club en die speelt dan toevallig tegen een Nederlandse pleg... waarom zou je ineens voor de nederlandse ploeg zijn?

12 april 2019 om 20:12

@chefvoetbal.
Eigenlijk nog meer daarna, dat ze zich met/onder DelPiero en Buffon terug geknokt hebben tot de onbetwiste nummer1 van Italie.

12 april 2019 om 20:22

Er zijn genoeg Nl's die voor Barca of Real zijn. Waarom is dat vreemd? Het gaat om je gevoel voor een club. De een vindt De Jong goed, de ander Chiellini. Ik vind de Italiaanse cultuur en passie geweldig. Tardelli en Gentile in 1982. Del Piero, Totti, Materazzi in 2006. Dat is toch fantastisch. Mensen kunnen het saai vinden. Ik vind het fantastisch als je de tegenstander in de waan laat dat hij beter is, maar toch gewoon wint.

12 april 2019 om 20:24

Ik ben zelf ook nederlander met meer affiniteit met real madrid en dat al jaaaren, vanaf dat ik 8 wat ofzo.

Kan toch gewoon

12 april 2019 om 20:46

@Curacao01, ik ben voor ADO en Juventus is onze vriendenclub. Dan ga ik toch niet voor onze grote rivaal in Nederland juichen?

12 april 2019 om 18:37

Ik vind het toch jammer, afgezien je liefde voor Juventus, dat je niet het Nederlands voetbal support en eigenlijk hoopt dat Ajax doorgaat! Het komt het Nederlands voetbal ten goede als dat gebeurt en het geeft de eredivisie meer aanzien waardoor er betere spelers naar ons land willen komen en willen voetballen!

12 april 2019 om 18:42

Wat een zeikers zijn jullie toch. Als juve fan heeft hij het recht op zijn club te supporteren tegen welke tegenstander dan ook. Is zijn goeie recht

12 april 2019 om 18:59

Precies! Lees vaker zo’n reacties. Laat iedereen toch lekker supporten wie ze willen.

12 april 2019 om 20:05

pleur een eind op man!!! het is niet alsof het Nederlands elftal de wk finale speelt! En dan nog nog mogen van mij mensen die hier wonen en meer affiniteit met een ander voetballand hebben, zie ook supporter

Maar echt ga mensen niet lastig vallen, puur omdat ze voor een andere club zijn en dan toevallig tegen de mensenmassa in gaat!

Als je niets met ajax hebt, maar wel jaren fan bent van een andere club, dan ben je gewoon lekker voor die andere club!

12 april 2019 om 20:26

En wij vinden het jammer dat we niet zonder gezeur een buitenlandse club kunnen supporten

Ze doen het in hun broek 😊😀😁

Ben ik de enige die die Hans Nicolussi heeft gegoogled? ON: Met 20+ punten voor maakt het ook niet meer zoveel uit wie er op het veld staan bij Juve...

Balen van Chiellini de return ook mist, dat is echt wel balen 😕

12 april 2019 om 18:54

Hmm is dat al zeker dan?

12 april 2019 om 20:06

Ik hoop het niet, zie het nu zo staan in de tekst... mocht het zo zijn, is dat wel jammer

12 april 2019 om 20:24

Nee is nog niet zeker. Zondag nemen ze een besluit.

Haha sommige reacties hierboven. Het is toch gewoon slim om spelers te sparen als je toch al kampioen wordt. Had Ajax die luxe maar dan zouden ze het ook doen.

12 april 2019 om 20:32

Ach dat is nederlandse euforie ten top natuurlijk.
Ajax zou hetzelfde gedaan hebben als hun in die positie zou zitten.
Heeft niks met angst te maken, nou ja angst vior blessures.

Erg logisch!

Maar goed. Juve gaat door.
Wel jammer, was ajax liever in de finale tegengekomen.

Was te verwachten na de woorden van Allegri. Ik denk ook dat andere basiskrachten niet zullen starten maar op de bank gaan zitten. Verder zie ik dat er een hoop talenten bij zijn gehaald maar Fernandes (ex PSV) niet. Dan weet je ook meteen waar je staat terwijl hij nu volop vlieguren kon maken in de KKD. Iemand enig idee hoe hij het nu in de jeugd van Juve doet?

12 april 2019 om 19:04

Fernandes is zo beetje hele seizoen geblesseerd geweest

Hopelijk worden ze gewoon kampioen dit weekend, en vieren ook de sterspelers dat net te lang en uitgebreid. Een paar spelers met een paar kleine oogjes of wat alcohol verkrampingen zou Ajax ten goede komen.

12 april 2019 om 20:15

Het belang van de wedstrijd morgen zal vele malen kleiner zijn dan van die van aankomende week.
Ik denk als ze mogen kiezen ze zelf liever pas volgende week (thuis) kampioen worden.

13 april 2019 om 09:38

Alsof dat nog zo uitgebreid zal worden gevierd wanneer het de 8e titel in 8 jaar is. Dat is voor de hele club natuurlijk anders dan bijvoorbeeld Ajax, die na een x-aantal weer kampioen wordt.

Kak. Daar gaat Mn toto

12 april 2019 om 19:45

Haha was zojuist ook mijn eerste gedachte

Heerlijk die angst...... dat zagen velen toch anders

12 april 2019 om 20:27

Jij trekt conclusies ha ha. Juve is al kampioen en ze hebben 24 gelijkwaardige spelers. Juve rouleert regelmatig. Ik denk dat Ajax bang is. Het schijnt dat ze niet lekker slapen in Turijn. Ze krijgen een warm onthaal. Ontruimingsoefening in de nacht.

12 april 2019 om 21:05

Toch verdient Ajax veel krediet. Juve is zeker op hun hoede voor Ajax. Ik zou het niet willen omschrijven als angst, maar Juve ziet Ajax niet als een ploeg waar je sowieso wel van wint.

12 april 2019 om 21:16

Iedere club verdient respect als je de laatste 8 haalt. Tuurlijk was Ajax beter, maar Juve speelt altijd zo en is thuis beter dan uit. 1-1 is voor Juve een mooi resultaat. De 2-0 uit tegen Atletico was een ramp.

Hopp dat costa en chiellini er weer bij zijn dinsdag.

“Hans” Nicolussi Caviglia......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren