Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Justin Kluivert op de radar van grootmacht mét metamorfoseplan’

Laatste update:

Justin Kluivert mag dromen van een overgang naar Juventus, zo meldt de Corriere dello Sport. De Italiaanse krant schrijft dat Maurizio Sarri, de trainer van la Vecchia Signora, zeer gecharmeerd is van de 21-jarige vleugelspits van AS Roma. Sarri heeft het plan opgevat om Kluivert een heuse metamorfose te laten ondergaan, zo klinkt het.

Kluivert, die sinds 2018 in de Italiaanse hoofdstad speelt, staat te boek als rechtsbenige linksbuiten, maar Sarri zou daar verandering in willen brengen. De oefenmeester denkt dat Kluivert om te turnen is in een valse nummer negen, zoals hij dat eerder deed met Dries Mertens bij Napoli. Sarri werkte in Napels vanaf 2015 samen met de Belgische aanvaller en besloot hem vanaf het seizoen 2016/17, toen Gonzalo Higuaín net naar Juventus was vertrokken, in de spits te posteren. Het experiment pakte uitstekend uit: Mertens maakte dat seizoen liefst 28 goals in de Serie A en speelt nog altijd als centrumspits.

Het is onwaarschijnlijk dat Juventus een grote transfersom voor Kluivert op tafel kan leggen in tijden van crisis, waardoor een ruildeal voor de hand ligt. Eerder kreeg AS Roma de achterhoedespelers Daniele Rugani en Cristian Romero aangeboden, maar i Giallorossi hebben al zes centrumverdedigers en hebben dat aanbod afgewezen. Juventus overweegt nu om de terugkoopclausule van Rolando Mandragora, die in 2018 nog voor twintig miljoen euro werd verkocht aan Udinese, te lichten, en de middenvelder direct te betrekken in een ruilovereenkomst met Kluivert.

Juventus heeft daarnaast al tijden nadrukkelijke belangstelling voor Nicolò Zaniolo, ploeggenoot van Kluivert bij AS Roma. Volgens de Corriere ligt het echter niet voor de hand dat het twintigjarige toptalent overstapt naar Turijn. Zaniolo, die herstellende is van een afgescheurde kruisband, wil het liefst in Rome blijven en bovendien vindt Juventus zijn vraagprijs van zestig miljoen euro te hoog.

Zie je in Justin Kluivert een valse nummer negen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ik ook maar eens een open sollicitatie ga sturen naar Juventus. Misschien dat ik met mijn 30 jaar en minimaal bierbuikje ook in aanmerking kom voor een leuke positie.

5 juni 2020 om 22:27

Als ik dat zo hoor kom je alleen in aanmerking voor de metamorfose

5 juni 2020 om 22:33

Haha De Toekomst, liposuctie

5 juni 2020 om 23:04

Laten we rustig aan doen en de regels van t corona beleid respecteren.

5 juni 2020 om 23:15

Ik vind de reacties zo mooi, iedereen gaat er vanuit dat hij niks presteert daar, maar in Italië zijn ze gewoon tevreden. Nog paar seizoenen en die zelfde mensen roepen hoe trots ze zijn dat er een speler uit de jeugd van Ajax zo ver is gekomen. 🤣

5 juni 2020 om 23:23

Ah joh, ik mag toch hopen dat iedereen zich realiseert dat het een grapje is. Tuurlijk is Justin Kluivert op een iets minder nette manier weg gegaan, maar dat betekent ook niet direct dat ik iets tegen hem heb. Alleen zet ik wel heel erg vraagtekens of Juventus op dit moment de juiste stap is, daar hij nog niet eens een onbetwiste basisspeler bij AS Roma is.

6 juni 2020 om 01:07

Hoe kom je daarbij? Hij doet het niet slecht, maar is ook zeker niet een van de best presterende U23 spelers.

6 juni 2020 om 02:43

Niet helemaal in die u23 heb je ook nog jongens als Bentancur, T.hernandez en Lautaro rondlopen die toch echt wel beter presteren. Voor de u21 ziet die wel weer in de top 3. In die groep heb je alleen Zanionolo en Tonali als echte concurenten dus hij doet het daar in Italie gewoon prima.

6 juni 2020 om 03:55

Ach, het zou met een korreltje zout zijn, maar lees voor de grap het artikel toen er stond dat Kluivert wellicht naar Fiorentina zou gaan en hoeveel reacties er toen kwamen. Iedereen was er opeens bij om zijn mening te geven dat zijn carrière mislukt was en hun gelijk te halen en nu zie je veel mensen niet. Toeval? Ik denk het niet. De negatieve geluiden rondom Kluivert blijft gewoon en daarom zou het mooi zijn wanneer hij de monden snoert. Zo slecht heeft hij het niet gedaan en zeker als je ziet hoe jong hij nog maar is. Op je 19e en 20e volop meedraaien in de serie A zegt gewoon genoeg.

5 juni 2020 om 23:08

Moet je wel transfervrij zijn natuurlijk😁

6 juni 2020 om 00:23

Haha, mooie reactie. Oprecht geen idee wat hij moet toevoegen aan Juventus, vind het allesbehalve een uitzonderlijke voetballer

6 juni 2020 om 01:04

Kans is groot dat je op dit moment nog steeds niet de grootste bierbuik zou hebben, met higuain als ploeggenoot

Raiola en Juventus. Logisch dat dit gerucht er is. Komt natuurlijk te kort voor Juventus.

Ligt het aan mij of slaat dit compleet nergens op? Kluivert is bij Roma niet eens een uitblinker, laat staan dat hij mee kan komen op het gewenste niveau van Juventus. Totaal geen speler waar Juve zich op zou moeten richten en anders dan de link tussen Raiola en Juventus, kan ik geen reden vinden voor waarom dit gerucht de wereld in is geholpen.

7 juni 2020 om 00:38

De spoeling qua goede buitenspelers is in de Serie A natuurlijk wel uitermate dun he? Ik vind het op de flanken echt huilen in die competitie, dan ben je al snel ‘een van de besten’. Na het winnen van die Golden Boy-award en het feit dat Juventus tot de absolute wereldtop behoort, vind ik overigens wel dat ze alleen voor uitblinkers moeten gaan. Kluivert is dat niet, overigens is hij 21.

5 juni 2020 om 23:21

Tja, wat liet Mertens zien? Sarri zag iets in hem voor een andere positie en blijkbaar ziet hij Kluivert niet als linksbuiten, maar iemand als valse spits die met zijn snelheid en traptechniek tot veel goals kan komen, maar we zullen zien als dit waar zou zijn zou ik het wel lachen vinden.

6 juni 2020 om 01:46

Mertens had bij Napoli geen onbetwiste basisplaats aangezien Insigne op links speelde en Higuain in de spits. Dat is toch wel andere koek dan de concurrentie bij Roma. Mertens kwam in de Serie A alleen al aan de 15-20 goals/assists per seizoen voordat Sarri kwam. Dat niveau heeft Kluivert (nog) niet. Lijkt me niet dat dit gerucht een realiteit wordt overigens.

6 juni 2020 om 01:57

Mertens liet ook in Nederland al zijn erg makkelijk te kunnen scoren. Kluivert is juist dreigend maar niet bijster doelgericht

7 juni 2020 om 00:34

‘Wat liet Mertens zien?’, lachwekkende opmerking. Heeft in Nederland al bewezen een goede doelpuntenmaker te zijn en natuurlijk heeft Mertens inmiddels zijn strepen wel verdiend. Dat kan ik van Kluivert niet zeggen.

Waarom niet. Sarri zou hiermee tactisch gezien weer een goede zet kunnen doen. Voor een centrum verdediger is een snelle onberekenbare speler vaak een probleem waar door zijn collega spitsen meer ruimte kunnen krijgen. Dat gebeurde bij napoli ook toen mertens die rol kreeg en ineens Higuain en daarna Milik topscorers werden.

5 juni 2020 om 23:31

Mertens ging pas in het centrum spelen toen higuain naar juventus was vertrokken, daarvoor gewoon den hangende buitenspeler zoals kluivert nu is.

Toevallig zag ik een youtube filmpje van hem ik was eigenlijk erg verrast. Hij lijkt beter te voetballen als zijn vader. Maar misschien komt dat omdat Justin van pingelen, panna, aka en man passeren houdt. Dan lijk het dat het wat spectaculairder. Maar het lukt hem vaak nog ook en af en toe pikt hij een goaltje mee. Maar ik denk niet dat hij als een valse 9 kan spelen.

Zou mooi zijn ook voor het nederlands elftal dat hij op meerdere posities leert te spelen. En hij moet de nummer 9 positie wel in zijn bloed hebben gezien zijn vader. Voor alle justin kluivert haters: gun het deze jongen nou toch hij heeft een beslissing genomen en die pakt nu goed uit. Hij gaat zeker vaste waarde worden in de selectie van het nederlands elftal. Dus stop met haten en start met toejuigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren