Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert: ‘Gelukkig is hij oud genoeg en heeft hij nu z‘n eigen telefoon’

Laatste update:

Justin Kluivert woont sinds zijn overstap van Ajax naar AS Roma voor het eerst op zichzelf, ver weg van familie en vrienden. De aanvaller mist met name zijn broertje, de elfjarige Shane. De jongste telg van de Kluivert-familie speelt in de jeugdopleiding van Barcelona. “Shane zie ik natuurlijk minder, hij speelt bij Barcelona, gaat daar naar school en heeft daar zijn eigen leven”, somt Kluivert op.

“Of ik hem mis? Zeker weten, omdat ik hem weinig zie en we niet even wat kunnen doen. Maar gelukkig is hij oud genoeg, heeft hij nu z’n eigen telefoon en kunnen we in deze tijd facetimen en appen”, vertelt Kluivert maandag in De Telegraaf. Shane Kluivert speelde eerder in de jeugd van Ajax en Paris Saint-Germain. Bij laatstgenoemde club was vader Patrick Kluivert in het verleden als technisch directeur werkzaam.

“Hij heeft echt veel kwaliteiten voor zo’n jonge jongen”, verzekert Justin Kluivert. “Hij snapt het spelletje en heeft het in zich. Nu ik zelf wat ouder ben vind ik het mooi om te zien welke stappen hij onderneemt. Ik zal hem daarbij helpen met alles wat ik weet en heb meegemaakt, dat geldt ook voor mijn vader. Iets overgeven aan iemand van wie je houdt en die het zou kunnen redden. Dat is het allermooiste.”

Luisteren naar trainers en ouderen is volgens Kluivert de belangrijkste les die hij meegeeft. “Ik deed dat zelf ook niet altijd goed en dat heeft me deels wel gemaakt tot wie ik ben, maar nu ik terugkijk hebben ze altijd gelijk gehad. Ik had nog nooit meegemaakt wat de trainers wel al hadden meegemaakt. Ze weten wat nodig is en geven niet voor niets bepaalde dingen aan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hij maar naar zijn vader geluisterd een jaar geleden. Ergens een kleine spijtbetuiging dat hij advies van ouderen toch belangrijk vind

Kluivert heeft een prima stap gemaakt. Als hij volgend seizoen veel speelminuten maakt en erna steeds meer van waarde wordt gaat hij vanzelf in de basis spelen. Voor Ajax was het ook beter dat hij ging in-hindsight. Ik denk dat ze niet tot de halve finale gekomen waren als hij mee had gedaan tegen Juventus en Madrid. Dan kwam hij op de positie van Neres, Tadic, Ziyech (lees niet in plaats van).

3 juni 2019 om 11:00

Ach dat weet je toch nooit? Wellicht was Ajax wel nog beter geweest als ze Kluivert en Neres op de flanken hadden, met diepte en een actie. En Ziyech daar achter. Misschien was Van de Beek dan ineens buiten de boot gevallen of op de plek van Schone gekomen. We zullen het nooit weten. Ik heb alleen wel meerdere keren in het seizoen gevonden dat het fijn was geweest als je een extra speler met diepte had gehad. Dat was Kluivert wel. Ik hoop dat ie het maakt bij Roma, maar dat lijkt me op dit moment ook niet een heel zekere ploeg om bij te spelen.

3 juni 2019 om 17:31

De echt verhaal is dat kluivert nooit weg wou gaan van Ajax. Ze hebben hem
Proberen verkopen achter zijn rug aan Tottenham Ajax kreeg een aanbieding voor sanchez en kluivert en ze hadden het aanvaard. Kluivert voelde weinig vertrouwen van Ajax e heeft dan besloten om naar roma te gaan. Zo zie je maar hoe de voetbalwereld in elkaar zit. Voila dit is de enige waarheid.

4 juni 2019 om 16:39

Draait allemaal om veel geld daar heb je gelijk in dat is niet alleen de voetbal wereld maar zo zit de wereld in elkaar toch. Uiteindelijk zie ik meer Tadic en Neres op de flank maar het is af en toe ook een gok.. ken kleine Kluivert niet maar lijkt me ook niet een makkelijk ventje toe maar dat is enkel mijn gevoel..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren