Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Bijlow wellicht fit genoeg voor Conference League-finale tegen AS Roma

Laatste update:

Feyenoord sluit niet uit dat Justin Bijlow tot de selectie zal behoren voor de Conference League-finale tegen AS Roma, meldt het Algemeen Dagblad. Met de finale in zicht begint de doelman zich volgens journalist Mikos Gouka steeds fitter te voelen. Hij traint nog niet volledig mee met de selectie, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Een plek op de bank in Tirana wordt omschreven als een reële doelstelling.

Bijlow ging in maart onder het mes vanwege een voetblessure. Sindsdien is Ofir Marciano de eerste doelman van Feyenoord. Bijlow speelde voor het laatst op 10 maart in de uitwedstrijd tegen Partizan Belgrado (2-5 zege) in de achtste finale van de Conference League. "Bijlow was afgeschreven voor dit seizoen, maar hij had misschien de laatste competitiewedstrijd kunnen halen als hij alles op alles had gezet", schrijft Gouka in de krant.

"Ze sluiten niet uit dat Bijlow bij de wedstrijdselectie zou kunnen zitten, maar eerst willen ze dat hij volledig met de groep gaat meetrainen zonder dat Bijlow daar druk bij voelt", beschrijft Gouka de gedachtegang bij Feyenoord. "Dat is niet uitgesloten, want die periode is nog best lang. Hij is goed op weg om dat te halen." Bijlow gaat in de aanloop naar de finale mee op trainingskamp naar Lagos en daar wordt zijn fitheid nader getest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfs al is die nit 100%, zou ik hem nog liever dan die Marciano zien keepen.

Ik vind deze Marciano echt één brok onzekerheid. Snap oprecht niet hoe die bij Feyenoord terecht is gekomen. En ja, hij heeft wat goede momentjes gehad. Maar over het algemeen is hij in mijn ogen echt één van de matigste keepers uit het linker rijtje.

12 mei 2022 om 16:01

Bijlow is idd een van de weinige keepers in Nederland die mits fit ook erg goed presteert. Als Bijlow niet zovaak geblesseerd geweest zal zijn was het wel een optie voor Ajax geweest.

Maar ik denk dat Feyenoord ook wel zonder Bijlow de finale kan winnen.

12 mei 2022 om 16:06

Hahaha, een optie geweest voor Ajax?

Om enkele citaten te gebruiken:

''ik heb altijd gezegd dat ik liever putjes ga scheppen dan voetballen in Amsterdam''

''"ik keek hem aan en vroeg: wat denk je? Dat hij voor die club van jullie komt spelen? Van der Sar keek weg en Swart vroeg zich vervolgens hardop af wat er aan de hand was. Het enige wat ik nog kon zeggen: hij gaat toch niet met dat logo van jullie op de borst rondlopen?"''

12 mei 2022 om 16:13

Oh ja, als Ajax roept huppelt iedereen naar de Arena. Zeker Bijlow, die de skyline van Rotterdam op zijn lichaam heeft staan

12 mei 2022 om 16:28

Jongens dit is Duivendrecht, die heeft nog geen een normale reactie op VZ achtergelaten.

12 mei 2022 om 17:10

Prima als jullie even 25 miljoen aftikken voor de eerste keeper van Oranje.

12 mei 2022 om 18:21

Gelukkig zijn de andere keepers van Ajax dit seizoen topfit gebleken

12 mei 2022 om 19:41

Dat denk ik ook, de familie Bijlow is groot fan van Ajax.

12 mei 2022 om 16:01

Ben ik het 100% mee eens, Marciano word nu een beetje gehyped na dat optreden vs Marseille waar die vrij weinig te doen had, maar mensen zijn vergeten hoe goed Bijlow is en wat voor bron van rust hij was voor Feyenoord! Voor mij : indien fit Justin op doel en geen Marciano!

12 mei 2022 om 16:33

Z;n cv is op zich niet verkeerd. Ervaren, eerste keeper van Israël, bij al z'n vorige clubs eerste keeper geweest... Bij Hibernian wouden ze bij wijze van spreken nog net niet de tent sluiten toen ie vertrok. Op papier is dat gewoon een hele degelijke tweede keeper.
Jammer dat dat in de praktijk nogal tegen blijkt te vallen, al moet ik zeggen dat hij op de lijn vrij aardig is.

En verder is het gewoon een financiele keuze geweest denk ik. Marsman deed het prima als tweede keeper, maar die vroeg 3 ton meer salaris dan deze Marciano. Als die laatste dan een op papier best prima cv heeft snap ik dat ze daarvoor kiezen.

13 mei 2022 om 09:43

Ja, prima CV inderdaad. Maar ik vind hem echt erg matig. En als Bijlow ook maar enigszins fit is, zou ik hem eerder in de goal zetten in de finale. Hoe lullig voor Marciano dan ook. Bijlow op 70% is nog altijd stukken beter (en vooral rustiger) dan Marciano.

kan beter met Marciano blijven spelen, speelt laatste tijd goed en verdediging is nu op elkaar ingespeeld

Dit gaat misschien raar klinken, maar kan je nu niet beter gewoon Marciano op doel houden? Hij heeft nu net ritme gekregen, speelt de laatste weken aanzienlijk beter dan in het begin en ik ga ervan uit dat het elftal nu ook aan hem gewend is. Ondanks dat Bijlow natuurlijk een betere keeper is, zou je hem dan zonder wedstrijdritme op doel zetten in een ongelofelijk belangrijke wedstrijd.

12 mei 2022 om 16:02

Het is natuurlijk niet alsof Bijlow al 2 jaar niet heeft gekeept, of dat hij niet gewend is om te keepen na een blessure. Wanneer die gewoon weer met de groep traint, moet je hem gewoon opstellen.

12 mei 2022 om 16:04

Iedereen is die 2 goals alweer vergeten die hij cadeau gaf tegen marseille. In de wedstrijden daarna is hij heel weinig getest. Blijft een hele matige keeper

12 mei 2022 om 16:32

Wel fijn dat je het zelf al aangeeft, want ik vind het ook raar klinken. Ik zou als ik Feyenoord was, zeker weten Bijlow opstellen. Door Marciano hebben wij de volle buit tegen Feyenoord thuis gepakt (even los van de situatie Dessers-Martinez).
Ik zou het heel vreemd vinden om Bijlow te passeren indien fit genoeg. Ze missen waarschijnlijk al een van hun betere spelers Malacia, wat gewoon een drama is voor zo'n jongen en voor heel Feyenoord. Dan zou de terugkeer van Bijlow een aangename verrassing zijn in mijn optiek.

12 mei 2022 om 16:35

Klinkt absoluut niet raar, vindt hem ook iets zekerder keepen dan in het begin. Toen kreeg ik vooral angst van hem, zeker met dat hij met ballen vanaf de zijkant altijd al op de grond lag en altijd mis zat. Daarbij is het sowieso afwachten of Bijlow het wel of niet haalt.

12 mei 2022 om 16:51

Kijk alleen al naar Onana bij ons. Dat vind ik geen gekke gedachte hoor. Op papier is Onana ook beter dan Pasveer, maar toen Onana er in kwam leek het nergens meer op.

12 mei 2022 om 18:09

Maar deze keeper wil wel he... onana niet meer

12 mei 2022 om 19:21

Dat zeker. Al kan het ook een gebrek aan ritme zijn bij Onana. We zullen het nooit weten.

12 mei 2022 om 19:44

Onana was er wel heel lang uit, Bijlow pas een paar weken. Ik houd ook nog steeds bij elke bal mn hart vast bij Marciano.

Opluchting, ik was al bang dat Feyenoord met die Marciano tegen AS Roma zou beginnen, Bijlow geeft me toch een gevoel van rust wat ik bij de Israëliër niet heb.

12 mei 2022 om 16:40

Wees maar niet opgelucht. Bijlow zal wellicht bij de selectie zitten, voor het eerst weer. De kans dat hij dan in de basis staat lijkt me te verwaarlozen

13 mei 2022 om 11:01

Er is een reële kans dat hij op de bank zit. Koop je dus nog geen zak voor 😞

Ofir gewoon laten keepen. Justin op de bank en als er een mogelijkheid is vlak voor tijd laten invallen. Alleen als het dan al besloten is in positieve zin uiteraard

Nooit aan beginnen Feyenoord, we hebben gezien in de CL finale liv-tot wat je hebt aan niet fitte spelers met in dat geval toen Kane.

12 mei 2022 om 20:19

Vind ik bij een keeper nog anders dan bij een speler. Zeker gezien het type blessure. Gewoon Bijlow erin. Die is zelfs op 50% nog beter dan Marciano

Al kan ie met 1 hand spelen dan nog liever Justin dan die kippenvanger Marciano.

Als die tweede keeper slim is. Een dag voor de finale wedstrijd op de training even met zijn mond blazen, zodat Bijlow uit evenwicht raakt....drie maanden out!

Ik ken deze nieuwe keeper niet, kan hem ook niet oordelen. Wat ik wel weet is dat Bijlow zelfde niveau keept als Drommels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren