Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jürgen Klopp looft ‘sensationele’ Nederlander: ‘Een fantastische voetballer’

Laatste update:

Manager Jürgen Klopp zag onlangs tevreden toe hoe Ki-Jana Hoever een nieuw meerjarig contract ondertekende bij Liverpool. De keuzeheer van de Champions League-winnaar is namelijk onder de indruk van de zeventienjarige verdediger, die afgelopen seizoen debuteerde in de hoofdmacht van the Reds in de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

“Ki-Jana is een geweldige jongen en tevens een sensationele jonge speler die heel veel kan leren”, deelt Klopp complimenten uit op de website van Liverpool. “Zeker toen hij in de oefenwedstrijd tegen Napoli (door Liverpool met 0-3 verloren, red.) aan de linkerkant van de verdediging kwam te spelen. Dat waren misschien wel zijn beste vijftien minuten van de voorbereiding.”

Klopp ziet echter ook dat Hoever nog een lange weg heeft af te leggen, zeker op fysiek gebied. “Daar had hij in de voorbereiding nogal wat moeite mee. We moeten echter niet vergeten dat sommige spelers nog erg jong zijn. Ki-Jana is nog maar zeventien jaar oud, echt bizar. Maar het gaat allemaal goedkomen, het is namelijk een fantastische voetballer en ik ben er erg gelukkig mee dat zijn contract is verlengd.”

Hoever komt normaal gesproken niet in aanmerking voor een basisplaats en zit daarmee in hetzelfde schuitje als Sepp van den Berg. De leeftijdsgenoot van Hoever werd voor circa twee miljoen euro overgenomen van PEC Zwolle, maar wordt aangemerkt als een aanwinst voor de lange termijn. Klopp kiest in het centrum van de Liverpool-verdediging doorgaans voor Virgil van Dijk en Joël Matip en beschikt daarnaast over Joe Gomez en Dejan Lovren.

Denk jij dat Ki-Jana Hoever in de toekomst uit gaat groeien tot basisspeler bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Mooi voor die jonge stond bij Ajax niet bekend als een groot talent door hard werken bereikt hij toch wat.

6 augustus 2019 om 18:46

Nou tijdens het laatste EK onder 17 stond hij anders gewoon basis in Oranje onder 17 en stond hij beter te voetballen dan bijna al die Ajacieden die kennelijk wel als een groot talent gelden op De Toekomst. Hoezo stond Hoever dan niet bekend als groot talent bij Ajax terwijl hij basis staat in Onder 17 dat Europees kampioen werd? Waarom zou Liverpool hem anders willen hebben? Of hebben ze dan bij Ajax weer eens zitten slapen? Zodra er een talent uit de jeugd weggaat roept Ajax meteen dat het toch niet zo een groot talent was. Weet je nog, Malen, Bergwijn, Promes, Dilrosen, Redan enz.

6 augustus 2019 om 18:55

Rustig. Ik ben geen Ajacied hij stond niet bekend als groot talent het was een leuke speler meer niet. Bergwijn was 9 dat telt niet.
Malen stond gewoon bekend als groot talent. Niet zo gepikeerd

Klopp en die pias van City zouden zelfs mij nog kunnen beschrijven als een toekomstig wereldvoetballer van het jaar. Zijn woorden neem ik echt met een zak zout, aangezien hij dit over zijn hele selectie zegt.

6 augustus 2019 om 15:16

Zal hij ook heel de dag tegen zijn spelers zeggen hoe geweldig ze zijn?

6 augustus 2019 om 15:43

Je hebt helemaal gelijk. Normaal hoor je trainers zeggen dat de spelers die hun contract verlengen of nieuw aangetrokken worden er geen klote van kunnen.

6 augustus 2019 om 16:01

Dat zeg ik toch niet? Ik geef alleen aan dat een beetje nuance in hun verhaal geen kwaad kan.

6 augustus 2019 om 19:48

Wat moet ie dan zeggen?
Dat het een ongelooflijk waardeloze voetballer is?

Ik volg Liverpool intensief en hij heeft echt veel indruk gemaakt

Vorig jaar al met zijn invalbeurt tegen Wolves, daar kwam hij rechter centrale middenvelder te staan omdat een speler uitviel

Hij wordt door de Liverpool fans en ook door Klopp gezien als een megatalent

Hij speelt een beetje als van Dijk, heel zeker aan de bal, wordt nergens zenuwachtig van en heeft daarnaast snelheid en een prachtige actie in huis

Ik zie over 2, 3 jaar van den Berg en Hoever echt wel een rol spelen in de verdediging van Liverpool

Die gastjes zijn nog zo jong, allebei 17, en hebben nu al de onder-23 gehaald

Dat zijn ze in Engeland echt niet gewend

Zal allemaal wel. Geef die jongen maar meer spel minuten als je het zo een sensatie vind. Dest zit bij Ajax in een vergelijkbare situatie. Deed het geweldig in de voorbereiding en de fans zijn dol op hem, maar bij Dest weet ik wel bijna zeker dat hij veel minuten gaat maken bij Ajax.

6 augustus 2019 om 17:06

Je kunt moeilijk de beste rb, naar mijn mening, van de premier league eruit halen voor een jongen van 17. Een aantal minuutjes kan hij natuurlijk zeker maken, maar TAA is en blijft de nummer 1.

7 augustus 2019 om 12:13

@bereta: Dest zit helemaal niet in een vergelijkbare situatie. Dest heeft Veltman en Mazraoui voor zich. Spelers die (momenteel) niet van het absolute topniveau zijn. Dat niveau bezitten TAA (ondanks zijn jonge leeftijd) en Robertson natuurlijk wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren