Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jorrel Hato heeft ultiem doel voor ogen bij Ajax: ‘Ik zie het als iets moois’

Laatste update:

Jorrel Hato wil ooit aanvoerder worden van Ajax, zo onthult de verdediger in gesprek met Ajax TV. De jonge Ajacied groeide in december uit tot de jongste captain ooit van Ajax in een Europees duel. Hato was 17 jaar en 282 dagen uit toen hij de aanvoerdersband droeg in het Europa League-duel met AEK Athene.

"Ik wil ooit eerste aanvoerder worden van Ajax", onthult Hato zijn grootste ambitie in Amsterdam in het interview met het clubkanaal. "Ik zie het wel als iets moois. Er zit een bepaalde verantwoordelijk bij, maar het belangrijkste is dat je het op je eigen manier invult."

Hato groeide in december dus uit tot de jongste aanvoerder ooit van Ajax in Europees verband. Hij nam het record over van Matthijs de Ligt. "Mooi moment, toch? Er gebeurde wel iets geks, het speelde in m'n hoofd."

Hato wist ondanks de extra druk zijn hoofd koel te houden tegen AEK. "Met of zonder band moet ik dezelfde dingen blijven doen. Ik moet vanuit mijn positie sowieso veel communiceren en coachen", stipt de verdediger zijn verbeterpunten aan.

Het dragen van de aanvoerdersband was overigens niets nieuws voor Hato. In de uitwedstrijd tegen Almere City FC (2-2) was hij kort de aanvoerder van Ajax, nadat John van 't Schip had besloten om eerste keus Steven Bergwijn naar de kant te halen.

Bergwijn is vanwege blessureleed enkele weken uit de roulatie, waardoor Steven Berghuis afgelopen zondag de aanvoerdersband droeg in de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het is momenteel onduidelijk of Hato als derde aanvoerder wordt aangemerkt door Van 't Schip, of dat Jordan Henderson daarvoor betere papieren heeft.

FK Bodo/Glimt


Hato is voorlopig alleen bezig met FK Bodo/Glimt, donderdag de tegenstander van Ajax in de Conference League. "Deze wedstrijd is heel belangrijk. Het is de laatste kans op een prijs en daar moeten we vol voor gaan."

"Ik denk dat er wel extra druk op staat", aldus Hato, die met Ajax eerst thuis speelt tegen de Noren. "Bij mij staat er Europees sowieso altijd meer spanning op. Bodo/Glimt is van een goed niveau, het is mooi om jezelf te meten met dat soort teams."

Vind jij Jorrel Hato een goede aanvoerder voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Leuke gozer, lijkt me ook redelijk down to earth.
Groot talent, maar zeker nog veel stappen te maken. Ik hoop dat hij wat meer ervaring om zich heen krijgt. Is goed voor zijn ontwikkeling

13 februari 2024 om 21:07

Hij moet zijn contract verlengen. Dan kunnen we Kaplan eens centraal proberen en hem linksback. Ik hoor al weken dat hij gaat verlengen maar het duurt te lang.

13 februari 2024 om 22:21

Mij ook... maar ja zo'n jongen met een slimme zaakwaarnemer weet dat hij voor zijn 20e (multi)miljonair kan worden. En ook terecht want de spelers waar hij mee speelt verdienen heel veel en bakker er geen reed van. Verder wel echt een fijne gozer en super goed. Ondanks al die spelers om hem heen.

13 februari 2024 om 23:19

Als Hato zich zo blijft ontwikkelen en ècht een slimme zaakwaarnemer heeft, dus eentje die er voor de speler is ipv voor het geld, gaat hij ook multi miljonair worden bij Ajax. Sterker nog, hij zou bij Ajax op zijn 22ste al multi multi miljonair kunnen zijn en daarna een toptransfer maken. Ik zie dat wel gebeuren bij deze gast. Zeker ook omdat hij zegt aanvoerder te willen worden. Dat klinkt anders dan in wil kampioen worden met Ajax. Volgend jaar zal hij de band nog niet krijgen, maar als Henderson straks weer vertrokken is wel. Over 2 jaar is hij nog steeds heel erg jong , maar wel de logische aanvoerder als Henderson Bergwijn en Berghuis er straks niet meer zijn.

13 februari 2024 om 23:50

Ze wachten tot in Maart als hij 18 word want dan kan hij een senioren contract tekenen met een langere duur. Jeugd contract mag max 3 jaar.

Mooi, geef hem die band dan nog maar even niet. Dan kan hij nog een paar jaar blijven en zich ontwikkelen. Groot talent en nu ook al prima verdediger maar nog veel te jong en inconsistent. De laatste weken speelt hij ook zeker niet meer zo goed als eind vorig seizoen/begin dit seizoen, waar hij toen toch eigenlijk het enige lichtpuntje was. Hij heeft een ervaren verdediger naast hem nodig, is het niet op het veld dan maar naast het veld, die hem wat kan bijleren.

14 februari 2024 om 07:14

Hahaha...dat dacht ik.ook...geef hem die band als hij 22 is.

Jorrel Hato is een enorm talent. Hij is voor zijn leeftijd echt heel erg goed.

Maar kunnen we wel stoppen met doen alsof hij nu al een fantastische speler is? Hij wordt nog regelmatig in de luren gelegd door modale spitsen in de Eredivisie.

De potentie heeft hij zeker om het ooit te worden, maar hij heeft nog wel veel te leren.

13 februari 2024 om 21:27

Ik kan niet drie betere CV's in de Eredivisie noemen. Hato heeft vooral ook pech dat hij zo'n waardeloze aankoop naast zich heeft staan. De Ligt had een mooi tandem met Sanchez. Daarbij heeft Hato ook de pech dat hij zo'n team aan los zand en veel Ajax onwaardig materiaal terecht is gekomen. Hij kan het niet in z'n eentje oplossen. Maar goed, die pech is direct ook z'n geluk want stel Martinez en Timber zaten er nog, dan had hij amper minuten gemaakt.

13 februari 2024 om 21:39

Myvision, kun je Hato ook zonder enige vorm van objectiviteit beoordelen? Want er zijn wel degelijk 3 CV’s in de Eredivisie beter als Hato. Hato is elke wedstrijd wel betrokken bij minimaal 1 tegengoal. Vind het ook frappant dat hij altijd maar de dans ontspringt en vrijwel geen kritiek krijgt te verduren. Deze jongen moet eigenlijk nog gewoon bij Jong Ajax in de KKD spelen. Aan de bal is het een leuk talent maar verdedigend mankeert er nog het een en ander aan. Zou het toch wel prettig vinden een verdediger die daadwerkelijk kan verdedigen.

13 februari 2024 om 21:45

Hancko, Boscagli en?

13 februari 2024 om 21:49

Pröpper

13 februari 2024 om 21:53

Hancko, Geertruida, Boscagli, Trauner, Propper zijn allemaal nog gewoon beter dan Hato hoor, en dat is zeker geen schande.

13 februari 2024 om 21:58

Alleen bij Feyenoord lopen er al 2 die beter zijn en 1 gelijkwaardig. Boscagli uiteraard ook. Daarnaast vind ik liever, als je even niet naar potentie kijk maar nu een meting doet ook propper, sandler en bazoer ook verder.

Hato is zoals gezegd een enorm talent maar maakt (logischerwijs) nog teveel fouten

13 februari 2024 om 22:33

Ajax1812, kijken naar dit seizoen en het potentieel weglaten zijn Trauner, Hancko, Geertruida, Boscagli, propper, Sandler, Bazoer, Goes al beter als Hato. Die heeft echt nog wel het eea te leren de komende jaren.

13 februari 2024 om 23:50

Niet lullog bedoelt maar een bazoer is echt niet veel beter hoor. Maakt bij az zeer regelmatig fouten. Deed het bij vitesse leuk in een 5 mans defensie maar ook niet absurt goed.

14 februari 2024 om 00:10

Misschien niet veel beter, maar dat was de stelling ook niet. Een leuk talent maar hoort absoluut nog niet bij de top 5 cv's in de Eredivisie.

14 februari 2024 om 03:06

@ajaxf1; Sandler, en ook Rensch i.m.o. Waarom hij? Omdat ik vind dat Rensch mindere potten heeft gehad evenals Hato, maar dit seizoen minder grote verdedigende fouten heeft gemaakt, bovendien multi functioneel inzetbaar evenals Hato, maar Rensch heeft al meermaals laten zien dat prima te kunnen, daar waar Hato vooral CV staat en aan geeft liever niet als Linksback te spelen ondanks dat hij dat wel kan. Daarbij komt ook nog dat ik Rensch dit seizoen op CV toch een paar behoorlijke potten heb zien spelen waar hij mij zeker kon bekoren.

Hato heeft nog veel te leren qua positionering. Als Šutalo zo dramatisch blijft presteren wordt het tijd om afscheid te nemen en een ervaren CV naast Hato te zetten(De Vrij, Davinson Sanchez, Mattias Ginter?).

Zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als hij ooit de vaste aanvoerder van het eerste gaat worden. Doet het prima maar is nog zeker geen top-speler. Heeft zeker z’n momenten waar het beter moet en kan maar normaal staan er juist spelers die hem zouden kunnen en moeten helpen in zijn ontwikkeling, dat is nu helaas niet het geval.

Maar ik vraag me soms oprecht af hoe goed Vz hun stukken nakijkt … Henderson aanvoerder afgelopen zondag? Volledig gemist hoor!

Dat is een mooi doel Hato, mijn advies blijf dus nog ff bij ajax, ondanks de interesse van Arsenal 😀

Mooi doel! En niet het eerste doel naar een grote club ! Eerst goed settelen . Nice Hato

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren