Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Utrecht boekt in jubileumwedstrijd voor het eerst in maanden een zege

Laatste update:

Jong Utrecht heeft maandagavond een 4-2 zege geboekt op TOP Oss, tijdens de 250ste wedstrijd van het beloftenelftal in het betaald voetbal. Op Sportcomplex Zoudenbalch kwamen de Domstedelingen nog achter door een doelpunt van Justin Mathieu, waarna het tij voor rust razendsnel gekeerd werd. Mees Rijks (penalty), Tobias Augstinus-Jensen en Mees Hilderink (eigen doelpunt) kregen de Utrechtse treffers achter hun naam. Jearl Margaritha zorgde in de blessuretijd van de tweede helft nog voor de 3-2, waarna Jesse van der Haar met een afstandsschot de eindstand bepaalde. Het beloftenelftal van Darije Kalezic is ondanks de zege nog altijd hekkensluiter in de Keuken Kampioen Divisie.

Al na acht minuten kwam Oss op voorsprong, toen Mathieu alleen op Jong Utrecht-doelman Kevin Gadellaa afging. De buitenspeler wist de mogelijkheid op heerlijke wijze af te ronden: 0-1. Lang konden de Brabanders daar niet van genieten. Na een late tackle van Hilderink ging de bal op de stip, waarna spits Rijks het klusje met moeite wist te klaren: 1-1. Vervolgens ging het nogmaals fout voor Oss-verdediger Hilderink, die de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman Thijs Jansen werkte: 2-1.

Na een half uur was het Augustinus-Jensen die de wedstrijd in het slot gooide. De winteraanwinst wist Feyenoord-huurling Jansen te verschalken met een schot in de korte hoek. Na rust wist Jansen met een aantal knappe reddingen te voorkomen dat Utrecht meer doelpunten zou maken. Margaritha maakte het in blessuretijd nog spannend door de 3-2 te noteren, maar het elftal van Klaas Wels incasseede vervolgens nog de 4-2 door een heerlijk afstandsschot van Jesse van der Haar. Voor Jong Utrecht betekende dat de eerste overwinning sinds 20 februari van dit jaar, toen NAC Breda met 4-1 werd verslagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb af en toe naar deze pot gezapt tot afgrijzen van mijn vrouw en kinderen.Stiekem wilde ik het eigenlijk ook niet, maar zat hen lekker te irriteren hehe.Maar die ambiance, echt profvoetbal onwaardig.En die commentator zat gewoon steeds zijn neus op te halen joh, gewoon de hele tijd duidelijk hoorbaar.

11 april 2023 om 16:23

Haha! Zeker waar, ik heb me ook geïrriteerd aan het gesnif en gesnotter (en het slechte spel van Top)

11 april 2023 om 18:36

Zat ondertussen te geinen met een vriend om hier heen te gaan, even weg bij het gezin.
Maar bedenk mij bij jouw reactie pas dat er ook een tegenstander is met echt publiek.
Extra zuur om tegen zulke jong elftallen te moeten die voor spek en bonen spelen en zo zonder druk spelen.

Na NAC wonnen ze ook nog de uitwedstrijd bij Helmond Sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren