Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax voorkomt na rust eerste nederlaag voor eigen publiek

Laatste update:

De krachtmeting tussen Jong Ajax en Almere City FC heeft maandagavond geen winnaar opgeleverd. Het duel in Amsterdam eindigde in 2-2. De ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam had na ruim twintig minuten al twee tegendoelpunten geïncasseerd, maar slaagde er in het tweede bedrijf in om een nederlaag tegen de hekkensluiter van de Jupiler League af te wenden. De beloften zijn dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis.

Na een kwartier spelen keek Jong Ajax al tegen een achterstand aan. Pablo Rosario kreeg het voor elkaar om al vallend de bal achter Indy Groothuizen te werken: 0-1. Zeven minuten later was het weer raak: uit een hoekschop ging de bal via het been van Django Warmerdam tegen de touwen. Jong Ajax probeerde nog voor rust een aansluitingstreffer te forceren, maar Agil Etemadi en het aluminium verleenden geen medewerking.

Na rust drong Jong Ajax opnieuw en kreeg de thuisploeg loon naar werken. Uit een goede voorzet van Amin Younes kopte Mike van der Hoorn in de 58e minuut de 1-2 binnen en nog geen tien minuten later benutte Sam Hendriks een door Daley Sinkgraven versierde strafschop: 2-2. De wedstrijd kon daarna nog alle kanten op. Robert Muric mikte net over het doel en Atemadi reageerde goed op een poging van Elton Acolatse.

Aan de andere kant van het veld liet Enzio Boldewijn een goede mogelijkheid onbenut, waardoor het 2-2 bleef. Jong Ajax eindigde het duel met tien man, daar Acolatse in de slotminuten zijn tweede gele kaart ontving.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen in de competitie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had veel meer ingezetten voor Ajax. Genoeg kansen gehad alleen de keeper van Almere pakten een hoop ballen.

Knappe comeback, maar dat mag ook wel als er voor dik 15 miljoen bij Jong Ajax op het veld staat.

19 oktober 2015 om 22:55

De helft daarvan is betaald voor 1 speler, je doet net of er allemaal aankopen op het veld stonden die ook goed zijn.

19 oktober 2015 om 23:33

Younes, Sinkgraven, vd Hoorn en Viergever zijn gezamenlijk zo'n 18-19 miljoen waard. Dat zijn aankopen voor het eerste, dus daar mag/moet je wat van verwachten.

19 oktober 2015 om 23:49

Eigenlijk vind ik Jong ajax beter met jeugdspelers, het is anders een niet ingespeeld en niet optimaal gemotiveerd zooitje.

Het was degradatie voetbal op jupiler league niveau

Mooi dat Younes en Sinkgraven betrokken zijn bij de goals. En een opsteker voor VD Hoorn. Vooral Sinkgraven kan wel wat vertrouwen gebruiken.

Een regelrechte aanfluiting dit jong-Ajax. Het is not-done om dure aankopen in de Jupiler te laten voetballen. Verder motiveer je hiermee je tegenstander. Oke als ze van een flinke blessure terug komen, kun je ze opstellen om ritme op te doen. Maar aankopen a la Vd Hoorn, Sinkgraven, Viergever, Younes laat je niet aanmodderen in de Jupiler. Of is Overmars directeur Spelersbeleid van jong-Ajax ?? En let wel, nieuwe aankopen voor de toekomst zullen extra nadenken over deze eventuele consequenties. ...

20 oktober 2015 om 00:16

Zucht. Het is not-done waarom? Competitie vervalsing? Want ja die clubs die doorbreken uit de juup zullen ons natuurlijk europees succes brengen. Of wacht, is dat toch omdat de talenten van topclubs beter getest worden en meer weerstand hebben, waardoor ze dus eerder het vereiste niveau zullen bereiken?

Of is het omdat het zielig is voor hierboven genoemde spelers? Omdat ze te goed zouden zijn voor het niveau van de Jupiler league? Denk je niet dat ze zelf veel liever spelen dan helemaal niet spelen? Of dat ze zichzelf niet willen laten zien?

De nieuwe aankopen zullen allemaal zien dat Frank iedereen speeltijd gunt, en iedereen goed behandeld. Maar als je niet goed genoeg bent om in de basis te staan van Ajax 1, dan is je lot inderdaad Jupiler League. Welke club doet dat anders dan precies?

Zeer leeg en inhoud-loos verhaal wat je hier doet.

Edit: het enige waar ik het met je mee eens ben, is dat de tegenstander inderdaad gemotiveerd word de situatie. Maar in the end we're not in it to win it.

20 oktober 2015 om 00:35

Het is competitie vervalsing omdat er de ene wedstrijd meer spelers van het 1e instaan dan een andere keer dus niet eerlijk dat er de ene wedstrijd zoveel EREDIVISIE spelers in de basis staan in de JUPILER league en dat de andere wedstrijd niet het geval is .


Zelf vind ik dat er strenge regelgeving moet komen om dit
Te voorkomen

20 oktober 2015 om 01:17

De ene titelkandidaat heeft meer kans om te winnen bij ajax dan de andere titelkandidaat bijvoorbeeld, klopt. Maar is dat ook niet zo in de eredivisie? Utrecht? Ado? Die 2 clubs geven toch even wat meer tijdens een wedstrijd tegen Ajax, dan bijvoorbeeld feyenoord of Psv. Is dit dan ook competitie vervalsing?

Ik vind het belang van het algemeen opkrikken van het niveau van onze competities het belangrijkst, en daar hoort de ontwikkeling van de talenten zeer zeker bij.

20 oktober 2015 om 04:46

Ajax won simpel met 4-0 van ADO en PSV speelde met 2-2 gelijk tegen minder inzet. ???

Het is gewoon vervelend dat de team sterkte bij jong Ajax en PSV steeds zo verschild. Volendam en Sparta wonnen met 3-0 van Jong PSV terwijl GAE onderuit gaat met 1-0.

20 oktober 2015 om 07:21

Wat een reactie op een zogenaamd inhoudsloos verhaal. .... Ik heb het helemaal niet over competitie vervalsing. Boeit me ook niet, al kan ik me wel inleven in de reacties van sommige Jupiler clubs. Maar zulke spelers brengen jong Ajax niet verder. En daar is jong Ajax ook niet voor bedoeld. Ik heb liever dat hier de echte jonge talenten spelen. Daar kunnen ze weerstand opbouwen. Vorig jaar speelden Tete, Riedewald, Bazoer daat. Die zijn er beter door geworden. Een vd Hoorn, Viergever gaan echt hiervan niet beter worden !

20 oktober 2015 om 09:12

'die clubs die doorbreken in de Juup zullen ons natuurlijk Europees succes brengen.'

Wat is dat nu weer voor een onzin? Die clubs hebben net zo veel recht op een normale competitie als ieder andere Nederlandse BVO en amateurclub. Het simpele feit dat zo'n Jong Ajax even wat spelers mee laat doen die bij elkaar aangetrokken zijn voor 8 tot 10x de totale begroting van Almere geeft toch wel aan dat er iets niet klopt.

Ook die club heeft betalende supporters die recht hebben op een normale competitie. Zo'n club kan zich nauwelijks voorbereiden op een wedstrijd tegen Jong Ajax of Psv. Je hebt geen flauw idee of je echt tegen een jong elftal speelt of dat er ineens 3-4 spelers meedoen die vele miljoenen waard zijn en makkelijk in de Eredivisie zouden kunnen spelen.

Ik vind je eerste alinea echt walgelijk. Alsof alles en iedereen in dienst moet staan van de Nederlandse topclubs. Gezien de inhoud van jouw eerste alinea neem ik aan dat je ook walgt van het feit dat jouw favoriete club allerlei buitenlandse talenten koopt. Dit gaat ten koste van Nederlandse talenten en is dus slecht voor het Nederlands voetbal. Een kwalijke zaak dus.

20 oktober 2015 om 10:00

Compliment voor.je reactie sammerens

20 oktober 2015 om 14:22

Edit: Reactie op sammerens
Kijk, ik begrijp best dat het niet eerlijk is voor de clubs uit de Jupiler League. Ook dat zij ook recht hebben op een eerlijkere competitie. Maar inderdaad, mijn voorkeur ligt bij het stoppen van het verval van het nederlands voetbal. Het feit dat mijn club buitenlandse talenten koopt is jammer, maar dit komt puur en alleen omdat de spelers die in die leeftijdscategorie zitten niet goed genoeg zijn! En in dat geval, groot gelijk! Het gaat in the end om succes van de clubs in europa, en dat krijg je door betere spelers klaar te stomen (jupiler League) en het algemene niveau opkrikken (buitenlandse talenten halen die beter zijn dan de onze).

20 oktober 2015 om 14:24

@fcbogarde

Nee, vd Hoorn, Viergever etc gaan niet beter worden in de Jupiler league. Maar ze krijgen wel speeltijd, iets wat jij aanhaalt op het laatste stukje van je verhaal hierboven; dan willen spelers niet meer komen.

Niet als je ze geen speeltijd geeft nee, wat frank dus wel doet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren