Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Joker’ Thorgan Hazard valt in en doet het voor Borussia Dortmund

Laatste update:

Borussia Dortmund heeft zich dinsdagavond voor de achtste finales van de DFB-Pokal geplaatst. Het team van trainer Marco Rose had in eigen huis enigszins moeite met FC Ingolstadt, maar de entree van Thorgan Hazard bracht de wedstrijd uit balans: 2-0. Dankzij twee doelpunten van de Belg kan de titelverdediger, die zonder onder anderen de nog niet fitte Donyell Malen en de geblesseerde Erling Braut Haaland aantrad, zich opmaken voor minimaal nog een ronde bekervoetbal.

Na het klinken van het rustsignaal daalden zowaar lichte fluitconcerten neer op de hoofden van de spelers van Dortmund. De ploeg van Rose was weliswaar via Jude Bellingham dicht bij een openingstreffer geweest, maar het ontbrak aan tempo in aanvallend opzicht om de bezoekers daadwerkelijk in serieuze problemen te helpen. Een goed schot van Marius Wolf, en een dito redding van Fabijan Buntic, was een voorbode van de kans voor Bellingham. Na de daaropvolgende corner mikte hij de bal op de lat.

Tot veel meer was Dortmund, dat vijf veranderingen kende ten opzichte van de 1-3 op Arminia Bielefeld in de Bundesliga, voor rust niet in staat, behoudens een afgekeurd doelpunt van Mats Hummels wegens een overtreding van Emre Can. FC Ingolstadt hield ook na rust lang stand. In de eerste 25 minuten van de tweede helft was Dortmund via Steffen Tigges dicht bij de 1-0. Al duikend kopte de aanvaller de bal via de zijkant van het hoofd van Buntic tegen de lat.

Hazard maakte twintig minuten voor tijd, samen met Marco Reus, zijn entree binnen de lijnen en dat bleek een gouden wissel. Na een goede pass van Julian Brandt was het Hazard die de bal achter Buntic kreeg. Tien minuten was het opnieuw raak en de wisselwerking was identiek. Brandt werkte de bal richting de tweede paal, waar Hazard de bal vanaf enkele meters tegen de touwen joeg en zijn rol als Joker uitstekend vervulde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt dit dan eindelijk het seizoen van Brandt? Heb het idee dat hij weer in de buurt komt van zijn Leverkusen niveau.

26 oktober 2021 om 23:28

Vond hem tegen Ajax na Schulz de allerslechtste aan Dortmund kant

27 oktober 2021 om 00:18

Mwah vond Meunier, Can, Malen, Reus, Witsel en Bellingham eigenlijk allemaal nog slechter. Was ook meer een collectieve wanprestatie.

Nooit gedacht dat hij Eden zou voorbij streven. Toch een belangrijke waarde geworden bij Dortmund. Eden ook naar Dortmund zou imo geen slecht stap zijn. Haaland hoelang is hij eigenlijk out

26 oktober 2021 om 22:49

Een week of drie. Mist daardoor de return tegen Ajax en waarschijnlijk ook de wedstrijd tegen het NL-elftal met Noorwegen.

26 oktober 2021 om 22:54

Ik las van de week zelfs dat het mogelijk was dat hij in 2021 geen wedstrijd meer zou spelen (bron: Bild). Maar dit is niet bevestigd door BVB zover ik weet. Minstens enkele weken in ieder geval, heupblessure.

26 oktober 2021 om 23:10

Klopt, er werd van gerept dat ie de rest van het seizoen out is, maar dat valt maar te bezien. Dat zou wel de hoop voor een prijs dit seizoen voor Dortmund doen vervliegen, met Malen en Moukoko win je de oorlog niet.

26 oktober 2021 om 23:49

Thorgan doet het de afgelopen seizoenen echt niet super denderend, dus voorbijgestreefd wil ik niet zeggen. Voornamelijk veel geblesseerd ook.

27 oktober 2021 om 08:01

Hij heeft misschien net aan 5 potjes gespeeld dit seizoen door blessures, beetje vreemde reactie.

27 oktober 2021 om 09:15

Vorig seizoen nog niet super veel gespeeld ook. Zijn eerste seizoen is goed, maar je kunt toch niet ontkennen dat Dortmund nog niet superveel plezier aan hem heeft gehad het afgelopen seizoen. Eden heeft het afgelopen anderhalve seizoen bijna net zoveel gespeeld als Thorgan, en hebben beiden redelijk vergelijkbare cijfers. Dus was meer een reactie op dat Thorgan echt niet Eden voorbij is gestreefd.

27 oktober 2021 om 09:43

Ah dat laatste ben ik zeker met je eens, verkeerd begrepen dan. Eden is wel echt 2 klasses beter, maar vind Thorgan absoluut een leuke speler. Goede dribbel, techniek en schot.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren