Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joao Cancelo: ‘Hij zal als een legende worden beschouwd’

Laatste update:

Joao Cancelo kwam afgelopen zomer voor ruim veertig miljoen euro naar Juventus. De rechtsback, die eigendom was van Valencia, had het seizoen ervoor alvast kunnen wennen aan de Serie A door een verhuurperiode aan Internazionale. In zijn eerste jaar in Turijn wist hij beslag te leggen op de landstitel en de Italiaanse supercup in de wacht te slepen. In dit exclusieve interview vertelt hij over zijn debuutjaar en zijn grote voorbeeld.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!

Behoort Joao Cancelo bij de beste rechtsbacks ter wereld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste rechtsback ter wereld? Ik vind dat wel heel makkelijk uit de lucht gegrepen, heb hem niet heel veel zien spelen. Heb echter nooit gehad van wauw dat is 'm... iemand die daar een beter beeld van kan schetsen?

15 mei 2019 om 03:38

Semedo is sowieso beter. Ik vind eigenlijk dat er op dit moment niet een rechtsback rondloopt waarvan je kan zeggen die is niveau Zanetti/Cafù/Dani Alves.

15 mei 2019 om 11:37

Semedo sowieso beter? Ik zal zeggen kijk een npaar wedstrijden terug van Juventus dit seizoen. Hij heeft zich ontpopt als 1 van de beste RB van het moment.

15 mei 2019 om 11:46

Joshua Kimmich is op dit moment gewoon de meest complete rechtsback die er rondloopt.

Niemand kan tegen Dumfries op 👍

Aanvallend de beste maar verdedigend nog te matig voor een club als juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren