Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen weet dat wij favoriet zijn om de Champions League te winnen’

Laatste update:

Joan Laporta denkt dat FC Barcelona de favoriet is om dit seizoen de Champions League te winnen. Dat zegt de president van de Catalaanse club in gesprek met Marca. Daarnaast onthult hij dat Barcelona dit jaar opnieuw landskampioen wil worden, en hoopt het huurlingen João Cancelo en João Félix definitief vast te kunnen leggen.

Momenteel staat de Spaanse club derde in LaLiga, met 34 punten uit 15 wedstrijden. Koploper Real Madrid heeft vier punten meer, dus de landstitel is momenteel zeker nog realistisch.

Dat ziet ook Laporta. “Ons grootste doel is om de landstitel te prolongeren. Ik ben er ook van overtuigd dat we het gaan redden. Na alle blessures, zoals Frenkie de Jong, hebben we bijna iedereen weer terug. Tegen Atlético Madrid (1-0 zege, red.) lieten we zien dat we topwedstrijden controleren. Als we ook in balbezit beter worden, zijn we onmogelijk te verslaan.”

Twee belangrijke spelers bij de Catalanen zijn momenteel Cancelo en Félix. Eerstgenoemde is echter gehuurd van Manchester City, terwijl Félix aan het einde van het seizoen in principe weer terugkeert bij zijn eigenlijke werkgever Atlético Madrid. Laporta hoopt dat Barça beide Portugezen echter definitief over kan nemen.

“We zijn geïnteresseerd in een permanent verblijf van die twee”, onthult hij. “We gaan op korte termijn de onderhandelingen starten. We hebben een goede band met allebei die clubs (Manchester City en Atlético Madrid, red.).”

Ook in de Champions League doet Barcelona nog altijd mee. De club is nu al zeker van groepswinst, nadat vier van de vijf wedstrijden tot dusver werden gewonnen.

Volgens Laporta maakt zijn club, die de Champions League al vijf keer eerder wist te winnen, grote kans om dit seizoen het miljardenbal als winnaar te beëindigen. “Ik denk dat iedereen ook weet dat Barça de favoriet zal zijn om de Champions League te winnen”, besluit de president vol zelfvertrouwen.

Is FC Barcelona inderdaad de favoriet om dit seizoen de Champions League te winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou meneer de president laten we het hopen. Ik acht de kans klein.

Wat een vermoeiende man is dit zeg. Nee Barca is niet favoriet, dat weet niet iedereen. City is de favoriet, daarna real. En daarna heel lang niets voor mij

9 december 2023 om 15:15

Je vergeet Fußball-Club Bayern München

9 december 2023 om 15:16

Real? Die vind ik dit seizoen slechter dan Barca. In de topwedstrijden dit seizoen heeft Real niks laten zien. Barca daarentegen vind ik verdedigend en op het middenveld een stuk beter.

9 december 2023 om 15:24

Real heeft letterlijk dit seizoen gewonnen van Barcelona, alle CL wedstrijden gewonnen. En lastige uitwedstrijden gewonnen in de competitie waar ze vorig jaar onderuit gingen zoals Sevilla, Bilbao, Barcelona en Girona. Real is echt wel sterker dan Barcelona dit seizoen. Ik denk zelf dat City, Real, Bayern en misschien Arsenal als kleine outsider de kanshebbers dit jaar zijn.

9 december 2023 om 15:26

Je maakt een grapje toch? Barcelona mag tevreden zijn met het puntenaantal dat ze hebben. Ik kan zo 4 wedstrijden opnoemen waarin ze ontzettend matig waren en pas aan het eind puntverlies wisten te voorkomen.

Real is een stuk stabieler. Spelen echt geen sprankelend voetbal elke week, maar winnen hun wedstrijden een stuk gemakkelijker.

Je stuk over de linies is ook bijzonder, gezien het aantal tegendoelpunten dat barca heeft t.o.v. real.

9 december 2023 om 15:45

@Zidane02. Aan de andere kant hebben we ook wedstrijden gespeeld die we hadden kunnen winnen maar niet deden zoals Real en Granada. Maargoed dat neemt niets weg van de opmerking van Laporta. Die is natuurlijk ontzettend dom! Kan ook alleen maar tegen je werken.

9 december 2023 om 16:20

Zo makkelijk als je wedstrijden kunt aanwijzen waarop ze wonnen, maar dat niet hoeven doen, zo makkelijk kun je stellen dat ze 2/3 van de wedstrijd heer en meester waren tegen de merengues.

Daarnaast, de overtuiging van de merengues valt over het jaar gezien behoorlijk mee. Ik was niet voor niets niet angstig voor voor El Clàssic. Er is een speler bij de merengues die al heel veel punten binnen heeft weten te halen en dat is Bellingham. Zonder zijn inbreng was het behoorlijk pover (en dan praat ik over het algemene spelbeeld).

9 december 2023 om 17:46

Natuurlijk is Barcelona favoriet voor de CL, natuurlijk weet iedereen dat. Real Madrid speelt altijd slechter dan Barca, dat weet letterlijk iedereen. De resultaten tonen dat ook ruimschoots aan.

10 december 2023 om 04:42

@almogaver

Telt dat Vinicius allang kwakkelt met blessures, Rodrygo aan het begin zwaar uit vorm was en Real Madrid sowieso een waslijst aan blessures heeft gehad en vanaf het begin Militao en Courtois al missen.

Bij Barcelona doet Frenkie of Pedri even een aantal wedstrijden niet mee en het valt als een kaartenhuis in elkaar.

Los van dat is Barcelona tegen Madrid een wedstrijd op zich en wint Barca zelfs in mindere jaren altijd minimaal een wedstrijd. Voorheen werden dit soort wedstrijden nooit omgedraaid en nu wel.

Ja misschien door Bellingham, maar die is ook gewoon onderdeel van Madrid he?

Nou probeer eerst koploper van La Liga te worden. Deze man heeft veel zelfvertrouwen, maar de realiteit is toch anders.

Bedoelt hij met iedereen zichzelf? Doen het niet eens zo geweldig in de Europa League poule waar ze in zitten.

Kan altijd natuurlijk, maar favoriet zijn ze natuurlijk niet. Gekke uitspraak. Als iemand in Nederland soortgelijke dingen zegt nemen we hem toch nooit meer serieus?

Wel lekker van Laporta, even nog wat extra druk leggen bij Xavi en je elftal. Wat een domme uitspraak.

Iedereen kan zien dat er ploegen met betere spelers zijn dus iedereen kan zien dat Barca niet de logische winnaar is…

Doe dit nou niet Laporta! Laten we nou eerst eens de Knockout fase overleven. Dat word al een enorm karwei. Eerlijk gezegd zie ik dit Barcelona geen Champions League winnen de komende 2 a 3 jaar. We hebben een goede, relatief jonge selectie maar de meeste zijn nog niet rijp. Daarnaast moeten er nog een paar zwakke plekken zoals de rechtsback en spits permanent worden opgevuld. Nu leg je als Laporta zijnde zoveel druk op die jongens. Niet slim!

de Champions league komt dit seizoen naar Eindhoven ❤️

9 december 2023 om 21:55

PSV gaat met 10-0 af tegen Bayern in knockoutfase CL.

"ik ben ervan overtuigd dat als iedereen fit blijft, we een van de kanshebbers zijn voor de Champions League".

Daar zit wel meer nuance in, he? En daarin heeft ie helemaal geen ongelijk. Inter heeft een mindere selectie en haalde daarmee de finale. Inter was ook de mindere tegen een behoorlijk verzwakt Barça vorig jaar.

Topfavoriet? Nee, zeker niet. Een fitte selectie? Zeker kanshebber.

10 december 2023 om 12:40

Inter heeft helemaal geen mindere selectie.

Dat Laporta populistische onzin roept om relevant te blijven kijkt niemand van op. Wat verbazender is voor mij persoonlijk is dat er maar liefst 38 mensen op vz het verstand van een stoeptegel hebben en er blindelings in mee gaan.

Als jarenlange Barca dan hoop ik natuurlijk dat hij gelijk heeft maar man o man, wat een vermoeiende kerel is dit. Wees lekker humble en als je alles wint, laat het gewoon gebeuren ipv pochen of "voorspellen". Dat siert je veel meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren