Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeremain Lens offert deel van salaris op om Besiktas te kunnen verlaten

Laatste update:

Jeremain Lens vervolgt zijn loopbaan op huurbasis bij Fatih Karagümrük, zo blijkt uit berichtgeving van de middenmoter in de Turkse Süper Lig. De 33-jarige aanvaller was bij Besiktas op een zijspoor beland en kiest derhalve voor een tijdelijke overstap naar de vorig jaar naar het hoogste niveau gepromoveerde club. Lens heeft bij Karagümrük zijn handtekening gezet onder een contract tot eind juni van dit jaar. Zijn verbintenis bij Besiktas loopt nog anderhalf jaar door.

De nieuwe werkgever van Lens is Besiktas dankbaar voor de soepel verlopen onderhandelingen rondom de transfer van de routinier uit Nederland. "Wij willen president Ahmet Nur Çebi van Besiktas hartelijk bedanken voor de hulp die hij ons heeft geboden tijdens de transfergesprekken. Daarnaast gaat onze dank uit naar Jeremain Lens zelf, die bereid is geweest een deel van zijn salaris op te offeren om naar onze club over te stappen." Lens maakt wellicht woensdagavond al zijn debuut voor Karagümrük in de thuiswedstrijd tegen Gaziantep F.K.

Lens kwam dit seizoen tot slechts twee optredens namens Besiktas in de Süper Lig, aangevuld met twee wedstrijden in Europees verband. Sinds zijn komst naar de Turkse topclub in 2018 kwam de 34-voudig international van het Nederlands elftal tot 102 duels (12 doelpunten en 20 assists) namens Besiktas. De geruchten over een tussentijds vertrek uit Istanbul doen al enige tijd de ronde. In de Turkse media werd begin januari gemeld dat Feyenoord de aanvaller wilde huren en de helft van zijn salaris zou overnemen. Lens kiest ondanks gesprekken met de Rotterdamse club nu dus echter voor een langer verblijf in Turkije.

Voor Lens is Karagümrük alweer zijn vijfde club in het buitenland. Naast Besiktas kende de geroutineerde vleugelaanvaller ook dienstverbanden bij Dynamo Kiev, Sunderland en Fenerbahçe. In Nederland kwam Lens uit voor achtereenvolgens AZ, NEC en PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thank god, mijn dag kan niet meer stuk.Hij heeft in zijn periode bij Besiktas dramatisch gepresenteerd, schandalig hoe hij 2.3 miljoen perjaar kan verdienen om een beetje te rennen, want scoren en assist geven kan hij nauwelijks.Hoop dat hij wel zn best doet bij Karagumruk en dat ze hem kopen.

1 februari 2021 om 17:26

2 goals in 44 wedstrijden volgens Wikipedia. ik hoop dat het bestuur van Feyenoord dit niet ziet want dit zijn statistieken op basis van wat wij aanvallers halen

Lens allerslechtste aankoop ooit. Pff wat ben ik blij dat die weg is ookal is het maar voor 6 maanden. Weet niet wat Karagumruk met deze gast moet doen want hij kan helemaal niks meer.

Na Ademi ook nog eens Lens bij Fatih Karagumruk. Zul je zien dat Lens ineens weer een goede vorm weet te pakken. Lens voorzetten en Ademi inkoppen zou wel eens een mooie tandem kunnen worden.

Haa ,nu ben je te laat Advocaat! Gelukkig maar

Volgens mij levert hij helemaal geen salaris in maar betaalt Besiktas een groot deel van zijn salaris door. Hij vroeg 2 miljoen euro om zijn contract te ontbinden, dus ik zie hem geen geld inleveren.

Zonde dat het er niet van kwam bij Besiktas. Ik vond hem bij Fenerbahce echt een uitstekende speler.

Nooit meer zijn niveau in het seizoen bij Fener gehaald. Ik baalde echt als een stekker toen hij voor Besiktas koos ipv Fener want wat was hij gruwelijk bij ons. Was toentertijd ook een begrijpelijke keuze. Daarna alleen maar bergafwaarts gegaan. Lijkt wel alsof deze man alleen maar onder Advocaat kan presteren.

Zijn 1e jaar bij Fener was hij niet te stoppen, daarna een mooi contract getekend bij Besiktas en gaan slapen, geld wordt toch wel betaald. Al met al wens ik zijn sympathieke club wel veel succes

1 februari 2021 om 16:32

Bij bjk is het nog geen garantie dat je geld wel betaald wordt Maar klopt wat je zegt, na zijn eerste jaar bij Fener is het niet meer de oude geworden..

1 februari 2021 om 18:45

Of het nou via de rechter moet of op welke manier dan ook, spelers krijgen hun geld toch wel, in Turkse gevallen zelfs met een boete erop idd

Ik ben blij dat dat bijna niet voorkomt bij mijn eigen club, dat staat gewoon heel slecht en is slecht PR

Lens is straks 35 als hij uit zijn contract loopt, maar ik snap dus niet waarom dit soort gasten langdurige contracten kunnen tekenen op die leeftijd. Hij is geen Ronaldo of Messi. En daar komt nog bij dat ook Besiktas dikke schulden heeft. Leven op de (deels) pof en dan ook nog nul restwaarde.

Lens zit wel in de top 5 slechtste aankopen van de clubgeschiedenis van Besiktas. Ben blij dat we (tijdelijk) van hem verlost zijn. Isimat-Mirin zijn contract is ontbonden, Boyd verhuurd aan Sivasspor en Lens aan Karagümrük. Maakt de transferperiode toch nog een beetje goed. Alleen Douglas moet nog vertrekken. Gezien er 2 buitenlanders meer in de selectie zitten, kan hij (als hij niet doet alsof hij geblesseerd is) misschien laten zien waarom we hem destijds hebben gehaald. Want bij Sivasspor was het een fenomenale back, voetballen kan je toch niet verleerd zijn in 1,5 jaar. Al levert hij de helft van zijn performance van Sivas, is hij al goed. Rosier pakt veel kaarten, Dorukhan moet gewoon op bet middenveld worden ingezet en ik denk niet dat Sergen veel Bilal (17) gaat laten spelen in de titelrace. Een rechtsback had ik er graag bij gewild, maar Douglas in zijn oude vorm is goed bruikbaar als Rosier geschorst of geblesseerd is. We kunnen hem toch toevoegen aan de selectie wegens de nieuwe buitenlanderslimiet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren