Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeffrey Lang: ‘Noa wil eerlijk zijn en niet als leugenaar bestempeld worden’

Laatste update:

Noa Lang ligt bij Club Brugge vast tot medio 2024, maar dat betekent niet dat de vleugelaanvaller ook nog drie seizoenen in het Jan Breydelstadion te bewonderen zal zijn. Vader Jeffrey Lang kan niet beloven dat zijn zoon ook na de zomerstop nog het shirt van de koploper in de Pro League draagt. Door de uitmuntende prestaties van Lang in Brugge lijkt de interesse te groeien, waardoor een miljoenentransfer niet bij voorbaat kan worden uitgesloten.

Jeffrey Lang benadrukt wel dat de voormalig Ajacied de Belgische grootmacht niet zomaar achter zich wil laten. "Noa heeft het hartstikke naar zijn zin, maar hij kan niet in de toekomst kijken. Je weet niet of er iets moois komt... En of het ooit nog zal terugkomen", zo klinkt het in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Hij wil ook gewoon eerlijk zijn, niet als leugenaar bestempeld worden. De lat ligt superhoog en we weten wat hij kan. Het liefst zou Noa nog een jaar in Brugge blijven, maar dat wil hij niemand beloven."

Voorlopig ligt de focus van Lang volledig op de wedstrijden in de play-offs om het kampioenschap in de Pro League. Brugge neemt het in de kampioenspoule op tegen Anderlecht, Royal Antwerp en Racing Genk. "We hadden het er nog over vorig weekend. 'Ik wil niets horen en eerst die play-offs slopen, pa', zei Noa tijdens het rennen. Hij heeft al veel laten zien, maar is vastberaden om het nu ook nog goed af te ronden." Lang is met veertien doelpunten en acht assists in de Pro League een van de smaakmakers van de lijstaanvoerder dit seizoen.

Overigens werd door de beursgang van Brugge in maart bekend dat Lang tot de zomer van 2024 vastligt. Dit bleek uit het prospectus, het verplichte document dat werd vrijgegeven bij de entree van de club op de beurs. Brugge leek in eerste instantie een verplichte koopoptie van zes miljoen euro te hebben afgesproken in de huurdeal met Ajax, maar dat bleek toch anders te liggen. "Voor mij is dit geen nieuws", zei Lang vorige maand tegen Het Laatste Nieuws. "Ik heb dat contract in oktober getekend. Voor mij stond het al op de planning, maar ik ben blij dat jullie het nu ook weten. Het is wel mooi, omdat ik ook zie dat de Belgen er blij mee zijn. Ik word hier heel erg gewaardeerd. En dat is leuk."

Zie jij Noa Lang volgend seizoen nog bij Club Brugge spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doet het zeker goed, ben alleen wel benieuwd wie hem wil? Wie zou er zoveel uitgegeven in deze moeilijke tijd, ben echt benieuwd waar hij terecht komt. Denk nog een jaar brugge.

28 april 2021 om 16:50

Een Aston Villa, West Ham, Brighton etc zie ik 20-25mil geven. Of dat Brugge mee akkoord gaat is een andere vraag.

Haha, lekker man. Dat heel zo'n familie in die zin bezig kan zijn met zon kereltje he. Mooi om te zien. Trainen ook vaak met zn allen in dat boksschooltje van ze. Vraag me af wat zijn plafond uiteindelijk zal zijn.

Ik hoop uiteraard dat hij nog een jaar blijft, al is het maar om hem eens aan het werk te kunnen/mogen zien in het stadion. Noa verdient het gewoon om na een goal te worden toegejuicht door een vol stadion , alle supporters waarderen hem en willen dat ook graag laten merken in het stadion.

28 april 2021 om 14:59

Lijkt me sowieso wel vreemd als dat je ergens speler bent, maar nog nooit voor het publiek hebt gespeeld. Dan is het net alsof je er nooit bent geweest.

Wat doet dit pijn aan mijn Ajacieden hart. Anthony en Neres zijn niet beter dan Lang, maar Ten Hag heeft hem naar de uitgang gedreven. Zogenaamd een lastige jongen, maar echte karakters hebben liever ‘lastige jongens’ in de ploeg die kunnen voetballen dan ja knikkers met middelmatig talent. Promes steekt zijn neef neer maar Noa is een moeilijke jongen, omdat hij niet diep gaat wanneer de grote Tadic de bal heeft. De grote Tadic die in een serieuze competitie niet verder is gekomen dan een degradatie kandidaat. De grote Tadic die alleen dubbele cijfers kan overleggen bij Ajax omdat hij alle penalty’s opeist. In Ten Hags eerste seizoen heeft hij het geluk gehad dat hij 2 jongetjes van onder de 21 in de selectie had die moeiteloos bij Barcelona en Juventus mee konden en Ziyech. Daarnaast kreeg hij Blind en Tadic en is er niemand verkocht. Sinds die spelers weg zijn en zijn rechterhand trainer is geworden bij hoffenheim presteert hij dramatisch in Europa. Uitgeschakeld in de groepsfase van de CL door Valencia en een jaar later door Atalanta om vervolgens ook in de EL door Waardeloze ploegen uitgeschakeld als getafe en Roma. De boer werd bijna 5x op rij kampioen en die kreeg spelers als Duarte, Zimling en Van der Hoorn, dus zo indrukwekkend is kampioen worden in NL niet.

28 april 2021 om 15:01

Nou ja je kan toch niet gaan roepen dat Ajax onder Ten Hag niet presteert. Uiteindelijk moet je ook gewoon keuzes maken in je selectie. Lang moest spelen, punt. En daar was bij Ajax (blijkbaar) geen ruimte voor. En als ik kijk naar het spel van Ajax, ziet het er toch niet verkeerd uit?

28 april 2021 om 15:40

Ze hadden hem gewoon moeten verhuren en niet moeten verkopen (blijkbaar is dat al gebeurt en is die verplichte koopoptie onzin).

28 april 2021 om 17:26

Maar dat is dan een fout van Overmars geweest, die heeft uiteindelijk het laatste woord over het aan en verkoop beleid.

28 april 2021 om 15:04

Ik ben het ermee eens dat het heel jammer is dat lang niet bij Ajax speelt. Maar met de rest van je opmerkingen sla je de plank volledig mis.

28 april 2021 om 15:36

Ben het zo. Zat het gezeik op Ten Hag alles komt door TenHag behalve als we goed voetballen hoe je bek eens joh. En steun je Coach. Begroting van Roma en Atalnta is nog altijd groter dan Ajax...

28 april 2021 om 16:26

Fan van arsenal maar wel de halve spelerskern aanvallen? Neres heeft trouwens ook een tijd op een bizar niveau gevoetbald dat kan je toch niet ontkennen en ook Antony kan beter worden lijkt me dan. Maar bon jij zal het wel beter weten als ajaxfan dan ik. Waarmee ik trouwens niet wil zeggen dat Lang een slechte speler is.

28 april 2021 om 17:25

Je begon goed maar daarna ging het ergens mis gozer

28 april 2021 om 18:42

Je slaat wel een beetje door.

Tadic haalde met southhampton bijvoorbeeld ook gewoon EL voetbal in een grote competitie, alleen het laatste seizoen was southhampton niet goed.

Natuurlijk heeft Ten Hag bij Ajax mogelijkheden die de Boer niet had, maar onder Ten Hag speelt Ajax regelmatig het beste voetbal van de afgelopen 20 jaar. Volgens mij moet je terug tot Olsen om Ajax zo vaak goed te zien spelen terwijl er tussen de Boer en Olsen best aardige selecties hebben gezeten. De prestaties van Ajax zijn helemaal niet dramatisch in Europa. Ga nou gewoon de afgelopen 60 jaar eens na, dan zijn de huidige prestaties gewoon goed, niet top daarvoor heeft Ajax in het verleden te veel laten zien, maar wel gewoon goed en zeker niet dramatisch. Vooral als je daarin mee neemt dat de financiele verschillen in de afegelopen 50 jaar alleen maar groter zijn geworden (clubs als Roma of Valencia hebben ook gewoon meer geld als Ajax).

Op basis waarvan is Lang beter dan Neres en Antony? Lang laat het tot nu toe ook alleen maar zien in de Belgische competitie. Bij dezelfde club waar Vormer aanvoerder is (en misschien wel de beste speler) en de bij Ajax mislukte spelers Rits en Denswil ook in de basis staan of veel aan spelen toe komen. Die hoeven we toch ook niet meer terug of wel dan?

En dan nog was het laatste woord bij de verkoop van Lang niet aan Ten Hag maar aan Overmars. Diezelfde Overmars die in tegenstelling tot wat jij roept van het elftal van Bosz wel gewoon Sanchez, Klaassen, kluivert en bijna de hele bank verkocht (bij elkaar ook gewoon 100 miljoen) terwijl er een aantal andere basis spelers onder Bosz transfervrij vertrokken (o.a. Younes, Viergever, Traore). Natuurlijk kreeg hij er goede spelers bij maar het was zeker niet zo dat er een heel elftal stond wat hij zo over kon nemen.

Oh ja en het klopt dat de Boer het met eigen jeugd moest doen en mindere aankopen, maar Ten Hag laat naar verhouding, ondanks alle top aankopen meer jeugdspelers debuteren dan de Boer.

En toch... hij krijgt daar veel speeltijd en belangrijker nog: een vrije rol. Krijg je nergens anders, zeker bij Ajax niet. Was ie gebleven dan was t geval Labyad geweest. Kun je gewoon niet voorspellen. Al had ik als Ajax zijnde iets anders doorgeselecteerd want met gasten als Labyad kom je nergens. Geldt voor de meeste aankopen van Ten Hag overigens

Hij doet het leuk in een veredelde keuken kampioen divisie. Kijk naar de voorsprong dat Brugge heeft in de reguliere competitie.
Bij Ajax kon hij terecht de concurrentie niet aan met tadic,neres en mindere mate neres. Die hebben alle drie al meer laten zien op een hoger niveau.
Volgend seizoen bij Brugge zal de doorslag geven of hij echt zo goed is.
Maar ik denk gezien het materiaal wat Ajax heeft en wat Lang bracht op de posities waar hij bij Ajax moest spelen is het voor beiden verstandig geweest hem te verkopen.

28 april 2021 om 18:36

de Belgische competitie is redelijk gelijkwaardig aan de Eredivisie dus hij doet het gewoon prima bij Brugge

Lijkt me goed als hij nog een seizoen in Belgie blijft spelen. Brugge is ook een mooie stabile ploeg om lekker Europees voetbal mee te spelen. Hij gaat geen kans krijgen bij Oranje voorlopig en die Jeugd EK stelt natuurlijk geen ruk voor, dan is nog een jaartje Brugge wel een mooie kans om je te meten met de top van Europa.

Pfff, weer eens een artikel over Lang. Die gast krijgt door Voetbalzone persoonlijk een toptransfer geregeld. Leuk voetballertje hoor, maar moet echt zn handjes dichtknijpen met Club Brugge. Gaat niet veel verder komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren