Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je zult mij niet horen roepen dat we wel eventjes kampioen worden’

Laatste update:

Er is sinds het seizoen 1998/99 al vaker sprake van geweest, maar experts zeggen nu opnieuw dat Feyenoord een selectie heeft die kampioenswaardig is. De laatste zestien jaar wacht men in Rotterdam-Zuid al op een nieuwe landstitel en Dirk Kuyt, die na negen jaar afwezigheid is teruggekeerd, weet er alles van. Hij wil echter voorzichtig zijn en niet van de daken schreeuwen dat de kampioensschaal terugkomt naar Feyenoord.

/

Feyenoord won de eerste drie competitieduels allemaal en zondag wacht er een eerste serieuze test, wanneer de club op bezoek gaat bij PSV. “Alle ogen zullen op ons gericht zijn”, voorspelt de 35-jarige Kuyt in gesprek met Voetbal International. “Dat is altijd zo als Feyenoord ook maar een beetje presteert. Dan merk je dat de verwachtingen omhoog schieten.”

“Hoort ook wel bij zo'n grote club, denk ik”, vertelt Kuyt, die in zijn eerste Feyenoord-periode als derde, vierde en nog eens derde eindigde in de Eredivisie. “Al zul je mij niet horen roepen dat we wel eventjes kampioen zullen worden. Ik heb wel serieus het gevoel dat dit een heel mooi seizoen kan worden voor ons. Dromen mag natuurlijk altijd. En dromen doen we volop bij Feyenoord”, aldus de ervaren man.

Feyenoord is voor mij...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijven dromen Dirkie!! Denk dat Eindhoven 1ste word. Gun het je wel

28 augustus 2015 om 09:53

Je kunt er nu niks van zeggen. De top 3 voetbalt momenteel niet lekker. Maar gezien de selectie van Feyenoord moet het dit seizoen gebeuren.

28 augustus 2015 om 10:06

FC Eindhoven zou best eerste kunnen worden in JL ja. Ik denk dat zodra alle nieuwe spelers zijn ingepast er weinig clubs zijn die het Feyenoord nog echt moeilijk kunnen maken. Zeker als Elia in vorm raakt. Een sollide verdediging hebben we al, nu de aanval nog.

Hoe het ook zij, we maken een prima kans. Sterke ervaren selectie. Iets meer technisch vernuft voorin en een wat meer ingespeeld team en we kunnen iedereen verslaan in Nederland.

28 augustus 2015 om 08:17

@feye88 de laatste jaren konden jullie ook al iedereen verslaan in Nederland. In principe kan feyenoord altijd iedereen in Nederland verslaan, daar is de selectie altijd goed genoeg voor, maar das nog heel wat anders dan over 34 wedstrijden de beste zijn.

28 augustus 2015 om 08:18

Ik zeg toch ook: we hebben meer ervaring. Kuyt kan wedstrijden uitspelen. Vejinovic heeft die harde les ook geleerd bij vitesse in de eerste helft van vorig seizoen. Botteghin en van beek rammen alles weg. Het voelt volwassener dit team. Kampioen wordt je als je stabiel presteert.

28 augustus 2015 om 08:24

En toch loopt er op elke positie in Eindhoven een betere voetballer rond. Behalve dan op de plek van Bruma.

28 augustus 2015 om 08:37

Objectieveotto..

Of er in Eindhoven op elke positie een betere voetballer rondloopt, is nog afwachten. Men heeft er in Eindhoven wel een handje van om spelers op papier beter te maken dan ze in werkelijkheid zijn. Zo wordt er al jarenlang geroepen dat ze de beste selectie hebben en kwam dat er alleen vorig seizoen écht uit. De rest van de seizoenen bleken ze, achteraf, op papier beter te zijn dan in het veld en met elkaar.

Zowel PSV als Feyenoord heeft een goede selectie dit jaar. Het grote verschil vind ik de wissels. Feyenoord haar selectie is breder en heeft meer mogelijkheden. Zo zie je op de linksachter positie dat er achter Willems geen goede stand-in klaarstaat. En dat geldt voor meer posities. En gezien het feit dat PSV ook CL speelt, kan dat wel eens voor problemen gaan zorgen.

Een voorspelling voor zondag; 1-1.

28 augustus 2015 om 08:44

Dat is wel een hele essentiële plek in het team. Rust in de opbouw (welke opbouw bij Bruma?) en degelijk verdedigen dat zijn beide dingen waar Bruma niet bekent om staat.
PSV is favoriet voor het kampioenschap maar er kan natuurlijk van alles gebeuren. Feyenoord is vooral in de breedte sterker geworden en heeft nu een stuk meer ervaring. Bij PSV is er hoop kwaliteit weggegaan dus PSV Feyenoord en ook Ajax zijn een stuk dichter naar elkaar toe gekropen.

28 augustus 2015 om 08:51

Ik denk dat we onder Koeman minimaal 1x kampioen hadden moeten worden, echter denk ik echt dat het probleem alitjd heeft gelegen aan de breedte van de selectie. De tijd zal het leren maar de bank is wel veel sterker geworden dan de jaren ervoor, ik zeg niet dat dit het kampioenschap nu gaat opleveren, geen worden maar daden.

28 augustus 2015 om 10:09

@objectieveotto

Meen je dat nou op elke plek een betere voetballer. Momenteel vind ik toch Feyenoord vooral achterin iets sterker. Mits Willems fit is, Kongolo is natuurlijk een klasse beter dan Burnet en het centrum is sterker bij Feyenoord.
Persoonlijk denk ik dat Guardado het zwaar gaat krijgen die speelt bijna al 2 jaar (wk en Amerikaans kampioenschap) alles en laat ik voorop stellen uitstekende speler maar twijfel nu ook met CL wedstrijden of hij het volhoudt dan heb je daarachter niet een stand in.
En dan kom je bij het probleem bij PSV de bank is niet heel erg sterk de eerste 11 zijn goede spelers maar de rest valt reuze mee.
Als je kijkt naar Feyenoord die hebben in vergelijking daarmee weer betere spelers.
Maar je kan speculeren wat je wilt ik denk dat Ajax, Feyenoord en PSV het gaan uitvechten. En wie er uiteindelijk met de schaal staat diegene die de meeste punten wint tegen de kleintjes !

28 augustus 2015 om 10:23

Keeper gelijkwaardig.
Rechtsback kies ik voor karsdorp.
Centrale duo is beter. Afwachten hoe Moreno het gaat doen.
Linksback is Kongolo verdedigend beter dan Willems. Willems is aanvallend beter.

Middenveld ligt in het voordeel van Psv, maar hangt erom.

Aanvallend zit er niet veel verschil. Kuyt is een goede schakel die veel strijd levert en in dienst speelt. Lestienne heeft geen indruk gemaakt tot nu toe. Elia levert een kwaliteit die in de Eredivisie sowieso van pas moet komen. De Jong is wel een klasse beter dan Kramer.

De bank van Feyenoord is sterker.

Wordt spannend!

28 augustus 2015 om 11:35

Je schrijft lestienne af na 3 wedstrijden, maar elia, die nog helemaal niet gespeeld heeft en al jaren niet presteerd zou zomaar beter zijn! ? Ik vind lestienne trouwens niet zo goed als van te voren werd beweerd in Eindhoven. Maar van elia kun je nog niets zeggen!

28 augustus 2015 om 11:52

Elia heeft al ervaring in de Eredivisie. We weten wat hij kan. Je hebt wel gelijk dat we moeten afwachten of hij een goed niveau kan halen.

28 augustus 2015 om 08:56

Prima kans ja, je vergat sterke 12e man die al 3 keer op rij Feyenoord naar een overwinning helpt.

28 augustus 2015 om 11:54

Ik neem aan dat je het publiek bedoelt. Want ook al mogen we over het algemeen niet klagen over de beslissingen van de scheidsrechters, we hebben ook genoeg tegen gehad.

28 augustus 2015 om 13:13

Wat hebben jullie tegen gehad dan dit jaar? Volgens mij hebben jullie alleen maar enkele discutabele penalty's en een zuivere goal die afgekeurd wordt mee gehad.

Alle ogen zijn gewoon gericht op psv en ajax, wellicht een schuin oog naar Rotterdam.

Ben benieuwd zondag

28 augustus 2015 om 08:34

Juist niet op Ajax. De meeste verwachten allemaal PSV en Feyenoord. Laat dat vooral zo houden. Ik denk er persoonlijk anders over. Ik denk dat Ajax tijd nodig moet hebben. Ik ben van mening dat je van wedstrijd na wedstrijd moet kijken. Zondag voor Ajax ADO. Wat een moeilijke wedstrijd wordt aangezien ze erg goed spelen.

28 augustus 2015 om 08:42

Ahjacied..

Niet mee eens. De ogen zijn altijd op Ajax gericht, of we dat nou willen of niet. Ajax en PSV zijn nog steeds de te kloppen ploegen wat betreft het kampioenschap. Feyenoord is en blijft voorlopig een 'outsider' met een betere selectie dan de afgelopen jaren.

Ik ben het wel met je eens dat Ajax van week tot week moet kijken. Maar ik denk dat dit voor iedere ploeg geldt. Om een cliché uit de kast te trekken; ''iedere week is een finale''

En dat is precies wat er stokt!

Men moet het wel durven uitspreken!

Met Vermeer, v. Beek, Kongolo, Botteghin, el Ahmadi, Vejinovic, Kuijt en Elia als toppers, Toornstra, v.d. Heijden, Kramer als top van de subtop en talenten als Karsdorp, Vilhena, Achabar, etc. als talenten met veel potentie moet je gewoon durven zeggen wij doen mee en gaan er voor!

Dat brengt druk mee en eenieder die daaronder bezwijkt moet je volgend seizoen doorselecteren, alleen dan ga je weer volop meedoen!

Beste Kuyt. Wat ik gezien heb tot nu toe was nog niet overtuigend en zonder de hulp van de arbitrage waren er al punten verloren gegaan, dus nog maar even afwachten. ( Ajax en PSV zijn trouwens ook nog niet overtuigend)

28 augustus 2015 om 09:46

Die hulp van de arbitrage bij de rode kaart voor Karsdorp was echt top inderdaad.

@objectieve Otto

Laat ik eerst zeggen dat ook ik vind dat Feyenoord het moet laten zien op het veld. Daar stokt het nu al jaren op het beslissende moment.

Dat PSV (in mijn ogen kandidaat 1 voor het kampioenschap) op iedere positie een betere speler heeft durf ik niet te zeggen.

Keepers: gelijkwaardig, al moet Vermeer nu wel zijn vorm gaan herpakken. Qua punten pakken of verliezen toch nog steeds gelijk.

Rechtsback: Arias is zeker beter dan de opties voor Feyenoord. Karsdorp doet het zeker niet slecht, maar nog geen zekerheidje.

Rcv: Van Beek en Botteghin beide sterker dan Bruma. Wat hij nog zo nu en dan bij het Nederlands Elftal doet vind ik zeer vreemd.

Lcv: gelijkwaardig in mijn ogen. Is Moreno echt zoveel beter dan Vd Heijden of Kongolo? Buitenlandse ervaring uiteraard, maar voor de Eredivisie is het verdedigend voor beide clubs prima lijkt me.

LB: Willems, zonder twijfel. Kongolo is nu een goede oplossing om verdedigend minder in de problemen te komen. Maar dit is duidelijk een plus voor Psv.

DM: Guardado wint het van Vejionivic, zeker gezien zijn vorm vorig jaar. Hoe Vejinovic nu speelt kan hij echter net zo'n seizoen draaien. Nog wel een plus voor PSV gezien de historie.

CM: Propper wint het van El Ahmadi. Duidelijk, geen woorden aan vuil maken.
CM: Maher wint het van Immers, Toornstra en Vilhena. Stiekem hoop ik dat Vilhena de weg naar boven weer vindt.

LA: in mijn ogen toch echt Elia, heb ik enorm veel vertrouwen in. Vorig jaar naar behoren gedaan bij Southampton, Eredivisie moet lukken dan toch? Lestienne goeie indruk de eerste weken, maar in mijn (feyenoord-) ogen is Elia beter.

RA: Narsingh gaat dit jaar enorm rendement halen, beter dan alle opties van Feyenoord.

Spits: De Jong boven alle opties van Feyenoord. Kramer gaat heus wel goals maken, maar De Jong is de beste spits in de Eredivisie. Qua goals en assists.

Na deze opsomming kom ik er ook achter dat PSV op de meeste posities een betere speler heeft. Maar toch echt niet op alle. Daarbij zijn er een aantal posities waar het erg dichtbij elkaar ligt.

Om deze reden is PSV voor mij de eerste kandidaat, maar zit Feyenoord er toch dichterbij dan de meeste denken. Qua constant presteren schaal ik hen dit jaar toch echt hoog in.

Hup Feyenoord!

28 augustus 2015 om 08:58

Jij wil geen worden vuil maken aan de vergelijking Propper/el Ahmadi maar ik denk toch dat El Ahmadi veel volwassener speelt en dat dit zeker in de toppers naar boven komt.

Ook de vergelijking Narshing met Kuyt of Bilal ben ik niet helemaal met je eens, net als bijvoorbeeld Bilal wat ik een zelfde soort speler vind, wisselt hij geniale momenten af met missers en verkeerde keuzes, mocht Kuyt daar spelen heb je wel een ander soort speler maar ik denk niet dat Narshing dit zomaar even wint hoor.

En dan over Lestiene en Elia, Elia heb ik nog niet echt iets zien doen,lestiene oogt zeer gretig en vind het eigelijk wel een heerlijke voetballer.

28 augustus 2015 om 09:04

Wellicht wat kort door de bocht wat betreft El Ahmadi en Propper


El A is mij vorig jaar echt tegengevallen. Veel rare keuzes en veel balverlies daardoor. Qua felheid en ervaring zeker goed.

Propper kan echter ook knokken in een duel. Daarbij haalt hij gevoelsmatig veel meer rendement met een goal of assists. Dit kan ik echter niet direct staven met stats.

Narsingh vind ik voor onze competitie een topper. Qua percentage slecht rendement, maar creeert door zijn snelheid zoveel kansen dat hij veel scoort of assisteert.

28 augustus 2015 om 09:06

excuus voor het ontbreken van enters, blijkbaar twee keer drukken voor een nieuwe alinea op de mobiel.

28 augustus 2015 om 09:50

geen probleem met mobiel is het inderdaad wat lastig ja

28 augustus 2015 om 11:59

Lestienne is misschien wel gretig, maar hij heeft nog niets laten zien. Zwakke afwerking, slechte voorzetten, ongelukkig in acties.

Narssingh is fijn tegen de mindere goden, maar ik denk dat hij het tegen Kongolo gaat afleggen.

Ik denk dat Feyenoord als team meer strijd en ervaring kan overleggen. Als je Guardado en De Jong uitschakelt, is PSV een stuk minder. Dan hebben ze geen spelverdeler en geen aanspeelpunt meer.

Bruma is geen zekerheidje. Daar kan een spits altijd wel langskomen. Met Botteghin heb je iemand die een tegenstander helemaal kan uitschakelen. Van Beek ook, maar die gaat Lestienne uitschakelen op rechtsback.

28 augustus 2015 om 09:13

@cock hoe vaak heb jij moreno de laatste jaren zien spelen?
Ik persoonlijk nagenoeg niet...dus heb ook geen idee hoe goed hij nu is.

En elia naar behoren gedaan bij southampton? 2 goals in de eerste wedstrijden, daarna korte invalbeurten en niks meer toegevoegd.
ALS elia zn oude vorm kan pakken heeft feyenoord echt een goede speler...maar die vorm is al wel 5 jaar zoek

Gewoon lekker een heel seizoen een x niet over een kampioenschap praten. En europees voetbal veilig stellen als doel hebben! Iedere keer zodra er bij Feyenoord over een kampioenschap gepraat wordt, verliezen ze de wedstrijd er na. Of wel, ze kunnen nog niet met de druk omgaan. Dat zag je voornamelijk ook in de CL wedstrijden tegen Dinamo Kiev toen. Daar had je 100% door moeten gaan, maar wordt je afgetroefd door spelers die weten wat het is, om op dat niveau te presteren!

28 augustus 2015 om 09:25

Moreno zal de positie vast goed invullen, zeker ook de betere in de eredivisie. Hij gaat echter goals voorkomen en niet scoren, daarin kan hij in mijn optiek niet meer punten opleveren dan de opties bij Feyenoord.

Elia is ook hopen op, inderdaad. Maar Eredivisie of PL is zo'n groot verschil.

We zullen zondag wel eens kijken of hun echt titelkandidaat zijn zonder de scheids mee te hebben.

Ik vind ons niet best spelen, maar met een compleet en fitte selectie gaan we zeker strijden om het kampioenschap.
Feyenoord heeft tot nu toe erg geluk gehad en de scheids meegekregen, als ze dit nu een tijdje volhoiden zonder hulp gaan ze zeker mee doen om de titel.
Ajax blijft altijd grootste concurrent voor ons, Dus we zullen zien.

Het is vooral de media die erover begint. Feyenoord verkoopt dus die gasten hypen het na elke overwinning.

Ik denk dat het dit jaar gaat gebeuren in Rotterdam. Ze hebben van alle ploegen in de eredivisie de eerste 3 speelronden veruit het meeste indruk op mij gemaakt. Daarom baal ik ook dat het dit weekend al PSV-Feyenoord is. Ik vrees echt dat wij (psv) na dit weekend al achter de feiten aan lopen. Aan de andere kant zou ik Feyenoord zeker de titel gunnen.

Heel verstandig dirk! Zoveel heb je ook nog niet gewonnen sofar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren