Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je kreeg de indruk van Zlatan dat hij gearriveerd was bij een amateurclub’

Laatste update:

Bij een liefdadigheidsevenement in Parijs sprak de Franse rugbylegende Sébastien Chabal maandag met Zlatan Ibrahimovic. Chabal noemt de Zweedse steraanvaller van Paris Saint-Germain ‘een aardige vent’. Chabal laat aan RMC weten dat hij met Ibrahimovic heeft gesproken over diens eerste maanden in de Franse hoofdstad.

/

“We hebben het gehad over Paris Saint-Germain. Hij zei dat hij het aanvankelijk erg lastig had. Ik kreeg de indruk dat hij zei dat hij bij een amateurclub was gearriveerd. Hij zei dat de mensen nog niet op topniveau handelden. Hij kwam over van AC Milan. Ik ken de structuren niet precies, maar ik dacht dat PSG net als AC Milan een grote club was.”

“Je kreeg de indruk dat hij gearriveerd was bij een amateurclub. Hij zei dat het vandaag veel beter is: de organisatie is veel beter en er wordt gedacht als bij een topclub. Ongelooflijk om te horen.”

Zlatan Ibrahimovic op Twitter: "Ik dacht dat ik het enige beest in Frankrijk was."

(via https://www.instagram.com/instavoetbalzone/)

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 26 januari 2016

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG heeft vanaf het begin meteen spelers gehaald die in het spelsysteem passen. Daarom vind ik ze veel beter dan bijvoorbeeld man city die blind hun geld spenderen.

27 januari 2016 om 14:05

Ja joh, gewoon 2 keer kampioen geworden. Het is lastiger kampioen te worden in engeland dan in frankrijk. Kijk nu maar, kampioen is al bekend in oktober

27 januari 2016 om 14:10

Psg doet toch leuker mee in de cl laatste jaren?

27 januari 2016 om 14:17

City is twee keer kampioen geworden omdat geen enkele Engelse club een echt goed beleid heeft. Ze gaan allemaal voor grote namen (behalve Arsenal) die niets toevoegen aan het team. Daarom is Engeland al een aantal jaar mager aanwezig in de CL. PSG heeft een ingespeeld team. City heeft een hoop dure spelers.

27 januari 2016 om 16:20

Kleine verbetering, ze gaan veel voor middelmatige namen en betalen de prijs die je voor grote namen betaalt. Nog stommer als je het mij vraagt.

27 januari 2016 om 14:08

City vind ik even sterk als PSG hoor. PSG vind ik zelfs een beetje overschat. Ze staan 24 pt los, maar wel in de ligue 1, misschien wel de saaiste competitie in Europa. Daarnaast denk/weet ik zeker dat wanneer Guardiola bij City arriveert, ze ver boven PSG zullen staan. Dit is mijn bescheiden mening.

27 januari 2016 om 14:10

Bij PSG denken ze ook goed aan de toekomst door spelers als Verratti, Aurier, Lucas en Marquinhos te laten spelen. En Matuidi, het beest, die ook nog een paar jaar mee kan
Digne is geflopt en met de nieuwe keeper denken ze ook toekomstgericht.

Daarnaast hebben ze ook bordevol ervaring met spelers als Zlatan, Motta en Thiago Silva, Maxwell.

27 januari 2016 om 14:42

Blablablablabla roept iedereen. Psg, Man City hun beleid is gewoon geslaagd. Het waren allebei zieltogende clubs die niks voorstelden en behoren nu allebei tot de top in hun land en de top van europa. Ze hebben de mooiste spelers en hebben een aanhang over de hele wereld. Wie wil nog beweren dat het dan niet gelukt is?

tuurlijk doet zlatan aardig, tegen chabal durft hij echt niet stoer te doen hoor!!! wat een held is die chabal, gekke gast hahaha.

voor de verdere rest is PSG zeker gegroeid, en ook zeker de franse competitie ontgroeid.

Zelfs zlatan verbleekt als beest zijnde bij deze beste man, bekijk maar eens wat youtube beelden als je em niet kent..

Sluit me volledig aan bij bovengenoemde reacties. Onder de 'Nouveau riches' is PSG de enige club die degelijk beleid voert. Clubs als Chelsea en City vind ik dan ook 'zum kotsen' zoals de Duitsers dat zeggen. PSG daar in tegen hebben slim geïnvesteerd in zowel potentiële toppers als ervaren krachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren