Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

18-jarig supertalent van Manchester United en Ten Hag tóch naar nationale elftal

Laatste update:

Kobbie Manioo is voor het eerst opgeroepen voor de hoofdmacht van het nationale elftal van Engeland, zo maakt de bond dinsdagmiddag bekend. De achttienjarige middenvelder van Manchester United zat oorspronkelijk bij de selectie van Engeland Onder 21, maar Gareth Southgate heeft besloten te willen kunnen beschikken over Mainoo.

De controleur ondergaat dit seizoen onder Erik ten Hag zijn definitieve doorbraak op Old Trafford. In de loop van de huidige jaargang kreeg Mainoo steeds vaker minuten van de Nederlandse manager en inmiddels is hij vaker basisspeler dan bankzitter.

De talentvolle middenvelder zal niet voor het eerst het witte tricot van Engeland dragen. Eerder kwam hij al uit voor Engeland Onder 19 en Engeland Onder 17.

Dat Mainoo alsnog is opgeroepen voor de eerste Engelse selectie is enigszins verrassend. Afgelopen donderdag maakte Southgate zijn definitieve selectie bekend en op dat moment zat het talent van Manchester United er niet bij.

De Engelse bond maakt geen woorden vuil aan de vraag waarom Mainoo toch is opgeroepen voor de eerste selectie. In totaal kan Southgate nu beschikken over 26 spelers.

Engeland speelt in de komende interlandbreak twee oefeninterlands. Op zaterdag 23 maart ontvangen the Three Lions Brazilië, alvorens de ploeg van Southgate het op dinsdag 26 maart opneemt tegen België.

Op de positie van verdedigende middenvelder zal Mainoo concurreren met Jordan Henderson (Ajax) en Declan Rice (Arsenal), al kan ook Conor Callagher (Chelsea) als nummer zes uit de voeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat voor een vreemd idee dat bondscoaches niet alle selectie plekken opvullen? Lijkt me dat je altijd wel 1 of 2 gasten hebt die je eens goed wilt zien. Of een speler die met zn specifieke kwaliteiten goed is in noodgevallen

19 maart 2024 om 18:18

Snap ik ook niet, lijkt mij niet meer dan logisch dat je zoveel mogelijk jongens van dichtbij wil bekijken.

Volkomen terecht natuurlijk, zeker als je ziet dat Henderson een concurrent is. Rice speelt natuurlijk altijd maar daar kan hij uitstekend naast, Bellingham erbij en dat staat wel.

19 maart 2024 om 16:37

Rice-Bellingham-Trent lijkt me eerder met Jude op 10 zoals die bij Real ook de ruimte heeft.

19 maart 2024 om 16:45

Veel logischer is om Bellingham of Trent naast Rice te zetten

19 maart 2024 om 18:08

Is Trent uberhaupt fit? En hoe vaak heeft Trent daar nou daadwerkelijk gespeeld?

We weten allemaal dat hij een fantastische pass en trap heeft, maar zijn positionering, dribbelend vermogen lijkt ineens niet meer uit te maken? De ruimtes zijn zoveel kleiner op het middenveld dan als back, het is geen FIFA he.

19 maart 2024 om 18:43

Trent is straks inderdaad fit en heeft daar vaak genoeg gespeeld

Toch gezwicht voor de druk van buitenaf? Daarnaast verdient hij een plek in de selectie, absoluut geen basisplek maar voor zo'n groot talent zijn zulke toernooien al een mooie ervaring om van te leren op de trainingen en de ervaring van zo'n toernooi op zichzelf. Als je toch een plek over hebt, why not?

Had er al bij moeten zitten voor Henderson. Die zit er alleen bij omdat het de lievelingetje van Southgate is. Maar qua niveau is het al niet veel meer met hem. Ben benieuwd wat Mainoo kan doen bij het Engelse elftal. Want die hebben toch een beter team dan het huidige United. Zou wel is een combinatie willen zien met Rice, Mainoo en Bellingham samen op een middenveld. Dat is een middenveld die perfect in balans zou zijn als je kijkt naar hun profielen.

19 maart 2024 om 16:45

Had het er op basis van kwaliteiten bij moeten zitten maar ik had liever gezien dat hij zijn rust zou pakken in deze periode zoals de Arsenal spelers.

Engeland heeft wel een gruwelijk team momenteel, ook een stuk beter dan Real Madrid.

19 maart 2024 om 16:57

Een stuk beter dan Real Madrid zeg je haha. Zeker niet. Vooral de verdediging van Engeland is bijzonder pover. Datzelfde Real Madrid die bijna compleet is op een topaanvaller na.

19 maart 2024 om 17:12

Alleen middenveld real is echt bijzonder.
Middenveld van Engeland is beter.
Aanval is elite bij Engeland. Veel beter dan Real.
Verdediging; Trent, Walker, Stones, Pickford zouden momenteel allemaal spelen bij Real.
Is niet erg om toe te geven, als je wil uitdelen moet je ook kunnen incasseren.

19 maart 2024 om 17:19

Wat deelt hij uit dan? Dat Engeland een beter team is dan het huidige Man United? Als dat tegenwoordig al uitdelen is..

19 maart 2024 om 17:21

Hoezo zoals de Arsenal spelers? Heel onze basiself is naar hun landen toe buiten Ben White maar daar speelt wel meer dan alleen rust pakken. Gabriel is geblesseerd, die Braziliaanse jongens weigeren nooit interlands voor het Braziliaanse elftal zonder goede reden.

19 maart 2024 om 17:34

Pickford zou spelen? Omdat Courtois geblesseerd is bedoel je? Zou kunnen. scheelt hij veel qua niveau met Lunin? In mijn ogen niet. Echter is Courtois na de interlandperiode terug bij Real meen ik, dus die positie is geen discussie.

Stones zou spelen ja, omdat Militao geblesseerd is. Miltao/Stones ligt dicht bij elkaar. Alaba, Militao, Rudiger, Nacho is een betere bezetting centraal dan Engeland heeft. Alleen Stones is echt een goeie centrale verdediger daar. De rechtsbacks van Engeland zijn absurd dus die winnen het wel van Carvajal. Linksback geef ik ook wel aan Engeland.

Middenveld van Engeland is beter? Rice is top, Bellingham ook, maar die speelt ook bij Real en verder? Foden speelt als aanvaller doorgaans. Middenveld van Real is met Valverde, Kroos, Bellingham, Tchouameni, Camavinga en Modric extreem goed bezet.

De aanval van Real mist een spits, dus alleen hierom is die van Engeland al beter. Real heeft wel Vinicius die absolute wereldtop is.

Ik heb helemaal niks met Madrid. Maar stellen dat Engeland “veel beter is, is absurd.

19 maart 2024 om 17:52

Aanval van Engeland is beter. Vinicius is niet wereldtop, zou ook niet spelen bij Engeland. Alleen Rashford is al veel en veel beter. Daarnaast Kane, Saka, Foden zouden allemaal basis spelen bij Real.

Middenveld Rice, Mainoo en Bellingham zouden basis spelen bij Real. Middenveld Rice, Trent en Bellingham ook.

Verdediging, backs lijkt me duidelijk. Cv zou Stones zeker spelen bij Real.

19 maart 2024 om 17:56

Uitdelen? Omdat United feitelijk gewoon een subtop club is momenteel. Ze staan 6e en werden laatste in een CL poule met Galatasaray en Kopenhagen. Real is wereldtop en ook dit seizoen heel sterk met maar 2 nederlagen dit seizoen. Daarnaast zeg je serieus dat Mainoo gaat spelen bij Real? Hou op hoor die speelt Kroos, Valverde, Tchouameni en Camavinga er nooit uit. Daarnaast is Vinicius echt wel beter dan Rashford aan de linkerkant.



19 maart 2024 om 18:01

Je gaat niet eens in op het feit dat hij het uit zijn strot krijgt om Vinicius niet wereldtop te noemen, en vervolgens Marcus Rashford beter vindt.. dat is echt belachelijk. Marcus Rashford. De man die 9 maanden per jaar als een natte krant speelt.

19 maart 2024 om 18:02

Als je onzin verkondigt als dat Vinicius niet zou spelen bij Engeland terwijl zijn concurrentie bestaat uit kerels als Sterling en Rashford dan wordt het wel makkelijk om je mening niet echt serieus te nemen.

19 maart 2024 om 18:23

Ah kijk Lierse weer met nutteloze toevoegingen, Sterling zit niet meer bij Engeland.
Rashford, Saka, Kane, Foden zouden allemaal spelen bij Real.
Rashford heeft al lang bewezen en bewijst nog steeds veel en veel beter te zijn dan Vinicius.

Rice en Mainoo zouden beide spelen bij Real en Trent ook nog eerder op het middenveld.

Real is een ontzettend goede ploeg, met hele goede middenvelders voor de toekomst, maar jullie onderschatten het elite team dat Engeland momenteel heeft.

19 maart 2024 om 18:27

Veel en veel beter nog wel. Je maakt het wel makkelijk voor ons. Met zo een echt onwaarschijnlijk onzin, ronduit belachelijk gewoon, moet ik niet eens tegenargumenten geven.

19 maart 2024 om 18:36

@mancunian

Rashford heeft echt werkelijk helemaal niks bewezen en is 8 wedstrijden per seizoen goed.

Stones zou gewoon rouleren met Militao en Rudiger, Carvajal zou 1000% gewoon in de basis staan gezien het spel wat Real speelt met Trent en Walker als roulatie. Carvajal kan tenminste aanvallen en verdedigen, niet een van de twee.

Rice zie ik Camavinga niet de basis uitspelen en Kroos, Valverde en Bellingham wordt ook door niemand er uit gespeeld.

Op Kane na neem ik Rodrygo in vorm over elke andere Engelse aanvaller laat staan Vinicius.

Gezien Rodrygo niet altijd consistent is zou Saka of Foden zichzelf op rechts de basis in kunnen spelen.

19 maart 2024 om 18:52

Voor wie zou Mainoo spelen volgens jou? Je gaat toch niet hier beweren dat een Kroos of Valverde bankt voor zo’n broekie die precies niks bewezen heeft? Ook Camavinga en Tchouameni zijn beter dan Mainoo. Kom op zeg.Fan zijn van United is prima, maar zo blind zijn voor Mainoo is belachelijk. Niemand onderschat het Eliteteam van Engeland. Dat ziet iedereen. Echter is dat eliteteam niet veel en veel beter dan Real Madrid.Jij onderschat daarentegen wel schromelijk hoe bizar goed Vinicius is. na Mbappe de beste flankspeler ter wereld. Hoe ga je hem ooit met Rashford vergelijken. Rashford is 9 maanden per jaar gewoon ruk. En hem wil je vergelijken met Vinicius die echt iedereen op een hoopje speelt met zijn snelheid en dribbel?

19 maart 2024 om 18:57

Onderschatten het elite team? Ze kunnen een leuke team hebben maar Real heeft Ancelotti en Engeland heeft onbenul Southgate. Zolang je een coach hebt die tactisch zeer zwak is en ook een voorkeur heeft voor lievelingetjes die het niveau niet meer aankunnen gaan ze niet ver komen.

19 maart 2024 om 19:26

Real kan zeker met gemak winnen van Engeland daar gaat het niet om. Ben ook groot fan van Real en zeker de laatste 5 jaar of 25 jaar geleden. Ancelotti is voor mij de beste coach ter wereld daarom heb ik hem ook als favoriet in mijn profiel. Southgate is een oelewapper eerste klas die niks in de voetballerij te zoeken heeft.

Feit blijft dat de meerderheid van de engelse ploeg basis zou spelen bij Real.
De Engelsen hadden met Ancelotti als coach de laatste twee toernooien waarschijnlijk al op hun naam geschreven en ze zijn nog beter geworden!

Had natuurlijk ipv Henderson allang moeten gebeuren. Rice, Mainoo, Bellingham met daarvoor Foden, Kane, Saka.. niet misselijk.

19 maart 2024 om 16:43

Je zou het zelfs nog aanvallender kunnen neerzetten door Foden op 10 te zetten of TAA op het middenveld te gebruiken. Kwalitatief gezien vind ik de selectie van Engeland erg goed. Veel talent ook.

Goed nieuws voor Kobbie Manioo!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren