Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen sluit Eredivisie-rentree niet uit: ‘Ik hou alle opties open’

Laatste update:

Vincent Janssen kijkt terug op een teleurstellend eerste seizoen bij Tottenham Hotspur. Toen hij AZ in de zomer van vorig jaar verliet voor de Engelse topclub, wist hij dat hij het moeilijk ging krijgen met Harry Kane als concurrent. Ondanks zijn schamel aantal speelminuten bij de Spurs, krijgt Janssen toch het vertrouwen in Oranje. Hij houdt concurrent Bas Dost, de spits van Sporting Portugal die het afgelopen seizoen 34 keer scoorde, op de bank. Janssen beseft dat het volgend seizoen anders moet.

De 22-jarige Janssen kwam het afgelopen seizoen tot slechts zeven basisplaatsen in de Premier League. In totaal kwam hij in de Engelse competitie 27 keer in actie, waarin hij twee keer scoorde. “Ik moest als jonge speler opboksen tegen Harry Kane, de topscorer van de Premier League, misschien wel de zwaarste competitie van de wereld”, legt de ex-spits van AZ uit in gesprek met De Telegraaf. “En een spits die presteert, blijft staan. Verder bleef de ploeg winnen. Met een recordaantal punten zijn we tweede geworden. Dan kan je de boel niet op zijn kop zetten. Soms loopt het zoals het loopt.”

De situatie van Janssen bij Tottenham is niet uitzichtloos, maar nu Kane zijn contract heeft verlengd, weet de Oranje-international dat het niet makkelijker gaat worden om een basisplaats af te dwingen. “Ik wil meer speeltijd, neem voor mezelf geen genoegen met nog zo’n teleurstellend jaar”, klinkt het. “Wel sta ik gewoon nog bij Spurs onder contract en zal ik me daar dus ook gewoon melden voor het nieuwe seizoen. Zoals het er nu voorstaat, want in het topvoetbal kan je niets uitsluiten.”

Na de interlandperiode vertrekt Janssen op vakantie. Even weg van alle verplichtingen gaat de spits zich beraden over zijn toekomst. “Dat is een zaak voor na het seizoen. Ik wil perspectief hebben op meer speeltijd, maar verder kan ik daar nu beter mijn mond over houden”, aldus Janssen, die een terugkeer in de Eredivisie op voorhand niet wil uitsluiten. “Ook daar kan ik beter niets over zeggen. Ik hou alle opties open.”

Vincent Janssen moet aankomende zomer vertrekken bij Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is echt een prima spits, dat zag je ook weer tegen Marokko. Hij heeft alleen echt de verkeerde keuze gemaakt. Ik zei het al toen hij vertrok: Spurs is een domme keuze want met een Engelse topscorer in de selectie ga je geen basisplaats krijgen.

3 juni 2017 om 09:48

Dat vond ik wel meevallen hoor. Liep vaak verkeerde lijnen. Paar keer te laat bij de goal, waardoor er terug gespeeld moest worden. Bij die goal had hij ook 4-5 sec nodig, om een perfecte bal op maat, goed aan te nemen en af te maken. Dat was slecht gekeept, als hij uitgekomen was. Had Janssen niet gescoord

3 juni 2017 om 10:19

4-5 seconden....pfffff leer eerst eens tellen voordat je met dit soort onzinberichten komt aanzetten. Was gewoon prima goal. Goede balbehandeling en koel afgemaakt.

3 juni 2017 om 11:26

Bijna mee eens. Alles wat je zegt over verkeerde looplijnen en te laat bij de bal komen kan ik me wel in vinden. Maar de goal was gewoon goed aangenomen en mooi afgemaakt.

3 juni 2017 om 13:26

Helemaal niet mee eens. Ik heb Janssen een jaar lang live zien spelen en het was duidelijk dat deze speler bovengemiddelde kwaliteiten heeft.

Als jonge speler opboksen tegen Kane. Kane is nog geeneens 1 jaar ouder dan Janssen. Dat vind ik geen excuus. Hij wist dat Kane er zat toen hij tekende en dat Kane 1e keus was in de spits.

Janssen is een goede speler, die volgens mij mentaal ook wel sterk is, maar de stap ineens naar Tottenham leek en lijkt me net te groot, Wellicht een stapje terug doen (in de PL) om daarna sterker terug te komen.

Wellicht een optie als Dolberg vertrekt? Hangt het natuurlijk wel af van de transfersom die Ajax vraagt.

3 juni 2017 om 08:58

Wat dacht je van Huntelaar

3 juni 2017 om 09:03

Ik wilde vorig jaar al dat Janssen naar Ajax zou gaan. Nu is het idd een goede optie als Dolberg zou vertrekken. Als je Dolberg voor de jackpot kan verkopen en je Janssen koopt voor 10 a 12 miljoen. Dan heb je naar mijn idee prima zaken gedaan. Janssen kan dan in zijb 1e jaar concurreren met Huntelaar.

3 juni 2017 om 09:24

Aub niet. Houd dan dan Dolberg maar binnen boord, want die is minimaal 3 klasses beter dan janssen.

3 juni 2017 om 09:51

Na de Europa league finale zal
De Europese top de jackpot niet meer voor Dolberg betalen deze zomer. Die hebben allemaal gezien dat hij niks klaar speelt tegen verdedigers van dat Kaliber. Verdedigers die ongeveer in alle topcompetities spelen

3 juni 2017 om 12:11

Grapjas, Dolberg zit nu op een vergelijkbaar niveau als Janssen, echter heeft Dolberg z'n leeftijd mee; er zit nog meer rek in. Wat #finalvoetbal ook zegt hierboven, Dolberg verkopen voor de hoofdprijs (meer dan 25-30 miljoen) en Janssen halen, zou gewoon zeer zeker het overwegen waard zijn en totaal niet onlogisch.

3 juni 2017 om 13:32

Vond jansen toch wel niveau hoger toen hij vertrok. Dolberg was wisselvallig dit seizoeb

Ik zou Janssen liever in de Bundesliga zien bij een club als Hertha die nu de Europa League ingaan of Schalke.

Janssen moet daar gewoon echt weg. Hij moet week in, week uit wedstrijden spelen en niet een stuk of 15-20 waar hij niet in een ritme komt. Van Kane gaat hij het niet winnen, wat natuurlijk geen schande is. Hoeveel vertrouwen Pochettino ook heeft in 'm, een vertrek is gewoon het beste.

3 juni 2017 om 10:21

Hij heeft 5 uit 11 in oranje....wat is daar mis mee?

3 juni 2017 om 13:49

Tja zo kun je alles wel bagataliseren in je voordeel..

Alsjeblieft zeg opboksen tegen Kane. Die heeft nog wel een paar blessures gehad dit seizoen, waardoor Janssen in relatieve rust zijn kans kreeg. Die heeft ie gewoon niet gepakt. Sterker nog, hij was dramatisch waardoor de trainer hem niet eens meer als 2e keuze ziet. Dat heeft allemaal niks te maken met het feit dat Kane daar rondloopt.

Wellicht een jaartje bij Psv, die kunnen wel wat doelpunten gebruiken.

3 juni 2017 om 10:21

Zou zeker mooi zijn...maar lijkt mij niet haalbaar.

3 juni 2017 om 13:51

Als je op Van Ginkel doelt?? Die wordt al jaren uitgeleend door een club die talloze spelers haalt met als enig doel ze ergens anders te stallen. Volgens mij heeft Tottenham een andere strategie. Beide dus totaal onvergelijkbaar.

3 juni 2017 om 10:40

PSV lijkt me wel de beste optie voor hem in de eredivisie

3 juni 2017 om 11:29

Als de Jong weggaat lijkt het me de ideale (als je alleen naar de haalbare spelers kijkt) opvolger. Hij kan redelijk tot goed meevoetballen op het niveau van de eredivisie, werkt hard en kan doelpunten maken. Als de Jong niet weggaat vind ik hem niet nodig. PSV heeft waarschijnlijk niet het geld om zomaar 3 goede spitsen onder contract te hebben.

Lastig! Zou hem dolgraag bij PSV willen zien, maar ik ben nieuwsgieriger of Locadia en Lammers het aankunnen.
Eigenlijk kan PSV dat niet maken tov hen.
Maar, spreek ik mijzelf even lekker tegen: wat zou het lekker zijn om Janssen erbij te hebben!

Wat wel vast staat is dat hij gewoon moet vertrekken bij Spurs. Hij kan beter regelmatig spelen om meer invorm te raken voor het WK (als we het halen). Dat zou mooi zijn want hij is de beste spits die we nu hebben.

Als Feyenoord slim is, dan huren ze Janssen en verkopen ze Jorgensen voor een leuk bedrag. Zou verder geen club in Nederland weten, waar hij terecht zou kunnen. De overige clubs zijn voorin al goed voorzien.

Na dit geflopte seizoen zie ik hem wel zijn ding doen in de eredivisie. Hij moet een stap terugnemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren