Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen: ‘Ik ga mezelf van mijn beste kant laten zien’

Laatste update:

Vincent Janssen maakte in de eerste seizoenshelft ‘maar’ zes doelpunten voor AZ in de Eredivisie, maar na de winterstop is de spits niet meer te houden. De teller staat inmiddels op twintig stuks in dit seizoen en daarmee is Janssen voorlopig topscorer van de competitie. Als bonus heeft hij zich mogen melden bij de selectie van Danny Blind voor de oefeninterlands tegen Frankrijk en Engeland.

/

Maandag meldde Janssen zich in Noordwijk en liet hij aan De Telegraaf weten dat het allemaal best snel gegaan is voor hem. Wie hard werkt, maakt soms mooie dingen mee, sprak Janssen blij. Een echte verrassing was het niet meer dat de AZ-aanvaller zich mocht melden bij de selectie van Nederland, maar de vreugde was er niet minder om. “Ik zat bij de voorselectie, dus ik hield er al rekening mee. Heel mooi natuurlijk.”

“Ik ga mezelf van mijn beste kant laten zien”, belooft de spits, die in het shirt van Jong Oranje al goed was voor zes goals in zeven wedstrijden. “Het is natuurlijk aan de bondscoach, maar ik hoop natuurlijk op minuten. Al vind ik het al hartstikke mooi dat ik er bij mag zijn.”

Denk je dat Vincent Janssen mag debuteren, de komende week?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat betreft de poll, ik zie niet in waarom Blind Janssen geen speel minuten zou gunnen in deze oefenwedstrijden.

21 maart 2016 om 14:59

Ik ook niet, gewoon lekker aan het niveau laten ruiken. Die jongen ontwikkeld zich geweldig en achter van Persie en Huntelaar is er een groot gat. Hopelijk kan Janssen dat gaan opvullen. Die houterige de Jong is hij naar mijn mening al voorbij.

21 maart 2016 om 17:03

Vind ik wel een heel makkelijke conclusie voor iemand die alleen bij AZ heeft gepresteerd. El Hamdoui, Ari etc waren ook allemaal degelijke spitsen. De Jong stond zijn mannetje in de CL, al was hij natuurlijk bedroevend slecht afgelopen zondag.

21 maart 2016 om 22:49

De Jong is in het buitenland ook flink geflopt, hij is een goede kopper maar verder is hij erg beperkt.

Janssen is veel dynamischer en dat spreekt mij wel aan, ook zijn rust in de afronding is veelbelovend. Het is idd afwachten of hij het op een hoger niveau met hogere druk ook kan laten zien. Maar voor Oranje heeft Janssen denk ik meer potentie, De Jong moet je gewoon als pinchhitter gebruiken, meer niet.

21 maart 2016 om 18:49

Ik vind het alleen raar dat Blind 4 centrumspitsen heeft geselecteerd met Locadia, Janssen, De Jong en Huntelaar. Of gaan we met een 2 spitsensysteem werken? Of gaat Locadia als buitenspeler spelen bij (groot)gebrek aan beter?
Verder mooi dat Janssen erbij zit, groot talent en werkt altijd hard.

Het is natuurlijk altijd moeilijk inschatten hoe Jansen het gaat doen op een hoger niveau. In de Eredivisie doet ie het goed en je ziet dat hij de techniek heeft om in de top van Nederland mee te komen. Linksbenig, rechtsbenig, koppen, snelheid, kaatsen hij kan het allemaal. Maar of hij ook mee kan op een niveautje hoger dan de Eredivisie is een vraag. Ik ben benieuwd.

21 maart 2016 om 18:52

Gelukkig is hij nog maar 21 en hoeven we dat pas te zien als hij minimaal 24 is, tenminste als hij verstandig is.

Zo'n mooie ontwikkeling die Janssen doormaakt. Vorig jaar nog Jupiler League, nu bij de selectie van het Nederlands elftal... prachtig om te zien. Hopen dat dit niet een 'een-seizoensvlieg' is, maar een topper in wording!

21 maart 2016 om 14:50

De vardy van nederland!? 😉

21 maart 2016 om 16:24

Nee Jeronimo, die vergelijking gaat echt totaal niet op.

Heerlijke spits, die zeker wat minuten verdiend. Ik hoop dat Ajax voor Janssen gaat ipv Haller

21 maart 2016 om 18:53

Zeg dan Huntelaar of Van Nistelrooy. Of Lambert.

21 maart 2016 om 19:31

Waarom moet hij naar ajax. Als hij Feyenoorder is kan hij net zo makkelijk terug naar feyenoord.

21 maart 2016 om 21:05

De vergelijking met Vardy klopt wel, allebei spitsen die ineens gewoon in vorm zijn, ook al is het wel op ander niveau.

Op dit moment is hij eigenlijk nog niet van Nederlands Elftal niveau, maar er is simpelweg niet veel beters, De Jong en Huntelaar misschien. Ik denk wel dat Janssen in de toekomst wel echt goed genoeg kan zijn.

21 maart 2016 om 14:49

Ik ben erg onder de indruk hoe snel hij zich heeft aangepast aan het niveau van de Eredivisie. Sommige spelers kunnen dat gewoon, zet ze op een hoger niveau en ze doen gewoon mee, blinken zelfs uit. Wat dat betreft doet deze jongen me erg aan van Nistelrooij denken, die had hetzelfde. Hopelijk blijft dat zo.

21 maart 2016 om 19:26

Als er, zoals jezelf al zegt, simpelweg niet veel beters rondloopt dan is hij wat mij betreft wel van het niveau Nederlands elftal. Ik zou ook liever een spits van wereldklasse zien maar die hebben we niet zo heel erg veel.

21 maart 2016 om 22:24

Ja, je hebt gelijk. Ik had het zo moeten zeggen: Janssen is niet van het niveau dat we gewend zijn van een spits van het Nederlands Elftal.

21 maart 2016 om 22:54

Dat maakt op zich weinig verschil, ik snap echt wel wat je bedoelt maar naar mijn bescheiden mening moeten de beste spelers worden opgenomen. Janssen behoort op dit moment tot de beste Nederlandse spelers en zodoende verdient hij een kans. Het gaat slechts om een oefenwedstrijdje, mooie gelegenheid om zo'n speler te testen lijkt mij.

21 maart 2016 om 19:54

Wat is momenteel nederlands elftal niveau? Janssen is momenteen samen met Luuk de Jong beste spits van de nederlandse competitie. De enige spelers die hoger spelen zijn: Dost (maar speelt nooit), van Persie (totaal uit vorm en op zn retour) en Huntelaar (momenteel de nummer 1).

Dus dan is het in mijn ogen gewoon nederlands elftal niveau, aangezien het niveau gewoon heel hard achteruit gaat. Dat moeten we met z'n allen gewoon gaan accepteren.

Ik snap dat je als club altijd verkeerd kan gokken, of dat iemand zich ineens onverwacht goed ontwikkeld.

Maar wat heeft feyenoord hier toch een fout mee gemaakt! zijn laatste jaar was hij ook gewoon topscorder van de A1 en compatitie. Misschien wa shij toen er nog niet klaar voor, maar dat hij doelpunten kon maken was toch wel bekend!

En het ergste is dat spitsen altijd de duurste spelers zijn. en Feyenoord heeft al weinig te besteden, en had je dit in huis kunnen hebben!

Gun die jongen wel zijn debuut, Huntelaar is het ook niet meer helemaal. De Jong doethet aardig (op gisteren na) maar zie ik nooit echt hoog meer komen. En hetgaat nu toch nergens over, laat dan dit soort jongens maar lekker spelen.

21 maart 2016 om 14:43

En helemaal als je bedenkt dat Janssen ook echt werkt als een paard. Hij sleurt wat af op het veld. Eigenlijk de ideale feyenoordspits voor zo'n volle kuip. Maar ja, dit soort fouten maak je als club nu eenmaal. Alleen dit is wel een dure fout ja

21 maart 2016 om 23:09

@martinr12

Daar raak je ene gevoelige snaar, want dat harde werken deed hij namelijk niet altijd. In de jeugd kon hij nog wel eens de kat uit de boom kijken en ik denk dat mede daardoor de keuze op Achabar is gevallen. Ook t feit dat Achabar een hele begaafde speler was was een punt in t nadeel van Janssen. Verder klopt alles wat Capis zegt.

Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat die Twente fan weer tevoorschijn komt met 'maar die 20e telde niet, want hij stond buitenspel'.

Anyway, we mogen eindelijk weer eens een speler aan het grote Oranje leveren, dat is al iets om trots op te zijn! Je kunt het Vincent, ik hoop alleen dat je weer in één stuk terug komt, we zullen je nodig hebben.

Ik vind hem zeker nu Robben er niet bij is en je kans hebt dat de aanval van Oranje weer erg statisch wordt met weinig beweging de beste man nu voorin.
De Jong is een statische speler waar je het spel op moet afstemmen met hoge ballen en met Janssen kan je alle kanten op.
Een speler die trekt en sleurt zoals Suarez, net zo makkelijk met links als rechts scoort, balvast is, goed in de combinatie en dodelijk is als afmaker.
Ook al gaat het allemaal erg snel met hem, denk ik dat hij Oranje nu al aan kan net zoals hij dat ook al bij jong oranje en AZ heeft laten zien.
Deze jonge is de nieuwe generatie die aan de weg klopt en waar oranje enorm veel plezier aan zal gaan beleven. Blind moet ballen tonen en juist in dit soort wedstrijden deze speler een kans geven om te bouwen aan een nieuw oranje dan is de roep op oude spelers die het toch al tijden niet meer waar maken gauw verstomd.

21 maart 2016 om 15:45

Jansen als beste aanvaller van Oranje. Het is wel heel slecht gesteld als je het zo brengt.

Ik verwacht dat met verschillende spelers die hun vorm weer zullen vinden, dat jongens zoals Jansen weer heel snel terug mogen naar hun club.

Aan de andere kant is het nog maar de vraag of Blind ons mooie Oranje uberhaupt nog aan het voetballen krijgt. Wat dat betreft hebben Gio en Blind een grote overeenkomst momenteel.

21 maart 2016 om 16:33

Van Persie mogen we stellen is eigenlijk al jaren zo'n beetje over.
Huntelaar is wel een afmaker maar is alleen daarop gefocust.
De Jong als kopspecialist is goed voor de laatste minuten maar daar moet je het spel niet op gaan afstemmen. Dost is zeker niet zo talentvol als de tweebenige Janssen.
Ik zou als Blind zijnde gewoon het eens lekker met dat duracell mannetje gaan proberen, als je tenminste weer aan een nieuw Oranje wilt gaan bouwen. Janssen heeft alles wat een moderne spits tegenwoordig moet hebben; tweebenig, afmaker, goed in de combinatie, balvast, kan koppen, is lastig voor de tegenstander met het getrek en gesleur.
Ik denk dat na van Nistelrooij we weer echt een spits van klasse hebben rondlopen. Hij maakt het in de eredivisie gewoon waar en bij jong oranje had hij er ook geen problemen mee, dus moet hij ook maar eens getest worden bij het grote oranje..

Van deze selectie valt nauwelijks iets te maken maar zal wel de basis moeten vormen van een nieuw systeem. Met Robben kun je verdedigend spelen want die heeft snelheid, techniek en doeltreffendheid. Zonder hen zul je wel verder naar voren moeten spelen om doelpunten te maken. Beste gewoon terug naar de basis van 4-3-3 of 4-3-1-2 met twee spitsen en af en toe een man over de flanken, ookal hebben we daar alleen aanvallers als Narsingh, Depay en Promes, die weer niet kunnen verdedigen en Affelay die denkt dat hij de Grand Master himself is.
433 met Cilissen, Veltman, van Dijk, Bruma, van Aanholt (zwak centrum...), Klaassen, Blind, Sneijder en voorin Promes, Huntelaar, Depay.
4312 met Cilissen, Veltman, van Dijk, Blind, van Aanholt (betere centrum verdeling), Klaassen, Affelay, Wijnaldum, daarvoor Sneijder en voorin Huntelaar, Janssen

Het zijn vriendschappelijke wedstrijden.. Ik neem toch aan dat iedereen gewoon aan de beurt komt? Zou wel heel raar zijn als je iemand nu twee wedstrijden op de bank laat..

Ben ik trouwens de enige die zo baalt van deze interlandperiode? Geef mij maar lekker de premier league.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren