Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janmaat: ‘Als er een ploeg is die daartoe in staat is, zijn zij het’

Laatste update:

Daryl Janmaat acht Watford niet kansloos in de uitwedstrijd tegen Manchester City van dinsdagavond. The Hornets verloren de afgelopen seizoenen met 5-0 en 6-0 van de grootmacht, terwijl Manchester City dit seizoen nog veel sterker is dan toentertijd. Janmaat twijfelt er niet aan dat de tegenstander landskampioen wordt, maar gaat toch voor een resultaat in het Etihad Stadium.

Zondag liet Manchester City verrassenderwijs punten liggen bij Crystal Palace (0-0). Toch maakt de koploper van Engeland nog kans om het seizoen zonder nederlaag af te sluiten. "Als er een ploeg is die daartoe in staat is, zijn zij het", vertelt Janmaat op de website van Watford. "Week in, week uit bewijzen ze dat ze voor elk team te sterk zijn. Op bijna iedere positie hebben ze de beste speler van de competitie. Ze hebben een erg goede trainer en zijn op dit moment ongelooflijk goed bezig. Natuurlijk wordt het zwaar voor ons."

"Ze winnen bijna elke wedstrijd met een enorm overwicht aan balbezit. Manchester City gaat kampioen worden", voorspelt de Nederlander. Hij voegt eraan toe dat er altijd een manier is om een goed resultaat te boeken. "Misschien hebben ze wel een slechte dag. We moeten daarheen gaan om een resultaat te behalen. Als je daar niet in gelooft, kan je beter thuisblijven." Watford staat momenteel tiende en daar is Janmaat blij mee. "Hopelijk kunnen we in het linkerrijtje blijven. Het belangrijkste doel is om ons te handhaven."

Zie je Manchester City eenvoudig winnen van Watford?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie maakt eigenlijk dat programma, hoe kan Chelsea zoveel rustdagen voor de wedstrijden krijgen en clubs als City,Liverpool,United spelen gewoon om de dag is gewoon competitie vervalsing

1 januari 2018 om 23:06

Waarschijnlijk omdat ze tegen Arsenal spelen!
Zou niet eerlijk naar Arsenal zijn om ze minder dagen rust te geven dan de rest

Thuis misschien stunten maar uit naar City ik weet niet. Ik denk 2-0

Watford had een paar dagen geleden nog verloren van de nummer laatst Swansea City,als Manchester City zijn normale niveau haalt is Watford kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren