Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jack gaat de hele Premier League laten zien waartoe hij in staat is’

Laatste update:

Jack Wilshere maakte de laatste jaren deel uit van de selectie van Arsenal, de club waar hij opgroeide en bij debuteerde in de Premier League. Door aanhoudend blessureleed streefde de concurrentie hem echter voorbij op zijn positie en dus stemde Arsène Wenger in met een verhuurperiode voor de middenvelder. Wilshere streek neer bij Bournemouth en Francis Coquelin hoopt dat zijn ex-teamgenoot het daar goed zal doen.

/

“Hij wordt node gemist, want ook buiten het veld hebben Jack en ik goed contact met elkaar”, vertelt Coquelin aan Arsenal Player. “Ik heb hem een paar berichtjes gestuurd om hem veel succes te wensen bij Bournemouth. Het wordt een prachttijd voor hem om een heel seizoen mee te maken en hopelijk blessurevrij te blijven. We kennen allemaal zijn talent, het is alleen zaak dat hij niet weer geblesseerd raakt.”

“Ik weet dat zijn voorbereiding heel goed ging, dus het zal goedkomen”, spreekt Coquelin uit. “Jack zal de hele Premier League laten zien waartoe hij in staat is, zodat hij nog sterker bij ons terug kan komen. Het was geen makkelijke beslissing voor hem om weg te gaan, maar hij is nu 200 procent bezig bij Bournemouth. Hopelijk gaat het ook goed uitpakken voor ons als hij bij ons terugkomt.”

Denk je dat Jack Wilshere een sterk seizoen zal meemaken bij Bournemouth?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 september 2016 om 13:33

Nu kun je meteen zien of de blessures van hem aan de trainingsmethode/ revalidatiemethode of aan hem zelf liggen. Bij blessures ligt het toch echt aan hem.

Als hij dan eindelijk een keer blessurevrij kan blijven (misschien ook de peuken laat liggen) dan hoop ik dat deze jongen zijn potentie een keer kan waarmaken.

15 september 2016 om 15:23

Als je nou over zn leefstijl begint, omdat die wellicht niet oké is, snap ik je punt wel. Een gezonde leefstijl draagt nou eenmaal bij aan verbeterde prestaties en blessuregevoeligheid. Echter het heel af en toe roken van een sigaret, wat zeker ook niet gezond is, heeft echt helemaal niks met blessure gevoeligheid te maken.

15 september 2016 om 15:29

Het roken van een sigaret behoort in mijn optiek toch echt tot een (al dan niet gezonde) leefstijl.

Als hij fit blijft JA antwoord op je Poll VZ

Zeer overschatte en veel te blessuregevoelige speler waar je niet op kunt bouwen. Leuk voor een invalbeurt.

15 september 2016 om 14:05

Wilshere is absolute top mits hij blessurevrij blijft! Deze jongen heeft geen 'vorm van de dag' nodig, speelt werkelijk altijd goed, dus nee hij is niet overschat. Hij speelt echter amper en daar heb je gelijk in, je kan er niet op bouwen, je kan hem niet volwaardig meetellen in je selectie, want hij is er overwegend niet bij...

15 september 2016 om 14:44

Blessuregevoelig ben ik met je eens, hopelijk kan hij dat stempel kwijtraken. Maar overschat? In de verste verte nooit natuurlijk. Als hij speelt is hij 8/10 de beste op het veld, niet voor niets bij bijna al zijn laatste wedstrijden voor Engeland motm geworden.

Wilshere is een geweldige voetballer en ik hoop voor hem dat het nu allemaal wel gaat lukken en dat hij heel veel wedstrijden kan gaan spelen. Zijn verleden met blessures kan helaas nog niet genegeerd worden.. Fit is ie van waarde, maar in de staat van afgelopen jaren... heel hard, zeker wanneer je praat over een jongen van de club... maarja wat moet je er dan mee.. Mascotte van maken ofzo..? Maar goed hopelijk ziet de toekomst er rooskleuriger uit.

Nu hopen dat hij blessurevrij blijft dan zou hij een steunpilaar kunnen worden voor Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren