Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jaap Stam neemt miljoenenaankoop in bescherming: ‘Eerste keer op kunstgras’

Laatste update:

Marcos Senesi beleefde zondag als invaller tegen FC Emmen (3-3) zijn vuurdoop voor Feyenoord, al was het geen debuut om met veel plezier op terug te kijken. De Argentijnse verdediger, die ook nog een gele kaart kreeg voorgehouden, maakte een onzekere indruk, al is dat voor trainer Jaap Stam geen reden om de miljoenenaankoop al te kritisch te benaderen.

Stam heeft er geen spijt van dat hij Senesi liet invallen in de uitwedstrijd tegen Emmen. “Nee, helemaal niet”, benadrukt de Feyenoord-trainer woensdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen AZ van donderdagavond. “Op de trainingen maakte hij juist een heel goede indruk. Het is een jongen die echt heel goed kan voetballen. Je hoopt dat hij wat extra's kan brengen met zijn inspeelpass, maar het is altijd afwachten hoe dat uitpakt.”

Andy van der Meijde praat in Bij Andy in de Auto met Feyenoord-middenvelder Leroy Fer

Senesi ging in de fout bij de derde treffer van Emmen, gemaakt door Luciano Slagveer. Stam denkt dat de 22-jarige verdediger wat onzeker was door het spelen op een kunstgrasveld. “Het was namelijk de eerste keer dat hij op kunstgras speelde. De bal stuitert anders. Als je dat weet, kan je daarop anticiperen. Marcos zat mis bij die tackle, dat weet hij zelf ook wel. Maar het is een intelligente jongen. Zoiets overkomt hem echt niet nog eens. Hij heeft in Argentinië ook wel het een en ander meegemaakt en kan hier mee omgaan.”

In de optiek van Stam zijn er naast Senesi meer spelers die wedstrijdritme missen. “Ze missen de power die nodig is”, concludeert de opvolger van Giovanni van Bronckhorst in De Kuip. “Als je bijvoorbeeld kijkt naar Rick Karsdorp: het is niet zo raar dat hij speelt zoals hij nu doet. Dat heeft allemaal te maken met ritme en inhoud. Meer spelers hebben daar last van, dus op dat vlak moeten we een inhaalslag maken.” Feyenoord begint donderdag als nummer tien in de Eredivisie aan het duel met AZ, dat momenteel de vierde plaats bezet.

Denk jij dat Marcos Senesi gaat slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tot nu toe vallen de nieuwe aankopen van Feyenoord behoorlijk tegen. Karsdorp is geen schim meer van de speler die hij ooit was. Ie maakt soms de vreemdste acties, Fer is voetballend erg matig, Narsingh leuk renpaard maar een matige voetballer met weinig rendement tegen sterkere tegenstanders, Kelly is nog minder dan Clasie, Senesi heeft aanpassingsproblemen (moet nog wennen aan andere taal, andere medespelers, andere speelstijl, enzovoorts) tot nu toe en maakte gelijk al een blunder in zijn eerste wedstrijd en Johnston zal voorlopig niemand uit de basis spelen.

25 september 2019 om 14:17

Ik wil de aankopen niet de schuld geven maar ons beleid. Het zijn allemaal prima spelers voor het niveau van Feyenoord, er is alleen laat gehandeld en met jongens die weinig gespeeld hebben.
Ik denk dat als we deze ploeg nu bij elkaar kunnen houden het een ploeg hebben die het PSV moeilijk kan maken. Denk ik echt!!
Nu is er door gebrek aan geld, TD laat gehandeld. Dat is een bewuste keuzen want je kunt ook voor mindere spelers gaan die wel fit en snel gehaald konden worden. Nu is het hopen dat we snel het voetbal erin krijgen en Jorgensen terug komt..
1 grote fout, je kunt niet starten zonder een 2e spits!!
Mitroglou of anders een Bony of een verdwijnt was echt een must.

25 september 2019 om 14:25

Haha doe even normaal joh. Psv moeilijk maken Psv heeft voorin kwaliteit rondlopen dat een stuk of 2/3 x beter is dan dat van Feyenoord. Elke positie verder in het elftal heeft Psv een betere speler rondlopen dan Feyenoord. Feyenoord kan dit elftal nog zo lang bij elkaar houden, maar Psv moeilijk maken lukt ze nooit en te nimmer. Wellicht kunnen ze het Az wat moeilijker gaan maken.

25 september 2019 om 14:42

Dat valt dus oprecht wel mee InkeMontana. Voorin heeft PSV enorm veel kwaliteit, maar ik zou alleen Bergwijn er zonder enige twijfel inzetten bij een fit Feyenoord. Malen vind ik een groot talent, maar is hij al beter dan Jorgensen (als hij eindelijk fit is)? Is Bruma beter dan Berghuis? Zijn Hendrix en Rosario beter dan Fer en Toornstra? Is Zoet beter dan Vermeer? Viergever en Baumgartl, beter dan Senesi en Botteghin/Ie? Dat laatste moeten we even afwachten. Het is even wachten tot het team bij Feyenoord representatief wordt voor de kwaliteit van de selectie, nu is dat nog niet het geval. Voor AZ geldt het ook. Ik zou Boadu, Stengs en Koopmeiners graag bij Feyenoord zien, maar zijn die eerste twee al beter dan Jorgensen en Berghuis? Koopmeiners zou absoluut een verbetering zijn, maar meer echt nog niet.

25 september 2019 om 14:43

Al speelt Speelt Jorgensen het hele seizoen, het lijkt me sterk dat ze het dan PSV moeilijk kunnen maken. De kans dat ze dit seizoen onder AZ, Vitesse en Utrecht eindigen schat ik een stuk hoger in dan dat ze boven PSV eindigen.

25 september 2019 om 14:49

Met dirkiekuyt eens. Als
Het centrale duo Seneli - Lle zo goed is als we hopen . Spelers fit zijn . En vooral Jorgensen terug en fit en in vorm is ; dan heeft Feyenoord een heel leuk team.
Goede keeper . Betrouwbare verdediging met backs die ook aanvallend meedoen . 2 box to box spelers en 1 talent op het middenveld en voorin 2 spelers met klasse om het verschil te maken. Een buitenspeler erbij zou nog fijn zijn en de seectie is niet heel breed . Maar na de winterstop kun je hier een team van maken dat moeilijk te verslaan is . En dan kun je het ook PSV lastih maken ja , die zijn heel afhankelijk van individuele bevliegingen voorin

25 september 2019 om 14:52

Bobiku29. Ik denk dat ik in deze redelijk objectief kan zijn daar ik zowel helemaal niks met Psv als met Feyenoord heb. Dus om antwoord te geven op je vragen. Zowel Bergwijn, Malen als Ihattaren zijn van dusdanige kwaliteit dat ze de spelers die bij Feyenoord op die posities staan helemaal wegblazen. Ja ook Malen blaast Jorgensen compleet van zijn voetstuk, als die jongen ooit nog eens op zijn topniveau komt (laten we sowieso eerlijk zijn: wat is zijn 'vorm' niveau nog, als hij al 2 jaar sporadisch dat niveau laat zien). Bruma is denk ik ook beter dan Berghuis, maar dat zal niet heel veel schelen. Hendrix en Rosario zijn even matig als Fer en Toornstra, wellicht iets beter, alleen heeft Psv ook nog Guti rondlopen die dan wel weer beter is. De achterhoede van Psv is op de positie van linksback na , zeker wel beter dan die van Feyenoord. Vermeer en Zoet zijn om het even.

25 september 2019 om 14:52

Kaassie, wie van Utrecht en Vitesse zouden bij Feyenoord spelen dan? Misschien Kerk/Linssen op de plek van Larsson, of Bazoer op de plek van Tapia. Meer niet. Feyenoord is beduidend sterker dan die teams. Ik zal ook niet stellig roepen dat Feyenoord boven PSV eindigt, maar wel dat een fit team zich prima met PSV kan meten en aanzienlijk sterker is dan Vitesse en Utrecht. Ook sterker dan AZ. De kans dat Feyenoord zesde eindigt acht ik heel klein.

25 september 2019 om 14:52

@bobiku29je hebt het over een fit Feyenoord Maar Feyenoord is, zoals Jaap Stam al aangeeft, verre van fit en tegen de tijd dat ze wel fit zijn hebben ze al een enorme achterstand opgelopen. Stengs en Boadu zijn allebei beter dan Jorgensen die al 2 jaar geen deuk in een pakje boter schiet en het is slechts een kwestie van tijd dat ze Berghuis voorbij steken. De selectie van Feyenoord is Feyenoord onwaardig om over het gebrek aan strijdlust nog maar niet te spreken.

25 september 2019 om 15:03

Ook als we er vanuit gaan dat niemand van AZ, Vitesse of Utrecht beter is dan de spelers van Feyenoord is er nog een belangrijk verschil, de spelers van die 3 clubs zijn in tegenstelling tot de van Feyenoord wel allemaal fit en die 3 hebben een team en een visie. Dat zijn nou niet bepaald aspecten waar je zonder kan.

25 september 2019 om 15:07

Ik geloof zeker dat je objectief kijkt, maar in mijn ogen wordt Feyenoord wegens matige prestaties onderschat. Nu ben ik zelf natuurlijk voor Feyenoord, dus kun je mijn mening best als gekleurd zien, maar dat het mijn club is neemt niet weg dat ik er kritisch naar kijk. Ik heb er geen baat bij om Feyenoord groter te maken dan het is (niet dat jij me een gebrek aan objectiviteit verwijt hoor, maar dat is puur iets wat er vaak gezegd wordt als je als Feyenoorder iets positiefs over de club zegt). De Jorgensen die vorig seizoen twee keer fantastisch speelde tegen (toevallig) PSV, wordt niet weggeblazen door Malen. Larsson wordt wel weggeblazen door Bergwijn, maar Berghuis vind ik toch echt nog wel beter dan Bruma. Guti vind ik een goede voetballer, maar met hem in het elftal mis ik toch altijd wat balans in het team. Wat ik zonde vind, want het is een goede speler. Hendrix/Rosario en Fer/Toornstra zal inderdaad niet veel schelen. Ihattaren vind ik een bizar talent, maar hij is ook slechts 17. De potentie is gigantisch, maar op deze leeftijd maakt hij nog niet het verschil (in mijn ogen althans). Haps is inderdaad beter dan Boscagli/Lato/Sadilek, maar ik heb er ook wel goede hoop op dat Senesi beter is dan Viergever. Ik heb Senesi bij San Lorenzo toevallig daadwerkelijk een aantal keer gezien en dat vond ik veelbelovend. Baumgartl, tsja. Die maakt nog geen indruk op me, maar die kan natuurlijk wel wat. Dumfries is op dit moment beter dan Karsdorp. Ritme kan dat gelijk trekken. Al met al wil ik maar zeggen, het verschil hoeft echt niet heel groot te zijn

25 september 2019 om 15:10

@bobiku29 wat zeg jij nou? ik zou iedereen bij Feyenoord inruilen voor een Malen en Ihatarran. met de rest van je verhaal ben ik het overigens wel helemaal eens

25 september 2019 om 15:14

Jorgensen is twee jaar aan het kwakkelen geweest. Als hij echt fit was, was hij goed. Vorig seizoen uit en thuis tegen PSV, jaar ervoor in de CL tegen Shakthar en Napoli, in de bekerwedstrijden. Om maar wat voorbeelden te noemen van grote duels waarin hij sterk speelt. Het ding bij Jorgensen is vooral, hij is heel ritmegevoelig. Hij speelt een paar matige potten als hij net terug is van een blessure. Ik herinner me Willem II uit vorig jaar, dat was verschrikkelijk. Zijn pech was, als hij dan eindelijk dat ritme vond, raakte hij weer geblesseerd. Maar dat hij geen deuk in een pakkie boter schiet is niet waar. Het is nog steeds een goede voetballer. Natuurlijk is het een kwestie van tijd voordat Stengs en Boadu Berghuis voorbij steken, maar het gaat me om nu. Je hebt wel helemaal gelijk over fitheid, dat is gewoon echt een probleem.

25 september 2019 om 15:16

Japie, ik ook. Om hun potentie. Ik bedoel echter puur het niveau dat ze nu hebben. Dan zijn ze nog steeds ontzettend goed, maar Malen is nog niet beter dan de Jorgensen die ik (helaas zo weinig) zie als hij fit is

25 september 2019 om 15:19

Bobiku. Oh nee dat verwijt ik je inderdaad niet hoor, maar ik weet wel van mezelf dat je 'eigen' spelers soms uit liefde iets hoger inschat dan wanneer je geen binding met de club of speler hebt. Ik vind Malen echt een bizar talent, en nu eigenlijk al beter dan Bergwijn (vond ik ook al voordat hij begon te scoren), dus vandaar dat ik die qua niveau zeker wel nu al hoger inschat dan een in vorm zijnde Jorgensen. Berghuis kan inderdaad in vorm zich meten met Bruma waarschijnlijk, daar laat ik me meer leiden omdat Berghuis nu uit vorm is. Ihattaren is op deze leeftijd al zo bizar goed, die zou bij Feyenoord als eerste op het wedstrijdformulier gezet worden. Senesi weet ik inderdaad nog weinig van, die moet zijn potentie gaan laten zien, dus vandaar dat ik de huidige centrale duo's vergelijk en daar komt Psv sterker uit de bus. Baumgartl is een no-nonsense verdediger, maar doet weinig fout wat ik van hem gezien heb, terwijl ik ze bij Botteghin aan alle kanten voorbij zie vliegen. Al met al denk ik dat Psv 1 hooguit 2 spelers van Feyenoord zou kunnen gebruiken. Haps en wellicht Berghuis, waarbij Berghuis echt om het even hangt t.o.v. Bruma haast denk ik.

25 september 2019 om 15:31

Daar kan ik me redelijk in vinden. Wat het wel is met perspectief vanuit een club: ik redeneer op basis van wie er bij Feyenoord ontegenzeggelijk in de basis zou staan. En bij veel spelers is dat om het even. Laat ik vooropstellen dat ik Malen en Jorgensen allebei simpelweg heel goed vind, en Malen heeft de potentie om nog veel beter te worden. Bruma is heel snel, ook met bal, en komt makkelijk langs zijn man. Ik vind Berghuis echter wel beter. Qua rendement, qua creëeren van kansen. Ik ben het met je eens dat twee Feyenoorders voor PSV een versterking zouden zijn. Andersom denk ik dat alle voorhoedespelers van PSV bij Feyenoord als linksbuiten een basisplek zouden hebben, maar Hendrix, Rosario, Viergever, Zoet, Sadilek, Boscagli etc. zouden Feyenoord niet sterker maken. Dumfries wel, maar niet als Karsdorp zijn normale niveau hervindt

25 september 2019 om 16:01

Laten we hopen dat Feyenoord top 3 eindigt.
Dr staan 3 flesjes champagne op namelijk....
Als ze niet in de top 3 eindigen dan ben ik 150 euro lichter.

25 september 2019 om 16:19

Zoals jij het schrijft doet Feyenoord mee voor het kampioenschap en zou het je niet verbazen als ze ver komen in de EL. Ik kijk voetbal en ik heb Feyenoord nog geen behoorlijke wedstrijd zien spelen. Misschien tegen Tiblisi maar is dat nou zo bijzonder? Daarentegen heb ik zowel PSV als AZ al vele goede wedstrijden zien spelen. De enige werkelijk de enige speler die Feyenoord waardig is is Berghuis en misschien Kokcu. Voor de rest is het echt dramatisch.

25 september 2019 om 14:19

Zo’n typerende reactie he. De waan van de dag. Na een overwinning op een concurrent of een europese overwinning worden ze de hemel in geprezen en zijn het ineens allemaal topaankopen. Na een slecht resultaat kunnen ze er allemaal helemaal niks van. Er gaat inderdaad een hoop mis, maar uiteindelijk komt de kwaliteit/fitheid wel bovendrijven

25 september 2019 om 17:59

Dat is onderdeel van topsport, de laatste wedstrijd telt. Elke reactie is waan van de dag , maar wel de realiteit van het moment

25 september 2019 om 14:21

Onzin Lawpi. Als Narsingh tot nu toe iets heeft laten zien, is het wel rendement. Ik ben geen groot fan van hem, maar hij heeft er drie inliggen. In een eerder topic had je het ook al over aanpassingsproblemen van Senesi, maar er zijn geen problemen. Een periode van gewenning is inherent aan een aanpassing. Hij is hier echt nét. Problemen zijn er pas als hij hier een tijd is en er dan niets van bakt. En Ié maakt de vreemdste acties? Speelde slecht tegen Rangers en Emmen (net als de rest van het team), maar daarvoor maakte hij een zeer positieve indruk. Karsdorp en Fer hebben nog wat ritme nodig, maar die hebben het niveau wel. Van Kelly en Johnston vraag ik me inmiddels wel af waarom ze gehaald zijn

25 september 2019 om 15:06

Niet zo op in gaan zou mijn devies zijn. Mensen die aankopen die net zijn aangetrokken al afserveren, neem ik niet serieus. Nu heb ik wel m’n vraagtekens bij Karsdorp, want die fitheid mag nu toch wel niet meer als excuus gebruikt worden toch? Of Is hij deze zomer geblesseerd geweest? Ie vond ik in z’n eerste optredens prima, tegen Rangers en Emmen inderdaad minder, maar wie niet?

25 september 2019 om 15:13

Makkelijk gezegd 4Ever4Ajax, voor LawPI is het gesneden koek om zo te schrijven dat iedereen erover heen wil. Karsdorp heeft zga 2 seizoenen stil gestaan, die is vanaf de voorbereiding bij Roma weer in training en nu wedstrijden aan het spelen. Die heeft echt nog ritme nodig, wanneer die fit is kunnen we er een oordeel aan hangen, nu nog niet (mijn mening). Ié heeft een paar goede wedstrijden gespeeld en nu 2 mindere, even afwachten of hij het terug krijgt. Geheel eens over Senesi.

25 september 2019 om 15:20

Bij Karsdorp is het vooral ritme, niet zo zeer fitheid. Al moet ook ritme niet te lang meer duren. En precies, wie niet? Op basis van Rangers uit kunnen we ook Berghuis wel afserveren. Om maar aan te geven hoe weinig het over een individuele prestatie zegt

25 september 2019 om 14:37

Je blijft wel kwekken hé LawPI. Karsdorp heeft 1.9 jaar blessureleed gekend en weinig gespeeld, die heeft ritme nodig. Die is op de weg terug, tegenvallende acties horen daar nou eenmaal bij. Maar ik zie Rick wel weer komen waar hij was. Fer, idem dito. Narsing is ook mijn keuze niet maar heeft er toch al 3 inliggen, vreemd idd voor iemand die niet als scorend speler te boek te staan. Alhoewel in de spits is het een drama, is zijn positie ook niet. Senesi aanpassingsproblemen? Maar natuurlijk, nog geen 2 weken in Rotterdam en Jij spreekt hierover, grote onzin!

25 september 2019 om 15:29

Ik denk dat Narsingh er al minstens 7 in had moeten liggen.
Wat een kansen daarvoor al gehad.

25 september 2019 om 15:39

Geheel eens! Dat is dus ook wat iedere Psver al tegen me zei, "leuke speler, snel, goede voorzet maar kan niet scoren".

25 september 2019 om 15:55

Blijkbaar als nog meer dan een Neres of Bruma dit seizoen.

Daar leek het wel op maar hoe dom is het dan om hem erin te zetten, als je weet dat hij nog nooit op kunstgras heeft gevoetbald. Je weet toch dat mensen eraan moeten wennen.

25 september 2019 om 15:14

Vele geven Stam te kennen dat het niet slim was om Senesi te brengen. Achteraf natuurlijk maar toch.

Hij maakte dan wel een fout bij de 3-2 van Emmen, iets wat voor hem heel vervelend is bij zijn debuut, maar niet iedereen is gelijk gelukkig bij zijn debuut. De fout had echter ook nog hersteld kunnen worden, want volgens mij had Vermeer wel iets meer kunnen en moeten doen. De bal leek mij nou niet onhoudbaar en gaat via de korte hoek binnen. Ik was alleen verbaasd dat Ie plaats moest maken en niet Botteghin. Die is juist de reden dat de gaten tussen aanval en verdediging zo groot wordt, omdat hij niet met ruimte in de rug kan spelen en ik hem als we onder druk staan niet meer die stabiele verdediger vind van 2 jaar terug.

25 september 2019 om 16:08

Volgens mij zijn Senesi en Ié allebei inschuivende verdedigers, Botteggin is een laatste man.
Als je Senesi en Ié laat inschuiven en Haps en Karsdorp, dan heb je een probleem.
Denk dat het daarom niet gaat werken.

Tja, afbranden zal hij niet doen. Maar de fout ligt hier bij Stam zelf. In een labiel elftal dat net een voorsprong weggeeft hem op kunstgras laten debuteren was op zijn zachtst gezegd niet handig. Had hem dan thuis tegen ADO gebracht na 60 minuten bij een 3-0 voorsprong.

25 september 2019 om 14:52

Daar heb je zeker een punt. Dan had hij in ieder geval wat zelfvertrouwen kunnen tanken.

"in de optiek van Stam zijn er naast Senesi meer spelers die wedstrijdritme missen. “Ze missen de power die nodig is”, concludeert de opvolger van Giovanni van Bronckhorst in De Kuip."ik vraag me toch af hoe dat kan, het is niet zo dat Feyenoord, op Karsdorp na, allemaal spelers heeft die van een langdurig verblijf in de ziekenboeg terug zijn gekomen. Senesi heeft voor zijn overgang gewoon nog gespeeld bij zijn oude club maar die kan je nog het voordeel van de twijfel geven omdat hij moet wennen. Lijkt me toch dat Stam wel weet hoe je je moet voor bereiden op een nieuw seizoen.

25 september 2019 om 15:18

Het team was laat pas op orde. Senesi pas 2 weken geleden. Halve voorbereiding met een semi half elftal kunnen spelers niet aan elkaar wennen en inspelen. Toen iedereen er eenmaal was stonden we aan het begin van het seizoen en voorrondes EL. Ik hoop dat hij het snel weer op de rit krijgt en dat het team automatismen krijgt en houd.

Het is een schande dat we in Nederland geen Eredivisieclubs hebben die een zaal als veld gebruiken. Terwijl kunstgras wel mag.ik snap Senesi wel. De bal stuitert heel vreemd bij kunstgras, draait net wat minder dood en hobbelt soms omhoog.kijk alleen al naar de goal van Promes een paar weken geleden. De bal zou op normaal gras in de handen belanden van de keeper die toen uitkwam, maar door het gras verminderde de bal opeens flink vaart.

Achteraf gezien deed Gio het toch niet zo slecht, als je ziet wat er nu op de mat wordt gelegd. Het is niet om aan te zien. Sommige spelers zijn helemaal uit zijn doen (berghuis) en andere spelers worden voor de leeuwen gegooid (sensini), terwijl ze er nog niet klaar voor zijn. En dan ook het gras de schuld geven, m.oke. Ik denk dat Stam gewoon niet de trainer is voor Feyenoord. Hij is een tactische onbenul de leuk kan schreeuwen, maar dat kun je doen in de League Two, maar niet bij Feyenoord.

25 september 2019 om 14:49

Ben ik met je eens. Feyenoord moet gewoon tegen 10 clubs makkelijk winnen, tegen 5 clubs uit lastig maar thuis de punten pakken en tegen Ajax en PSV is een resultaat mooi meegenomen. Maar tegen de 10 minste clubs hebben ze het al erg lastig. Er is ook geen bepaald type spel wat ze spelen.

25 september 2019 om 14:55

Geef ze wat tijd , je gaat toch niet na 6 wedstijden al je conclusies trekken. Feyenoord moet de puinhopen van jaren Van Geel beleid opruimen. Dat doe je niet ff in een maand. Na de winterstop kun je iets zeggen , ik denk dat Feyenoord na de winterstop een team heeft dat dicht in de buurt van PSV kan komen

Stam maakt zichzelf belachelijk door hem erin te gooien en Botteghin aamvoerder te maken. Ook snap ik het krediet op Larsson voor geen ene meter. En Jorgensen die niet op kunstgras kan spelen, maar tegen Rangers veel te weinig speelminuten kreeg.

Tja, wat kun je nu zeggen na een wedstrijd? Geef die man gewoon de kans en een beetje meer tijd dan 45 minuten om een oordeel te vellen... Zo makkelijk weer dit.

deze man zit dicht tegen het eerste aan van Argentinië en wordt bij de onder 23 gezien als een van de grootste talenten. dat gebeurt niet ff zomaar. deze jongen kan echt wel ballen, zeker in een redelijk normaal draaiend team op een normaal veld. die gast ziet voor het eerst in zijn leven kunstgras, om hem dan na 45 minuten af te maken slaat nergens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren