Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaanse oud-goalgetter werkt aan rentree in China: 'Woog 101 kilo'

Laatste update:
/

Christian Vieri staat naar eigen zeggen voor een comeback in het betaalde voetbal. De inmiddels 43-jarige oud-goalgetter verklaart in een video op zijn Instagram-account dat hij zich voorbereidt op een avontuur in China.

De voormalig aanvaller van clubs als Juventus, Atlético Madrid en Internazionale doet geen mededelingen over de club waar het om zou gaan. “Goedemorgen iedereen”, zegt hij, al joggend. “Ik heb groot nieuws: Bobo is terug! Ik heb besloten om in China te gaan voetballen.”

De oud-international van Italië heeft nog wel wat werk te verzetten. “Vijf maanden geleden woog ik nog 101 kilo, nu zit ik op 91 kilo. Ik ben er al 10 kwijt. Ik moet nog 2 kilo kwijtraken, dan weeg ik 89 kilo en ben ik er klaar voor. Fijne dag nog!”

BOBO IS BACK ?????????????GOING TO PLAY IN CHINA?????????????

Een video die is geplaatst door Christian Vieri (@christianvieriofficial) op


Denk jij dat Christian Vieri serieus is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal vast in geldnoot zitten, teveel uitgegeven de afgelopen jaren denk ik..

29 juli 2016 om 12:23

Aan welke boom groeien geldnoten? Die wil ik wel in mijn tuin! Kan me inderdaad geen andere reden bedenken. Dit is net zo'n reünie-tour van een rockband.

29 juli 2016 om 12:25

Of hij heeft bedacht dat voetbal eigenlijk best leuk kan zijn en je er nog wat mee kan verdienen in China, ook als je 43 bent.

29 juli 2016 om 16:41

Kom maar een keer langs in mijn tuin, je zal versteld staan.

Blijft een raar figuur. Zou het niet gek vinden als ie nog nooit 2 seizoenen bij dezelfde club heeft vol gemaakt. Hij zal wel een aantrekkelijk aanbod hebben gekregen.

29 juli 2016 om 12:23

Torino (2 seizoenen) en Inter (5) vergeten. De rest bestaat Atletico, Monaco, 3x Atalanta, Sampdoria, Fiorentina, Juve, Ac Milan, Lazio en nog wat kleinere clubs.

Dit was een grote bij Inter vroeger en in het Italiaanse elftal. Wel opmerkelijk dat hij op 43 jarige leeftijd weer comeback maakt.

29 juli 2016 om 13:29

Zal waarschijnlijk wel teveel hebben uitgegeven

Hij ziet al die bedragen van tegenwoordig logisch dat hij nu ook zou willen voetballen in china ! Wie zou niet willen cashe in china nu..

Ik denk dat veel oud-voetballers en -basketballers wensen dat ze 10-15 jaar later geboren waren nu ze zien wat de sporters van nu verdienen. Dat gaat nergens over. Vieri kan in China ook een functie als staflid op zich nemen. Ben benieuwd of hij het fysiek en conditioneel nog steeds aankan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren