Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ismael Saibari steelt de show bij PSV met prachtgoals tegen stadgenoot

Laatste update:

PSV heeft dinsdagavond een gemakkelijke 5-0 zege geboekt in de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven. Bij rust stond het elftal van Ruud van Nistelrooij al met drie doelpunten voor. Spanjaard Ismael Saibari was met twee prachtige doelpunten de uitblinker bij PSV. De overige doelpunten werden gemaakt door Yorbe Vertessen, Marco van Ginkel en Jeremy Antonisse. Dankzij deze oefenzege blijft de Lichtstad Bokaal in het Philips Stadion.

Ten opzichte van het verloren oefenduel tegen Villarreal (1-2) afgelopen zaterdag wijzigde trainer Van Nistelrooij zijn ploeg op maar liefst tien posities. Enkel Ibrahim Sangaré bleef staan in de basiself van PSV. Joël Drommel keerde dinsdagavond terug onder de lat, terwijl verder onder anderen Van Ginkel en Vertessen in de basis mochten starten. Nadat Richard Ledezma bij de eerste grote kans van de wedstrijd op keeper Nigel Bertrams stuitte, was het in de twaalfde minuut al wel 1-0. Na een prachtige pass met buitenkant voet van Ledezma wist Vertessen de bal koelbloedig af te ronden.

Vlak voor de drinkpauze volgde een prachtige tweede goal van PSV. Johan Bakayoko dribbelde op dreigende wijze naar binnen toe, wachtte op het juiste moment en gaf een steekpass op de goed inlopende Saibari. Saibari dacht niet lang na en verschalkte Bertrams met een prachtig stiftje. Daarna kreeg PSV een cadeautje. Na een slechte terugspeelbal dacht Vertessen zijn tweede goal te maken, maar de Belgische spits werd net voor de doellijn naar de grond gehaald. Daardoor kon Van Ginkel vanaf de penaltystip nog voor rust de 3-0 tegen de touwen plaatsen.

Drie minuten na rust maakte Saibari veruit de mooiste goal van de avond. Hij ontving de bal aan de linkerkant van het veld, zette een rush in en passeerde de ene na de andere speler van Eindhoven. Uiteindelijk wist hij de bal eigenhandig langs keeper Bertrams te schieten. Na een uur spelen kwamen er acht nieuwe namen in bij PSV, waardoor alleen Drommel en Bakayoko uit de basiself nog overbleven. Armando Obispo was er in de rust al ingekomen voor Dennis Vos. Onder anderen Luuk de Jong, Xavi Simons en Joey Veerman werden met hard gejuich ontvangen in het Philips Stadion. Vlak voor tijd wist Antonisse op gelukkige wijze de eindstand op 5-0 te bepalen, toen zijn voorzet direct in het doel van Eindhoven stuiterde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 juli 2022 om 11:44

Ik heb blijkbaar wat gemist maar ik zie inderdaad dat er bij een aantal het kleuterschoolgehalte weer hoog zit.

Denk dat de vrouwen op het EK tegen Zwitserland beter speelde dan de basis 11 van PSV, maar het is ook belachelijk weer om te spelen. Alsnog paar conclusies: Antonisse heeft niks bij t eerste te zoeken. Hoever kijkt niet eens waar z’n tegenstander loopt maar alleen naar de bal, ben erg bang voor hem tegen Monaco. En Simons heeft me ook nog niet overtuigd, vaak balletjes te zacht en heeft nog weinig laten zien.

19 juli 2022 om 22:01

Luuk geeft het zelf ook aan. Het was echt te warm

19 juli 2022 om 22:39

Snikheet #Isimat

19 juli 2022 om 22:05

Ik herken in Antonisse toch wel een talent hoor. Leuke drive, hij bevalt me oprecht beter dan Bakayoko. Hoever is echt bedroevend slecht, Sambo is al beter.

19 juli 2022 om 22:49

Ja omdat die een beetje pingelt en dan weer terugrent lijkt het wat, maar al die verdedigers vinden dat best en dat is zijn probleem: voetbal gaat om scoren en daar draagt die echt niks aan bij. Hij heeft in 43 wedstrijden 2 goals en 1 assist in de KKD. Dat is echt slecht hoor, sorry.

19 juli 2022 om 23:57

justus

vandaag telt niet. was echt te heet.

20 juli 2022 om 00:34

Fair enough. Ik hoop echt dat Hoever mij compleet gaat verrassen (xavi Simons heb ik al wat meer vertrouwen in) maar vrees met grote vreze.

5-0 tegen FC eindhoven, we worden kampioen!

19 juli 2022 om 22:45

Had een betere analyse van jou verwacht. Dit is een beetje een trieste reactie.

19 juli 2022 om 22:48

5-0 tegen FC Eindhoven, we zijn al kampioen!

19 juli 2022 om 23:05

Heeft iemand Lampen gehackt ofzo, of heb je gewoon al een paar dagen je lolbroek aan?

19 juli 2022 om 23:12

Zonnesteek heeft vandaag echt ingeslagen 😉

19 juli 2022 om 23:32

Niet gehackt, neem het gewoon niet zo serieus als sommige hier.

19 juli 2022 om 23:52

Het niet zo serieus nemen en compleet doorslaan zijn nog 2 verschillende dingen. Maar goed, kon er op zich wel om lachen, gefeliciteerd met de overwinning op de kleine broeder.

20 juli 2022 om 00:07

Geen tegendoelpunten, verdediging staat als een huis, niets meer aan doen! Als ze deze vorm doortrekken rollen ze Monaco ook makkelijk op.

20 juli 2022 om 00:45

Give the cup to them, today!!

Vond jong PSV echt fris voetballen vlotte combinaties en veel afwisseling. De basis speelde echt dramatisch al zijn daar wel redenen voor te bedenken. Als het weer, 4-0 voor ect. Toch hoop je meer te zien maar het is niet anders. Op naar betis💪🏻

Leuk om weer wat andere jongens aan het werk te zien.

- Ledezma is er echt wel lekker spelertje hoor, vaste invaller voor de eerste 3?

- Xavi liet zich al wat meer zien, had een paar aardige balletjes

- Bakayoko kan mij nog niet echt bekoren. Een soort madueke maar dan 3 klasses minder.

- En waarom klaagt iedereen toch altijd over Vertessen? Gewoon een prima invaller voor Luuk. Hij is rete snel, doelgericht en legt altijd veel energie in de wedstrijd.

Eindhoven was wel ergggg matig jezus.

19 juli 2022 om 22:05

Ik vond Bakayoko juist goed spelen vandaag. Is zijn eerste wedstrijd waar ik hem goed vond spelen. Vond hem de vorige wedstrijden heel erg tegen vallen.

19 juli 2022 om 22:10

Vertessen speelde inderdaad goed vandaag, mag zeker benoemd worden.

19 juli 2022 om 22:17

Vertessen doelgericht? Die mist vrijwel alle 1 op 1 kansen.

19 juli 2022 om 22:26

Nou in deze wedstrijd dus niet. En dat lag niet alleen aan het niveau, hij had ook veel meer rust in zijn aannames, wist waar de keeper was en paste zich daarop aan.

19 juli 2022 om 22:30

Doelgericht is iets anders dan efficient hè. Hij komt wel vaak in scoringspositie, dat is ook een verdienste. Als hij nog iets minder ontstuimig wordt gewoon een hele goede speler om erbij te hebben

19 juli 2022 om 22:20

Hoop dat Vitesse doorpakt en Ledezma gaat huren. In de voorbereiding is hij één van de betere spelers. Hij moet echt een seizoen op hoog niveau gaan spelen.

Fc Eindhoven legde PSV geen strobreed in de weg, maar dat mag de pret niet drukken. De jonkies deden het erg lekker! Ledezma, Sambo, Saibari, Oppegard, Bakayoko, die gaan allemaal hun kansen wel pakken. Ik vond Vertessen ook sterk in de spits, ook letterlijk, hij lijkt een stuk beter. Van Ginkel was wel echt van bedroevend niveau, die was gewoon de slechtste terwijl jong PSV om hem heen stond. Na de wissels was het, ondanks dat het de A ipv jong betrof, niet meer van bijster hoog niveau. Overigens zijn wedstrijden met dit weer natuurlijk geen hele goede graadmeter. Benieuwd hoe het er zaterdag tegen Betis uit ziet.

De uitslag zegt natuurlijk niks, maar PSV heeft een paar leuke talenten. Ledezma, Saibari en op het einde Antonisse
hebben prima gespeeld. Sambo vind ik persoonlijk beter dan Hoever. Verdedigend blijft het twijfelachtig.

PSV heeft tig full time scouts in dienst, het zal allenaal wel, maar alle supporters die een handvol minuten van Hoever hebben gezien weten voldoende: dit is niks en wordt ook niks. Wat word ik moedeloos van die jongen

Ledezma blijft wel een leuk spelertje natuurlijk. Zie hem dit seizoen nog veel minuten maken als hij blijft, die jongen is (veel) beter dan Xavi Simons.

19 juli 2022 om 22:51

We hebben weer een nieuwe pispaal in Eindhoven... Die jongen kan er toch weinig aan doen. Ik vraag me altijd af wat een trainer dan anders ziet dan wij. Aan de andere kant, misschien gebruikt Ruud deze wedstrijden echt om iedereen goed af te testen. Hij zal toch langzaam aan naar zijn basis elftal toewerken.

Qua talenten zitten we goed. Maar het gigantische niveauverval na de wissels baart echt heel veel zorgen. En dat niet alleen, Madueke lijkt zijn kont tegen de krib te gooien. Zeker na de kritiek na de vorige match leek dit haast demonstratief niet meedoen. Hij laat zn koppie ook zoveel hangen. Niet normaal.

Hoever per direct terugsturen svp, het heeft geen enkele zin om hem erbij te houden. Zelfs al groeit hij door dit seizoen en wordt hij 10x zo goed, dan is hij nog steeds 3x zo slecht als Sambo.

Mooie uitslag die weinig zegt verder. Hopelijk wordt Mwene snel fit want Hoever loopt erbij of ie net de shop uit komt rollen. Sambo is beter. Op naar zaterdag. Mooie krachtmeting.

Ik hoop dat Saibari wat kansen krijgt dit seizoen. Leuke speler. Ledezma verhuren.

19 juli 2022 om 22:45

Zou Ledezma voorlopig nog houden. Speelt echt een prima voorbereiding, kijken wat zijn kansen gaan zijn. En anders verhuren aan een FC Twente of Vitesse, want daar kan hij zo een van de bepalende spelers worden.

Saibari toppertje in wording 💪👑

Ledezma en Saibari echt goede wedstrijd gespeeld. Die kunnen nog evt van waarde zijn, in ieder geval nog even een maand aankijken met die gasten en als blijkt dat ze te weinig gaan spelen evt nog verhuren. Met name Ledezma is echt een schitterende speler om naar te kijken. Doet veel op techniek en heeft goed inzicht. Verder weinig over deze pot te zeggen. Leuke traditie die in stand gehouden met worden zo'n stadsderby.

19 juli 2022 om 22:48

Ledezma is van alle spelers die zijn overgebleven nog degene die ik het meest in staat acht om de leegte die Götze achterlaat op te vullen. Hij is technisch, heeft een goed overzicht, maar is ook een harde werker die vuile meters wil maken en altijd geconcentreerd is (dit laatste heeft Veerman dan bijvoorbeeld weer niet, al zou ik die wel altijd opstellen). Hoop dat PSV hem behoud en er eerder voor kiest om Saibari en Xavi Simons te verhuren (al is dat laatste niet waarschijnlijk).

19 juli 2022 om 22:55

Ledezma en Saibari spelen een topvoorbereiding dus zullen zeker komende weken nog de kans blijven krijgen. Simons verhuren? Dat is juist echt een goede speler, zie je alleen al aan zijn aanname. Ligt meestal direct goed en hij ziet waar de bal heen moet, heeft goed spelinzicht. Hij wil wel iets te graag lijkt het, wat ook wel logisch is gezien zijn voortraject. Moet gewoon veel minuten maken en heeft met Til een goede concurrent voor zijn positie.

19 juli 2022 om 23:40

Vind dat jij wel heel snel bent met conclusies trekken. Ik ben ook zeker nog niet 100% overtuigd dat Simons of Hoever hier het even gaan laten zien, maar geef ze iets meer tijd dan 2 weken. Simons bij PSG leek mij een van de betere talenten vorig seizoen ook de beste stats in de youth league en de meeste minuten in het eerste van de spelers onder de 20. PSG lijdt ook geen slechte spelers op, dus zegt wel iets.

Dat je nu al over een verhuur praat vind ik nogal raar. Ledezma en Saibari hebben nog veel te bewijzen en het lijkt mij goed als 1 van die 2 ergens ervaring op gaat doen.

De lichtstad-bokaal is natuurlijk een leuk bedachte prijs, maar wat heeft PSV nou aan zulke oefenwedstrijden? Over een paar weken wacht AS Monaco. Ik denk dat PSV meer gebaat was geweest bij een oefenwedstrijd tegen een tegenstander die echt weerstand kan bieden.

19 juli 2022 om 22:57

Eens, het is meer een leuke traditie, maar deze pot had eigenlijk eerder in de voorbereiding gemoeten. Maar logisch dat Ruud vandaag met merendeel jonkies startte. Zaterdag weer een goede tegenstander met Real Betis.

19 juli 2022 om 23:00

Villareal of Betis bedoel je?

19 juli 2022 om 23:02

Real Betis Balompie. Daar speelt PSV komend weekend tegen.

19 juli 2022 om 23:02

Ik weet dat PSV daar tegen heeft gespeeld en gaat spelen, maar deze wedstrijd voegt niets toe. Dan had je nu ook beter tegen een betere tegenstander kunnen spelen.

19 juli 2022 om 23:11

@paulr_1982:

Ze hebben afgelopen zaterdag tegen Villareal gespeeld en a.s. zaterdag tegen Real Betis. Ze speelden nu tussendoor tegen een kleinere tegenstander, zodat Van Nistelrooy de bank even een uurtje in actie kon laten komen. Prima toch? En daarbij is het gewoon een leuke oude traditie.

Ismael Saibari is een Marokkaan toch geen Spanjaard?

20 juli 2022 om 09:16

Geboren in Spanje, Marokkaanse ouders en grotendeels opgevoed in België.

20 juli 2022 om 14:43

Saibari goede goals en zeker een talent voor de toekomst. Heb wel van hem genoten. Bakayoko veel dreiging maar wat ongelukkig in de eindpass

Dit is wel al eigenlijk een interessante test voor Ruud. Als je heel eerlijk kijkt dan is Sambo beter dan Hoever en hebben Ledezma/Saibari meer laten zien dan Simons. Oppegard had zijn kans kunnen pakken om ook meer dan Max te laten zien maar dat vind ik dan nog iets minder duidelijk. Zelfde geldt voor Bakayoko tov Madueke maar ook Bakayoko valt tot dusver eigenlijk toch wel tegen. Maar het is een test voor Ruud of hij nu toch op safe gaat spelen en de aankopen/huurlingen opstelt of toch voor prestaties gaat. Ik hoop op het laatste maar verwacht het eigenlijk niet, wat eventueel erg pijnlijk kan gaan zijn met de voorrondes.

20 juli 2022 om 15:02

Oppegard gaat het vooralsnog denk ik niet redden. Voetbaltechnisch laat het te wensen over, en zeker als hij onder druk staat heeft hij last van kortsluiting. Ook vind ik hem verdedigend niet heel doortastend. Wel heeft hij uitstekende looplijnen. Hij weet bijvoorbeeld beter dan Max wanneer hij eroverheen moet, en wanneer hij vooral moet blijven staan. Passend (zonder druk) is Oppegard prima. Misschien zou verhuren het beste zijn. Maar meer dan hooguit een degelijke Eredivisieback zijn zit er denk ik niet in.

Ik ben ook benieuwd naar wat Van Nistelrooy gaat doen. Maar, stel dat hij op safe speelt met de aankopen tegen Betis (ga ervanuit dat de basiself daar zijn beoogde basiself is) en dan tegen Ajax. Dan weet ik zeker dat onze Amsterdamse vrinden Ruud zo met de neus op de feiten gaan drukken dat hij tegen Monaco met de daadwerkelijk sterkste 11 speelt. Kost je wel een Johan Cruijffschaal, en een knauw in je ego, maar liever dat dan geen CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren