Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isaac Babadi gaf tevergeefs een tip aan Noa Lang: ‘Boeit hem natuurlijk niet’

Laatste update:

Isaac Babadi heeft Noa Lang geadviseerd om pas na zijn carrière een documentaire uit te brengen. Dat vertelt het achttienjarige toptalent van PSV te gast Bij Andy in de auto. De Nijmegenaar onthult vervolgens met een lach dat zijn oudere teamgenoot geen seconde naar dat advies heeft geluisterd.

Lang bracht begin dit jaar de vierdelige documentaireserie Lastpak uit over zijn eigen leven. De 24-jarige international van Oranje is op het veld een voorbeeld voor Babadi, zo blijkt uit een antwoord op een vraag van presentator en voormalig profvoetballer Andy van der Meijde.

Wanneer Van der Meijde vraagt naar wie Babadi opkijkt in de selectie van PSV, noemt de Nederlandse jeugdinternational drie teamgenoten. “Naar Luuk (De Jong, red.) natuurlijk, maar dat heb ik met Noa (Lang, red.) ook. Daarnaast vind ik Sergiño (Dest, red.) echt een goede speler.”

Op de training speelt Babadi tijdens een partijvorm niet graag tegen Mauro Júnior. “Hij is echt vervelend. Echt een gifkikkertje, zeker weten. Vooral nu hij op het middenveld staat is het echt zo’n Verratti’tje. Hij doet het echt goed!”

Vervolgens komt de documentaire van Lang ter sprake. “Ik heb hem gekeken”, aldus Babadi. “Ik vond het wel leuk. Hij is écht gek. Ik vond wel dat hij dit beter pas na zijn carrière had kunnen doen, dat heb ik hem ook gezegd.”

De storm aan kritiek die Lang heeft gekregen na de lancering van zijn documentaire is precies de reden van Babadi’s advies. “Maar dat boeit hem natuurlijk niet”, zegt het talent met een lach. Van der Meijde is fan van Lang. “Hij is wie hij is. Je kunt hem haten of van hem houden, ik houd van hem. Hij is een goede speler en het is jammer dat hij weer geblesseerd is. Echt klote man!”

Babadi en Lang stonden pas in vier officiële wedstrijden samen op het veld. In één daarvan wist PSV beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal, door Feyenoord in De Kuip met 0-1 te verslaan. Na behoorlijk wat contractperikelen verlengde Babadi zijn aflopende verbintenis bij PSV onlangs tot medio 2028.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is briljant, grappig en ironisch tegelijkertijd; Babaadi die (carrière) advies geeft aan Lang.

Grappig omdat het een 18 jarige is die Lang adviseert en omdat we natuurlijk al wisten dat Lang gek genoeg is om er niks mee te doen.

Briljant, omdat het ook nog gewoon goed advies is als je het mij vraagt. Volwassenheid straalt er vanaf.

Ironisch omdat het er de afgelopen lange maanden toch op leek dat niet Babaadi zelf, maar anderen aan het stuur zaten mbt zijn eigen carrière.

20 maart 2024 om 12:34

Spijker kop op ze

20 maart 2024 om 12:39

Blij ben ik, dat jij ziet het zo ook

Vond dit wel een leuk interview. Andy maximaal ouwehoeren, maar Isaac is een goede gozer. Dat Lang zijn docu beter kon uitstelen is natuurlijk een juiste tip, maar dat geldt voor alle voetballers die veel te vroeg dergelijke docu's uitbrengen.

20 maart 2024 om 14:57

Dat is als Lang überhaupt de grootheidswaanzin hebt dat maakt dat je denkt dat het een goed idee is een documentaire te (laten)maken over jezelf.

Je moet toch zelf wel doorhebben dat je een relatieve nobody bent en niets van formaat gepresteerd hebt mag ik hopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren