Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Investeerders Vitesse zijn woedend: 'We zijn nu drie keer genaaid'

Laatste update:

Maasbert Schouten heeft zich niet populair gemaakt bij de Vrienden van Vitesse. De voormalig clubeigenaar bevestigde onlangs de geruchten dat hij heeft verdiend aan de verkoop van de club, die in 2010 werd overgenomen door Merab Jordania. Dat terwijl investeerders Jan Snellenburg, Cor Guijt en Herman Veenendaal, de Vrienden van Vitesse, tien miljoen euro kwijtraakten.

/

De drie clubmensen hielpen Vitesse in het verleden een aantal keer op de been en moesten volgens Snellenburg afstand doen van de spelersrechten, omdat de deal met Jordania anders niet door zou gaan. Schouten dreigde dat de club anders zou omvallen, waardoor de Vrienden van Vitesse akkoord gingen. Vervolgens maakte Schouten echter doodleuk een flinke winst op de verkoop van de club.

De Vrienden van Vitesse zijn dan ook stomverbaasd. "Eerst zijn we genaaid door de provincie, toen zijn we genaaid door de gemeente en tot slot zijn we genaaid door Maasbert Schouten", zegt Snellenburg tegen Voetbal International. Schouten weigerde om op het nieuws te reageren, maar zei alleen: "Er wordt een absoluut feitelijk onjuist beeld geschetst."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha die Maasbert, het blijft een zakenman pur sang. Dit is niet goed onderhandeld door de vrienden van Vitesse. Als er geld bij je word gehaald moet je goede afspraken maken en zorgen dat je een rente vergoeding / onderpand krijgt en niet zomaar akkoord gaat.

29 januari 2013 om 13:02

Beetje ethiek in de onderhandelingen was ook wel gepast geweest.

29 januari 2013 om 13:09

In de wereld van zaken doen is er geen ruimte voor ethiek. Het is geld maken en het liefst zoveel mogelijk en zo snel mogelijk. Slecht onderhandeld door de vrienden en nu moeten ze op de blaren zitten.

29 januari 2013 om 13:09

Dit heeft niets met ethiek van doen.. Iedereen die in de zakenwereld actief is weet dat dit een keiharde wereld is, dus wanneer je zaken gaat doen is het altijd een kwestie van je hoofd erbij houden.

Je bent er altijd zelf bij en weet waar je aan begint, dus dan moet je ook in nadelige situaties je verantwoordelijkheid en in dit geval verlies nemen. Medelijden kent de zakenwereld niet. Alle credits in dit geval voor de heer Maasbert.

29 januari 2013 om 13:15

Dit heeft alles met ethiek van doen.

Het is owh zo geweldig dat de zakenwereld een keiharde wereld is. Het wordt allen aanbeden door de mensen die er zelf daadwerkelijk in zitten en het gemaakt hebben. Meestal overigens met de gratie van de mensen om zich heen.
De zakenwereld hoeft helemaal niet keihard te zijn, gemiddeld genomen zijn mensen gewoon eikels als het om geld gaat.

Deze mensen hebben volgens mij Vitesse een paar keer gered van de ondergang? Lekker lullig dat er dan een kereltje langskomt dat je ff piepelt.

29 januari 2013 om 13:18

Let wel: Dat kereltje heeft Vitesse eigenhandig een duw omhoog gegeven!

29 januari 2013 om 13:21

Daar ben ik het niet met je eens.een hoop bedrijven vallen momenteel juist om door gebrek aan ethiek. Iedereen denkt aan zijn eigen hachje, waardoor lange termijn relaties kapot gaan.

Geen ethische overtuigingen gebruiken tijdens het onderhandelen is naar mijn idee verleden tijd. 5 jaar geleden was ik het met je eens geweest. Sinds de komst van social media loop je erg snel reputatieschade op.

Maar al met al vind ik het treurig voor de investeerders.

29 januari 2013 om 13:25

Help je een club en wordt je zo behandeld.
Leuk als zo'n Jordania straks vertrokken is..hoeft Vitesse niet weer op steun te rekenen.
Eventueel mensen die het zouden willen zullen nu ook afgeschrikt zijn.
Gaat lekker daar met al die idioten aan het roer.
Dan maar 10e plek ofzo.
Liever mijn club in slechte tijden aanmoedigen..het is in elk geval nog O N Z E club.
Mooi ook om te zien dat de tribunes bij Vitesse nu niet massaal vol zit omdat er nu van die gekken zitten die toevallig wat geld hebben.

29 januari 2013 om 13:26

Die investeerders hebben zich verkeken op het vernuft van Maasbert en zijn naïef geweest.. Naïviteit en zaken doen gaan nou eenmaal niet samen.

Het is dan ook jammer om te zien dat deze investeerders via de Media pogingen doen om Maasbert een trap na te geven. Wanneer je zaken doet moet je ook zo verantwoordelijk zijn om je verlies te nemen wanneer dat het geval is. De zakenwereld kent geen medelijden en zal dat ook nooit gaan kennen.

29 januari 2013 om 13:29

Slecht onderhandeld of niet. De vrienden van Vitesse deed het niet uit zakelijk belang maar uit club belang. En daar is gewoon behoorlijk misbruik van gemaakt door zo'n vieze graaier zakenmannetje.
Triest figuur wat over lijken gaat.

29 januari 2013 om 13:34

Geen ruimte voor ethiek? Dus jij denkt dat de Vrienden en/of andere potentiele investeerders nu nog warm lopen om Vitesse in de toekomst nog te steunen? Ethiek is wel degelijk belangrijk in de zakenwereld. Alleen kortzichtige mensen denken van niet.

29 januari 2013 om 13:39

Nee, door gebrek aan ethiek vallen banken om of worden gered met ons belastinggeld.. Je zou zeggen dat ethiek beter wel een rol kan spelen in de zakenwereld.

29 januari 2013 om 16:10

club steunen in slechte tijden hebben we de afgelopen 10 jaar voor Jordania ook gedaan dus dat scheelt... Nacompetitie uit en thuis wedstrijden bezocht.. tegen Helmond Sport met 22.000 toeschouwers....

En welke idioten zitten er volgens jouw nu aan het roer. En waarom denk je dat paddepoel.

De mensen uit dit artikel hebben Niets maar dan ook Niets met de huidige gang van zaken bij Vitesse te maken.

En er is helemaal niks van jouw bij jullie club, maak je maar geen illusies, waarschijnlijk de enige reden dat het nog zo is, is dat er zich nog niemand met geld gemeld heeft... die zijn bij 9 van de 10 clubs uiteindelijk gewoon welkom hoor, let maar op....

29 januari 2013 om 13:46

Als zij zich wilde laten naaien, dan hadden ze beter naar het spijkerkwartier kunnen gaan.

Toch triest hoeveel geld er in die club is gestoken. Ze veel druppels op een gloeiende plaat. Velen hebben geld verloren aan Vitesse. Te veel verliezers in dit spel.

Nu ook weer zonde dat de club voetballend vooruit gaat alleen geen supporters heeft om een stadion vol te krijgen. Zelfs niet vol bij topwedstrijden. Leeft het zo weinig in Arnhem of zijn er veel uitgekeken op die club.

29 januari 2013 om 14:03

Ik zie anders ook erg veel lege plekken in het stadion van Utrecht wanneer de plaatselijk FC thuis speelt. Sowieso ontlopen de cijfers van aantal toeschouwers gemiddeld tussen de FCU en Vitesse elkaar nauwelijks de afgelopen 25 jaar. Bedenk daar dan wel bij dat Utrecht ruim 2 keer zoveel inwoners heeft als Arnhem. De vraag waar voetbal dan meer leeft lijkt mij een overbodige...

Ps.
Het spijkerkwartier geeft tegenwoordig nog maar weinig vertier. Hooguit wat weedplezier en een krat met bier maar de dames van lichte zeden zijn er al jaren verdwenen.

29 januari 2013 om 14:20

Bij topwedstrijden zit de Galgenwaard echt wel vol, en als de FC om het kampioenschap zou voetballen, zou het elke week uitverkocht zijn. Het enige nadeel is, dat Utrecht een stadion heeft, wat alleen maar lekker zit, als het goed weer is. Om met regen en wind daar te zitten is geen pretje, en toch draait de FC gem 18.000 mensen, die zie ik bij vites bij lange na niet.

29 januari 2013 om 14:23

Jij bent zeker niet de slimste thuis, Vakkie L? Het toeschouwersgemiddelde van Vitesse is dit seizoen hoger dan dat van FC Utrecht.

29 januari 2013 om 15:15

Vakkie L, speelt Utrecht nu niet al om de titel dan ?? zo, nee dan spelen wij ook niet om de titel en gaat je opmerking in rook op man...

wij hebben ruim 18.000 supporters bij een thuiswedstrijd dat is opzich prima, de rest komt vanzelf... (ook toen we nacompetitie speelde paar jaar terug)

sowieso lijkt de Dome altijd leger dan hij eigenlijk is omdat die plekken onder de tribune tegenover de TV camera niet verkocht worden... die stoelen staan daar gewoon, zijn een soort bioscoopstoelen geplaatst tijdens het EK 2000 als ik me niet vergis... SCC kostte toendertijd daar 750 euro ofzo....

alleen die 7,8 rijen lege stoelen zijn de hele wedstrijd in beeld... dat is erg jammer en geeft een vertekend beeld...

Bij iedere club zie ik lege tribunes, steeds meer......

goed voorbeeld Nec-psv zag ik ook de nodige lege plekken op Tv..

29 januari 2013 om 16:03

Ach natuurlijk, je ziet zeker dubbel of driedubbel.

Jannetje moest zondag hard lachen om de vraag over het kampioenschap. Erg leuk zijn reactie te zien.
Bij topwedstrijden zit het bij ons gewoon vol en anders is het redelijk goed gevuld. Geen half lege tribunes zoals in Gelderdroom wel het geval is. Zit ook geen sfeer in jullie stadion. Of het is zo gemaakt. Vaak zat geweest, maar zelfs op Hoog Catharijne hangt nog een betere sfeer.

Weet niet of het door de stand komt, maar jullie lijken steeds meer op Ajax fans. Ook snel op jullie teentjes getrapt.

29 januari 2013 om 16:35

21867 op een capaciteit van 25.000 .....

need i say more.....?

en je moet niet zo bijdehand doen piem... je ziet toch zelf ook wel die lege plekken bij iedere club op de tribune ofniet ... anders mot je nodig richting specsavers ofzo...

was je er ook bij toen Utrecht op Noord zat ( familievak ) toendertijd... en stoer ging doen... toen zaten er ruim 28.000 mensen... of had je toen te veel poppers gesnoven...

29 januari 2013 om 17:13

Feit blijft dat het gemiddelde aantal toeschouwers in Utrecht (dat dus omhoog gaat als het bij topwedstrijden vol zit.....dus naar beneden bij wedstrijden tegen kleinere tegenstanders......) ongeveer gelijk ligt aan die van Vitesse. Dit terwijl er in Utrecht 320.000 mensen wonen en in Arnhem 150.000 mensen.

Leeft het voetbal in Utrecht zo weinig of zijn de mensen er een beetje op uitgekeken?

29 januari 2013 om 20:35

Inderdaad het is te triest voor woorden als je tijdens een wedstrijd van Vitesse nar de tribunes kijkt. Er is zoveel geld in de club gepompt. Ok ze spelen nu beter voetbal, maar de sympathie is helemaal verloren voor deze club.

29 januari 2013 om 14:38

Helaas hebben ze zich niet goed verdiept in de mens Maasbert Schouten en zijn Afab imperium. In de financiële wereld werd hij de 2de Scheringa genoemd, dan zegt genoeg lijkt mij. Geen zaken mee doen en heel heel heel ver uit de buurt blijven!

Op en of andere manier heeft de Arnhemse rechtbank de uitspraak van de hoge raad teniet gedaan, daardoor krijgen de Vrienden van Vitesse waarschijnlijk niks.

29 januari 2013 om 13:41

Hoe kan een rechtbank de uitspraak van een hoge raad seponeren?

3x genaaid worden, ja dan moet je ook even in de spiegel kijken lijkt me. Al kan ik die Schouten ook niet uitstaan na die idiote persconferentie.

Te triest voor woorden dat er zo wordt omgegaan met supporters die alles voor hun club over hebben.

29 januari 2013 om 13:07

Hoe bedoel je?? er staat nergens dat ze door Vitesse genaaid zijn ofwel ???
Gemeente Provincie en Maasbert Schouten....

Tenzij deze drie mannen supporter zijn van Gemeente, Provincie danwel Maasbert Schouten raakt je opmerking kant noch wal...

Irie

29 januari 2013 om 13:32

Hij zegt toch ook niet dat Vitesse triest is of wel? Alleen dat het triest is dat er zo met supporters om wordt gegaan.
Te triest dat die knakker misbruikt heeft gemaakt van "rijke " supporters.

29 januari 2013 om 14:38

Je kan het op verschillende manieren intepreteren de reactie van Pierke_afca.
Zolang maar duidelijk is dat Maasbert Schouten niks met Vitesse te maken heeft dan is het goed.

Ik heb overigens sterk de indruk dat hij dat wel bedoelde... anders is de toevoeging over supporters die alles voor hun club over hebben ook onzinnig.

Het is voor ieder mens triest als je zo financieel genaaid wordt..... niet alleen supporters die alles voor hun club over hebben,,,

Die schouten moet zich echt helemaal kapot schamen. Om dan vervolgens dan wel lekker winst te vangen maar andere vragen afstand te doen. Vond hem eerlijk gezegd ook al eng en hijgerig over komen toen die dat interview deed dat Vitesse mee ging doen om het kampioenschap. En die vrienden van Vitesse hebben nooit echt het respect gehad wat ze eigenlijk wel verdienen.

29 januari 2013 om 13:17

Hij had anders wel gelijk met die persconferentie of wou je zeggen dat er niks veranderd (verbeterd) is rondom Vitesse, en we spelen mee om de titel, beetje op de achtergrond maar toch...

De man was net enthousiast geworden van het geld dat hij verdiend heeft en de aandacht erom heen. Dit was zijn moment.... Tuurlijk was het een belachelijke vertoning maar beetje nuance kan geen kwaad.

29 januari 2013 om 13:20

Nou natuurlijk heeft die gelijk veel slechter kon het ook niet worden alleen hoe die daar zat was gewoon beschamend.

Maar dat maakt het allemaal niet minder eng hoe die deed toen natuurlijk hij is blij met zijn poen. Maar als je dit dan ook weer leest andere vragen om er afstand van te doen en dan met zon dikke smile op tv komen is gewoon te schandelijk voor woorden. Hij komt gewoon echt heel erg eng en nep op me over

29 januari 2013 om 16:07

Persoonlijk vond ik die persconferentie wel echt heel erg grappig. Jordania die een verhaaltje loopt te houden over dat ze Velthuizen willen houden, en Schouten die er dan tussen komt met 'who doesn't wanna play for the champion?'. Jordania die daarna echt zo'n kop trekt van ' Oh my god, shut up' :D . Geweldig.

Maar als dit echt waar is wat deze mensen zeggen is dat natuurlijk behoorlijk laag van Schouten.

29 januari 2013 om 16:56

Schouten is inderdaad een clown.... maar ja wat doe je eraan... heb niet zoveel met hem te maken..

29 januari 2013 om 17:09

Haha als buitenstaander misschien maar als Vitesse supporter zit je er toch een beetje met ja ik weet niet schaamte gaat misschien ver. Maar echt blij was ik niet met zijn uitspraken want hij heeft er toch persoonlijk voor gezorgd dat we 2 jaar lang het lachertje waren door zijn rare uitspraken. En mensen Vitesse en Jordania kwalijk nemen wat zijn uitspraken waren. En net wat je zegt die mensen hebben Vitesse jarenlang uit hun club hart geholpen om er dan zo mee om te gaan. Dat was nog niet erg geweest maar had desnoods zelf wat van je winst ingeleverd en zit dan ook niet met je schijnheilige kop nog eens keer heel verhaal te lullen

Deze jongens zijn de dupe geworden van solidair zijn met vitesse en het beste met vitesse voorhebben. Toen ze afstand deden van de spelersrechten doe je feitelijk ook afstand van je ingelegde geld. Ze hadden het beter in aandelen kunnen hebben en die dan lekker zelf aan jordania te verkopen. Dit is natuurlijk wel triest echter het huidige vitesse bestuur en eigenaar kan hier natuurlijk helemaal niets aan doen.

Jammer dat hier weer gerefereerd wordt naar het huidige Vitesse. Het huidige Vitesse heeft daar namelijk helemaal niets mee te maken. Schouten is geen onderdeel van de club.

29 januari 2013 om 13:18

Amen, eindelijk een beetje bijval

Het wordt zo langzaam maar zeker ook echt uitgekouwde hap... al die verdraaide titels... en al die mensen die er dan weer op reageren en wij die het weer recht proberen te breien ( helpt me de werkdag door ) en dan de reactie Vitesse maffia, heeft niks maar dan ook niks met het verhaal te maken...

zegt veel over de gemiddelde bezoeker hier....

29 januari 2013 om 13:27

We zijn het zo onderhand wel gewend. Als onze 'maffiabaas' er niet was geweest, was Vitesse er allang niet meer geweest, dus ik ben met alles tevreden. Het is inderdaad zonde dat "vitesse" nu in een kwaad daglicht wordt gezet, terwijl Vitesse zelf hier niets mee te maken heeft, ook Jordania niet. Snellenburg roept wel vaker wat in de media, ik ben benieuwd wat hier nou weer van waar is. Als alles aantoonbaar is, stap je toch naar de rechter toe?

29 januari 2013 om 13:33

idd, deze beste mensen waren ook niet geheel koosjer vroeger... over Guijt gingen ook de vreemdste verhalen... Hebben een hoop tegen gehouden bij Vitesse omdat ze nog geld zouden krijgen, maar na de verkoop aan Schouten is dit voorbij gegaan...

Deze mensen hebben heel lang vastgehouden aan een claim waarvan zij eigenlijk ook wel wisten dat ze dit niet zouden terugkrijgen.... en daarom hebben ze heel veel kunnen tegenhouden binnen Vitesse waardoor wij uiteindelijk met mensen als Paul van der Kraan en Marie Helle Jose (ofzoiets) onze clubs weer moesten opbouwen dat werd niks natuurlijk.....

Altijd leuk eenrichtingsverkeer...
Het verhaal van Maasbert Schouten, waar hij sinds de overname geen geheim van heeft gemaakt overigens, kijk voor de gein ff op zijn twitter account @mgschouten.

Ik citeer:
Maasbert Schouten ‏@mgschouten
Jan Snellenburg heeft mij de aandelen van Vitesse nota bene Zelf als Stichtingsbestuurder verkocht... #aantoonbaar

Maasbert Schouten ‏@mgschouten
Ik spreek 100% de waarheid: Vrienden van Vitesse hebben let-ter-lijk geen Kwartje verloren door komst van Jordania!

Daarnaast valt te lezen dat hij zelf heeft aangeboden zijn verhaal te doen bij/aan VI, hier is geen reactie op gekomen.

29 januari 2013 om 13:30

De meeste topics zijn altijd maar van een kant belicht. Is op zich ook wel logisch.

Het eerste punt hoeft nog niet conflicterend te zijn met het verhaal van Snellenburg. Snellenburg kan die aandelen verkocht hebben aan Schouten voor een schijntje omdat anders de deal niet door zou gaan en Schouten heeft die vervolgens verkocht aan Jordania met winst. Zo kloppen beide verhalen en is Snellenburg alsnog wel genaaid

Het tweede punt. Daar kun je geen zinnig woord over zeggen. Ze kunnen allebei gelijk hebben,

Het laatste punt lijkt me zeer onrealistisch. Dit is zo'n sappig verhaal waarbij er aan beide kanten met modder word gegooid dat VI dit absoluut niet zou weigeren.

Wat de vrienden van Vitesse betreft. Het heeft ze absoluut niet mee gezeten om maar even een understatement uit de kast te trekken. Heb de processen tegen de provincie/gemeente met verbazing gevolgt.

Pff, zeer oud nieuws, door VI nog even in een nieuw jasje gestoken en nu hier op voetbalzone. Erg lullig voor deze 3 zakenmensen, het gekke is dat de hoge raad ze in het gelijk stelde ten opzichte van de provincie en dat de rechter dit dan toch weg vaagt.
Heeft verder niks meer met het huidige Vitesse te doen en de zaak dateert al van 10 jaar geleden ofzo.

29 januari 2013 om 13:31

De rechter heeft het toch helemaal niet weggevaagd. De vrienden van Vitesse hebben gelijk gekregen en hadden recht op een vergoeding die hun schadeloos zou stellen. In het 2de proces is bepaald dat hun schade door die toezeggingen 0 euro was. Erg vreemde beslissing maar de rechter heeft in principe niets weg evaagd.

29 januari 2013 om 13:44

Oke, maar ipv van enkele miljoenen waar ze volledig recht op hadden, helemaal niks . Erg vreemd maar vooral trieste uitspraak.

29 januari 2013 om 14:18

Ja ik heb de uitspraak van de rechter gehoord. Die luide (zeer vrij vertaald) dat de vrienden van Vitesse ook hun geld in Vitesse hadden gestoken wanneer ze geen toezeggingen van gedeputeerde hadden gehad. Daarom hebben ze eigenlijk geen extra schade geleden door die toezeggingen en kunnen ze geen aanspraak maken op een geldbedrag. Ik vind dat zelf heel erg krom maar goed. Wettelijk zal er wel een logica inzitten.

A) De huidige bestuurders van Vitesse hebben hier Niets mee te maken.
B) De drie vrienden zijn destijds met het volle verstand akkoord gegaan met het voorstel van Maasbert Schouten. Dan moeten ze niet achteraf zo verongelijkt doen.

29 januari 2013 om 13:35

Ik hoop voor de drie vrienden dat ze niet dit allemaal lezen. Stank voor dank is het bij Vitesse.

Zij worden genaaid omdat ze wel "clubliefde "hebben en dan laat jij ( als supporter ) je mede supporter in steek?

Kan je echt trots op zijn!

29 januari 2013 om 14:02

Dat is het probleem bij heel erg veel Vitesse supporters die mensen hebben nooit de waardering gehad die ze wel hadden moeten hebben. Hebben Vitesse keer op keer uit de shit gehaald uit liefde voor de club. Van zowel binnen als buiten de club heelveel shit over zich heen gehad en elke keer stonden ze weer voor Vitesse klaar. Nu staat er iemand die niks met Vitesse heeft(begrijp me niet verkeerd ben ook blij met hem) maar die word dan als heilig verklaard. Terwijl ik veel meer respect heb als enige zon beetje voor die mensen als wat Jordania nu doet. Natuurlijk zijn dat ook geen heilige maar we mogen ze wel op de blote knieen danken dat ze het allemaal gedaan hebben

29 januari 2013 om 14:39

Jordania wordt niet als heilig beschouwd maar hij heeft alle beloftes waargemaakt, en tot nu toe geen gekke of verdachte dingen gedaan bij onze mooie club...

29 januari 2013 om 15:13

Dan ben je duidelijk niet op de hoogte van wat er allemaal bij Vitesse speelt maar daar ga ik verder niet op in. Dus ik ben echt de enige van de supporters die er maar een vreemd luchtje eraan vind hangen(niet dat het me wat boeit). Maar je moet wel gewoon eens eerlijk zijn erover het rammelt toch aan alle kanten. Doen als of je de eigenaar bent van een club terwijl je niks te vertellen heb vind ik eerlijk gezegd toch wel aardig vreemd. Je gewoon niet kan aantonen waar je geld vandaan komt vind ik nog vreemder. En nee ik zeg dit niet omdat ik Derksen of andere mensen die alleen maar haat reacties bij Vitesse kunnen plaatsen napraat. Maar aangezien ik wel goed geïnformeerd ben in tegenstelling tot de meeste supporters en me ogen er gewoon voor open. Je kan aannemen van wat ik zeg of me niet geloof vind beide prima maar waarom zou ik anders me eigen club *zwart* maken. En zo zijn er nog veel meer dingen als die ik opnoem als ik dat moet gaan doen kan ik er een heel boek van maken

29 januari 2013 om 15:36

Ik ben heel goed op de hoogte piem, kom al 20 jaar, zit o.a in supportersraad zo nu en dan, heb meegewerkt aan de Aftrap... zelfs opgezet met aantal mensen...

Ik ben eerlijk... waar heb je jordania op kunnen betrappen dan.... dat hij Bony niet wou verhuren aan Aston Villa.... ?? of dat hij er geen handelshuis neerzet... ? of dat hij het beloofde trainingscomplex opgeleverd heeft deze maand ?? of dat hij niet te vreden was over van den Brom (dat kan als je eigenaar bent)... als je ziet hoe het nu gaat met een minder elftal (zonder annan) is het een goede keuze geweest om johnnie eruit te mikken ipv Rutten...

en graag dingen noemen die je zeker weet he, niet zomaar iets roepen...

en over aantonen gesproken er is nog Nooit iemand geweest die heeft kunnen aantonen dat hij voor Chelsea werkt.... sterker nog heo verklaar jij dan de transfers van leerdam van der Heijden etc... of stomen ze die klaar voor de Premier Leuague

en dat boek moet je zeker schrijven man... dan ben je klaar hoef je nooit meer wat te doen, als je al die dingen zeker weet kom er dan mee, dan zit je overal...

29 januari 2013 om 15:44

en betreffende de Vrienden van Vitesse het gaat er niet zo zeer om wat deze mensen gedaan hebben, het gaat erom wat ze niet gedaan hebben....

29 januari 2013 om 16:52

127_rastaman

Als je zo goed op de hoogte bent reageer je niet zo.
En jij denkt dan dat supportersraad en medewerkers van de Aftrap alle ins en outs kenden van wat er allemaal gespeeld heeft, laat me niet lachen.

Ik kom zelf al 35 jaar bij Vitesse en weet wat de Vrienden juist wel gedaan hebben.
Zij zaten vaak met handen en voeten gebonden aan Nuon, Gemeente, Provincie enz.

Er is maar 1 iemand die ooit geld heeft verdiend aan Vitesse en dat is Maasbert Schouten.

29 januari 2013 om 17:06

Oke prima maar dan ben je schijnbaar nog steeds niet overal van op de hoogte ik ga het hier niet neerplenzen maar dan weet jij dus ook hoe het trainingscomplex gefinancierd word. Daar heb ik het helemaal niet over je noemt nu allemaal dingen die naar buitengekomen zijn dat ben ik allemaal 100 met je eens. Al had ik van de Brom nooit aangenomen al is het maar omdat het een vreselijke vent is.

Hoe verklaar je dan dat niemand weet waar zijn geld vandaan komt. Het is toch merkwaardig dat iemand Vitesse koopt betaald met geld dat er niet is. Ja het is er schijnbaar wel anders gebeurd het niet maar het is onvindbaar. Daarbij er zijn gewoon ook binnen Vitesse heel veel mensen die weten dat zn vriend van Chelsea de baas is. Geen idee ze gaan niet alleen spelers van Chelsea huren er komen ook andere maar dan ga ik speculeren over dingen en dat ga ik niet doen wat de bedoelingen er allemaal van zijn. Maar dan weer even terug op het geld als iemand mij na moet trekken waar me geld vandaan komt kan ik dat binnen 2sec helemaal geregeld hebben waarom kan Jordania dat niet???

Dat je hier wederom wijs gaat lopen doen met dat boek je snapte toch wel dat ik gewoon bedoelde dat het te veel is om hier neer te zetten. En dat ga ik allemaal niet doen maar aangezien je toch zo goed op de hoogte bent weet je het al dus

30 januari 2013 om 09:29

@ Ecktesjaak

Ik ben zeker niet overal van op de hoogte maar dat beweer ik ook niet, het is echter ook niet zo dat ik niks weet... dat beweer jij wel.

De hele CL hangt aan elkaar van dit soort geld, moeten we die dan ook maar afschaffen......

30 januari 2013 om 09:33

Ik had ook niet de intentie om jouw te laten lachen Pita dus dat scheelt... verder beweer ik helemaal niet dat ik alles weet door dat boekje, ik ben er zelfs al 3 jaar bij weg... ik geef alleen maar even aan aan onze "vitesse-supporter" Ecktesjaak dat ik meer deed/doe voor Vitesse dan hij suggereerde.....

Waarom jij je moet bemoeien hiermee is mij een raadsel...

29 januari 2013 om 14:09

Waarschijnlijk is het probleem niet dat ze met hun volle verstand akkoord zijn gegaan, maar is het probleem dat er niet volledig open kaart is gespeeld. Als er niks anders op zit dan de club te verkopen zonder er op te verdienen en de vrienden van vitesse zich hierin kunnen vinden omdat ze de club een warm hart toedragen, dan hebben ze dat met hun volle verstand besloten. Als er dan achteraf toch winst is gemaakt bij de verkoop van Vitesse dan vinden de Vrienden van Vitesse dat zij daar een deel van hadden moeten krijgen. Dat is in elk geval wat ik opmaak uit het artikel.

Ja, Maasbert Schouten. Die clown op de persconferentie, die zei dat Vitesse binnen drie jaar kampioen zou worden. De man die op genante wijze over Piet Velthuizen zei: ''maybe he don't want to play for the champion''. De man van Afab, een bedrijf waar je geld kon lenen en vervolgens diep in de schulden zat. En nu drie weldoeners min of meer heeft opgelicht. Maasbert Schouten, onthoud die naam.

Wat een zooitje ongeregeld daar in Arnhem. Iedereen naait elkaar. Er komt een dag dat Merab er mee op houdt en dan kunnen ze dat clubje opdoeken denk ik. Spijtig als de 2e derby van Nederland zal verdwijnen.

29 januari 2013 om 15:22

Allemaal prima en aardig maar wat heeft dit precies met Jordania te maken beetje uitleg zou wel handig zijn dan?

29 januari 2013 om 15:34

Dit voorval toevallig niets, echter zie je nu al dat Merab zijn hand op de knip houd. Als dit maar geen slecht voorteken voor jullie is. Ik zou het zonde vinden als de Derby verdwijnt.

29 januari 2013 om 15:54

Waaraan zie je dat Merab de hand op de knip houdt nu Pablo ?? Er is nog nooit een grote transfersom uitgegeven...

29 januari 2013 om 16:51

Omdat er nog niks is aangetrokken en Vitesse mee wilt doen om een CL ticket. Er wordt veel geblaft in Arnhem, maar weinig gebeten.
Daarbij wil ik wel duidelijk maken dat Vitesse het goed doet, maar niet goed genoeg voor de maatstaven van Merab.

29 januari 2013 om 17:06

Ga eens kijken op Papendal, we hebben de topschutter van Nederland in huis, spelen met eigen jeugd, hebben nog echte Arnhemmers in het team. Er staat gewoon een goede selectie, 4e plaats en we blaffen aanstaande zondag dat door de gemeente gesubsidieerde vreemdelingenlegioen, aangevuld met wat huurlingen, met 1 - 4 van de mat.

29 januari 2013 om 17:12

Ik snap wat je bedoeld dat is alleen dan toch niet nodig om bij zon beetje elk topic dit te vermelden. Hoe gek het ook gaat klinken ik ben het soms eigenlijk nog wel met je eens ook. Wees blij wat ik nu ga zeggen is niet provocerend bedoeld het is natuurlijk niet leuk als de derby verdwijnt. Maar het zou ook niet leuk zijn voor de derby als het straks saaie wedstrijden worden als Jordania wel met geld zou smijten. Voor ons als Vitesse supporters dan wel maar das wat anders die wedstrijd niet meer. Maar ben eerlijk gezegd wel blij dat die niet zo loopt te smijten met geld

29 januari 2013 om 17:29

Als er eentje hier veel blaft maar weinig bijt Pablo dan kom jij daar zeker voor in aanmerking.

Voor de wedstrijd tegen Ajax was je nog aan het dagdromen dat Ado en nec ons in de nek gingen hijgen maar in het topic na de wedstrijd bleef je braafjes weg....

Misschien zien we je zondag weer na de derby hoewel ik een zeker vermoeden heb dat je ook dan weer internetproblemen hebt.

29 januari 2013 om 17:39

Vitoba: "dat door de gemeente gesubsidieerde vreemdelingenlegioen, aangevuld met wat huurlingen, met 1 - 4 van de mat. "

... Of je bent twaalf en licht verstandelijk gehandicapt of je hebt een buitengewoon raar gevoel voor ironie...

OT Fijn hoe ze in Arnhem omgaan met mensen die uit clubliefde hun knip trokken...

29 januari 2013 om 17:39

1-4 ??? Dat lijkt mij weer een beetje te veel van het goede. Als jullie met een gelijk spel weg komen, dan doen jullie het gewoon goed. Al geef ik jullie zeker een kans. Kan ook niet anders met jullie materiaal.

Maar jij weet net zo goed als ik dat ik niet uit mn nek loop te lullen, ik praat gewoon over de feiten. Als je een echte vent bent, dan geef je mij gewoon gelijk, net zoals "ecktsjaak026". Ook hij weet dat ik gelijk heb, al hoor je dat liever niet.

29 januari 2013 om 17:44

@arenacum; helaas had ik zondag wat last van internetproblemen.

Maar om terug te komen op jou woorden, de marge tussen NEC en Vitesse is nog even groot, deze zal as zondag vermoedelijk worden verkleind. Vitesse pakt nou eenmaal niet zo vaak punten in de bloedkuul.

Jullie komen blaffend naar Nijmegen, maar lopen als kleine puppies huilend met de staart tussen de benen weer de bus in

29 januari 2013 om 18:01

Je doet bijna niet anders als uit je nek nek lullen. Jordania bouwt aan Vitesse en dat zie je aan alles, dat ie snel zal vertrekken zie je nergens aan. Vitesse smijt niet met geld maar bouwt met geld. Dat we dit jaar cl halen is geen must, bij de eerste 5 eindigen is de doelstelling.
Je ziet iig wel goed dat we beter materiaal hebben als nec of dek je je hiermee al in voor een mogelijke nederlaag.

29 januari 2013 om 18:08

Je leest niet goed wat ik schrijf. Begrijpend lezen is vast niet je sterkste punt Vithoba

29 januari 2013 om 18:10

Pablo

Tsja vorig jaar was het anders dik feest toen we de bus in gingen na de terechte overwinning. De nec gezichten vol van verdriet en frustratie waren erg aandoenlijk om te zien. Om medelijden mee te krijgen.

29 januari 2013 om 18:28

Vrijwel alles wat jij zegt is normaliter totaal niet onderbouwd en zeker niet gebaseerd op feiten.

29 januari 2013 om 18:34

Vithoba, dit is slechts sporadisch net als dat wij bij jullie weten te winnen. Dus blijf realistisch Vithoba, je speelt te vaak Fifa

29 januari 2013 om 15:46

Hoezo iedereen naait elkaar? Schouten bedoel je. Dit is toch al langer bekend dan vandaag? Schouten is gewoon een zakkenvuller maar heeft dit altijd ontkend. Nee ik heb geen winst gemaakt en zonder mij was de club er al niet meer. Schijnheil, het is gewoon een ordinaire zakkenvuller die over de rug van de club en vrienden van Vitesse zijn zakken nog even gevuld heeft. Hij maakte gewoon 100 procent winst. En dan zijn er mensen die over Jordania vallen zoals jij ook doet, maar hij heeft er tot nu toe alleen maar geld ingestoken. Mocht hij wel verdwijnen is dit ook al ingedekt en dat is je wel vaker uitgelegd, dus daar begin ik niet weer aan.

29 januari 2013 om 15:47

Het is maar goed dat jij dat denkt dan, en dat je het niet zeker weet...

en waarom denk je dat dan??

ik denk dat bijna alle clubs die in buitenlandse handen vallen nog steeds blij zijn ermee... op Malaga na waarschijnlijk...

Ook de supporters van Chelsea, de trainer vonden ze niks, maar ze zullen toch nog wel blij zijn met de CL ofniet ??

29 januari 2013 om 16:53

Levski Sofia? Neuchatel Xamax ? Porthsmouth ? Wimbledon ? Liverpool ? Hoe vergaat het nu met deze clubs ???

29 januari 2013 om 15:58

Wat een onzinreactie, ik bespaar me de moeite om er dieper op in te gaan

29 januari 2013 om 17:45

Misschien zou je dat eens wel moeten doen en je eer opzij zetten. Ook jij weet dat het klopt wat ik zeg. Het zou je sieren dit gewoon eens toe te geven

29 januari 2013 om 18:15

Dus Vitessesupporters moeten toegeven dat jij uit je nek lult. Het moet toch niet gekker worden. Pablo de clown heeft altijd gelijk

29 januari 2013 om 18:36

Niet toegeven, maar erkennen. Je kent het wel; Sorry meneer Montana, ik zat er naast... zoiets zou je sieren ...

29 januari 2013 om 18:52

Meneer zelfs haha en nou hup je nec pyjamaatje aan en dromen dat Vites de vernedering niet al te groot maakt zondag Raakt stadion nu wel uitverkocht trouwens? Vorig jaar kregen ze de Goffert niet vol op het uitvak na.

29 januari 2013 om 19:48

Geen idee, ik ben geen helderziende. laten we het hopen voor de sfeer...
Wel dapper om door een Vitessenaar op een niet uitverkocht stadion te worden aangesproken

Het verhaal van VI is vanaf 1 kan belicht. Een verhaal heeft altijd 2 kanten.

-Ze zeiden ook dat Schouten 'helemaal niks heeft met Vitesse', maar toch heeft deze man een seizoenkaart en zit hij ook weleens in het uitvak.

-daarbij staat het verhaal van Schouten lijnrecht tegenover het verhaal dat VI gister vertelde.

-verder mag Schouten best wat verdienen aan de club, als Merab niet was gekomen had hij het gewoon kwijtgeraakt. En hij heeft dit zelf nooit verzwegen, het is een oud verhaal dat door VI weer eens wordt verteld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren