Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Invaller De Jong mist kans op droomdebuut in Premier League

Laatste update:

Siem de Jong heeft zijn debuut gemaakt in de Premier League. De middenvelder annex aanvaller van Newcastle United viel twintig minuten voor tijd in, in het uitduel met Aston Villa. Een beslissende rol binnen de lijnen had hij ondanks een dot van een kans in de slotfase niet, al hadden de andere gladiatoren die in actie kwamen dat ook niet: 0-0.

/

De van Ajax overgenomen De Jong was niet de enige Nederlander die in actie kwam op Villa Park. Ron Vlaar droeg bij Aston Villa de aanvoerdersband en de mandekker werkte weer een uitstekende partij af: Vlaar heeft zijn uitstekende niveau van het WK meegenomen naar de Premier League. Newcastle United startte met Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita in de basis. Laatstgenoemde ging na zeventig minuten spelen naar de kant om plaats te maken voor De Jong.

Newcastle United had het overwicht op bezoek bij Aston Villa: the Magpies hadden meer balbezit en kregen ook de grootste kansen, al waren die op een hand te tellen. De beste kans was lange tijd misschien nog wel voor Janmaat. De Nederlander trok van rechts naar binnen en haalde verwoestend uit met zijn linkervoet, maar hij zag het ding rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de kruising vliegen. Newcastle-keeper Krul had aan de andere kant al helemaal weinig te doen: Aston Villa vuurde weliswaar negen keer in de richting van het doel van de Nederlander, maar geen enkele inzet belandde tussen de palen.

In de absolute slotfase zette Newcastle United nog maar weer eens aan en plots kreeg De Jong een dot van een kans. Hij combineerde uitstekend door het strafschopgebied, kwam vrij voor keeper Brad Guzan, maar knalde de bal keihard tegen de keeper aan. In de blessuretijd moest Mike Williamson (Newcastle) nog met een tweede gele kaart van het veld.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Siem de Jong viel goed in. Verrichtte ook nog belangrijk verdedigend werk in de slotfase.

23 augustus 2014 om 15:50

Heb hem toch niet zo goed zien spelen;
Man van de wedstrijd is Guzan; hield Aston recht;
Maar ook zeker Collocini verdiend deze titel hier, was zowel in verdediging als opbouwend met lange ballen heel bepalend!

23 augustus 2014 om 15:54

Hij voorkwam dat Villa er met de zege vandoor ging en zette die kans zelf op. Een grotere inbreng had ik ook niet verwacht in zo'n verschrikkelijk moeizaam voetballend Newcastle; gewoon naar behoren gedaan in de 20 min. die hij inviel.

23 augustus 2014 om 18:07

Collocini zijn tweede goeie wedstrijd in de pl! Ben heel erg benieuwd wat newcastle gaat doen dit jaar. Vrees niet veel maar ze hebben wel goeie spelers.

Hij scoot de bal goed in, maar met mocht niet zo zijn dat de bal erin ging. Was overigens ook zijn verdienste, die kans. Ging goed door.

Toch wel erg Nederlands duel, met terecht geen winnaar.

Newcastle verdiende het. Janmaat speelde echt een goede wedstrijd, klasse.

De Jong als invaller wat onzichtbaar, maar wel nog een grote kans op het laatst.

23 augustus 2014 om 15:43

Je bent toevallig voor feyenoord? Hier boven staat dat ie goed in viel

23 augustus 2014 om 15:45

Beter lezen er staat nergens dat de Jong goed inviel. Ik ben toevallig Ajacied en de Jong was vrijwel onzichtbaar op die grote kans na.

23 augustus 2014 om 15:50

En voorkwam heel alert min of meer de 1-0. Wat verwacht je van iemand die 20 minuten mag meedoen in een dergelijke duel en in die stroperige schijtploeg?

23 augustus 2014 om 15:51

@theartist: Als Siem tegen het slot die bal niet had weggekopt was Aston Villa er waarschijnlijk met de drie punten vandoor gegaan. Een goede verdedigende actie en een goede aanvallende actie, wat verwacht je nog meer in de eerste 15 minuutjes die hij daar speelt?

23 augustus 2014 om 15:52

En een paar belangrijke verdedigende acties aan t einde

23 augustus 2014 om 15:57

Klopt maar ik had toch wel meer verwacht van De Jong. Maar dat zal hij de komende wedstrijden wel laten zien. Janmaat speelde wel goed en Vlaar ook.

23 augustus 2014 om 16:07

Komt wel goed met De Jong daar. Ik denk dat hij daar met zijn fysiek en speelwijze een prima aanvulling is op al die spelertjes die om hem heen dartelen.
Janmaat speelde nu gelukkig ook goed inderdaad. Jammer dat dat schot van hem er net niet invloog, had hij zich gelijk onsterfelijk kunnen maken.

23 augustus 2014 om 16:09

Of anders wel die kopkans had verzilverd.

23 augustus 2014 om 16:12

@ babymongo

Als 'hierboven staat dat hij goed inviel', hoeft dat niet zo te zijn. Niet alles wat 'hierboven' staat is juist. Toevallig heb ik gekeken, had hij een grote kans en verrichtte achterin 1x goed werk. Verder niet heel zichtbaar, wat natuurlijk heel logisch is.

23 augustus 2014 om 17:14

'je bent toevallig voor feyenoord?'

jij bent toevallig voor ajax? als hij janmaat goed vond spelen mag hij dat toch benoemen.. MOET hij de Jong benoemen ofzo?

Darryl Janmaat was goed bezig

Goede wedstrijd jammer dat aston villa niet won maar gelijk is wel terecht


Editlan Hutton was overigens uitstekend!! Verdiend Man Of The Match!

23 augustus 2014 om 15:54

Wat ik volstrekt niet begrijp: waarom heeft Hutton 2 jaar lang geen wedstrijd gespeeld voor Villa en is ie nu opeens door Lambert uit de mottenballen gehaald? Even stof afblazen en zo goed als nieuw... Prima back, maar je zou zeggen als je iemand zo lang uit het team gooit: het klikt niet en dan komt het ook niet meer goed.

24 augustus 2014 om 20:24

Weet ik ook niet hetzelfde gebeurde Bent En N'zogbia waren ook 1 jaar uit de roulatie
Het ging dacht ik om hun hoge salaris

Leuke pot die Luuk de jong viel prima in bij aston villa denk dat huj ze wel kan behoeden voor degradatie ik vond vlaar ook top haha ron beton jammer geen goals 90 minuten van m; n leven weggegooid verdomme als die luuk de jong even scoorde die kans op het laats kon makkelijk

23 augustus 2014 om 15:50

Luuk de jong viel prima in bij Aston Villa?

Nog niet helemaal wakker?

Luuk de jong speelt bij Psv, Siem de jong viel in bij Newcastle United..

23 augustus 2014 om 16:12

Hap hap.. gewoon een troll account. On: wat een droplul is die Williamson zeg, haal maar gauw van Dijk

23 augustus 2014 om 15:51

Luuk de Jong? Viel prima in bij Aston Villa? Die was onzichtbaar bij Aston Villa...

23 augustus 2014 om 15:55

Klopt, luuk de jong had die er wel in mogen schieten, hopelijk scoort hij morgen wel tijdens ajax-psv

23 augustus 2014 om 16:20

Kan die scoren dan?! Vrees dat Luuk ook morgen geen goal gaat maken! Zal eerder van Depay af moeten komen..maar ik zie Ajax deze wedstrijd thuis in de Arena met het publiek erachter winnen van PSV

Wie op de redactie van voetbalzone accepteert er in godsnaam elke keer weer het gebruik van de woorden "het ding" als "de bal" bedoeld wordt? Is dat toevallig dezelfde persoon die "vleugelflitser" ipv "buitenspeler" gebruikt?

23 augustus 2014 om 20:12

Echt he.. probeert de Siert de Vos van VZ te zijn.. binnenkort lezen we bij een verslag ook dat je om de hoek van het stadion lekker kan eten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren