Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Internazionale kan bod van 45 miljoen tegemoet zien voor André Onana’

Laatste update:

André Onana heeft de mogelijkheid om zijn carrière voort te zetten in de Premier League, schrijft onder meer de Daily Mail. De doelman van Internazionale staat op het wensenlijstje van Chelsea, dat bereid is om 45 miljoen euro te betalen. Onana moet als vervanger dienen van Edouard Mendy, die na zijn blessure voorbij is gestreefd door Kepa Arrizabalaga. De voormalig Ajacied heeft nog een contract tot medio 2027 bij Inter.

Mendy was lange tijd de onbetwiste nummer één onder de lat bij Chelsea, maar moest een groot gedeelte van het seizoen missen vanwege blessureleed en zag na zijn terugkomst het doel verdedigd worden door Kepa. De Senegalees weigert daarop zijn tot medio 2025 lopende contract te verlengen, wat maakt dat Chelsea de zoektocht naar een vervanger heeft ingezet. Een van de belangrijkste kandidaten lijkt Onana, al krijgt de club serieuze concurrentie van andere niet nader genoemde clubs.

Naast het aanstaande vertrek van Mendy zou Chelsea ook openstaan voor aanbiedingen voor Kepa, schrijft The Telegraph. Om het keepersbestand weer op orde te krijgen zijn the Blues bereid om 45 miljoen euro neer te tellen voor Onana. Het salaris van de dopingzondaar valt binnen de loonstructuur van de Londense grootmacht. La Gazzetta dello Sport schreef eerder al over een mogelijke ruildeal tussen Kepa en Onana. Bij een mogelijk vertrek heeft Inter Guglielmo Vicario (Empoli) geïdentificeerd als gedroomde opvolger.

Onana kende een moeizame start bij Inter, maar heeft clubman Samir Handanovic inmiddels naar de bank verdreven en staat op 35 officiële wedstrijden. Daarin wist hij zestien keer zijn doel schoon te houden. Onana staat met Inter in de halve finale van de Champions League en de finale van de Coppa Italia. In de Serie A moet de ploeg van Simone Inzaghi alles op alles zetten om de vierde plek vast te houden. Atalanta, AC Milan en AS Roma hijgen in de nek met een achterstand van twee punten: 58 tegenover 60.

Waar zie jij André Onana liever?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perfect, chelsea van de ene naar de andere middelmaat, keep it up, 1 top 6 club minder om ons zorgen over te maken

6 mei 2023 om 11:19

Onana is geen middelmaat. Topkeeper. De beste van Italië op dit moment.

6 mei 2023 om 11:22

Een van de weinige spelers die bij Ajax is vertrokken en het beter is gaan doen. Jammer dat hij toch altijd dat stigma van dopingslikker zal houden.

6 mei 2023 om 11:23

Geweldige keeper inderdaad en maakt verstandige stappen in zijn carriere. Het is hem gegund

6 mei 2023 om 11:24

Dat is mike maignan

6 mei 2023 om 11:30

Haha zeker niet de beste keeper in Italië. Wel een hele goede keeper.

6 mei 2023 om 12:39

Geweldige keeper idd. Het is hem niet gegund.

6 mei 2023 om 12:41

Ik vind het nu niet per se een stelling om mee te lachen. Dit seizoen kan je er echt wel een casus voor maken.

7 mei 2023 om 00:04

Maignan is beter.

kepa en mendy zijn beide opzich prima en ook nog jong.
persoonlijk zou ik voor mendy als eerste keus gaan, en kijken of je kepa kan verkopen.
daar hebben ze zich flink op verkeken met dat prijskaartje

6 mei 2023 om 11:25

Ik prefereer ook Mendy. Maar eerlijk is eerlijk Kepa staat goed te keepen sinds Potters aanstelling.

6 mei 2023 om 12:54

Kepa is echt zo matig. Zo onzeker en geen puntenpakker

6 mei 2023 om 11:28

Mendy is al sinds de Africa Cup totaal niet best en is al een flinke poos geblesseerd, is tevens al 31 jaar dus niet bepaald de jongste meer. Ik zou hem dus eerder verkopen dan Kepa, die het opzich wel prima doet sinds hij zijn basisplek weer terug heeft, op een aantal momentjes na dan. Een goede concurrent om Kepa scherp te houden zou fijn zijn maar heeft op dit moment geen prio imo.

6 mei 2023 om 12:32

Kepa en Mendy zijn helemaal niet prima. Kepa is keepend niet sterk genoeg, krijgt regelmatig afstandschoten tegen die een Mendy bijvoorbeeld wel zou hebben en is ook vaak een grabbelaar in de lucht en Mendy heeft problemen met de bal naar het juiste shirtje te spelen en is gewoon simpelweg slecht voetballend.

Wat een prachtige deal voor Milaan. Deze jongen kwam gratis binnen en gaat voor de hoofdprijs weer weg. Ze hebben een goede keuze gemaakt om Onana in een eerder stadium naar de club te halen. Een goede handel en een mooie stap voor deze keeper. Mvg.

Gaat helemaal nergens over. Heb je al twee keepers die basis horen te staan ga je voor een keeper die niet eens aantoonbeter beter is. Misschien eerst een keeper verkopen zou je denken he.

Als je dan toch voor een speler van Inter gaat, haal dan iemand die significant beter is dan wat je hebt. Dan heb ik het over Barella.

6 mei 2023 om 11:30

Kepa is niet goed genoeg voor de basis als je prijzen wilt winnen. Mendy is goed genoeg maar is ontevreden, wilt niet verlengen en kan niet meevoetballen. Begrijp best dat ze zoeken.

6 mei 2023 om 11:44

In dit rampseizoen is hij een van de weinige lichtpuntjes. Met zo'n rot verdediging voor je ga je weleens een foutje maken maar hij heeft echt een paar wereld reddingen gemaakt en is aan de bal goed.
Chelsea zou meer op andere posities moeten focussen. Keepers is op zich niet een prioriteit.

6 mei 2023 om 13:38

Posities? In meervoud? Volgens mij heeft Chelsea meer dan genoeg spelers voor meer dan genoeg posities, die allemaal ook echt wel kunnen voetballen. Werkelijk het enige dat ze nodig hebben is een spits. Daarnaast vooral aan de verkopende kant van de tafel gaan zitten, selectie verdunnen en ervoor zorgen dat er weer wat duidelijkheid in de selectie heerst.

Ik ben het er overigens wel mee eens dat je op de lange termijn nog naar een nieuwe keeper moet gaan kijken. Kepa doet het redelijk en heeft zijn beste periode bij Chelsea maar komt denk ik tekort als je voor de PL en CL wilt gaan.

6 mei 2023 om 13:27

Barella kan helemaal niet keepen?!

Zou Onana niet iets voor Bayern zijn? Neuer zit in de winter van zijn carriere, en is maar de vraag hoe hij terugkomt na zijn blessure. Sommer is ook niet de jongste meer. Daarnaast hebben ze nog Nubel, maar ik weet hoeveel vertrouwen Bayern in hem heeft.

6 mei 2023 om 11:26

Nee united hij kan tenminste meevoetballen

6 mei 2023 om 11:27

Onana is het grootste talent dat rondloopt in Italië

6 mei 2023 om 11:32

Carnesecchi beter keeperstalent.

Weer veel te veel voor een onnodige speler. Kepa en Mendy zijn voldoende.

Geef dan die Slonina gewoon de kans naast een Mendy, dit is 45 miljoen verprutsen aan de volgende keeper die geen geweldenaar is.

Prachtige keeper

45 miljoen voor een reservekeeper. Ongekend.

Ahh ja want Chelsea heeft natuurlijk nog een keeper nodig idd. Daar komen ze zeker tekort. Ze zouden maar Onana aantrekken zeg, geef je gewoon even 150 mil uit aan keepers. Zou wel heel absurd zijn. Chelsea is toch wel echt de weg kwijt. Wat zij aan het doen zijn bestaat niet! Onmogelijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren