Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale en AS Roma winnen buitenshuis; Dumfries blijft op de bank

Laatste update:

Internazionale heeft woensdagavond geen fout gemaakt in de uitwedstrijd tegen Empoli in de Serie A. De regerend kampioen van Italië won met 0-2 en neemt daardoor de derde plek in met 21 punten; koploper AC Milan heeft er 28. Stefan de Vrij stond 79 minuten op het veld, terwijl Denzel Dumfries voor het eerst sinds 27 augustus negentig minuten op de bank bleef. AS Roma boekte tegelijkertijd een 1-2 overwinning op Cagliari en staat vierde met 19 punten. De ploeg van trainer José Mourinho won voor het eerst in vier opeenvolgende officiële wedstrijden.

Empoli - Internazionale 0-2
De doelpunten in Stadio Carlo Castellani werden eerlijk verdeeld over beide helften. Danilo D'Ambrosio opende de score voor Inter met een knappe kopbal in de verre hoek na een voorzet van Alexis Sánchez. I Nerazzurri groeiden in de eerste helft en hoefden slechts enkele keren dreiging van Empoli toe te staan. Het perspectief voor de thuisclub werd zes minuten na de pauze nog beperkter, toen Samuele Ricci met een flinke charge voorkwam dat Nicolò Barella zou doorbreken. De overtreding leverde de middenvelder een directe rode kaart op. Inter profiteerde van het numerieke overwicht: Lautaro Martínez hield zijn bewakers van zich af en verstuurde een voorzet waaruit Federico Dimarco de eindstand bepaalde. Een treffer van Roberto Gagliardini met de schouder na een voorzet van Dimarco werd afgekeurd wegens buitenspel.

Cagliari - AS Roma 1-2
Mourinho had een basisplek ingeruimd voor Rick Karsdorp, terwijl de geblesseerde Kevin Strootman niet inzetbaar was aan de kant van Cagliari. In een weinig enerverende eerste helft kreeg de thuisploeg de grootste kans. Raoul Bellanova schoot in de achtste speelminuut een bal hard op de lat. De score werd in de tweede helft pas geopend. Na slecht uitverdedigen van Matías Viña kwam de bal via Bellanova voor de voeten van Leonardo Pavoletti, die van dichtbij onberispelijk raak schoot: 1-0. Vervolgens zette Roma de comeback in. Nadat eerst Nicolò Zaniolo (kopbal) en Lorenzo Pellegrini (lat) dicht bij een treffer kwamen, was het voor Roger Ibañez wel raak. Laatstgenoemde knikte raak uit een corner op maat van Pellegrini. De nummer zeven van Roma zette in de 78ste minuut ook zijn naam op het scorebord uit een fenomenale vrije trap: 1-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele strakke overwinning van inter moet ik zeggen. Niets op af te dingen

Dit is toch een probleem voor onze internationale zowel Wijnaldum als Dumfries die wekelijks de bank verwarmen en dit zijn dragende spelers voor Oranje..

27 oktober 2021 om 23:09

Dumfries heeft tot op heden 488 minuten gemaakt en zat sinds 27 augustus voor het eerst 90 minuten op de bank. Valt dus reuze mee wat je hier schetst.

27 oktober 2021 om 23:29

Ouwe reus zijn concurrenten zijn nu hartstikke invorm en zelfs D'Ambrosio is lekker invorm en die kan eventueel ook op rechtsback dus Dumfries komt er niet zo 1,2,3 in er moet echt een tandje bij.

27 oktober 2021 om 23:30

Komt ook wel een beetje door Dumfries zelf. Hij is gewoon minder betrouwbaar dan Darmian.

28 oktober 2021 om 10:06

Zowel Darmian als Dambrosio zijn gewoon beter dan dumfries op dit moment. Daar moet je ook gewoon eerlijk in zijn

28 oktober 2021 om 11:43

Dambrosio is wel niet beter op de wingback. Dat is als centrale verdediger.

27 oktober 2021 om 23:41

Het ziet er inderdaad voor zelfs nog een paar minder rooskleurig uit. Wijnaldum en Dumfries vaker banken dan in de basis, wat vaak ook geldt voor De Ligt. Daarnaast een F. de Jong die al een lange periode hopeloos uit vorm is. Hopelijk blijft Memphis het hele seizoen fit en in vorm. Aangezien hij onze enige echte bewezen troef voorin is. Lekker handig allemaal zo in aanloop naar het WK.

28 oktober 2021 om 03:35

Depay is ook niet betrouwbaar of garantie voor succes

28 oktober 2021 om 10:54

Ow, is Depay dan in vorm? Heb ik duidelijk wat gemist...

Comfortabele overwinning. Eindelijk eens de nul gehouden na 9 wedstrijden. D'Ambrosio was mijn man of the match. Had een mooie goal en een paar cruciale verdedigende acties. Naar mijn gevoel hadden we meer moeten scoren zeker met een man meer maar goed. Drie punten zijn binnen.

27 oktober 2021 om 23:11

Is D’Ambrosio de concurrent van Dumfries of iemand anders?

27 oktober 2021 om 23:19

Darmian is de concurrent van Dumfries. D'ambrosio speelt voornamelijk als CV maar kan ook als verdedigende back of eventueel rechtshalf uit de voeten.

27 oktober 2021 om 23:20

Dat is Darmian

27 oktober 2021 om 23:27

Darmian als concurrent moet toch te doen zijn, als ik terugdenk aan zijn Manchester periode.

27 oktober 2021 om 23:41

Darmian speelt er al wat langer, kent de competitie en is een meer ervaren en betrouwbare speler, dat waardeerd men in Italie. Dumfries moet echt rustiger worden in zijn spel. Dan maakt hij wel kans op een basisplek hoewel zijn techniek echt ongekend slecht, dat kan nog wel een probleem worden.

Prima overwinning van Inter en na de rode kaart niet meer in de problemen gekomen. Jammer dat Inter niet meer kon scoren. Vooral Sensi had ik het gegund en hopelijk kan Correa nu lang blessurevrij zijn en ook zijn debuut-kunstje opnieuw herhalen komende weken.

27 oktober 2021 om 23:35

Sensi en Correa zijn idd twee heerlijke spelers. Geeft zoveel meer opties, Inter heeft een sterke selectie

Heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien ivm werk. Zo zonde dat we hier verliezen, Vooral nadat we een goede reeks hebben neer gezet en het beter ging. Ik zie dat Kaoi Jorge 30 min is ingevallen, Leuk om te zien. Hij heeft veel potentie, liever hem en Kean ipv Morata

Dumfries was toch beter dan Hakimi? Toen Hakimi naar Inter ging was hij vanaf dag 1 belangrijk, er was geen enkele twijfel of hij basisspeler was.

Gaat de laaste weken moeizaam hopelijk winnen we zondag de topper tegen Milan. Zal er ploeg goed doen. Daje Roma

Pff wat een zwaar bevochten overwinning. Al had ik tijdens de wedstrijd nog steeds alle vertrouwen erin. Het gaat momenteel wat moeizamer, maar deze is wel belangrijk. Ze hebben veerkracht getoond en dat is wel goed om te zien.

Nu Milan (wordt pittig)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren