Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta twijfelt over toekomst bij Barça: ‘Ik blijf niet om aanwezig te zijn'

Laatste update:

Andrés Iniesta heeft een verbintenis tot de zomer van 2018 met Barcelona en een contractverlenging is zeker geen uitgemaakte zaak. De middenvelder erkent donderdag dat de gesprekken daarover tot het einde van het seizoen zijn uitgesteld. Het feit dat hij niet meer zeker is van een basisplaats, speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke beslissing van de Spaans international.

"Ik ben erg geconcentreerd op datgene wat komen gaat. We doen nog mee om drie prijzen en dat is erg belangrijk", zo benadrukte Iniesta. "De toekomst zullen we beoordelen zoals het hoort. In het voetbal verandert er veel én vlug. In drie weken tijd kan alles anders zijn. Maar ik heb altijd gezegd dat het mijn droom is om mijn loopbaan hier te beëindigen."

"Wat er ook gebeurt, het een of het ander, een nieuw contract of niet, tussen Iniesta en Barcelona zullen er nooit problemen zijn", zo verzekerde Iniesta, die over twee maanden zijn 33e verjaardag viert. "Ik denk dat ik nog van waarde kan zijn. Maar mijn prestaties bepalen mijn toekomst. Ik blijf niet bij Barcelona om aanwezig te zijn."

Iniesta zou het toejuichen als Thiago Alcántara terugkeert bij Barcelona. De middenvelder van Bayern München kwam in het verleden voor de Catalanen uit. "Thiago is een voetballer die hier is opgeleid en geweldige kwaliteiten heeft. Hij is een van de beste middenvelders van dit moment. Zijn komst zou geweldig zijn."

Denk jij dat Andrés Iniesta zijn loopbaan bij Barcelona afsluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft barca zichzelf pijn gedaan om die thiago alca te verkopen...

16 maart 2017 om 21:54

Thiago mist meer wedstrijden per seizoen dan dat hij speelt, mits fit wel een heerlijke speler maar sinds 2013 maar 70 wedstrijden gespeelt voor Bayern zegt genoeg.. zonde want kan zeker van hem genieten als hij speelt.

16 maart 2017 om 21:57

Lol. Niet zeker van een basisplaats? Nog altijd onze beste middenvelder alleen bedoelt hij waarschijnlijk dat hij gezien zijn leeftijd geen slechte periodes meer mag kennen zoals hij dat vroeger wel mocht. Ik volg mijn club op de voet en ik moet altijd lachen als mensen zeggen dat hij te oud wordt en het niet meer aan kan. Hoe hij tegenstanders al meer dan tien jaar pijn doet is voor mij als fan prachtig om te zien. Ik zie geen mankementen in zijn spel die voorheen niet zichtbaar waren. Nog minimaal twee jaar een basisplaats of hij moet volgend jaar een bizarre setback krijgen, dat zou uit het niets zijn en zou ik ook uitsluiten. Xavi kon nog ook nog minimaal 2 jaar een bijdrage leveren (niet per se als basisspeler). Ik hoop niet dat Iniesta te vroeg vertrekt of zijn pensioen aankondigt.

16 maart 2017 om 22:01

Helemaal gelijk! Ook ik volg Barca op de voet! Toch denk ik dat het spel van Iniesta iets trager is geworden dan voorheen. Al met al is hij nog fenomenaal en passeert hij oh zo makkelijk zijn directe man. Eigenlijk is Thiago de enige die hem zou kunnen opvolgen

16 maart 2017 om 22:31

Thiago is de ideale opvolger. Hij heeft bij Barca de hele opleiding gevolgd en weet de filosofie. Helaas voor Barça is Thiago de beste middenvelder van Bayern. Die verkopen ze nooit.

17 maart 2017 om 09:15

Thiago moet hem opvolgen? Een middenveld met Rakitic Busquets Gomes is niet voldoende? Waar is die prachtige jeugdopleiding gebleven? Nee.. barcelona is niets meer dan een koopclub die zijn eigen grenzen niet kent, de ene miskoop na de andere en we doen allemaal alsof het niets uitmaakt! Miljoenen over en weer.. walgelijk.. die val van barcelona wordt een zware klap denk ik persoonlijk

17 maart 2017 om 00:27

Dat is ondertussen 4 jaar geleden. Als Barca geen prijs wint dit jaar is dat niet omdat ze Thiago Alcantara niet meer hebben. Wat een overdreven gedoe zeg.

Andrès Iniesta. Gaan we ooit nog zo een soort speler zien? Ondanks zijn goal tegen Nederland is dit een van de beste voetballers die ik ooit heb mogen aanschouwen. Ik baalde op het WK van hem maar kon kwijlend naar Barcelona/Spanne kijken wanneer hij weer eens een actie maakte. Hij word nu oud, en zal niet zo heel lang meer meegaan maar ik denk dat hij door iedereen wel gerespecteerd word. Wat een genot om naar te kijken. Ben echt bang als het moment aanbreekt dat hij stopt.

16 maart 2017 om 22:33

klopt helemaal.
altijd al een fantastische speler gevonden maar toen ik hem in het echt zag spelen..... wauw.
hij maakte zelfs meer indruk dan messi op mij. messi is fantastisch, maar een iniesta dribbel is buitenaards. hoe die bal aan zijn voeten blijft plakken, kort wegdraaien, zijn totale balcontrole. ongelooflijk.
helaas wat weggezakt de laatste paar seizoenen, deels door de komst van neymar, het andere spel van barca en natuurlijk is hij ook wat ouder geworden.

Iniesta mag wel blijven om aanwezig te zijn. Zijn aanwezigheid geeft al een boost voor de rest van het team.

17 maart 2017 om 00:55

Daarnaast is zijn spel ook gewoon beter dan iedere andere middevelder van barcelona. Hij is na zijn blesssure tegen valencia wat weggezakt. Daar baalde (en baal) ik zo ontzettend erg van. Hij was voor die blessure dit seizoen gewoon weer fenomenaal! Speelde zo ontzettend heerlijk en meesterlijk. Na zijn blessure is hij het nog kwijt maar ik weet zeker dat hij terug komt. Lucho moet hem die kans geven en iedere speelminuut geven die hij kan verdragen (hij wordt ook steeds een jaartje ouder dus hij heeft rust nodig).

Iniesta is onvervangbaar. Xavi was al moeilijk en Iniesta nog moeilijker. Thiago is een van de weinigen die het zou kunnen in de Barca stijl. Alleen heeft barca eigen ramen met hem ingegooid, Bayern zal hem willen behouden em Barca heeft het geld noet om hem terug te halen ben ik bang

17 maart 2017 om 07:55

Bernardo Silva van Monaco zou het ook kunnen overnemen. Ik vind Bernardo zelfs nog sterker en zekerder in de kleine ruimtes dan Thiago.
Daarnaast blijft Thiago een risico met zijn blessuregevoeligheid.

Laat ik voorop stellen dat niemand het kan invullen zoals Iniesta deed en het zou echt zonde zijn wanneer deze grootheid weg gaat of stopt met voetballen.

Mits hij fit blijft zal hij gewoon in de basis blijven, vooral nu de belangrijkste fase begint. En volgend jaar moet ook nog lukken voor hem. Blijft een geweldenaar.

Gewoon een Legend. Magisch goede voetballer. Verdient al het respect dat jammer genoeg nog nooit in een persoonlijke prijs heeft geresulteerd.

Barcelona moet de stap maken naar een nieuw begin.
Iniesta heeft een prachtige carrière gehad nu is het tijd voor een nieuw talent.

Probeer Messi te behouden en mogelijk een Neymar binnen boort houden.
Bouw een team om deze spelers heen.

Verdediging: 4 grote sterk, snel getinte mannen achter in:
Dynamisch voetballend middenveld.
Aanval is legendarisch.

Iniesta is zoals Xavi ; die mag wat mij betreft zolang bij Barcelona blijven als hij zelf wil.

Gezien zijn leeftijd speelt hij steeds minder maar iemand als hem, een absoluut voorbeeld voor al die anderen, die heeft zeker een stek bij eender welke club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren