Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Iniesta blikt terug: ‘Hij en Michael Laudrup waren mijn grote idolen’

Laatste update:

Andrés Iniesta bewaart mooie herinneringen aan de samenwerking met Josep Guardiola. De huidige trainer van Bayern München zwaaide tussen 2008 en 2012 de scepter bij Barcelona en de club won toen drie keer de landstitel en tweemaal de Champions League.

/

Pep is altijd een van mijn twee grote idolen geweest, Michael Laudrup was de ander. We hebben mooie momenten met elkaar beleefd en het zal woensdag dan ook een bijzondere avond worden. Guardiola is een trainer die niets aan het toeval overlaat, hij schenkt aandacht aan werkelijk ieder detail. Hij filosofeert altijd over hoe hij het team beter kan maken. Hij is een coach die altijd het antwoord weet, bijna altijd”, zegt Iniesta op de site van de Europese voetbalbond UEFA.

“Als speler had hij al een duidelijke visie op het spelletje, hij begreep hoe het gespeeld diende te worden. Hij is voor mij persoonlijk, maar ook voor de club Barcelona een belangrijke trainer geweest. We hebben veel van hem geleerd”, vervolgt El Blanquito, die zegt dat hij ook gaat proberen te genieten van het tweeluik met Bayern: “We willen het publiek vermaken, maar we moeten vooral beseffen dat de strijd niet 90, maar 180 minuten duurt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om te zien dat hij vervolgens een betere speler is geworden dan zijn idolen ooit waren.

5 mei 2015 om 21:49

Laudrup op zijn best doet niet veel onder, of was misschien zelfs wel gelijkwaardig aan Iniesta hoor. Het zijn niet dezelfde soort type voetballers, maar Laudrup is één van de beste voetballers van de afgelopen decennia, en Iniesta ook. Guardiola iis ook een heel ander type voetballer, maar qua overzicht en organisatie overtreft hij Iniesta. Guardiola zette alle lijnen uit op het middenveld en was een waar fenomeen. Wie beter is, is lastig te zeggen aangezien ze een andere rol op het middenveld vertolken maar dat Iniesta veel beter is dan die twee durf ik ten zeerste te betwijfelen.

6 mei 2015 om 01:58

Durf wel te stellen dat Laudrup minimaal gelijkwaardig is aan Iniesta, denk zelfs beter maar de tijden en het voetbal zijn veranderd dus dat is lastig te bepalen.

6 mei 2015 om 03:26

Uhm ze zeggen weleens jaren 60 Pele, Jaren 70 Cruijf, jaren 80 Maradonna en jaren 90 Laudrup.

Het zijn allebei goede spelers maar Laudrup, die heeft simpelweg niet de enorme erkenning gekregen simpelweg omdat hij Deens is.

Mocht hij voor Frankrijk zijn uitgekomen, tja.

Mooie woorden van Iniesta.

Guardiola speelde in het dreamteam van Cruijff en als coach zette hij zijn eigen dreamteam op. In vijf en half seizoen als coach evenveel prijzen gewonnen als 16 jaar voetballer (19 prijzen). Visionair pur sang.

En Laudrup was een magische voetballer. Wordt door vele oud voetballers gezien als een van de meest getalenteerde voetballers ooit.

5 mei 2015 om 21:36

Geweldige speler was laudrup wauw!!
die beweging die iniesta heel vaak verricht op het veld komt af van laudrup

5 mei 2015 om 22:42

La croqueta.

6 mei 2015 om 07:05

La Croqueta heette 15 jr geleden nog gewoon de Laudrup.. check oude truc filmpjes van Edje van Gils

'De huidige trainer van Bayern München zwaaide tussen 2008 en 2010 de scepter bij Barcelona'. Moet dat niet tussen 2008 en 2012 zijn VZ? Hij is geen 2 jaar coach daar geweest.

Leuk om te weten dat Laudrup zijn idool was. Ik denk wel dat Iniesta op zijn top beter is/was dan Laudrup op zijn top. Ben benieuwd naar wie Iniesta zal opvolgen bij Barcelona.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren