Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In Rotterdam mogen ze heel blij zijn dat hij nog in Nederland speelt’

Laatste update:

Het is begin volgende week een jaar na de dood van van de moeder van Tonny Vilhena. De middenvelder van Feyenoord was afgelopen seizoen, ondanks het overlijden van zijn moeder, een van de smaakmakers van de uiteindelijke landskampioen. Deze voetbaljaargang krijgt hij echter kritiek, en dat kan niet iedereen bekoren. "Nooit verzaakte hij in die periode, de belangrijke wedstrijden in de race om de titel: Tonny stond er", zo benadrukt ploeggenoot Karim El Ahmadi vrijdag in het Algemeen Dagblad.

"Nooit heeft hij ons laten merken dat hij er ergens mee zat, terwijl daar alle reden toe was. Hij leeft als een prof, geeft alles. Hij is de jongste speler van Feyenoord ooit die al op 150 wedstrijden staat. Als 22-jarige, hè. Hij is nooit geblesseerd. Dat hij kritiek krijgt, dat is de voetbalwereld. Maar ik denk er anders over", zo stelt El Ahmadi. Jan Boskamp weet niet of de moeilijke tijd die Vilhena privé heeft doorgemaakt van invloed is op zijn terugval. Hij snapt echter wel de discussie over een mogelijke reserverol.

"Deze jongen heeft het absoluut in zich om de volgende stap te zetten naar een grote competitie als de Serie A, waar hij net onder de top zijn stempel moet kunnen drukken op een ploeg. Maar wel op de manier zoals hij vorig seizoen speelde." Ook Willem van Hanegem vindt het moeilijk om in te schatten of het overlijden van de moeder iets met de prestaties van Vilhena heeft te maken. "Maar nu lijkt het alsof hij wil laten zien wat hij fysiek allemaal in huis heeft, terwijl hij gewoon snel zou moeten spelen."

Giovanni van Bronckhorst is naar eigen zeggen de eerste die toegeeft dat Vilhena veel beter kan dan hij de laatste weken heeft laten zien. "Maar Tonny is Tonny zeg ik altijd. Hij heeft zijn fysieke power, zijn wil om te winnen, zijn vermogen om heel de wedstrijd voluit te gaan." Dick Advocaat is zeer lovend over Vilhena, die hij bij het Nederlands elftal als een leergierige en talentvolle jongen ervaart. "Ik denken dat de mensen in Rotterdam heel blij mogen zijn dat Vilhena nog in Nederland speelt. Het type Vilhena, daar hebben heel veel ploegen behoefte aan." De bondscoach vindt kritiek 'erbij horen'. "Daar komt hij sterker uit, dat karakter heeft hij. Ik geloof in de kwaliteiten van deze speler."

Tonny Vilhena hoort in de basis van Feyenoord thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De vorm is er even niet dat gebeurt iedere speler een aantal keer in z'n carrière. Vorig seizoen ijzersterk nu wat minder. Vilhena verzaakt nooit fysiek sterk, voor de top van de eredivisie een meer dan uitstekende speler. Of hij de stap naar de Europese suptop direct kan maken vraag ik me af maar een mooie middenmoot club uit de PL zit er zeker in na dit seizoen.

27 oktober 2017 om 09:01

Ik denk inderdaad dat mensen even vergeten hoe jong Vilhena eigenlijk nog is. 22 jaar pas.

Die komt er wel.

27 oktober 2017 om 10:21

@lemessias, dat " jong" argument geldt alleen voor onervaren spelers, want die aanduiding geef je als ze nog door schade en schande wijs moeten worden. Dat geldt voor hem niet, omdat hij al zes seizoenen, ruim 180 wedstrijden, voor Feyenoord achter de kiezen heeft. Hij is een ervaren speler, dus de periodes dat hij langdurige terugvallen zou kunnen hebben, zouden achter hem moeten liggen. Hij zou nu altijd een voldoende moeten spelen.

Ik snap heel goed dat de supporters bij Feyenoord met hem weglopen, want hij is een keiharde werker, maar voetballend is hij niet geweldig. Als dienende speler zou hij best een stapje hogerop kunnen, een club als bv Torino, maar we moeten niet teveel van hem verwachten.

27 oktober 2017 om 10:38

Ik vind Tonny echt een type Nigel de Jong. Nigel begon bij Ajax ook als meer creatieve middenvelder, maar is uiteindelijk echt een wereld(sub)topper geworden in de rol als stofzuiger/verdedigende middenvelder. Ik vind dat Tonny dezelfde power heeft en dezelfde basistechniek om op die positie richting de top te gaan. Hij mist inderdaad de souplesse, creativiteit om de top te halen als aanvallende middenvelder.

27 oktober 2017 om 12:11

Ìk ben het niet met je eens. Qua aantal wedstrijden is Vilhena al redelijk ervaren, echter zijn lichaam ontwikkelt zich nog wel op een leeftijd van 22 jaar. Ook mentaal moet je dan nog een ontwikkeling doormaken. Ik vind dat hij nog best een terugval mag hebben, helemaal na een seizoen als het vorige waarbij hij nogal wat heeft meegemaakt.
Dat wil overigens niet zeggen dat hij dan niet een wedstrijdje mag banken, of een keer gewisseld mag worden als hij minder speelt. Het probleem is alleen, wie gaat hem vervangen, wellicht zou Amarabat dit goed kunnen.

27 oktober 2017 om 14:39

kijk naar wijnaldum die ook heel jong er al stond en ook jaren nodig had. Vilhena heeft nog wel 2 jaar om de echte stap te maken

27 oktober 2017 om 09:02

Tonny en Karim en Jens konden vorig jaar excelleren door de grote ruimtes op het middenveld. Daar ligt hun kracht. Nu we Botteghin en vd Heijden missen spelen we met een hogere laatste lijn. En je ziet dat sommige spelers dat niet kunnen. Jones heeft er moeite mee. Toornstra heeft er niet meer de handelingssnelheid voor. En Vilhena loopt zich steeds vaker vast.

27 oktober 2017 om 09:12

Als dat het probleem zou zijn zou dat natuurlijk zo op te lossen zijn door je achterste linie 10 meter te laten zakken......

27 oktober 2017 om 09:15

Dan worden de ruimtes groter...

27 oktober 2017 om 10:24

Wat een geraaskal. Ten eerste zouden Tonny, Karim en Jens volgens jou stelling juist nog meer moeten excelleren. Daarnaast worden de ruimtes juist kleiner als Botteghin en vd Heijden 50 meter van het eigen doel te spelen(hogere laatste lijn). Sowieso is het niet de kracht van deze langzame heren om met 50 meter in de rug te spelen.

27 oktober 2017 om 12:11

@verpatopspits
Klopt, en dat is volgens de filosofie van jorisdijk ook de oplossing om vilhena beter te laten spelen. En als die filosofie klopt, dan is het toch goed. Misschien worden de ruimtes voor de tegenstander ook groter, maar dat was vorig jaar ook geen belemmering om de titel te halen.

27 oktober 2017 om 12:14

Doncoxxx, Je hebt de stelling van jorisdijk zojuist omgedraaid. De langzame heren spelen volgens jorisdijk niet zo hoog, vanwege beperkte snelheid. Daarom meer ruimte voor middenvelders....toch?

27 oktober 2017 om 12:21

@tornado, ja maar dan kom je in veel kopduels, en St. Juste is goed in veel dingen. Maar koppen is daar niet een van. Ik zou het oplossen door de ruimte verder op het veld te zoeken. Dat betekend wel dat je een van de 3 (toornstra, Vilhena or El Ahmadi) op zou moeten offeren, en meer een voetballende nummer 66 erin moet brengen. Amrabat is dat helaas ook niet, het moet echt een passer zijn. Eigenlijk zie ik daar in deze selectie alleen maar van der Heijden die rol kunnen vervullen.

27 oktober 2017 om 09:56

Fysiek sterk?

Middenvelders als strootman en Klaassen etc. Dat zijn jongens met fysieke kracht. Vilhena heeft dat niet..

Welke competitie zou vilhena heen moeten? Hij is nog niet eens dragende speler bij Feyenoord nou dan ben je ook nog lang niet klaar voor een vervolgstap.

Vilhena leuke voetballer maar subtop niveau. Scoort veeeeeeel te weinig als middenvelder, en voor een stofzuiger heeft ie te weinig fysiek.

In Engeland lopen ze over hem heen. En Spanje kan hij het tempo niet aan. En in Italië lachen ze hem uit.

Vilhena is nog lang niet zover als een klaasen, Wijnaldum, clasie etc. Dat waren dragende middenvelders.
Als Feyenoorders hem echt zo goed vinden.. dan snap ik wel dat wij ons niet kwalificeren met Nederlands elftal met een vilhena...

27 oktober 2017 om 10:05

Vilhena is fysiek niet minder dan Strootman en Klaassen. Strootman en zeker Klaassen zijn hele andere voetballers. Hij zou idd meer mogen scoren.
We hebben duidelijk een verschil van inzicht in wat fysieke kracht inhoudt.
Vilhena is sterk in de duels maar veel minder diepgang dan Klaassen. Klaassen waarvan je op je klompen kon aanvoelen dat hij het niet zou redden bij Everton. Dat 30x per wedstrijd diep gaan is leuk en aardig in de eredivisie maar in de PL heeft dat helemaal geen nut als je niet de meest technisch onderlegdevan het stel of niet beestachtig sterk ben.
Strootman is zelfs in Oranje voorbij gestreefd door Vilhena blijkbaar ziet Advocaat het toch wel zitten in Vilhena.

27 oktober 2017 om 10:09

Vilhena was vorig jaar echt wel een drager hoor. Vergeten dat hij Heerenveen uit even besliste (terwijl hij eigenlijk geschorst had moeten zijn)? Deze jongen komt er wel en zit nu even in een vormdip. Lekker de waan van de dag.

27 oktober 2017 om 10:17

Haha als mensen serieus denken dat vilhena beter is dan strootman.. meer fysiek dan strootman en klaasen?
Hij kan het tempo van klaasen niet bijhouden hoor.
Klaasen was wel een leider die zijn club in de uefa cup op sleeptouw neemt..
Hoevaak heeft vilhena dat gedaan? 1 a 2x in zijn carrière..
ja misschien omdat strootman zijn oude niveau nog niet heeft ivm blessures. Maar strootman en klaasen waren allebei velenmale belangrijker in Nederland dan vilhena nu.

Klaasen in duel met vilhena 100% dat klaasen dat wint. Strootman idemdito!

Op scorend vermogen verliest hij het ook. Hoeveel goals maakte strootman voor psv? Strootman was de grote man bij as roma. Dat is wel even andere niveau dan Feyenoord!

Vilhena heeft voorkeur gekregen van de bondcoach, we zijn ook niet gekwalificeerd.. gek he..

Strootman kon na 1 of 2 jaar psv meteen een volgende stap maken. Niet voor niks dat vilhena nog in Nederland speelt en strootman ondertussen cl ervaring heeft.

Vilhena in de champions, werd compleet overlopen..

Maar goed, lekker blijven denken dat je eredivisie spelers kan vergelijken met spelers die in de top spelen in zwaardere competities..

Net als clasie zogenaamd zooo goed was. Fysiek stelde die al niet zoveel voor. Maar clasie was voor Feyenoord belangrijker dan vilhena nu.

Waar speelt clasie nu????

27 oktober 2017 om 10:40

Ah het is inderdaad de schuld van Vilhena dat Oranje zich niet heeft gekwalificeerd!

27 oktober 2017 om 11:15

mensen zeggen dat vilhena strootman is gepasseerd in het Nederlands elftal. Prima dat ze dat zeggen, dan zeg ik, toen strootman basis stond deed Nederland mee aan ek en wk. Nu speelt vilhena Nederlands team en we zijn uitgeschakeld..

Vilhena goed vinden is hetzelfde wat Ajacieden met Veltman en viergever hebben..

Dat topclubs dit soort spelers goed vinden... tjah moeten ze zelf weten maar dan ook niet raar opkijken dat het niveau omlaag gaat..

Vilhena is 1meter 60. Succes in het buitenland op het middenveld.
Hij komt 1 type strootman tegen en die jongen ligt op de grond.. maar volgens velen hier is hij fysiek heel sterk..

Pogba die is fysiek sterk, vilhena is een kaboutervoetballer, leuk in de eredivisie internationaal komt ie te kort!

Toen Feyenoord kampioen werd, " het jaar waarin vilhena Heerenveen oprolde"
Heeft hij wel geteld 4!!!!!! Goals gemaakt...

Statistieken voor een middenvelder!

Oh hij is geen scorende middenvelder? Oke wat is hij dan? Een beest ala Edgar Davids vroeger?

Vilhena is een net niet voetballer..

El ahmadi scoort nog bijna meer dan vilhena...

27 oktober 2017 om 11:27

"keepertoob" (keeper zegt al genoeg).. Jij hebt weet echt werkelijk helemaal niks van Vilhena. Ja je kan zeggen dat hij op het moment niet in z'n beste vorm steekt. Maar je kan nooit zeggen dat Vilhena geen fysiek heeft. Vilhena heeft juist voor zijn lengte (wat niet eens zo klein is ofzo) heel veel power, en is de enige die er altijd vol gas voor gaat. Zelfs in zijn interlands liet hij zien dat hij fysiek gewoon mee doet met de top hoor.
En dan Klaassen wel fysiek noemen.. wat een grap ben jij

27 oktober 2017 om 12:07

Vilhena is 1.75 meter lang. Ondanks het feit dat hij geen 1.90 meter meet is hij sterk in de duels. Strootman is er mede verantwoordelijk voor dat Oranje al een tijde niet mee doet op de eindtoernooien. Daar waar hij bij AS Roma aardig speelt, slaat hij nog geen deuk in een pakje boter bij Oranje. Vilhena bracht meer pit en won duels op het middenveld. Dat hij niet vaak scoort zegt mij niet zoveel. Dat is zijn taak niet als middenvelder. Vorig seizoen draaide hij een topseizoen en ik ben er van overtuigd dat hij het in het buitenland bij een subtopper, in bijvoorbeeld Engeland, het meer dan prima zou doen. Hem vergelijken met een Klaassen slaat overigens nergens op, dat is een compleet andere voetballer die je op een andere manier moet inzetten. Minder sterk in de duels en ook qua techniek vind ik Klaassen stukken minder.

27 oktober 2017 om 12:43

@ Nick,
Je naam zegt al genoeg, vrouwelijk....

Ja die opmerking mag je net zo accepteren omdat je zelf ook zo lekker denigrerend doet.

Klaasen was altijd 100 een zekerheid bij ajax. Strootman was altijd 100 een zekerheid bij psv. Dat waren de belangrijkste spelers. Vilhena, presteert wat precies?
Moet elke wedstrijd aan de hand van el ahmadi voetballen..

Al 5 jaar feyenoord 1 en nog steeds is er geen internationale belangstelling voor hem...

Maar hey, klaassen de speler met echt longinhoud en daarbij ook nog eens scorend vermogen. Een jongen die zijn ploeg op sleeptouw kon nemen.
Neee die is nu niet beter dan Vilhena...
Koeman die Vilhena heel goed kent, koos toch eerder voor een Klaassen dan voor een vilhena.

Ja die koeman snapt er ook niks van denk ik. Vilhena die fysiek nog niet eens de Baas kan zijn in de eredivisie... hahaha wat een grap ben jij, hou jij het maar op damesvoetbal. Zit in je naam.

Ps,

Ik heb nog nooit bij ajax of bij psv iemand horen roepen dat hun speler goed genoeg was, dat was gewoon weg nooit nodig bij een Strootman of een klaassen.. Zelfs Clasie was beter dan Vilhena nu en iedereen weet toch hoe het met clasie nu gaat?

27 oktober 2017 om 16:59

Een hoop geblaat en gereutel over de fysieke kracht van spelers die qua manier van spelen niet met elkaar te vergelijken zijn. Klaassen deed het vorig jaar bij Ajax prima maar komt er zowel fysiek als voetballend niet aan te pas bij Everton. Leuk en aardig dat hij zo belangrijk was bij Ajax maar bij Everton wordt hij nog net niet uitgelachen om z'n onkunde. Strootman was voor z'n blessures een topper in spe maar daar is inmiddels niets meer van over. Je heb hem niet zien schutteren in Oranje? Hij kan er geen klote meer van. Vilhena het in de subtop van de PL redt moet nog blijken maar slechter dan Klaassen het nu bij Everton doet en zwakker dan Strootman bij Roma kan simpelweg niet.
Momenteel is Vilhena ondanks zijn vorm beter.
Clasie speelt momenteel bij Brugge, had je kunnen weten als je het voetbal gevolgd had. Clasie is ook weer een ander soort speler die ook nog eens een andere positie op het middenveld inneemt, meer de positie en manier van spelen van EL Ahmadi. Ook niet met de speler Vilhena te vergelijken.

27 oktober 2017 om 10:06

Het probleem met Vilenha is alleen dat hij al jaren onder vuur ligt om precies dezelfde redenen (postbode). Ik weet dus niet of hij nu een dipje heeft. Ik denk eerder dat hij vorig jaar boven zijn niveau gespeeld heeft, ook al dachten we toen dat hij een stap had gezet. Nu vervalt hij weer in oude (gebruikelijke) gewoontes.

27 oktober 2017 om 10:22

Vind ik nog vrij ambitieus eerlijk gezegd. Het is voor feyenoord zeker een nuttige speler, maar meer toch niet.

Het is geen speler die echt 't verschil maakt. Eigenlijk best bijzonder gezien z'n basis techniek en inzet, hoe weinig rendement hij eruit weet te halen. Zowel qua scoren, veldspel als assists.

Ik heb wel respect voor 'm omdat hij een tijdje 't niet leek te gaan maken bij feyenoord, maar toen met veel inzet zich terug heeft geknokt.
Maar hij zet gewoon te weinig stappen om 'm veel hoger toe te dichten. En dat zit 'm vooral in voetbal inzicht, creativiteit en z'n spelopvatting. Weinig de bal laten rollen en positie kiezen - in de combinatie gevaarlijk zijn - en veel lopen en t dan vaak niet weten en een voorspelbare bal geven.
Ik zie dan eigenlijk liever Toornstra.

Wel een speler met inzet geworden, maar mist gewoon 't vernuft voor hogerop denk ik. Al zou de PL 'm zomaar kunnen liggen hoor. Daar lopen wel meer van dat soort types rond die 't van meer fysiek, rennen en vliegen moeten hebben. Die andere postbode, wel een iets betere, Wijnaldum doet t daar toch ook behoorlijk goed. Dus wie weet.

Het is heus geen einde loopbaan als je een keer op de bank moet plaatsnemen. Ik vind Vilhena 1 van onze belangrijkste spelers, maar als het even niet gaat kan je niet anders dan wisselen. Hij is goed genoeg om zich terug te knokken, in de basis laten staan is tegen beter weten in.

Niet de ster geworden dat hij leek te worden toen hij de ster was bij oranje u17. Maar basis Feyenoord altijd. Uiteindelijk denk ik dat een ploeg als Celtic, Everton, valencia zijn top zou moeten zijn. Nog maar 22 en dan al zoveel wedstrijden voor feyenoord 1. Diepste respect en dickie heeft gelijk zijn karakter hebben we zeker nodig.

27 oktober 2017 om 08:09

Lol hij speelt bij Feyenoord maar Celtic (klasse lager) is zijn top? Ok..

27 oktober 2017 om 08:55

Schat jij Feyenoord bij voorbaat hoger in dan Celtic? Gebasseerd waarop?

27 oktober 2017 om 09:09

Celtic een klasse lager?
Denk dat als je sowieso over de laatste pakweg 5 jaar kijkt dat celtic toch echt een stapje hoger is en dan hebben we het niet alleen over het salaris.. tja de schote competitie is bagger maar is die van ons nou zoveel beter dan? Mischien 12 a 13 jaar terug dat feyenoord groter was als celtic maar nu....

27 oktober 2017 om 09:10

Omdat Feyenoord hun enige Europa cup 1 won door Celtic in de finale te verslaan in 1970...

Vilhena had afgelopen zomer al moeten vertrekken om stappen te maken. Een kampioenschap is het hoogst haalbare en een mooie prestatie. Dat ga je bij Feyenoord niet vaak meemaken en dan moet je de juiste keuzes maken. Nu lopen de ondankbare fans hem weer uit te kotsen omdat hij wat minder speelt. Wrong bet.

27 oktober 2017 om 08:45

Ik heb werkelijk geen idee waar je het over heb? Supporters die hem uitkotsen?
Je ben niet helemaal goed op de hoogte blijkt weer eens. Vilhena wordt ook door 99 van de supporters erg gewaardeerd. Je heb er altijd wel een paar bij lopen die bij elke foute bal die hij geeft gaan lopen janken maar dat zijn de zelfde mensen die Jorgensen gaan uitschelden als hij een keer kans mist.

27 oktober 2017 om 09:37

Of gewoon mensen die normaal naar voetbal kijken en zien dat Vilhena al weken absoluut bagger speelt en dat niet proberen te schuilen achter wat voor excuus dan ook. Hij heeft hart, tuurlijk, maar voetballend qua dominantie is hij geen schim van vorig jaar.

27 oktober 2017 om 09:39

Ik denk dat jij niet zo op de hoogte ben. De meeste vinden het een overschatte en middelmatige speler en ook nog eens een kapsoneslijertje...

27 oktober 2017 om 09:54

@raubaht,

Daar merk ik weinig van bij de Feyenoordsupporters die ik ken. Hij heeft absoluut niet de vorm dat klopt.
Waar je vandaan haalt dat hij arrogant zou zijn is mij een raadsel, misschien vind jij iedereen arrogant die anders is dan jij zou willen?
Middelmatige speler is natuurlijk maar met wie je hem vergelijkt, in de eredivisie behoort hij tot de betere internationaal gezien is het een matige speler maar dat is voor een eredivisie speler ook het hoogst haalbare als je in de Mickey Mouse competitie speelt, die wordt al jaren niet meer serieus genomen. Zie bijvoorbeeld van Ginkel top in de eredivisie maar zat op de bank bij Stoke.

27 oktober 2017 om 09:57

@keyboardheld,

Hij is inderdaad niet in vorm maar dat hij wordt uitgekotst slaat gewoon nergens op.

27 oktober 2017 om 08:45

Wat te denken van met Feyenoord spelen in de CL. Nee ik begrijp zijn keuze wel om te blijven. Uiteindelijk wordt hij bij elk interland opgeroepen voor het Nederlands elftal en maakt hij minuten.
Speelt wekelijks in Feyenoord 1. Plus dag hij nu ook CL ervaring op zak heeft.
Kortom is het geen verkeerde keuze om te blijven. Het is pas eind oktober en het Ziet er niet rooskleurig uit maargoed de competitie is pas drie maanden onderweg en de afstand met PSV is zeker nog kleiner te maken.

Het had zomaar gekunt dat hij na een transfer op de bank had mogen zitten en had moeten wennen aan de competitie ( zie Kongolo )

27 oktober 2017 om 08:49

Uitgekotst?
Weet niet waar jij dit vandaan haalt maar dat er wat kritiek is op zijn huidige spel is waar maar uitgekotst...

27 oktober 2017 om 09:54

Hoezo ondakbaar? Als supporter heb je toch het recht om Tonny te laten merken dat je hem ontzettend slecht vind spelen? Het zijn die supporters die hem zo rijk maken. Ik wou eerst zeggen dan Vilhena degene is die ondankbaar is door niet hard te werken voor zn centen maar dat is ook niet waar. Hij werkt ontzettend hard, alleen het lijkt gewoon allemaal net niet te lukken dit seizoen. Misschien is het gemis van Kuyt toch groter dan wij met zn allen vooraf hadden gedacht?

Nou Celtic vind ik niet een klasse lager dan Feyenoord hoor

27 oktober 2017 om 09:07

Ik ook niet, vergelijkbare clubs min of meer denk ik. Allebei mooie clubs met een rijk verleden in een matige competitie, waarbij ik zelf denk dat de Schotse competitie nog minder is dan de eredivisie. Maar bijv. Van Dijk heeft laten zien dat de stap prima kan werken, bij Celtic sta je wellicht wat meer in de picture bij Engelse teams.

Aardige speler voor Feyenoord en boven gemiddeld als je hem naast andere spelers uit de eredivisie zet.
Mijn speler is het alleen niet, puur door die irritante gebaartjes als hij gescoord heeft en ook die nonchalante uirstraling....beetje Marcel Valk voor de iets oudere lezers

27 oktober 2017 om 08:47

Hahah maar wel met veel meer talent.

27 oktober 2017 om 08:47

Laat hem nog maar vaak irritante gebaartjes maken...

27 oktober 2017 om 09:38

Dat gedoe over zijn nonchalante uitstraling vind ik ook altijd een beetje achterhaald. Als Feyenoord de bal verliest is Vilhena vaak juist de enige die peper in zijn reet lijkt te hebben. Zelfs El Ahmadi verzaakt vaker dan Vilhena bij balverlies.

Blij dat die in Nederland speelt??
Er lopen in Nederland, en bij Feyenoord, teveel van dit soort middelmatige beperkte spelers. Er moet juist een flinke bezem doorheen en als een club een bod doet, meteen laten gaan.

Dat ophemelen van nietszeggende en zwaar middelmatige spelertjes (en trainers) moet eens afgelopen zijn, we moeten eens eerlijk onze bek durven open te trekken

27 oktober 2017 om 09:55

En wat wil je dan? Dat zulke jongens dus nog eerder uit NL vertrekken? En onze topclubs dus nog meer zijn aangewezen op jochies onder de 20? Dat lijkt me de algehele kwaliteit van de Eredivisie nou niet bepaald goed doen. Vilhena is (nog) niet de voetballer die hij leek te worden, maar hij krikt het eredivisieniveau zeer zeker omhoog.

Prima speler voor Oranje, Feyenoord en de ED inderdaad. Het lijkt echter wel of een overdaad aan dergelijke types hebben, hard werkende middenvelders, met loopvemogen en wat technische bagage daar hebben we er genoeg van, bij Oranje en in de ED missen we meer creatieve middenvelders.

Haha, het zegt al genoeg dat dit in de krant moet.

Beetje hetzelfde als clubs zeggen, we staan 100% achter de trainer.. 2 dagen later, ontslag..

Hoeveel goals maakt vilhena per jaar? Max 5?
Veel te weinig..

Hij is nog minder goed dan clasie, waar speelt die tegenwoordig?

Sorry Feyenoord maar vilhena is 10x niks. Te veel postbode, te weinig fysiek en te weinig scorend vermorgen.

In Engeland lachen ze hem uit..

Als Feyenoord slim is zetten ze larson op 10 met toornstra en karim op het middenveld. Larson scoort veel meer dan vilhena. En toornstra heeft veel meer power dan vilhena..

27 oktober 2017 om 10:29

He, Toornstra veel meer power dan Vilhena? In de zin van loopvermogen, fysieke kracht of wat? Vilhena is een echte powerplayer. Toornstra is alleen maar een diepgaande middenvelder en speelt nog slechter dan Vilhena momenteel. Zou ook een stuk minder renderen als controlerende middenvelder, zoals Vilhena doet. Dat Vilhena weinig scoort is 'm enigszins aan te rekenen (moet meer gebruik maken van z'n harde afstandsschot), maar bij Feyenoord moeten de goals in eerste instantie van de voorste vier afkomen, waar Karim en Tonny het blok vormen. Vilhena komt hier wel bovenop en zal z'n vorm van vorig seizoen wel weer krijgen, zoals meer in het team. Dat Larsson eens op 10 moet, moet wel eens geprobeerd worden ja, maar dan dus voor Toornstra.

27 oktober 2017 om 10:34

In alles heeft toornstra meer dan vilhena.

Beter scorend vermorgen. Meer loop vermorgen. Meer body.

Vilhena is een stofzuiger alla clasie.. sorry maar kleine stofzuigers worden in het buitenland gewoon uitgelachen. 1 duw en vilhena ligt op de grond.

Toornstra is lichamelijk veel sterker dan vilhena wie dat niet ziet..

27 oktober 2017 om 11:06

De beste stofzuiger van vorig seizoen was echter 1.68m.. Davids was ook maar 1.70m.

Dat het handig is om body te hebben, kan zijn. Maar hoe jij het nu brengt is als zeggen dat elke Nederlander veel kaas eet en op klompen loopt..

27 oktober 2017 om 11:27

Tijden veranderen.

Kijk eens naar de grote clubs. Kijk eens naar manchester, kijk eens naar de middenvelders daar..
Kijk nu eens naar vilhena.

Moet ik nog meer zeggen?
Van de gijp zegt het al jaren, lichamelijk lopen we dik en dik achter..

Tijden veranderen. Niet voor niks dat types als Sneijder het niet meer redden.
Zelfs van ziyech wordt veel meer gevraagd.
Kijk eens naar ziyech en vilhena, qua bouw zijn ze hetzelfde. Lengte ook. Alleen ziyech is aanvallender want hij weet dat iemand met zon bouw als hij het niet op fysiek aan moet laten komen.

Ziyech heeft scorend vermorgen en tactisch inzicht. Vilhena heeft 0 van dat...

Nogmaals vilhena heeft te weinig lichaam voor een stofzuiger, te weinig inzicht voor spelverdeler en te weinig scorend vermorgen voor een 10.

Je hebt er niks aan.. ik zou hem met alle respect niet hoeven bij mijn club. 10x liever schaars dan een vilhena..

Het is topsport wanneer hij speelt moet je hem gewoon beoordelen. Kan dat niet, gaat die lekker op de tribune zitten. Hij speelt de laatste weken als een krant

Ik roep al jaren dat ik totaal geen fan van hem ben. Fysiek sterk veel loop vermogen. Maar het is voetballend een zeer beperkte domme voetballer. Als hij onder druk staat met de bal weet hij geen keuzes te maken. Dus gevolg tikkie terug of bal verlies op belangrijke plekken. Amrabat is toch veel leuker om naar te kijken als voetballiefhebber. Nu krijg ik reacties ja leuk door het midden lopen om uit te verdedigen. Maar ik moet al jaren naar een zeer matige beperkte voetballer kijken die alleen maar fysiek hard het gevecht aangaat of als die aan de bal is tikkie terug speelt. Ik was blij dat die 1,5 jaar geleden weg was. Jammer dat die toch bijtekende. Ook toen was er veel kritiek op hem. Kijk voetbal staat natuurlijk los wat ik van hem als mens vindt of het verdriet van zijn moeder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren