Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal komt wederom uit bij niet dure landgenoot

Laatste update:
/
Er moeten punten gehaald worden, maar Roberto Di Matteo heeft nog een andere taak bij Schalke 04. De nieuwe trainer van die Königsblauen, aangesteld als opvolger van Jens Keller, moet vleugelspeler Julian Draxler ervan overtuigen dat hij voorlopig nog in Gelsenkirchen moet blijven. De 21-jarige Duits international staat al tijden in de belangstelling van Engelse topclubs en vooral Arsenal is serieus geïnteresseerd. (BILD)
/
Everton-trainer Roberto Martínez vindt dat de fans geduld moeten hebben met Christian Atsu. De vleugelspeler werd vorig seizoen door Chelsea verhuurd aan Vitesse en is nu gestald bij the Toffees, maar maakt nog weinig indruk. “We moeten hem echter de tijd geven om te wennen aan het fysieke spel in de Premier League. In andere competities worden spelers meer beschermd door de arbiter”, zegt Martínez. (Liverpool Echo)
/
Voorin zit het na de gigantische investering van afgelopen zomer wel snor bij Manchester United, maar achterin en op het middenveld mag er nog wel wat gebeuren. Ook Louis van Gaal is daarvan doordrongen: de manager wil in januari niet alleen Mats Hummels, maar ook nog steeds Nigel de Jong halen. De controleur is niet de jongste meer en bovendien bijna transfervrij. Erg duur zal hij daarom niet zijn. (La Gazzetta dello Sport)
/
Er wordt druk gespeculeerd over de toekomst van Iker Casillas bij de Spaanse ploeg. De doelman raakte afgelopen weekend zijn basisplek kwijt aan David de Gea en zou met de gedachte spelen om zijn interlandcarrière per direct te beëindigen. 'Ik heb de verhalen gelezen, maar ik weet daar niks van. Volgens mij is het niet waar. Iker heeft me in ieder geval niks laten weten", aldus bondscoach Vicente del Bosque. (Radio Nacional de España)
/
Salih Ucan wacht nog altijd op zijn debuut in het shirt van AS Roma. De twintigjarige middenvelder wordt gehuurd van Fenerbahçe, maar door de moordende concurrentie en een blessure speelde hij nog geen minuut. “Of hij vanaf januari aan een andere club zal worden verhuurd? Dat wil Roma helemaal niet, ze zijn tevreden over hem. Beide partijen willen met elkaar door”, reageert zaakwaarnemer Uzan. (Roma Radio)
Voegt Nigel de Jong iets toe aan Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf er bij dat Man U een echte CV moet halen, een leider zoals Kompany is voor City. Als ze slim waren geweest hadden ze Benatia gekocht, maar ze hebben lopen slapen.

16 oktober 2014 om 02:32

Hoezo lopen slapen?
Van gaal had geen interesse in hem maar in humnels, vindt hummels toch wel beter (persoonlijk)

16 oktober 2014 om 03:43

Met Hummels haal je inderdaad een goede verdediger in huis, maar met Benatia haal je een verdediger in huis die echt niet voor Hummels onderdoet en daarnaast ook nog eens een leider in de defensie is. Dat laatste, de sturing van achteruit, is waar United momenteel zwaar behoefte aan heeft.

16 oktober 2014 om 08:00

Als er iemand een leider is is het hummels juist wel! Zoals ik iig heb gezien bij zowel Dortmund als duitsland! Plus hummels heeft zich langer en op meer podia bewezen dus lijkt me solidere keuze. Plus hummels binnenhalen helpt je in de toekomst met dortmuds andere goudmijntjes als reus, jurgen klopp en gundogan (mits die herstelt)

16 oktober 2014 om 07:26

Grootste fout die Van Gaal kan maken is te veel Nederlanders halen, Nigel kan het tempo niet meer aan, Blind is te traag en Vlaar word overschat.

16 oktober 2014 om 08:37

Bij blind weet ik het zo net nog niet. Hij speelt echt goed bij manu en lijkt het niveau gewoon aan te kunnen. Vind het wel komisch dat iedereen lyrisch is: engelse media, SAF en sommige niet Nederlandse fans en dat de Nederlandse fans nog steeds hebben dat hij niet goed genoeg is. Blind speelt bij united met een basisplaats troeft daarmee carick, flechter en felliani af dan moet jij toch iets goeds kunnen doen.

16 oktober 2014 om 09:08

Nigel kan het tempo niet meer aan? leg uit?

Nigel behoort in mijn ogen bij de beste cvm ter wereld!
Ik ben alleen bang dat dat wel ten koste kan gaan van Blind..........

16 oktober 2014 om 08:34

Benatia ??? Iedereen weet toch dat V gaal van voetballende verdedigers houdt en Benatia kan wel verdedigen maar zeker niet goed voetballen snap ook echt niet waarom Bayern hem heeft aangetrokken. Nope doe mij maar Hummels die kan mee voetballen en is een echte leider achterin.

16 oktober 2014 om 11:12

Benatia? zoals Kompany? Voor mij Hummels any day. Zelfde inzicht als Kompany, net zo goed rustige leider, beter voetballend dan beide.

Denk dat je de Duitsers niet zo ziet zoals ik haha, maar Duitsers zijn meer van de discipline en rust, maar toch kei hard werken. Duitsland hoort niet voor niets al jaar en dag bij de top van de wereld

Vangaal lijkt me de wanhoop nabij...

Je hebt Fellaini als dvm... waarom De Jong halen?

16 oktober 2014 om 01:28

Omdat de Jong misschien wel 12 klasses beter is dan Fellaini.

16 oktober 2014 om 01:52

Op welk gebied? ik draag geen bril en ben redelijk neutraal..

ben benieuwd...

16 oktober 2014 om 03:28

De Jong is beter dan Fellaini op verdedigend gebied zekers, maar aanvallend brengt het niet echt veel meer op dan een paar leuke ballen. Alhoewel Fellaini meer aanvallend is opgesteld, is het geen speler voor de Engelse top, daarvoor is hij gewoon een te matige speler. Engelse subtop zoals Everton past bij hem en kan hij af en toe nog met een kop er boven uitspringen. Het is de miskoop gebleken van Moyes en Van Gaal heeft hem al eens geprobeerd te verkopen laatste zomer, maar te weinig interesse of de vraagprijs was te hoog.

Overigens zit het aanvallend bij utd wel goed, maar verdedigend zijn ze erg zwak en dan zou De Jong een warm welkom zijn samen met Hummels

16 oktober 2014 om 07:03

Haha 12 klasses beter..zoveel merk ik daar ook niet van

16 oktober 2014 om 09:11

Miss moet je dan is een wedstrijd van Milan kijken!

Je baseert je reactie vast op de afgelopen twee wedstrijden van het NL-elftal, daar was Nigel idd niet best.

Maar Nigel is niet een speler die het spel moet maken, maar doordat Afellay en met name Sneijder verstoppertje aan het spelen waren moest Nigel opbouwen.

Draxler is toch geen vleugelspeler? Hij is toch een controlerende mid en '10'
On topic: Als ik Draxler was dan zou ik nog een jaartje of twee bij Schalke 04 blijven waar je zeker bent van speelminuten en dan naar de echte europese top(met alle respect voor Arsenal) bv. Barcelono

16 oktober 2014 om 02:34

Welke divisie speelt barcelono en hebben ze een sjeik/rijke Rus die hem ka.n betalen ;-)

16 oktober 2014 om 14:32

Of je bent zielig of je bent dom

Haal nou gewoon vlaar erbij, en maicon van porto, beeste verdediging dan

Vidal, De Jong, Strootman.. Allemaal prima spelers die basis zouden kunnen staan. Maar heb je met jongens als Blind, Fellaini en ik vergeet nog een paar namen, niet al spelers voor die positie?
Wat iedereen al roept; een centrale verdediger is gewenst. Bovendien heeft De Jong aangegeven niet te willen vertrekken bij Milan.

Nigel is een speler die Van Gaal niet in zijn selectie heeft, zijn verdedigende kwaliteiten zijn zeker van toegevoegde waarde op het middenveld van United!
Het zou ook goed zijn voor Oranje als de Jong op een hoger niveau gaat spelen want AC Milan maakt duidelijk pas op de plaats in Ïtalie als je zo naar Juve&roma kijkt

Ik vraag me af of die Engelse geen kritiek gaan hebben dat hij teveel "hollanders" in de selectie wilt, hij zou toch voor Strootman gaan?

De Jong is echt overschat hoor aardig middenvelder voor ac Milan maar niet meer dan dat mensen zien een paar goeie wedstrijden spelen hij kan meteen bij allerbeste teams gaan spelen, net als strootman, depay, de vrij, Vlaar, Janmaat kon volgens een paar bij Juventus slagen, clasie kan ook een grote stap maken, we hebben ook allemaal gezien dat jong oranje niet echt veel is

16 oktober 2014 om 02:36

Ehm ... Strootman presteert toch bij iedere club tot op heden boven verwachting ... Hij kan er toch niks aan doen dat hij zwaar geblesseerd raakte?
Misschien eens Roma gaan volgen?

16 oktober 2014 om 03:55

Zoals je zegt hij presteert boven verwachting....

16 oktober 2014 om 04:21

Dan toch maar eens de beoordeling t.o.v. Strootman bijstellen.

Weet iemand hoe het zit met Gundogan en Witsel? dat lijken me ook geen verkeerde opties.

Ik kan niet wachten tot van Gaal opzout daar als dit waar is, eerst Vlaar en dan De Jong, allemaal leuk maar totaal geen topniveau die 2, Moyes had met deze namen ook wat neer kunnen zetten, wat zeg ik iedereen, van Gaal speelt gewoon Ultimate Team daar.

16 oktober 2014 om 09:14

Het zijn de wandelgangen he

16 oktober 2014 om 14:36

Hahaha van gaal speelt ultimate team, die is goed haha

Vidal en Hummels en je bent klaar. Dan lekker dit spelen

De Gea
Rafael
Hummels
Rojo
Shaw
Vidal
Mata
Herrera
Di Maria
Falcao
Rooney
16 oktober 2014 om 09:18

Als Vidal komt, kan je er bijna vanuit gaat dat Mata als een deel van het wisselgeld dient.

De jong is goedkoop, maar denk eerlijk gezegd niet dat het een succes word. Is wel 1 van de weinige echte stofzuigers, want een Mascherano is ook verpest bij Barcelona anders had ik hem geadviseerd

Hij moet Musacchio en Strootman halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren