Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (5/8): United betreurt weeksalaris van 320.000 euro

Laatste update:
/
Dat Manchester City hem eigenlijk niet meer wil, betekent niet dat Samir Nasri zonder slag of stoot het Etihad Stadium verlaat. De Franse middenvelder wil knokken voor wat hij waard is, zegt zijn zaakwaarnemer nadrukkelijk. “Samirs waarde voor de club is niet ineens in rook opgegaan en dat weet iedereen. Twee jaar geleden dacht iedereen ook dat Franck Ribéry weg moest bij Bayern München. En kijk nu eens”, aldus Jean-Pierre Bernes. (L’Équipe)
/
Kanu wordt nadrukkelijk in verband gebracht met clubs uit zijn geboorteland Brazilië, maar de stopper van Standard Luik beweert met zijn hoofd ‘honderd procent’ in België te zitten. “Er is interesse geweest, maar ik ben zelf niet gecontacteerd. Op dit moment zit mijn hoofd volledig bij Standard. Europees voetbal met Standard zou me mogelijk langer in Standard kunnen houden”, verklapt de 28-jarige Zuid-Amerikaan alvast. (La Dernière Heure)
/
Sir Alex Ferguson ontkent dat Wayne Rooney komend seizoen niet meer voor Manchester United speelt en erkent zelfs dat een nieuwe deal tot de mogelijkheden behoort. 'Een nieuw contract is geen enkel probleem. Zodra het moment daar is, zullen we om de tafel gaan. We willen niet dat onze beste spelers vertrekken en de beste jaren van Wayne moeten nog komen", claimt de manager. (Daily Mirror)
/
Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar de werkelijkheid is anders. Als Rooney langer op Old Trafford wil blijven, moet hij instemmen met salarisverlaging. Op dit moment moet de aanvaller elke week zien rond te komen van 320.000 euro. De huidige verbintenis, tot medio 2015, werd in 2010 ondertekend. Het salaris vormt voor veel buitenlandse club een groot obstakel en blijkbaar ook voor United zelf. (Diverse Britse tabloids)
/
Emiliano Viviano lijkt de deur bij Fiorentina achter zich dicht te gaan trekken en dus moet men de komende maanden speuren naar een vervanger. De Toscaanse club is zelfs al bezig met Lukasz Fabianski, die bij Arsenal allang niet serieus in aanmerking komt voor speelminuten. De 27-jarige Pool staat dan ook niet onwelwillend tegenover een vertrek. Dit seizoen kwam hij enkel in actie met het beloftenelftal van the Gunners. (La Nazione)
/
Roman Abramovich is het zat. De Russische eigenaar haalde Fernando Torres in januari 2011 voor een kleine zestig miljoen euro naar Chelsea, maar de Spanjaard presteert maar niet in Londen. De oligarch heeft besloten dat de 28-jarige Madrileen in de zomer mag vertrekken en mogelijk verhandelt hij hem wel in zijn vaderland Rusland. Het Anzhi Makhachkala van Guus Hiddink heeft namelijk interesse in Torres. (Daily Express)
/
Borussia Mönchengladbach moet vrezen wederom een van zijn grootste beloften kwijt te raken. De 22-jarige Patrick Herrmann is namelijk, evenals Marco Reus een jaar eerder, op de radar verschenen bij Borussia Dortmund. De nog altijd regerend kampioen van Duitsland hoopt clubs als Internazionale, Juventus, Napoli en Valencia voor te zijn. Ook zij zien de offensieve middenvelder graag komen. (BILD)
/
Paolo Cannavaro sleept de Italiaanse voetbalbond (FIGC) en het Olympisch Comité van zijn land (CONI) voor het gerecht. De verdediger werd voor een halfjaar geschorst voor zijn betrokkenheid bij omkoping in het seizoen 2009/10, maar hij werd in december alsnog vrijgesproken. De 31-jarige aanvoerder van Napoli eist nu een schadevergoeding vanwege de reputatieschade die hem is aangericht. (La Gazzetta dello Sport)
Denk je dat Wayne Rooney bij Manchester United zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Och och och, weer zo'n duizelingwekkend hoog bedrag;
Waarom betalen clubs dit en waar komt dat geld toch allemaal vandaan vraag ik mij weleens af.
Niemand, maar dan ook niemand op voetbalschoenen hoort zo schandalig veel te verdienen.

11 maart 2013 om 16:08

Waar dat geld vandaan komt weet ik niet precies, maar in elk geval niet van supporters die hun kaartjes aftikken. Dat maakt het al een stukje minder erg.

11 maart 2013 om 16:33

1/3e van de inkomsten van United zijn recettes. Dusi feitelijk wordt 1/3e van Rooney's salaris betaald door de supporters... das een dikke ton per week.

11 maart 2013 om 17:44

Maar zijn er united fans die klagen? Ik denk het niet. Rooney is een held en voor mij nog steeds ons belangrijkste speler. En als je toch gaat klagen dat je als "supporter" de salaris van Rooney betaalt dan blijf je toch thuis.

11 maart 2013 om 18:03

Er zijn wel degelijk supporters die klagen. Heel veel zelfs. En dan niet zozeer omdat zij het salaris van rooney betalen ofzo, maar wel om de belachelijk hoge prijzen voor een kaartje.

Nasi heeft zijn carierre goed verpest. Zaak om 2 stapjes terug te doen voor hem op dit moment. Betwijfel sowieso of hij ooit weer zijn niveau gaat halen.

Zou te gek zijn als United Rooney niet zo zou belonen. Hij is wekelijks uitblinker op de velden, dus verdient hij dit salaris ook naar mijn mening. Hij is vele malen belangrijker voor het team dan Van Persie die alleen de ballen afmaakt. Rooney draagt het hele team bijna in zijn eentje.

11 maart 2013 om 15:13

sorry maar dit is echt een onzin reactie.....rooney draagt het team in zijn eentje?
van Persie maakt alleen ballen af en is daardoor niet belangrijk?? toch wel handig als iemand die ballen afmaakt anders word winnen lastig.

11 maart 2013 om 15:18

Daarom zat hij tegen Real Madrid ook op de bank, omdat hij het team zo 'goed' draagt

Rooney kan na één jaar sparen iedereen in Nederland een euro geven, niet normaal hoog dit bedrag. Maarja, wie zou zo'n aanbieding weigeren, eigen schuld United, hadden ze maar niet moeten aanbieden.

Rooney is een overschatte dikke pad.
Hij is goed maar zit echt niet bij de top 10 beste voetballers zoals alle United fans graag doen laten overkomen. Vaak is het alles of niets bij hem.

11 maart 2013 om 15:23

Mooi dat je zo genuanceerd je mening kunt geven over één van de grootste talenten van het Engels voetbal. En zonder jou te kennen, vermoed ik dat Rooney een lager vetpercentage heeft dan jou.....

11 maart 2013 om 15:57

Hahaha echtwaar, al zou ik al het geld van de wereld krijgen. Met Rooney the beast ruilen? Echt niet.

11 maart 2013 om 16:13

Nee natuurlijk niet want geld doet jou niks. Ik denk dat iedereen hier mocht willen dat hij Rooney was, al ziet het gros van ons er waarschijnlijk beter uit.

Daarbij slaat jou eerste reactie over Rooney natuurlijk nergens op. Ik las een tijdje terug in interview met Tevez. Die zei het volgende ''ik heb Messi en Ronaldo op het veld gestaan, maar geen van beide waren ze zo goed en compleet als dat Rooney was''. Nou moet je dat natuurlijk wel met een klein korreltje zout nemen. Maar Rooney is een absoluut fenomeen die nog veel beter is dan de meeste van ons denken. Absoluut top-8/9 van de wereld.

11 maart 2013 om 18:08

@hetkenmerk,
oei, dat was een duim omhoog op jou reactie, wat absoluut een duim omlaag had moeten zijn.
Wat een domme reactie. Iedereen ziet dat rooney een wereld speler is maar jij vind hem overschat.. misschien moet jij eens wedstrijden gaan kijken. en daarmee bedoel ik Hele wedstrijden, geen samenvattingen op internet.

Rooney is een van de beste van Man U. Hij werkt ontzettend hard voor het team en scoort ook regelmatig goals. Hij kan ook erg goed samenspelen met RVP en is niet zelfzuchtig. Ideale speler voor in je team.

hoe doet Sahin het eigenlijk momenteel in Dortmund ?? speelt hij vaak?

On: schandalig veel idd Rooney pfff hoe kunnen mensen dan denken dat NL nog wel mee kan doen met de europese top (cruijf)??? Dat is toch onmogelijk zolang er zulke bedragen betaald worden!

Dan kan je wel talent opleiden maar dat is toch meteen zodra het hier doorbreekt weg naar zulke landen waar ze als ze 19 of 20 zijn al een dik salaris krijgen!

11 maart 2013 om 22:04

Sahin lukt het maar niet om een geblesseerde Kehl , Gündogan en Bender te verdringen . Zelfs het Talent Moritz Leitner krijgt de voorkeur boven Sahin .

12 maart 2013 om 08:56

hmm klinkt niet best...de verloren zoon lijkt ook "thuis" niet meer tot wasdom te komen dus!
zonde...geweldige speler is het !

Onbegrijpelijk dat Torres voor zestig miljoen gekocht werd. Bij Liverpool was hij de laatste jaren al over zijn top.

Achja, als je zo'n bedrag kan verdienen begrijp ik wel dat je vertrekwens ineens weg is. En als de club dan een paar jaar later inziet dat het misschien toch wel wat een overdreven hoog bedrag is dan stellen ze je gewoon niet op in een belangrijke wedstrijd tegen Real Madrid. Zo gaat dat tegenwoordig nu eenmaal.

Weeksalaris van 320.000 euro is toch schandalig niet normaal meer... in vergelijking een minimumloon ligt rond de 400per week... Van zo'n salaris kan je alleen maar dromen, en het enige wat je ervoor hoeft te doen is tegen een bal trappen.

11 maart 2013 om 15:25

Ik zal je uit de droom helpen, het minimumloon is net geen 340 euro bruto per week.

Die slarissen zijn zodanig hoog dat wij als nederland daar niks tegen kunnen doen.
Leuk dat ajax weer wil aanhaken bij de Europese top, maar dit kunnen zij niet eens per maand bieden!

Ik denk dat Rooney blijft maar ik hoop dat hij weggaat naar een andere club.

Dat ze mooi Herrmann met rust laten en lekker in Gladbach laten voetballen... kunnen hem harder gebruiken

Haha, Torres naar Anzhi.. Dan bestaat de kans dat iemand die al enkele jaren niet presteert misschien zelfs een salarisverhoging krijgt.

Als ik Torres was zou ik veel inleveren en het weer bij Atletico Madrid proberen. Terug naar de basis. Naar de club waar je je thuis voelt. Ik schat in dat de kans daar het grootste is om het plezier in het spelletje terug te krijgen.

Blijf het raar vinden dat er mensen zijn die zulke salarissen terecht en eigenlijk maar normaal blijven vinden. 320.000 euro per week is op geen enkele manier goed te praten en is verre van normaal.
Eigenlijk zou het al mooi moeten zijn als een voetballer 320.000 euro in zijn hele voetballeven bij elkaar kan voetballen.
Uiteindelijk gaat het voetbal hier ook helemaal kapot aan.

11 maart 2013 om 15:57

Marktwerking hé? Sponsoring, prijzengeld, TV rechten, merchandise, kaartverkoop en nog veel meer geldstromen zorgen ervoor dat deze salarissen mogelijk zijn. Voetbalclubs hebben nu eenmaal hoge inkomsten. Dat leid automatisch naar hogere salarissen.

11 maart 2013 om 16:17

Kaartverkoop kan je wegstrepen. Manchester United heeft een gouden regel binnen de club die het ook naar buiten toe verantwoord. Het geld wat gegenereerd wordt uit de kaartverkoop wordt niet gestoken in salarissen voor spelers.

Verder ja, ik kan er niet van wakker liggen wat die spelers verdienen. Dat is gewoon de marktwerking. Bevalt het je niet dan moet je maar in Noord-korea of Cuba gaan wonen.

11 maart 2013 om 17:33

Wat is nou precies het probleem van zijn salaris. Laten we wezen we willen allemaal 320.000 per week verdienen en het liefst nog meer. Maar zowel club als de speler is het er mee eens dan is er toch geen enkel probleem. Ik blijf het raar vinden dat mensen hier een *probleem* van blijven maken. Ik *bemoei* me toch ook niet met jou salaris dus waarom moet dat wel met die van Rooney gebeuren?

Nasri kan eigenlijk bij weinig clubs terecht. Ik zie hem niet teruggaan naar Arsenal. Manchester United zal hem niet over willen nemen van zijn rivaal. Chelsea heeft hem niet nodig. Tottenham zie ik geen poging doen. Real Madrid en Barcelona hebben hem niet nodig. Italiaanse clubs kunnen hem moeilijk betalen. Bayern Munchen heeft de aanvallende posities al goed bezet. Paris Saint Germain is de aartsrivaal van de club waar hij opgeleid werd.

Hij lijkt niet echt een logische uitweg te hebben. Logisch dat hij bij Manchester City blijft strijden voor zijn plek. Hij kan er alleen maar op achteruit gaan als hij kiest voor een vertrek.

En zo is Gladbach binnen een paar jaar weer leeg geroofd door de topclubs echt schandalig

Waaaat dat is wel erg veel geld wat Rooney krijgt! Torres naar Anzhi? Dat zie ik niet snel gebeuren denk dat Torres liever terug gaat naar zijn vaderland, en om precies te zijn denk ik Atletico Madrid

En weer een reclame om 2 euro storten voor de armoede ergens in de wereld. Misselijk word je van deze salarissen de wereld is echt de draad kwijt, en dan kan je wel zeggen jaaaaa ze zijn uitzonderlijk en voetbal gaat veel geld in om, dat is waar maar die bedragen van kaartverkoop tot de salarissen zijn belachelijk.

Misschien een salarisplafond? Dat de beste spelers ter wereld bijvoorbeeld 1.000.000 per jaar mogen verdienen. Je kunt zeggen dat er dan geen aantrekkelijk voetbal meer gespeeld wordt, maar juist door een weeksalaris van 320.000, een maandsalaris van 1.400.000 en een jaarsalaris van 17.300.000 wordt het voetbal kapot gemaakt. Alleen rijke oliesjeiken heersen en er is nergens meer eerlijke competitie. Ben het eens met hierboven dat niemand, maar dan ook niemand zo goed kan zijn om dit te verdienen. Buitensporig en veel te astronomisch, maar goed zolang niemand hier wat tegen doet zal het op den duur wel naar voren komen. Just my two cents

11 maart 2013 om 18:02

Ik vind de bedragen die aan voetballers worden betaald ook schandalig hoog, alleen ik vraag me af of een collectief salarisplafond de oplossing zou zijn. De grote/rijke clubs kunnen dan immers heel veel spelers onder contract nemen. Als je nu al kijkt wat voor een geweldige spelers er bij Man.city/r.madrid etc. op de tribune zitten. Als het loon minder wordt zullen deze clubs alleen maar worden aangemoedigd om nog meer spelers te halen. Dit salarisplafond koppelen aan een maximum aantal contractspelers zou uitkomst kunnen bieden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren