RMCF-Gbach
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 19 december 2011
  • RMCF-Gbach
  • 88 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 365
  • 27 jaar (21-5-1995)
  • Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
  • Student
  • 2
Persoonlijke berichten
20 april 2012 om 15:29
#1

Compliment voor jouw kerel!!!

12 april 2013 om 09:07
#2

Wat een prutsers hier !!

29 januari 2014 om 21:55
#4

Real-Madrid!

15 april 2014 om 22:56
#5

Hé, Hahn is inderdaad een prima aankoop en zeker gezien de transfersom. Naast Hahn had je het over nog toekomstige aankopen. Wie denk jij dat gaan komen? Schär of Ginter komen regelmatig voorbij in de wandelgangen. Zoeken jullie nog een CV?

En hoe zit het nou met Ter Stegen gezien dat transferverbod van Barca? Wil hij per sé weg of was het puur omdat Barca interesse toonde?

16 april 2014 om 15:01
#6

Ja dat zijn inderdaad prima aankopen, maar dan nog wordt het lastig om, zoals jij zei, door te stoten. Wolfsburg zal ongetwijfeld wel weer een paar miljoenenaankopen in petto hebben gezien het feit dat geld daar toch nauwelijks een rol speelt. Leverkusen daarentegen is wel een ploeg waar jullie volgend jaar misschien overheen kunnen gaan. Bayern, Dortmund en Schalke zijn te hoog gegrepen. Zeker van Schalke verwacht ik veel de komende jaren.

Ja er is nauwelijks tot geen geld dus ik hoop persoonlijk dat Werder deze zomer kan gaan profiteren van de samenwerking met Juventus. Berardi, Gabbiadini en Immobile worden wel genoemd, maar ik denk persoonlijk niet dat één van hen naar Noord-Duitsland komt. De 24-jarige Galvez van Rayo Vallecano komt sowieso, maar heb eerlijk gezegd geen idee wat ik moet verwachten van de beste man. Hunt en Ignjovski vertrekken sowieso, maar hoop hetzelfde voor Ekici en/of Schmitz. Zeker Ekici zal de clubkas ietwat kunnen spekken en van dat geld zal dan een spits worden gehaald. Simon Zoller is één van de gegadigden. García wordt momenteel gehuurd, maar Eichin wil hem graag in Bremen houden. Verder heb ik mijn hoop de jeugd gevestigd. Yildirim, Ayçiçek, Kobylański en Zander zijn hopelijk jongens die echt nog stappen kunnen gaan maken.

Volgend jaar hopelijk eindigen rond plaats 9/10 en niet weer die helse degradatiestrijd, want dat gaat een keer mis. Én bovenal een keer een paar rondes overleven in de DFB Pokal..

Aangepast op 16 april 2014 om 15:02 door tijssvw.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 19 augustus
Manchester United ziet in Yannick Carrasco een goed alternatief voor Antony en Cody Gakpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren