Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Real Madrid biedt 85 miljoen euro én speler

Laatste update:
/
Dick Advocaat dient zijn contract uit bij AZ en zal in de zomer afscheid nemen. De Alkmaarders verdienen dus niets aan het vertrek van de coach, terwijl zij in december nog veel geld voor Advocaat hadden kunnen vangen. "Er is toen een club uit de Premier League geweest, die bijna een miljoen euro aan afkoopsom op tafel wilde leggen. Dat geld wilden ze toen niet", zegt Advocaat. Het is onduidelijk om welke club het ging. (De Telegraaf)
/
Kaká mag komende zomer zelf bepalen of hij wel of niet bij AC Milan blijft. Omdat plaatsing voor de Champions League niet meer haalbaar is voor i Rossoneri, kan de aanvallende middenvelder na dit seizoen weg. “Het is heel simpel”, zegt vicevoorzitter Adriano Galliani. “Kaká ligt nog tot medio 2015 vast, maar hij heeft een clausule: lopen we Champions League-voetbal mis, dan mag hij vertrekken”, legt Galliani uit. (Sky Italia)
/
Real Madrid gaat komende zomer weer proberen Luis Suárez aan te trekken. De topscorer van Liverpool is er gezien zijn prestaties van dit seizoen niet goedkoper op geworden, maar de Koninklijke heeft wat te bieden: er wordt een bedrag van 85 miljoen euro geboden, terwijl er ook nog een speler van Real naar Anfield mag verhuizen. Fábio Coentrao en Isco komen in aanmerking. (CaughtOffside)
/
Javi García krijgt een herkansing in de Premier League. De Spanjaard is volledig geflopt bij Manchester City, maar Tottenham Hotspur denkt dat de middenvelder wel degelijk goed genoeg is voor de Engelse top. The Citizens betaalden in 2012 twintig miljoen euro voor de toenmalig speler van Benfica, wiens transferwaarde nu is gezakt naar zo'n negen miljoen. City zal de overgang niet dwarsbomen. (Football Direct News)
/
André Villas-Boas is een liefhebber van Alexandre Pato, dat mogen we wel concluderen. Als manager van Tottenham Hotspur deed hij al eens een poging de Braziliaan in te lijven en nu wil hij dat bij Zenit Sint-Petersburg opnieuw doen. Pato, ex-AC Milan, is eigendom van Corinthians, maar wordt momenteel verhuurd aan Sao Paulo omdat zijn prestaties bij eerstgenoemde club tegenvielen. (Football Direct News)
Luis Suárezr is een betere spits voor Real Madrid dan Karim Benzema

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hier niks van klopt Karim doet het uitstekend dit seizoen, en is niet nodig om zo'n dure spits bij te hebben al is suarez 1 van de beste daar niet van.

Achja met perez weet je het maar nooit.

31 maart 2014 om 11:16

Karim Benzema is absoluut geen killer. Hij maakte twee goals tegen Barca. Hij maakt de lastigere kansen. De simpelste mist hij te vaak (ook weer tegen Barca en Sevilla, had er zeker 4 moeten maken) Hij kost Madrid te veel punten. Loopt nu ongeveer 4 jaar rond bij Madrid, heeft mij nooit kunnen overtuigen.

Suarez is een veel betere speler. Alleen 3 sterren voorin gaat hem niet worden. Ik zeg Ronaldo in de spits. En een goede buitenspeler erbij halen, zeker omdat Di Maria het uitstekend doet op het middenveld.

31 maart 2014 om 11:22

Ronaldo moet niet in de spits, zijn kracht is juist het naar binnen komen vanaf de zijkant.

31 maart 2014 om 11:54

Ronaldo in de spits is niks. Dan staat hij gedekt en heeft hij te weinig ruimte. Nu loert hij vanaf de zijkant op de gaten en op t juiste moment en verschijnt dan super snel en dodelijk voor de goal. Lekker laten staan op links

31 maart 2014 om 12:06

Ronaldo in de spits zetten getuigd van weinig voetbalverstand. Hij is de beste winger ter wereld en enkel daarvoor ga je hem niet van plaats verwisselen.

31 maart 2014 om 12:18

In de spits betekent niet dat je daar moet blijven, net zoals hij niet aan de linkerflank vast staat de hele tijd.
Ronaldo in de spits zetten en een creatieve winger halen zou een hele goede zet zijn denk ik.

31 maart 2014 om 12:18

Het gaat er niet eens om dat hij de beste winger van de wereld is (messi was immers ook de beste rechtsbuiten toendertijd en werd door Guardiola in de spits gezet en dat heeft hem geen windeieren gezegd). Het gaat erom dat Ronaldo ongeschikt is om in de spits te spelen vanwege zijn redelijk eendimensionale spel: hij kan niet met zijn rug naar de goal spelen en hij verzuipt tegen twee Cv's. Daarom begrijp ik ook nooit dat mensen hem completer noemen dan Messi (die op alle zes posities van de voorhoede en het middenveld goed uit de voeten kan), maar die discussie wil ik niet opzwengelen hier. Het gaat erom dat Ronaldo een stel kwaliteiten bezit die hem tot een wereldklasse vleugelspeler maken maar dat hij een paar aspecten mist om hem ook tot een goede spits te maken

31 maart 2014 om 12:30

@nerazzuri. Ik denk dat jij weinig voetbalverstand hebt. Als je vol vanuit de counter speelt maakt het weinig uit. Het gaat erom hoe de uitvoering is. Als je steeds op de tegenstanders helft speelt dan heeft Ronaldo in de spits weinig zin. Maar ook tegen Barca stond Ronaldo op links en speelden ze veel op de helft van Barca. Ook toen kwam Ronaldo niet aan de bak. Het is sowieso niet echt een speler voor de kleine ruimte.

Uit de counter echter (en dat is het favo spel van Madrid), zou het juist een perfecte optie zijn. Hij scoort makkelijk en voorbereiden voor een ander doet hij weinig. Hij wil graag het eindstation zijn. Hij kan dan van twee kanten bediend worden en zal, denk ik, nog meer gaan scoren. x

@jordinho. Suarez is ook niet een speler voor met de rug naar de goal, maar is uiterst nuttig in de spits. Idem voor Kezman, Zivkovic, Insaghi (om maar een paar types te noemen. Snel, goed koppen, beweeglijk, kracht, goed schot en technisch. Das meer dan genoeg niet? Of noem mij een spits die werkelijk alles bezit? Juist, die bestaat niet.

Trouwens met de rug naar de goal? Hoe vaak heeft Ronaldo alleen al dit jaar een medespeler vanuit de centrale positie niet alleen voor de keeper gezet met een simpele voetbeweging of hakbal?

31 maart 2014 om 12:53

Dat Ronaldo incidenteel iets goed doet met zijn rug naar de goal betekent niet dat dat hij meteen goed met zijn rug naar de goal kan spelen. Een spits is niet alleen een eindstation maar ook een speler aan wie een club het spel ophangt, een speler die een bal moet kunnen vasthouden terwijl twee Cv's in zijn nek staan te hijgen. Suarez kan dat wel degelijk, al ga jij voorbij aan het feit dat Sturridge de spits is van Liverpool en Suarez meer vanuit een vrije rol om de spits heen komt. Ronaldo kan dat niet. Ronaldo is ontheemd als hij niet het goal in het vizier heeft (dat is ook meermaals bij Portugal gebleven waar ze een stel droeftoeters in de spits zetten omdat Ronaldo in de spits gewoon echt niet werkt). Ronaldo is ook niet goed genoeg in de kleine ruimte om geschikt te zijn als spits. Daarnaast kan hij zijn enorme snelheid veel beter gebruiken op de flank dan als spits (waar hij veel minder de ruimte krijgt voor lange sprints)

31 maart 2014 om 15:00

Ronaldo Suarez bale !!! Prachtig ! Benzema mag van mij ergens anders balle

31 maart 2014 om 17:16

ronaldo kan en wil ook niet in de spits. dat is te moeilijk voor hem.
zonder ruimte en counters is ronaldo gewoon veel minder waard voor real.
verder vind ik suarez een topper maar liverpool moet hem niet laten gaan voor minder en al helemaal niet voor geld en coentrao. laat real maar de duurste transfer betalen ooit. er is namelijk geen enkele andere spits van z'n niveau op dit moment dus dat word gewoon het volledige bedrag neertellen of niet.
benzema is zeker niet de slechtste en brengt heel wat met kracht inde lucht dan suarez echter gebruikt real hem ook niet goed. real besteed meer tijd en aandacht aan de vleugels dan dat ze hun spits laten scoren.
de benzema van lyon is minstens net zo goed als suarez echter is het de vraag of dat er uit gaat komen bij real.

1 april 2014 om 01:03

Precies. Jij snapt het. Ronaldo kan niet met de rug naar de goal spelen.

31 maart 2014 om 15:37

Ronaldo in de spits? Gast, dat dat werkt op je Playstation wanneer je Fifa speelt oke.. In de realiteit zal hij veel minder presteren dan waar die nu staat.. Zijn kracht is juist het naar binnen snijden etc.. Terugkomend op benzema, hij is een topspits en doet niet onder voor een Suarez.. Dit lijkt echter alleen zo omdat Suarez niet in de schaduw hoeft te staan van het kaliber ronaldo en Bale!

31 maart 2014 om 18:16

Ronaldo suarez bale baba wat 1 wereld voorhoede wordt dat dan .

Het word te gek met het voetbal. 85 miljoen doe toch normaal. Geweldige spits maar 85 miljoen weet je wat ze daarmee kunnen doen voor zieke kinderen. Voor dakloze kinderen wees kinderen. Er zijn zoveel kinderen die niets hebben en die verschrikkelijk ziek zijn. Als je dan toch geld teveel hebt geef het dan daaraan je hebt een goede spits je het Luis helemaal niet nodig. Je koopt een Isco voor 30 miljoen en gooit hem naar een jaar weer weg.

31 maart 2014 om 11:25

Dat zie je deels verkeerd. 85 miljoen is geld dat ze niet hebben, maar dat in het voetbal rondgaat. Je moet t zien als bijvoorbeeld een aankoop van 100 miljoen, en een verkoop van 95 miljoen. Daar zijn 5 miljoen schulden aan verbonden, waar jij weer gelijk krijgt, omdat je ook met 5 miljoen veel kan doen.

31 maart 2014 om 12:06

@niels221, zo kun je van alles wat veel geld kost wel zeggen dat je het beter aan zieke kinderen kunt geven. Misschien moet niemand meer een Audi rijden, maar een VW Polo en dan het verschil aan zieke kinderen uitgeven. En ook die mooie Macbook is wel een beetje overdreven. Als iedereen nou een simpele Dell neemt, dan kan er ook weer veel extra geld naar de zieke kinderen.

Ik ben het met je eens dat 85 miljoen een idioot bedrag is, wat ook niet thuis hoort in de voetballerij, maar je vergelijking met de zieke kindertjes (hoe zielig ook) vind ik niet op dit forum thuishoren.

ON: Suarez pas natuurlijk uitstekend in het Galatico project van Perez. Hij is een speler met een enorme naam (en prestatie). Alleen denk ik dat het op een gegeven moment mis gaat. Er komen dan teveel spelers bij Real die graag alle aandacht op zich willen vestigen. Een goede samenwerking kunnen Suarez en Ronaldo kan ik me bijvoorbeeld al niet voorstellen. Dat wordt knallende ruzie over elke vrije trap. Beiden zijn natuurlijk individualisten en gaan vaak voor eigen succes. Maar goed, Perez heeft zijn eigen ideeën over het bouwen van een elftal.

31 maart 2014 om 12:29

Je kan ook elke dag Spaghetti en een kale boterham eten, houd je aan het eind van de maand nog wat over voor Dakloze en zieke kinderen.
Het spijt me, maar geld is een drijfveer voor mensen en dat brengt de wereld ook verder.
Geld is misschien wel de reden dat er daklozen kinderen zielig zijn, anders waren we namelijk allemaal dakloos en arm.

On:
Suarez bij Real Madrid, ben benieuwd naar het doorverkooppercentage van Ajax, 20% zou wel leuk zijn!

Ik zou pogba halen en isco weg doen

31 maart 2014 om 11:21

Ik zou eens een keer proberen niemand te kopen, de spelers het vertrouwen te geven dat ze verdienen, een team met de instelling van een team te ontwikkelen en niet als een stel idioten achter de nieuwste flavour of the month aan te rennen...

Real heeft al jaren een fenomenale selectie, maar steeds zijn ze weer bezig de nieuwe grote ster (die ze helemaal niet nodig hebben) in te passen en nooit wordt het een écht sterk collectief. Maar ja,... zo lang het verkopen van shirtjes belangrijker is dan het spelletje, zullen dit soort aankopen door blijven gaan.

Ik hoop dat hij bij Liverpool blijft en uitgroeid tot een clublegende. Wat een fenomeen. Wel jammer van die vervelende trekjes af en toe, maar ach, dat nemen we maar voor lief..'

31 maart 2014 om 11:15

Pogba zou naar real moeten gaan en juve zou het slim moeten spelen.
In ruil voor pogba ( 70-80 milj ),
Di Maria , Isco en coentrao in de plaats vragen!
Real is toch zo GEK!!

31 maart 2014 om 11:32

vragen is wat anders dan krijgen.. want ik schat de waarde van Suarez een stuk hoger in dan die van pogba wat zouden wij dan moeten vragen volgens jou? 90/100 miljoen + Isco/Coentrao?

31 maart 2014 om 12:31

Pogba is niet zoveel waard, hij is namelijk voor niks gekomen en dus is de winstmarge groter en zijn waarde (50-60miljoen) al zwaar overdreven. Ook de reden dat Eriksen voor 12 mln een goede verkoop was en Sigthorsson ook voor 12mln een mindere deal is.
Het voordeel is zijn restwaarde.

31 maart 2014 om 11:27

Met alle respect voor liverpool, is blijven bij liverpool (met de kwaliteiten van suarez) een verspilling van talent.

31 maart 2014 om 11:50

Leg dat eens uit.

31 maart 2014 om 12:23

Als liverpool zo doorgaat als nu en weer gewoon mee gaan doen in de top van engeland is het geen probleem om te blijven natuurlijk. Dan zijn alleen real barca en bayern een stap omhoog..

31 maart 2014 om 12:32

wie wil er nou geen kampioen worden van Engeland? met Suarez aan boord en deze trainer is dat mogelijk.. met een aantal goede aankopen zouden we volgend jaar kunnen laten zien wat we in huis hebben in de CL en dat is wat Suarez wil.. tot die tijd kan je niet oordelen hoe Liverpool het zal doen tegen clubs als barça en münchen

Laat Suarez lekker bij Liverpool blijven, Real heeft aanvallend genoeg opties en anders ga je een speler als Benzema of Suarez op de bank zien...
Nee laat Suarez maar lekker schitteren bij Liverpool, volgend jaar mag hij zich ook in de Champions League laten zien!

Gekkigheid! Suarez is toch niet echt nodig voor Madrid? En Isco wegdoen lijkt me ook zonde en daarnaast is de aanval nou niet echt het probleem van Madrid. Varane, Marcelo en Ramos zijn de enige die noemenswaardig zijn, de rest kan/mag je gewoon vervangen.

31 maart 2014 om 11:18

Buffon
Lichtsteiner bonny chiellini coentrao
Vidal. Pirlo marchisio
Di Maria Isco
Tevez

Leuk elftalletje niet?!

31 maart 2014 om 12:14

Ik snap niet helemaal wat je hiermee bedoelt vriend? En wat het met on topic maakt....

Bron: Caughtoffside, die verzinnen de transfers tijdens het typen voor mijn gevoel...

Javi Garcia kan ook naar Everton. Martinez is gecharmeerd van de speler en als Martinez niet Barry kan krijgen dan wil hij Garcia graag een kans bieden. Als ik in de schoenen van Javi Garcia zou staan zou ik niet weten voor welke club ik zou kiezen!

Hoop dat hij gewoon bij Liverpool blijft. Suarez moet de ster zijn in zijn team. Bij Real is dat Ronaldo.

Wat is dat nu weer voor een zinloze poll? En wie zijn die halve garen die stemmen voor Benzema?
Als je Suarez op dit moment niet tot het kaliber Messi/cr rekent dan spoor je niet helemaal...

31 maart 2014 om 12:03

Dat is de Poll toch niet. Er staat niet "wie is een betere spits?"

Er staat wie is een betere spits voor Real.

Op de eerste vraag Suarez, op de tweede vraag Benzema.

31 maart 2014 om 12:12

Vind jij Benzema een betere spits voor Real dan Suarez? Dat is raar, je bent de beste spits of je bent het niet, maar je bent niet voor de ene club de beste en voor de ander de tweede beste...
Ongeacht in welk team ze spelen, Luis is altijd beter dan Karim.

31 maart 2014 om 12:17

Real heeft meer behoefte aan een spits die niet al zijn kansen maakt, zodat Ronaldo meer kan shinen

31 maart 2014 om 12:22

Ik vind het raar dat je een vraag stelt waar ik net een antwoord op gegeven heb. Ja ik vind Benzema een betere spits voor Real dan Suarez. En dat heeft niets te maken met het feit dat ik Suarez beter vind dan Benzema. Maar met het spel van Madrid en de spelers die er nu spelen.

En het gaat er niet om of Suarez de beste is en bij een ander team de 2de beste. Als hij bij Madrid had gespeeld had ik hem ook beter gevonden als speler dan Benzema. Maar ik denk dat Benzema in het huidige madrid beter past dan Suarez. Dus is Benzema, in mijn ogen, een betere optie in de spits dan Suarez.

31 maart 2014 om 12:29

Nou het gaat niet zozeer om kansen maken, want Benzema scoort per schot vaker dan Suarez. Benzema schiet alleen stukken minder.
Benzema speelt op een hele andere manier in dienst van.
Als je kijkt naar de plekken waar Benzema loopt is dit of in de 16 of hij maakt ruimte voor Ronaldo of Bale.

Suarez loopt eigenlijk overal en nergens. Als je Suarez zijn ruimte gaat beperken, dan verliest hij juist de kracht in zijn spel. Laat je hem wel zijn gang gaan, dan loopt hij Ronaldo en Bale in de weg. Daarom is Benzema naar mijn idee de betere optie in de spits.

31 maart 2014 om 12:30

Waarom past Benzema beter bij het spel van Real? Luis beheerst dezelfde kwaliteiten als Benzema en meer. Bovendien kan ik me geen enkele kwaliteit bedenken waarin Benzema de betere is dan Luis Suarez.

Suarez blijft als het nodig is ook voorin hangen, maar als de wedstrijd erom vraagt dan beweegt hij van voor naar achter en van links naar rechts. Verder beweegt hij constant naar de positie waar hij denkt dat hij het meeste gevaar kan stichten en dat doet hij zeer goed. Zou het niet echt als een nadeel zien als Suarez constant overal in de aanval opduikt en zo ruimte trekt voor Ronaldo en Bale. Ik denk juist dat Suarez een extra dimensie brengt aan de aanval van dit Real Madrid en de aanval veel onvoorspelbaarder maakt.

31 maart 2014 om 12:50

Nou, ik hoop dat ze hem verkopen aan Madrid. Kunnen we zien of hij het elftal beter maakt of minder maakt. Kunnen we zien of hij het makkelijker of moeilijker maakt voor Ronaldo en Bale.

De kwaliteit die Suarez niet beheerst en Benzema wel, dat is niet mee doen aan het spel. De spits van Real, die schiet in meer wedstrijden, bijna de helft van het aantal keren op het goal als Suarez op de goal schiet.
Zegt voldoende over de manier van spelen van Suarez en Benzema.
Dus OF Suarez zal zijn spel moeten veranderen, wat ik persoonlijk doodzonde vind. Of het spel van Ronaldo en Bale moet gaan veranderen, wat ik ook zonde zou vinden.

Ik zeg ook niet dat Suarez daar niet zou kunnen spelen, maar dat is ook de vraag helemaal niet. Ik denk alleen dat Suarez bij Madrid in de spits een verspilling van zijn kwaliteit is.en dat Benzema perfect daar past

85 een speler? Als dit wel klopt dan is het een gigantische deal voor liverpool.

31 maart 2014 om 12:12

Ligt eraan welke speler he!

Als suarez komt mag Ronaldo er rekenen dat ie dat seizoen geen topscorer meer zal zijn suarez is een killer 1 kans 2 goals

31 maart 2014 om 12:54

Kan Ronaldo tenminste kappen met zijn waardeloze vrije trappen en ze gewoon overlaten aan een specialist als Suarez, maar hopelijk blijft hij bij Liverpool.

Met drie sterren voorin gaat het dringen worden, Ronaldo, Bale en Suarez zullen allemaal willen scoren en teleurgesteld zijn als ze dit niet doen. Vind het huidige real een heel sterk team hebben, waar voorin niets veranderd hoeft te worden.

Die blijft lekker bij Liverpool denk ik. Kijk wat de club voor hem gedaan heeft in de moeilijke tijden. Geweldige club en ze hebben de weg naar boven weer gevonden. Ze doen zelfs nog mee om de titel en dan moet je je bedenken hoeveel sterker ze nog kunnen worden als ze kwalitatief nog sterker zijn.

Ja slim haal elk jaar een speler rond de 90 miljoen, dan kom je er wel

Ronaldo, Bale en Suarez in 1 team? Dit is toch niet meer leuk? Laat Suarez ajb gewoon lekker de geschiedenisboeken in gaan bij Liverpool. Real heeft al genoeg goede voetballers.

Suarez moet gewoon bij Liverpool, Liverpool is weer terug met de weg terug naar de top en bij Real zou hij denk ik niet goed uit de verf komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren