Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Man Utd gaat naast Varane vol voor landgenoot

Laatste update:
/
Denis Zakaria heeft Borussia Mönchengladbach laten weten dat hij ondanks een tot medio 2022 lopend contract wil vertrekken. Arsenal bereidt ondertussen een bod voor op de verdedigende middenvelder uit Zwitserland. (Football London)
/
Borussia Mönchengladbach dreigt daarnaast ook Alassane Pléa kwijt te raken deze zomer. Olympique Lyon en Stade Rennes zijn serieus in de markt voor de aanvaller met een minimale transfersom van 18,5 miljoen euro. (TMW)
/
Manchester United gaat naast Raphaël Varane ook vol voor Jules Koundé. Om de nek van de centrale verdediger van Sevilla hangt momenteel een prijskaartje van zeventig miljoen euro. (Daily Mail)
/
De komst van Granit Xhaka is uiterst onzeker geworden. AS Roma wil namelijk niet voldoen aan de vraagprijs van circa twintig miljoen euro die Arsenal momenteel hanteert voor de Zwitserse middenvelder. (La Stampa)
/
De door onder meer Liverpool, Arsenal en Tottenham Hotspur begeerde Franck Kessié heeft geen trek in een zomerse transfer. De middenvelder praat momenteel met AC Milan over verlenging en opwaardering van zijn contract. (La Gazzetta dello Sport)
/
West Ham United kijkt naar alternatieven, mocht de deal met West Bromwich Albion voor Matheus Pereira toch niet doorgaan. Manager David Moyes denkt daarbij aan Alex Oxlade-Chamberlain, die bij Liverpool geen basisplaats heeft. (Daily Express)
Zie jij Jules Koundé bij Manchester United tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Kounde ook komt, waar gaat Maguire dan spelen? Of gaan ze met drie CV's spelen? Wanneer gaat Arsenal trouwens weer eens een creatieve middenvelder halen? Ze zijn alleen maar bezig met controleurs

26 juli 2021 om 09:38

@japie denk dat Man Kounde of Magruire dan verhuren aan Feyenoord

Nee dit is onzin, Man gaat niet voor die speler. Zij gaan ook niet met 2 aanvallers spelen hoor na aantrekken Sancho als buitenspeler.

Is echt wandelgangen en Daily bericht. Dus dikke duim werk in het weekend

26 juli 2021 om 09:46

Ik denk dat het alleen Varane wordt en dan nog Camavinga of Neves. Koundé erbij halen is niet nodig en duur als je Varane en Maguire al zou hebben.

26 juli 2021 om 09:50

Arsenal is zowel bezig met Aouar als met Maddison. Of ze haalbaar zijn is een 2de. Maar ze zijn er wel degelijk mee bezig.

26 juli 2021 om 11:20

Japie. Omdat er niets op vz staat wil dat natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig zijn he.

26 juli 2021 om 15:54

Omdat er overal een probleem zit Japie_Krekel. Als Xhaka ook weg gaat houdt je centraal ook niks over. Dus het is beide broodnodig. Daarnaast zijn er wel geruchten omtrent creatievere middenvelders, al is het de vraag in hoeverre dat allemaal doorgaat.

Kopen, kopen, kopen. Ik walg van het huidige voetbal. Zo vind ik er iets aan...

26 juli 2021 om 10:03

Dit is al 20 jaar zo

26 juli 2021 om 10:09

Het is niet meer te stoppen Christian. Ik ben normaal niet van het verlangen naar vroeger, maar tussen grofweg 2000 en 2010 genoot ik zo veel meer van spelers en selecties dan nu het geval is. Echte karakters zijn zeldzaam geworden. In die tijden had je echte kerels als Totti, Gerrard, Zanetti, del Piero, Trezeguet, Nedved, Stam en noem ze maar op.

26 juli 2021 om 10:46

Dan kijk je niet meer, doordat wij met zijn allen blijven kijken worden die clubs zo rijk.

26 juli 2021 om 16:40

Janken Janken, Janken ik walg van de huidige supporters. Vroeger was alles anders mentaliteit. Het voetbal leven anno 2021 geeft je 2 opties of je geeft jeugd de kans als topclub en je loopt achter de feiten aan tegenover je concurrentie en klaagt achteraf dat je niet sterk genoeg heb ingekocht. Of je doet gerichte aankopen per jaar om je team in balans te brengen, hoe dan ook is het voor sommige voetbalsupporters nooit goed genoeg

Kounde is natuurlijk een geweldige speler. Ik denk dat dit gerucht er komt om de prijs van Varane te drukken. Varane en Kounde zijn beide welkom! Maar tegelijk is een beetje overkill.

Gaat natuurlijk nooit gebeuren maar bijzonder hoe goedgelovig sommigen zijn.

27 juli 2021 om 11:47

Zou ook zwaar overbodig zijn natuurlijk. Ofja, dat is ietwat verkeerd uitgedrukt. Het is niet realistisch inderdaad. Ik vind dat jullie heel goed aan het inkopen zijn! Maguire is natuurlijk de leider achterin, dus die gaat niet banken (logisch). Maar met de aankoop van Varane, maskeer je zijn zwakkere punten en maak je een complementair duo (iets wat afgelopen seizoen mistte). Qua backs had je natuurlijk als solide 1e keuzes met het verdedigende monster AWB en de allround Shaw.

In mijn optiek missen jullie eigenlijk nog slechts 2 type spelers: een rechtsback die juist aanvallend sterk is (weet niet precies hoe Brandon Williams daarin is overigens?) en een verdedigende middenvelder. Mctominay op die positie vind ik zeker niet verkeerd, maar Matic heeft niet het eeuwige leven en takelt snel af.

In mijn optiek hebben jullie zeker een team dat dan kan groeien naar titelkandidaten (als talenten zoals Greenwood zich dan ook weer verder ontwikkelen).

is Denis Zakaria niet een beetje het zelfde type als Partey? Ik heb hem maar 1 keer bezig gezien en hij liet me meer denken aan Partey dan aan een controleur/spelverdeler voor de defensie

26 juli 2021 om 10:39

18,5 miljoen voor Plea vind ik wel een koopje. Zou hem weleens in Engeland willen zien

26 juli 2021 om 13:49

Neen. Zakaria is niet hetzelfde type als Thomas.
Thomas is meer voetballer en box to box. Zakaria is meer de defensieve middenvelder met kracht (maar ook voetballend vermogen).

Een pivot van Partey - Zakaria met daarvoor Pepe - ESR - Saka zie ik wel zitten. Of Martinelli kan ook nog. Of Auba als Laca in de punt staat!!

26 juli 2021 om 16:00

Precies Glenn. Dan heb je ook eindelijk weer een powerhouse middenveld. Ik zie sowieso graag meerdere middenvelders komen. Een cvm, creatieve cm en een 10. Xhaka en Elneny uitzwaaien en Willock bij een mooi bod ook (anders houden als 5e keus).

Slim van altetico en griezman.


Atletico is wel de grootste kandidaat dit seizoen vooral als griezman terug is.

Geweldige voorhoede

Ik zou dan 5-2-2-1 spelen


26 juli 2021 om 11:29

Hetgeen ze meestal ook spelen ongeveer.

Koundé naar United zie ik niet gebeuren. Hij ''kan'' rechtsback, maar daar gaat hij ook niet spelen. Het is Varane of Koundé, anders zie ik het niet gebeuren. Als wingback kan AWB niet uit de voeten, dus met 3 achterop gaan ze ook niet doen. Dan gooi je AWB weg... En die doet het gewoon goed als back...

Zakaria naar Arsenal zou ik wel zien zitten. Zakaria in en Xhaka out zou top zijn. AS Roma moet niet zo gierig zijn. Xhaka is één van de belangrijkere spelers geweest bij Arsenal. Ex captain. Captain van Zwitserland. Heel goed EK gespeeld. Dan willen ze niet eens 20 (!) miljoen aftikken? Kom op zeg. Take it or leave it... Wij zijn geen speeltuin... maar Arsenal kennende zullen ze wel met 16,5 ofzo genoegen nemen....

27 juli 2021 om 11:41

United is wel sterk en gericht aan het inkopen nu. Die zouden zomaar eens hoge ogen kunnen gaan gooien! Al ben ik nog steeds niet overtuigd van Solskjaer als coach..

Zakaria zou ik ook zien zitten! Ik pleit sowieso al een tijdje voor een flinke overhaul aan middenvelders. Als je de 3 middenveld posities neemt (c(v)m en ''10'' dan hebben wij eigenlijk slechts 2 spelers op wie je nu wilt bouwen en dat zijn Partey en Smith-Rowe. Willock zou een kans kunnen krijgen na zijn goede uitleenperiode, maar that's it. Lokonga is binnen gehaald, maar dat is in principe een talent die zich nog moet bewijzen. De spoeling is dus erg dun.

Voor Xhaka is het tijd om te gaan. Idem voor Elneny, we kunnen niet langer vasthouden aan zulke spelers. Torreira wil ook weg (duurt wel erg lang onderhand) en Maitland-Niles moet je simpelweg op gaan cashen.

Niet dat het realistisch is, maar ik hoop dat Arsenal goed naar de posities en de type spelers kijkt. Lokonga is in principe een CVM. Partey een b2b CM. Smith-Rowe dus op 10. Wat mis je dan nog? Een basiswaardige CVM (lokonga als back-up in mijn optiek), een creatievere CM en eventueel nog een 10. In mijn optiek zou je dan echt moeten kijken naar iemand als Zakaria of Bissouma voor de basiswaardige CVM. Daarnaast kun je Aouar ophalen als creatievere CM, die hoeft nog niet eens ''veel'' te kosten (als we de geruchten moeten geloven)!

Vanuit daar kun je dan verder kijken in mijn optiek. Daarmee bedoel ik dan of je verder kijkt naar een 10 a la Maddison, of dat je eerst een basiswaardige rechtsback haalt (ik ben nog steeds fan van Max Aarons) omdat daar een groter probleem zit. Op het middenveld kun je dan eventueel nog variëren met Aouar als soort van 10 en dan iets meer spelen als Liverpool qua middenveld. Dan is je bezetting op het middenveld in de basis: Zakaria/bissouma - Partey - Smith-Rowe. Met daarachter dan Lokonga - Willock - Aouar. Voor Arsenal begrippen heb je dan een sterk middenveld. Een sterke basis met in ieder geval 1 sterke back-up/variatie speler en goede talenten daarachter.

Persoonlijk zie ik bovenstaande ook echt wel als realistisch, mits Arsenal eens de ballen toont daarvoor. Het is namelijk niet alsof je a la City 5 toppers binnenhaalt en dan ook op de bank nog aankopen van 40+ miljoen hebt zitten. Je versterkt de basis met 1 echt gerichte aankoop (zakaria/bissouma), je haalt een buitenkansje op die overigens ook in de basis zou kunnen (aouar) en je hebt al een talentvolle spelers gehaald die kan groeien in zijn rol (lokonga).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren