Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Feyenoord denkt aan kersverse landskampioen van Antwerp

Laatste update:
/
Manchester United, RB Leipzig en Borussia Dortmund zijn geïnteresseerd in de diensten van Brian Gutiérrez. De negentienjarige middenvelder is bezig aan zijn vierde MLS-seizoen en kwam al 74 keer in actie namens Chicago Fire. (Daily Mail)
/
Real Madrid heeft contact opgenomen met Bayern München om de contractsituatie van Alphonso Davies te bespreken. De clubleiding van de Koninklijke was recent in Beieren om de Canadees te bekijken en met zijn entourage te spreken. (Marca)
/
Calvin Stengs wordt opnieuw in verband gebracht met een overgang naar Feyenoord. De buitenspeler, die dit seizoen kampioen werd met Royal Antwerp FC, heeft nog een contract tot medio 2026 bij OGC Nice. (Nice-Matin)
/
Houssem Aouar staat op het punt om voor AS Roma te tekenen. De middenvelder van Olympique Lyon laat interesse van Napoli en AC Milan links liggen en tekent een contract voor vijf seizoenen. (Foot Mercato)
/
Thierry Henry voelt niets voor een rol als assistent-trainer bij Paris Saint-Germain. De Fransman was in beeld om als rechterhand van Julian Nagelsmann aan de slag te gaan bij de Franse grootmacht, maar ziet daar vanaf. (Le Parisien)
/
Nottingham Forest is in verregaande onderhandelingen met Manchester United om Dean Henderson definitief over te nemen. De doelman kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor the Tricky Trees. (Sky Sports)
Is Calvin Stengs een versterking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 goal 6 assists, word je niet direct heel vrolijk van. Iemand genoeg Antwerp gezien om een goed oordeel te vellen? Wel leuk om de wandelgangen te volgen voor Feyenoorders de laatste tijd

6 juni 2023 om 14:56

Op zich wel leuk inderdaad de wandelgangen, maar 80 procent is "loos alarm"

6 juni 2023 om 14:59

Ja nee, korreltje zout natuurlijk allemaal. Maar zo'n naam als Nakamura gister is toch leuk. Filmpje van 'm gezien etc, beetje over komend jaar dromen... Deed ik andere jaren toch minder

6 juni 2023 om 15:17

Nakamura was wel een verrassende. Dat zou mooi zijn ...

6 juni 2023 om 19:05

Is idd ook al ontkracht door Feyenoord TM. Zn naam werd wel genoemd door de technische staff. Mrjaa te duur en te hoog salaris.

6 juni 2023 om 14:58

Is zeer goed op de nummer 10, op de flanken te weinig. Is wat in België ook wordt gezegd, speler met heel veel kwaliteiten maar zn cijfers moeten omhoog.

7 juni 2023 om 00:30

Klinkt als dezelfde Stengs als de afgelopen jaren. Veel potentie, maar allemaal gewoon net niet. Dan zou ik hem niet halen

Davies zou een interessante kunnen zijn voor Real, maar wat zijn ze dan van plan met Mendy en de aankomende Fran Garcia?

Ik neem aan dan dat Mendy op de schopstoel zit?

6 juni 2023 om 16:53

Mendy inderdaad verkopen en dan Davies halen zou een top zet zijn! Nu de rechterkant nog aanpakken met Odriozola, Vazquez en Carvajal. Geen een heeft de kwaliteiten meer voor Real vind ik.

Dan kan je net zo goed voor Idrissi gaan. Stengs is in alles een net-niet voetballer, en zeker niet de kwaliteitsimpuls die we nodig hebben op de vleugels

6 juni 2023 om 15:06

Hij staat dan ook niet meer op de vleugels bij Antwerp, eerder als 10.

6 juni 2023 om 15:14

Helaas is de 10 positie aardig gevuld bij Feyenoord, en met het salaris van Stengs mag hij lekker weg blijven van mij.

6 juni 2023 om 15:27

Echt een goed beeld zal je toch niet van hem hebben als je niet eens weet waar hij momenteel speelt lijkt me.

6 juni 2023 om 16:32

Daar heb je geen ongelijk in, maar Feyenoord is normaal gesproken op zoek naar vleugelspelers en niet een nieuwe 10, aangezien de kans groot is dat Szymanski volgend jaar nog in de Kuip speelt. Dus ik denk dan toch, als Feyenoord überhaupt écht geïnteresseerd is in Stengs, dat ze hem als buitenspeler zien.

6 juni 2023 om 16:38

Of misschien als back-up optie mocht Szymanski niet lukken? Het zijn natuurlijk ook maar de wandelgangen.

7 juni 2023 om 01:46

Daar hebben we Bullaude al

6 juni 2023 om 18:08

Gaan we alle vleugelspelers nu al afschrijven?

Kan je beter voor nakamura en cerny gaan

6 juni 2023 om 16:24

Cerny zou inderdaad weer zo'n typische Feyenoord aankoop zijn... Ik hoop dat ze nu ze de Champions League in gaan ze uit een ander vaatje gaan tappen qua spelers.

6 juni 2023 om 16:39

Zoals wie ?

Gezien Feyenoord vaak een voorkeur heeft voor AZ, is dit geen vreemd gerucht. Maar als Feyenoord toch weer een oud-AZ'er wil halen, kunnen ze beter proberen Boadu te halen. Die past meer in het systeem van Feyenoord. Zeker met het oog op de Champions League waarin Feyenoord het van de omschakeling zal moeten hebben.

6 juni 2023 om 15:16

Boadu is meer een spits dan een vleugelspeler toch? Of kan hij allebei?

6 juni 2023 om 15:43

Maar dan geen gekke optie toch? Vooralsnog hebben we geen counterspits rondlopen, alleen Gimenez wat een echte killer is en Danilo die zeker in de CL geen hoge ogen zal gooien. Boadu met snelheid zou een leuke optie kunnen zijn. Stengs daarbij als creatieve optie die op meerdere posities kan spelen, niet vreemd allemaal.

@Voetbalzone volgens De Telegraaf en VI maakt Younes Taha de overstap van Pec naar Twente en gaat het Twente 1 miljoen kosten.

Is Aouar niks voor Arsenal?
Uitstekende wissel voor de aboslute top (psg, Bayern, City etc) , maar net eronder zou die overal wel in de basis staan denk ik.
Kan nog altijd uitgroeien tot aboslute top, is nog maar 24 jaar.
Vind het vreemd dat ie zo onder de radar blijft.
Lyon of Roma is om het even, dan kan die net zo goed blijven.

6 juni 2023 om 15:28

Omdat hij al tijden niet zo goed meer presteert als vroeger. Ik kijk te weinig Lyon, maar blijkbaar is het niet al te best meer.

6 juni 2023 om 15:49

Hmm oke, ik volg hem niet meer maar was altijd wel gecharmeerd van hem.
Denk persoonlijk dat ie toe is aan een nieuwe uitdaging en dat het niet aan zn kwaliteiten ligt.
Volgens transfermarkt is ie transfervrij, dus is in principe voor elke club de gok waard.

Slot kent hem natuurlijk erg goed, en aangezien die in staat is gebleken om het maximale uit spelers te halen, of ze gewoon beter te laten voetballen zie ik dit nog best als een goede optie.

Erg zonde van Aouar hoor, er was een periode dat hij echt de kar trok bij Lyon en een stap naar de top leek te maken en leek op gegeven moment zelfs een transfer te maken naar Arsenal. Roma is niet de plek waar dit soort gasten excelleren lijkt mij.

Nee zeg, mooi weer voetballer. Die zal echt te duur zijn voor wat ie brengt.

ik vind calvin stengs echt 3x niks, maar zijn beste jaren waren met slot... dus wie weet.

Wij moeten volle bak voor Nakamura gaan. Zeker nu er een Japanse hype is ontstaan door oa Celtic. Waarde creëren blijft prioriteit nummer 1 als je net zo groot wilt worden als Ajax in het heden. Groot als Ajax ga je nooit worden als je de 2 verledens naast elkaar neerlegt.
Daarnaast moeten we alle middelmaat verkopen. Dilrosum, Jahanbaksch, Danilo, Taabouni en Pedersen. Deze spelers hebben op hun max gepresteerd en kunnen gewoon voor miljoenen worden verkocht. Dat moet je direct investeren in nieuwe en kwalitatief betere spelers.
Pepi als 2e spits achter Gimenez, Walemark verhuren aan Excelsior of Pec en met het halen van 2 goede rechtsbuitens, een linker cv en die vervanger van Kokcu zie ik ons volgend seizoen bij de 1e 2 posities eindigen.

6 juni 2023 om 16:26

Het komt er bij Dilrosun nog niet helemaal uit, maar ik vind het toch geen slechte speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren