Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/9): Ferguson reserveert 17 miljoen euro voor Muslera

Laatste update:
/
São Paulo presenteert eerdaags Eduardo Vargas. De 23-jarige Chileense aanvaller komt op huurbasis over van Napoli, waar hij in negentien Serie A-wedstrijden niet tot scoren kwam. “We ronden zijn komst deze week af. De deal is zo goed als rond en alle partijen zijn tevreden. We zijn ervan overtuigd dat Vargas het bij ons goed gaat doen”, zegt Juvenal Juvencio, de voorzitter van de Braziliaanse club. (Radio Bandeirantes)
/
Besiktas verscheurde het contract van Ricardo Quaresma, maar dat betekende wel dat de club geen echte vleugelspeler meer op de loonlijst heeft staan. De Turken krijgen echter de kans om een linksbuiten vast te leggen, want de Pool Kamil Grosicki is aangeboden door Sivasspor. Daar komt de 24-jarige linkspoot niet echt uit de verf, hoewel hij vorig seizoen wel uitstekend presteerde met zes goals en negen assists. (Sporx)
/
Manchester United heeft ruim zeventien miljoen euro over voor de opvolger van David de Gea. Trainer Sir Alex Ferguson is niet tevreden over de Spaanse keeper en wil deze maand een vervanger naar Old Trafford halen. Naar verluidt heeft de Schotse oefenmeester zijn oog laten vallen op Galatasaray-doelman Fernando Muslera, en is Ferguson bereid om meer dan zeventien miljoen te betalen voor de Uruguayaan. (Daily Mail)
/
West Ham United had succes in de onderhandelingen met Joe Cole en Marouane Chamakh, maar het is niet altijd prijs. The Hammers deden een bod van tweeënhalf miljoen euro op Martin Olsson, maar dat heeft Blackburn Rovers afgeslagen. De Premier League-club heeft vanwege blessures dringend een nieuwe linksback nodig, maar zal dus met een beter bedrag op de proppen moeten komen om de Zweed vast te leggen. (The Guardian)
/
Rami Gershon speelt de rest van het seizoen op huurbasis voor Celtic. De Israëliër heeft op Facebook al een foto gepubliceerd waarop te zien is dat de linksback een contract tekent bij de Schotse grootmacht. De 24-jarige linkspoot, die Afrika Cup-ganger Efe Ambrose moet vervangen, heeft enkel nog een visum nodig om de deal te definitief te beklinken. De twaalfvoudig international werd door Standard Luik in 2010 al verhuurd aan KV Kortrijk. (Daily Record)
/
AC Milan zou interesse hebben in Maarten Stekelenburg. Wij vragen ons af waarom de Italiaanse topclub dan het aflopende contract van de 35-jarige Christian Abbiati wil verlengen. Zijn zaakwaarnemer Claudio Vigorelli is op het metrostation Via Turati van Milaan gespot en was op weg naar San Siro om daar te onderhandelen over de contractverlenging van zijn cliënt. Levante heeft ook nog interesse in Abbiati. (Sportitalia)
/
Michu scoorde dit seizoen al dertien keer in de Premier League en de interesse in de spits laaide daardoor op. Atlético Madrid en diverse clubs uit Engeland en Rusland noteerden al de naam van de 26-jarige Spanjaard. “Als je Swansea City-speler zijnde zo presteert dan komen the big boys kijken en misschien willen ze de vraagprijs wel betalen. Iedereen is te koop”, zegt Chris Coleman, bondscoach van Wales. (BBC)
/
Nenê had dollartekens in zijn ogen bij het zien van de aanbieding van Al-Arabi uit Qatar. De Braziliaan van Paris Saint-Germain had in Doha naar verluidt vijf miljoen euro per jaar kunnen verdienen, maar hij lijkt nu toch op weg naar zijn vaderland. “Hij keert waarschijnlijk terug bij Santos. We hakken snel de knoop door”, zegt zaakwaarnemer Gilvan Costa. Besiktas en andere Braziliaanse clubs wilden Nenê ook. (Lancenet)
Heeft Manchester United een nieuwe keeper nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jullie vragen je af waarom Milan Abbiati wil verlengen? Omdat het nog steeds een hele goede doelman is die prima past bij AC Milan. Ja, hij is 35, maar dat is in het huidige elftal met aardig wat jongelingen niet zo erg.

9 januari 2013 om 17:36

Hij is nooit een goede doelman geweest... hij staat er enkel bij gebrek aan beter. Milan had Lloris gewoon voor relatief weinig geld moeten halen. Een club als Milan verdient een topkeeper en eigenlijk ook een topdefensie.

9 januari 2013 om 17:40

Ik vond de man altijd drama, behalve het kampioensjaar en vorig seizoen. Toen heeft ie zeker een aantal belangrijke en goede reddingen gemaakt. Milan heeft al jaren een keepersprobleem. Dida was ook zo'n keeper waar je je hart bij vasthield. De ene keer ge-wel-dig en de andere keer weer een gekke blunder

9 januari 2013 om 17:47

Tegen Barcelona in de CL had die ook wel wat goede reddingen. Het is geen slechte keeper maar niet van het niveau waarnaar Milan moet streven lijkt mij. Dida vond ik altijd wel een goede keeper met fantastische reddingen maar een typische Braziliaanse keeper want hij kon inderdaad de meest idiote dingen doen.

Meeste staat mij die 'schwalbe' na die zogenaamde kopstoot nog bij... tegen Celtic was dat geloof ik? Dat was ook compleet gestoord.

9 januari 2013 om 18:02

Belachelijk dat ze Lloris niet gehaald hebben. Ik dacht erg lang dat Lloris naar Milan zou gaan, omdat zij echt een goeie keeper nodig hebben. 12 miljoen euro voor zo'n topper is peanuts. Maar ze hebben die kans laten liggen, echt een blunder.

9 januari 2013 om 18:21

Persoonlijk vind ik dat Milan al jaren geen keeper had die bij een topclub (op dit moment meer subtop) hoort. Stekelenburg kan beter naar Engeland, Duitsland of Spanje, denk ik.

Néné, die naam staat er elke dag in en dan af en toe nog een eigen artikel... Ik zal blij zijn wanneer hij eindelijk z'n transfer maakt. Net als Llorente. En net als wanneer Fulham (lees; Martin Jol) even keer tevreden is met de spelers die ze hebben.. die club word ook aan iedereen gelinkt..

Jaja, dan moet ik het niet lezen word er dan geroepen. Maar jullie weten ook dat de titels niet altijd de lading dekken.

Ik vind de Gea helemaal geen slechte keeper, hij mist alleen wat ervaring. Hij heeft altijd al een grote druk op z'n schouders na het vervangen van van der sar, daarom valt ie ook zo op.

9 januari 2013 om 17:38

Hij is ook helemaal niet slecht... zelfs erg goed. Hij maakt reddingen die je niemand anders ziet maken. Hij is snel, atletisch, kan voor een keeper goed voetballen en heeft hele goede spelhervattingen. Hij is al enorm verbeterd op het in de lucht ballen weg boksen en vangen. Het is nog niet allround de beste maar qua shotstopping al wel een van de besten.

Hij speelt dit seizoen overigens beter dan Hart en ook beter dan Reina maar daar hoor je niemand over.

9 januari 2013 om 17:40

United is jaloers op wat er onder de lat staat bij City of Chelsea hoor.. De Gea is erg matig en kan echt niet tippen aan Hart. Misschien heeft Hart een iets minder seizoen tot nu toe maar hij is wel top5 keepers ter wereld.

9 januari 2013 om 17:45

Ik zou ze niet willen ruilen, Hart is nu de betere van de twee maar de Gea heeft de potentie om veel beter te worden. Cech daarintegen vind ik wel een geweldige keeper, beter dan Casillas bijvoorbeeld. Cech had in dat wereldelftal moeten staan al was het enkel omdat hij samen met Drogba de CL voor Chelsea won.

Hij is echter niet Spaans, speelt niet in Spanje (wat bijna verplicht lijkt) maar hij is slecht een Tsjech met een raar hoedje op en dan ben je natuurlijk niet zo fantastisch als iemand die 'san Iker' wordt genoemd...

9 januari 2013 om 18:02

Je praat Muller na en dat is geen compliment.
Ot
ik hoop dat Steek naar Milan toegaat, daar heeft hij misschien nog een beetje toekomst

9 januari 2013 om 18:10

Muller? Bedoel je Mulder van studio sport? Dat heb ik in geen jaren gezien dus dat lijkt me erg sterk. Leuk om te horen dat hij er dus wel enige kijk op heeft!

9 januari 2013 om 18:35

@thereddevil: Ik ben het helemaal met je eens. Cech heeft niet de uitstraling (en nationaliteit zoals je zegt) van Iker. Het duurde ook heel lang voordat de mensen inzagen dat Cech een geweldige keeper is, en inderdaad beter dan Casillas nu is. Heel lang bleef men het beeld houden van een onzekere Cech net nadat hij van zijn blessure genezen was. Iedereen bleef (onterecht) dat beeld houden, terwijl een seizoen erna al weer fenomenaal keepte.

Ik denk bij De Gea ook nog altijd die beeldvorming is. Iedereen heeft nog dat beeld aan het begin van vorig seizoen, dat hij zo onzeker was bij voorzetten terwijl hij juist daar op enorm verbeterd is. Vervelend dat iedereen dat beeld blijft houden, maar zo is het ook bij ons wat betreft Cech.

9 januari 2013 om 18:50

Ik vind de Gea een van de betere keepers op dit moment en zou zelfs kunnen uitgroeien tot de beste (idem als Neuer) ter wereld. Hij mist een paar dingen om waardoor hij in het begin van vorig seizoen slecht keepte. PL was nieuw voor hem, het voetbal is totaal anders dan in de PD. Verder beheerst hij de taal niet zo goed en mist hij een bepaalde charisma (mede door zijn leeftijd) waardoor hij niet zo een goede grip heeft op zijn linie ervoor. Het zat hem ook niet mee dat Vidic er lang uit was. Een goede verdediging zorgt er ook voor dat je minder goals tegen krijgt.

9 januari 2013 om 18:55

Vidic lag eruit, Ferdinand is minder geworden, Evra liet een bepaalde periode iedere speler op rechts zonder iets eraan te doen een voorzet geven, Evans maakt soms nog een fout en de achterhoede veranderde wekelijks (zelfs Carrick heeft er gestaan). Dat maakt het toch veel moeilijker voor David de Gea.

Wel mist hij een bepaalde uitstraling vind ik, hij staat er echt als mager mannetje en als je dan ziet wat er af en toe voor beren tegen hem aanspringen dan is het toch wel een contrast.

Zoals ik eerder al aangaf verbetert hij zich wel en is het slechts een kwestie van tijd voordat hij al zijn criticasters de mond snoert.

17 is te weinig , gwn minimaal 20 voor vragen

Ik kijk niet zo vaak naar muslera, maar op het Wk vond ik hem geweldig keepen, verder in de Chaimpion legeau was hij ook aardig bezig.
Ik zeg doen! (maar 17 mil is er erg veel)

9 januari 2013 om 18:13

Hij is echt een goede keeper. Behoort zoiezo tot de beste 10 van de wereld. Officieel door de fifa gekozen tot de 7e beste keeper van de wereld. Elke week ben ik weer verbaasd met wat hij doet. Hij doet het in de xompetitie beest, in de CL ook en bij Urufuay ook. Daarvan zullen de meeste can jullie hen ook wel kennen. Ik denk dat 20 miljoen wel reeel is. Aangezien wij eens peler met de waarde van 7 miljoen plus 5 miljoen er extra bij hebben betaald voor hem. Wereld.keeper echt waar. Minstens tweemaal beter dan de Gea

9 januari 2013 om 19:29

Je doet alsof De Gea geen fantastische speler. Haha. Hij was toen hij nog voor Atletico uitkwam top 3/5. En nu zeggen jullie opeens dat hij niks kan?? Hij is pas 21. Fe wennen en het komt goed voor de komende 15 jaar.

9 januari 2013 om 19:31

er is een nieuwe lijst hij staat niet in de top 8 maar hij verdient het wel

Heeft Ferguson dan toch een fout gemaakt destijds om niet voor Stekelenburg te gaan?! Zou wel een behoorlijke financiële tegenvaller betekenen. €25miljoen betaalden ze toch voor De Gea?

Hoe deed Stekelenburg het in Italië trouwens toen ie nog niet op de bank zat? Want volg de Italiaanse comp niet zo om eerlijk te zijn.

9 januari 2013 om 17:58

Van wat ik heb mee gekregen, kon hij zijn draai niet vinden in Italië. Heeft volgens mij nooit meer echt zijn vorm van Ajax en het wk 2010 gekregen. Dat is ook de reden waarom hij nu op de bank zit.
Beetje verhaal van de Sar dus.

9 januari 2013 om 18:35

Wanneer Stekelenburg gehaald wordt gaat hij net zoveel, zo niet meer, fouten maken als De Gea in het begin heeft gedaan. Je het in Engeland gewoon een tijdje nodig om je aan te passen zeker als je uit een competitie komt waar men gewoon positiespel speelt i.p.v 'kick & rush'.

Ferguson wilde waarschijnlijk wachten tot Stekelenburg in Engeland bij een club als Everton/fulham slaagt voordat hij het risico neemt. Want De Gea is qua potentie een veel betere keeper dan Steek.

9 januari 2013 om 19:02

@moii
Daar sla je wellicht de spijker op z'n kop (eerst Steek aan het werk willen zien bij een subtopper in Engeland).

Toch blijf ik hopen op een terugkeer naar zijn vorm, zoals Van der Sar destijds. Terugkomen toen hij naar Engeland ging, uiteraard verwacht ik niet zo'n groei als bij hem want Van der Sar evenaren is helaas alleen weggelegd voor enkelen.

Hey Ferguson, wat dacht je van Stekelenburg?

9 januari 2013 om 17:42

Zat ik ook aan te denken

Edit: Heeft toch wel de nodige ervaring en kan nog heel wat jaren mee. En persoonlijk vind ik hem een goede keeper.

9 januari 2013 om 17:52

1 april? Gelukkig heeft Ferguson meer verstand dan een aantal hier en gaat hij dat gelukkig nooit doen. Als je als 28 jarige doelman niet eens presteert bij Roma dan heb je bij Man UTD helemaal maar dan ook helemaal niks te zoeken.

9 januari 2013 om 19:05

@rikan
Dat zagen we destijds ook bij Van der Sar. In Italië wilde het niet helemaal lukken, maar in Engeland bloeide hij helemaal op en groeide hij uit naar één van de beste keepers (zo niet de beste) van de wereld.

Ik ga niet verkondigen dat Stekelenburg dat niveau gaat halen, maar hij heeft wel degelijk een goede tijd gehad bij Ajax en tijdens het WK. Waar hij zeker niet mis zou hebben gestaand bij menig topclub.

Ik schrijf Steek daarom nog niet af!

Verder denk ik dat dit bij een gerucht blijft en dat De Gea nog niet vervangen gaat worden. Zou namelijk wel erg snel zijn en zoals enkelen al aangaven doet hij het niet slecht, maar heeft hij denk ik gewoon iets meer tijd nodig.

9 januari 2013 om 18:05

Een van de grootste keeperstalenten van de wereld vervangen voor een middelmatige keeper die in italie zijn club inmiddels al zeker 10 punten heeft gekost in de tijd dat hij daar zit en herrie gaat schoppen als hij op de bank komt. Nee dankje.

Wat een onzin, De Gea heeft vaak genoeg gezien dat hij belachelijk veel talent heeft maar hij heeft gewoon wat tijd nodig. Hij is pas net 22 jaar en zijn lichaam moet gewoon sterker worden. Dat kost tijd maar dat komt echt wel.

9 januari 2013 om 18:50

Goed idee! Misschien kan hij Sneijder ook wel meteen meenemen dan, als ze toch in Italië bezig zijn. Vreemd dat United nog geen belangstelling getoond heeft voor deze wereldtoppers! Ow wacht...

9 januari 2013 om 19:29

Hoe zeer in het Stekelenburg ook gun. Man Utd gaat niet voor hem komen. Stekelenburg is in zijn laatste jaren bij Ajax uitvoerig gescout door scouts van Man Utd, Arsenal en Bayern Munchen maar alle rapporten concludeerde dat hij niet goed genoeg was voor de top.

Stekelenburg is gewoon al afgetest voor de echte top. En waar het nou aan heeft gelegen bij AS Roma, ik denk een beetje samenloop van omstandigheden, ten eerste past het Italiaanse voetbal niet echt bij hem, ten tweede was hij vaak geblesseerd waardoor hij nooit echt een vaste plaats kon afdwingen en last but not least, Stekelenburg heeft ook gewoon niet de beste vorm gehad.

Voor Maarten is het nu gewoon belangrijk dat hij naar een club gaat waar hij past en waar hij zich weer opnieuw kan bewijzen. Zo vind ik bijvoorbeeld Schalke, Liverpool of Atletico Madrid een prima club voor hem. En daarmee denk ik tevens zijn top. Stekelenburg is niet van het niveau van van der Sar, maar gewoon top 10-20 van de wereld.

Grosicki is een geweldige speler , alleen jammer dat hij met koekenbakkers samen speelt anders zou hij veel beter spelen zoals hij bij Polen doet.

Ik herinner me muslera nog toen hij in de serie a actief was, hij was uitstekend vond het heel raar dat hij naar galatasaray ging

9 januari 2013 om 17:57

Raar dat je dit hier zet als ac milan supporter. Dat je dit nog durft.

9 januari 2013 om 18:48

Hahaaha eskiya wrm zou ik dat niet durven???
En wat heeft Milan hiermee te maken?

9 januari 2013 om 18:04

Waarom vond je dat raar dan? Bij Lazio kon hij geen prijzen winnen en bij Galatasaray heeft hij al 2 bekers gepakt in 1 seizoen ( De competitie en super cup). Lazio speelt al jaren geen CL terwijl Galatasaray elk seizoen meedoet om de kampioenschap en vaak genoeg in de CL speelt en in de CL kunnen veel scouts je ontdekken. Best een slimme stap van Muslera

9 januari 2013 om 18:58

Ik zeg ook niet dat hij bij lazio moest blijven. Hij zou bij een europese ( sub)topper ook niet misstaan.

Overgens is lazio niet slecht bezig dit jaar ze staan 2de in de serie a zitten al in de halve finales in de coppa italia en doen ook nog mee in deneuropa league

9 januari 2013 om 19:33

maar gala staat 1e en is zit in de volgende ronde van de cl

Hey Furguson, volgens mij moet je je keepersscout ontslaan. Wanneer gaat Manu eindelijk een goede keeper kopen, inplaats van die net niet keepers?

9 januari 2013 om 17:48

Muslera is geen net niet keeper, verre van. Dat hij in Turkije speelt maakt hem niet minder, Lazio wou hem in die tijd weg voor het geld, als hij was gebleven zou hij waarschijnlijk de stap naar de top al gemaakt hebben. In de CL keept hij ook zeer goed en op het WK met Uruguay heeft hij de halve finale gehaald, één van de beste keepers samen met Stekelenburg en Casillas op het WK. Ook een grote aandeel bij het winnen van de afgelopen Copa America, had reddingen die ik geen één keeper zie doen. Check op Youtube. Ook is hij veel beter geworden door het trainen met onze keeperstrainer Taffaral, ooit de beste doelman van de wereld? Maar door Muslera een net niet keeper te noemen weet ik al genoeg.

9 januari 2013 om 17:56

net niet keeper?? jij volgt niks anders behalve twente zeker?

9 januari 2013 om 18:00

Oke het is geen net niet keeper. Hij is het gewoon helemaal niet.

Speelt leuk mee in de turkse competitie maar daar zou mijn oma ook nog onder de lat kunnen gaan staan. Stelt niet zoveel voor.

Man u moet naar de echte grote keepers kijken : Casillas en Neuer zullen wel onhaalbaar zijn , maar kijk dan naar een treetje lager Stekelenburg Pepe Reina Adler Handanovic

9 januari 2013 om 18:04

Ik weet genoeg, jou neem ik niet meer serieus, humor van een kleuter van 5?
Op dit moment mogen Stekelenburg, Reina= 2 blunderkeepers ten top de veters van Muslera niet eens strikken. Harde waarheid, en als je het niet weet hij doet niet alleen mee in de Turkse competitie die niet zoveel voorstelt maar ook in de CL of stelt dat ook weinig voor.

9 januari 2013 om 18:06

Je maakt je zelf compeet belachelijk , Stekelenburg ? Wat heeft hij bewezen tot nu toe ? Is volgens mij of 2e of 3e keus bij Roma (!) Ik neem aan dat Ferguson hem dan niet als een versterking ziet voor MAN United , want daar praten we over hé

Maarja misschien moet jouw club Twente je oma onder de lat plaatsen , kunnen we zien hoe zij het zal doen , als ze haar rug niet breekt :P

9 januari 2013 om 18:10

Deveste

Jij bent helemaal niet serieus te nemen hahaah. Stekelenburg is een faal keeper die door een 3de rang keeper van zijn basisplaats word gehouden bij AS Roma. Pepe Reina krijgt elke week 3 goals om zijn oren man, Reina is zowat de slechtste keeper van de PL. Handanovic doet het goed en is pas bij Inter die zal niet weg willen gaan. Muslera is 6x zo goed als Stekelenburg, ik begrijp nog steeds niet waarom de Nederlanders hem zo ophemelen. Ik vond hem nooit een goeie keeper en maakte op zijn "sterke" WK alsnog veel fouten zoals die goal van Forlan en die goal van Iniesta hij kon die beide hebben. Get over it Stekelenburg is gewoon een matige keeper en is zelfs 3de keepr achter Krul en Vorm. Het duurt niet lang voordat Vermeer hem ook eruit knikkert als 3de keeper

9 januari 2013 om 18:21

Muslera is het niet, maar dan kom je met koekenbakkers als Reina en Steek aanzetten? Dan gaat United nog verder achteruit. Reina laat dit seizoen zien gewoon echt middelmaat te zijn, zeker in het begin van het seizoen. Steek is naar de bank verwezen vanwege z'n slechte spel bij een Italiaanse sub-topper en ook Adler is niet meer je van het sinds hij geblesseerd geweest is. Handanovic zit net bij Inter, dus ook hij gaat het niet worden.

Als je dan toch een keeper zoekt, klop dan aan bij Spurs voor Lloris. Echter zit ook hij er net, maar dan praat je over een uitstekende doelman.

Overigens vind ik de kritiek op de Gea zwaar overdreven. Hij pakt echt de meest onmogelijke ballen en wisselt 6-7 fenomenale reddingen af met een fout. So what? Die jongen is begin twintig en dan hoort dat er gewoon bij. Kijk naar Hart een aantal jaar terug. Die bakte er toen ook vrij weinig van, maar nu hij 25 (?) is, is hij één van de beste keepers ter wereld. Geef de Gea wat tijd en United heeft weer 's werelds beste keeper onder de lat staan.

9 januari 2013 om 18:32

volg jij maar beter korfbal of nog beter ga schaken want van voetbal weet je niks

9 januari 2013 om 20:17

Ik word tegengesproken door alleen maar turken. Lekker objectief jongens. Droom maar lekker verder. Stekelenburg is een uitstekende keeper. Iig beter dan die Muslera.

9 januari 2013 om 18:48

Haters gonna hate, jaloers? alleen omdat ie bij Turkije speelt is ie net niet. Hij is gewoon goede keeper, beter dan Stekelenburg in ieder geval.

9 januari 2013 om 20:19

In de eredevisie heb je ook betere keepers : Michaylov/tyton.

17 miljoen geeft niemand aan Muslera. Hij is op dit moment max. 7 miljoen euro waard.

9 januari 2013 om 17:56

7 mil??? meen je dit nou pfff

9 januari 2013 om 18:17

Zo grappig om te zien hoe iedereen beoordeeld over iets waarvan ze geen kennis hebben hahahaha. Maarja zo werkt het hier op internet eenmaal. Muslera is 7e beste keeper gekozen van de wereld.door de fifa zoek maar op als je me niet gelooft. Weet niet of je het wk hebt gekeken, maar was daarin na casillas de beste.

9 januari 2013 om 18:25

Er wordt nou eenmaal niet zoveel betaald voor keepers. Lloris werd ook voor slechts 12 miljoen verkocht en die staat denk ik nog wel boven Muslera op dat Fifa lijstje.

Hoop dat hij nu niet vertrekt, na al die jaren met slechte keepers hebben we eindelijk een topdoelman. Voor de mensen die hem niet volgen, denk dat hij het niveau in de PL met gemak aan kan, hij heeft al aangegeven dat het zijn droom is om ooit in Engeland te spelen. Vind De Gea een goede doelman, hij is nog maar 22, Muslera is 25, hij heeft meer ervaring en 17miljoen is veel dus laat hem lekker bij Galatasaray blijven. Als hij weg zou gaan, wens ik hem succes in Engeland. Om eerlijk te zijn is hij het waard om op hoger niveau te spelen, handelt snel, goed op de lijn, meester in penalty's en bij het uitkomen en boven dat allemaal kan hij ontzettend goed voetballen. Een typische Uruguayaanse doelman, voetballend kan ik niet direct een keeper opnoemen die in de buurt komt, De Gea kan zomaar de beste worden maar is nog jong.

9 januari 2013 om 18:26

Helemaal mee eens. Muslera heeft de kwaliteiten om zich binnen nu en twee jaar bij de beste keepers ter wereld te scharen, maar dan moet hij wel die stap naar de absolute top gaan maken. Voor het mooie is hij het niveau van Gala al ontstegen, maar toch gun ik het die club om juist zo'n goede doelman onder contract te hebben. Als je het gaat afwegen tegen zijn kwaliteiten is 17 miljoen gewoon een marktconform bedrag, maar moet je toch echt eerst de Gea verkopen, want beide in je selectie is overbodige luxe.

Zie Muslera graag bij Milan, alleen 17 miljoen gaat em nooit worden bij Milan.. Jammer

De mensen die hier vinden dat hij eerder voor Stekelenburg moet gaan dan Muslera; Go home your drunk!

9 januari 2013 om 18:28

Jij volgt Roma natuurlijk op de voet? Ik weet niet wie beter is, want ik volg beide competities niet

9 januari 2013 om 19:22

Ik volg Galatasaray dagelijks en Muslera keept geweldig, ook in de CL. En als je het nieuws beetje volgt weet je dat Stekelenburg niet eens een basisplek heeft bij Roma.

9 januari 2013 om 19:26

Oke, bedankt

17 miljoen is echt te weinig voor Muslera, echt een geweldige keeper die zich al heeft bewezen in de Copa America, Wk, competitie en dit jaar in de CL.

Hij is alleen nog wat zwak in het meevoetballen, maar dat leert hij wel van Taffarel.

Iedereen ziet dat die verdediging baar slecht is en in plaats van nieuwe verdedigers te kopen wilt hij een keeper van 17 miljoen euro. David de gea is goed en eigenlijk Moet je niet teveel verwachten van een keeper onder de 25 bij een topclub.

9 januari 2013 om 17:51

Zowel de verdediging als ook het middenveld mag van mij wel een kwaliteitsinjectie krijgen. Ik kijk bijna alle wedstrijden van Manu en ben al het hele jaar alles behalve onder de indruk. Zonder Rooney en Van Persie hou je echt een heel erg matig elftal over.

9 januari 2013 om 18:09

JA dat is ook bij Barca, zonder Messi, Iniesta, PSG zonder Ibra, Real zonder hun beste 2 ook een stuk minder. Zo is het bijna overal

9 januari 2013 om 18:53

Onzin.. Haal je Messi weg bij Barcelona dan heb je nog een absoluut topelftal staan met figuren als Iniesta, Puyol, Xavi, Fabregas, etc. PSG heeft een weergaloos elftal, al zou je er Ibra weghalen. Real Madrid heeft op elke positie zowat de keuze uit 2 wereldspelers.

En Manu? Zwakke verdediging met misschien als enige topper de blessuregevoelige Vidic (dan druk ik me nog zwak uit).. middenveld.. nou welke toppers hebben ze daar staan? De oude versleten Scholes? Of die Japanner die niet doorbreekt.. nee.. dit is toch geen vergelijking.

Muslera gaat nergens!!!! Einde van het seizoen mogen jullie je zak met geld komen brengen!!

Abbiati eruit, Stekelenburg aannemen, asap.

17 miljoen voor Muslera Galatasaray moet het gelijk accepteren ze maken erg veel winst dan, ik vind Muslera echt een goede keeper hij is zo betrouwbaar, misschien een ruil deal met De Gea als hij het zelf wilt?

vargas en napoli, het is helaas geen goed huwelijk geweest, mooi voor hem dat hij weer terug kan naar brazilie, hij was het hele seizoen al 4e keus, dus kwam ook niet heel veel aan spelen toe

Muslera naar Man Utd ? Los van of hij goed genoeg is (heb hem dit seizoen nog niet zien spelen), bij Lazio was hij wel erg goed. Maar belangrijkste: hij zal dit seizoen toch niet meer in de Champions League mogen uitkomen voor Man Utd dus ik kan me niet voorstellen dat SAF dit echt van plan is.

Muslera blijft lekker bij Galatasaray

Als ik Ferguson was zou ik het eerder bewaren voor een topverdediger want Ferdinand is niet meer de snelste, jongste en Vidic is bijna altijd geblesseerd!

9 januari 2013 om 18:32

Dat is juist het probleem van United: De veel geblesseerde Vidic. Je ziet nu Vidic weer fit is, het achterin direct stukken beter staat. Ferdinand is nog een prima verdediger, maar niet meer voor 50-60 wedstrijden per jaar. Daarom prefereer ik Jones boven hem, zodat hij veel kan leren van Vidic en hij over 2-3 jaar de leider achterin is. Dan staat er een prima centrum. De verdediging is kwalitatief gewoon prima, maar qua blessures gewoon klote.

Het middenveld moet gewoon een injectie krijgen, verder niets. Als je een Fellaini / Vidal kan halen, zal je zien dat het gelijk stukken vooruit gaat. Daarnaast spelen met Cleverley en daarvoor Rooney en je hebt een fantastisch trio.

Als het team er komt te staan - de kans is klein - wat ik in m'n opstelling heb staan, kan Man Utd wel weer eens gaan domineren. Niet op de Barcelona manier, maar op de manier hoe het dat in 2008 deed.

de Gea
Rafael
Jones
Vidic
Evra
Cleverley
Vidal
Valencia
Rooney
Ronaldo
van Persie

Muslera gaat helemaal nergens heen.

Muslera is een fantastische doelman.

Kan hij mss beter Simon Mignolet oppikken bij Sunderland voor een bedrag tussen 6 a 8 miljoen euro..

Dit ga je toch niet menen zeker We spreken over MAN United en dan ga je afkomen met stekelenburg? Laat de gea gewoon staan joh geef die jongen wat tijd en vertrouwen en voor dat je het weet is ie een topkeeper maar dat constante gewissel met lindegaard is niet goed je moet 1 keeper het vertrouwen geven.

Keepers is de enigste plaats waar je nooit mag roteren een keeper heeft vertrouwen nodig.

9 januari 2013 om 23:49

ik vind stekelenburg in ieder geval beter dan lindegaard

West Ham heeft Olsen niet nodig...kunnen ze beter een andere Back halen..izaguirre van Celtic lijkt me een betere optie...

Zou Akinfeev geen goede keeper voor Man Utd zijn? Hoe doet die het tegenwoordig?

Oke Muslera is zeker 17 waard. Werd tijd dat zijn kwaliteiten werden ontdekt.
Hoewel ik de stap naar United risicovol is ben ik ervan overrtuigd dat hij het gaat maken in Engeland.

Ze kunnen wel Stekelenburg halen !! Roma wilt van ook van hem af.

Muslera blijft lekker bij Gs! Als hij vertrekt zal het dan wel in de zomer gebeuren.

Weer zoveel mensen die uitspraken doen over Muslera terwijl ze hem nauwelijks hebben zien spelen. Hij is gewoon topkeeper en beter dan Stekelenburg die weer massaal aangehaald moet worden. In 2010 verkozen tot de 7de beste keeper van de wereld en 6de in 2011. Daarbij heeft hij ook nog 18-19 keer de nul gehouden vorig seizoen ook heeft hij zich al op alle fronten bewezen (cl, competitie en bij de nationale ploeg).

17M voor hem is het minimum

Muslera is het zeker waard! Alleen ik denk niet dat Gala hem zomaar laat gaan, omdat ze na het vertrek van Mondragon in 2005? geen fatsoenlijke keeper hebben gehad. Muslera heeft vorig seizoen een droom jaar gedraaid. Heeft goeie reflexen en is ook nog eens een penalty stopper. ALS Gala hem laat gaan zullen ze het maximale eruit gaan halen.

Mensen denken serieus dat de Gea plaats gaat maken voor Muslera? Dit zijn echt van die wandelgangen verhalen waar je niks aan heb!

De Gea maakt een moeilijke periode door, al gaat het de laatste weken al wat beter. De man is 20/21, is op de lijn één van de beste keepers ter wereld, kan goed mee voetballen, is lang, heeft eigenlijk alles om de beste te worden. Het enige wat hij niet gewend is, is het brute geweld in de 16m in de Engelse competitie. Naarmate de ervaring groeit, zal die hier ook beter in worden. Ik heb dan ook geen twijfel dat deze jongen samen met Courtois de beste keepers ter wereld worden.

En dit gerucht, ik heb volgens mij al 30 berichten voorbij zien komen van keepers die naar Utd zouden komen. Zoals Ferguson al zei, als je de roddels moet geloven, had Utd vandaag te dag een selectie van 150 man.

Adler, snap niet dat niemand aan Rene Adler denkt . Voor het Wk van 2010 de gedoodverfde 1e doelman van de Mannschaft . Door die vermadelijde blessure twee jaar teruggeworpen . Maar Rene is Backkkkk . Voor mij de beste doelman van dit moment , nog voor Casillas en Neuer ! Het probleem met Duitse voetballers voor buitenlandse clubs is dat Bundesligisten niet veel minder salaris betalen als de buitenlanders, en Duitsers " Heimatgebunden " zijn . Maar wat een Topper " Rene Adler" !!

Valencia heeft altijd goede keepers dus Ferguson begin maar te kloppen bij Valencia.

* Ik zie Muslera de Premier League niet halen, de turkse competitie is heel laag en PL is weer de hoogste competitie dat er is.

Man.united heeft Asmir Begovic toch op t oog? waarom nu opeens voor muslera?
niets tegen muslera, maar Begovic is in mijn ogen toch een betere keeper en daarnaast heeft hij
het minst doorgelaten dit seizoen in de premier league.

En ik snap niet waarom sommige mensen serieus met maarten komen..
zo goed is hij helemaal niet. paar goeie jaren misschien gehad, maar naar United?
neee dat zeker niet.

Alex Ferguson had Stekelenburg moeten nemen na het WK, toen behoorde hij nog tot de beste keepers ter wereld. Nu is hij in twee jaar tijd afgezakt naar reserve bij AS Roma. Dat is overigens niet de schuld van Alex Ferguson voor de duidelijkheid. De Gea is gewoon een slapjanus die alleen sterk is op de doellijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren