Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Familie van Ajax-target is op huizenjacht in Amsterdam

Laatste update:

Is Arda Güler een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vlahovic zou toch een absolute topspits voor United zijn? Of zou ETH hem niet in zijn systeem vinden passen?

3 juni 2023 om 14:33

is voor mij ook een van de topspitsen op dit moment.
Net even onder Mbappe en Haland.

3 juni 2023 om 14:42

Dat laat hij dit seizoen dan toch echt allerminst zien.

3 juni 2023 om 14:49

zou juist een prima spits moeten zijn voor ETH, is een gozer die veel bezig is.
daarnaast ook een neusje voor de goal.

3 juni 2023 om 19:06

Lijkt mij ook. En eens met Lierse dat hij dat dit seizoen niet helemaal heeft laten zien. Maar in potentie toch wel een killerspits waar ETH wel raad mee weet.

Ik zou deze transfer echt toejuichen. Het grootste Turkse talent bij de juiste club. Evren Chicago is zover ik weet ook een betrouwbare bron. Ik verwacht een transfersom van rond de 25 miljoen euro met een hoge doorverkooop percentage. Ik ben benieuwd of Ajax bereid is om daar mee akkoord te gaan. Hij is het in ieder geval dubbel en dwars waard. Arda is geen opgehypte eendagsvlieg. Arda is the real deal!

3 juni 2023 om 14:34

Hij heeft die 5m clausule bij bepaald aantal minuten(gaat er ook overheen), maar heeft al aangegeven meer te willen kosten wat hem siert. Denk niet dat Ajax 25m en een hoog doorverkooppercentage gaat doen. 10-15m en 20% bij winst volgende transfer acht ik meer realistisch.

3 juni 2023 om 14:42

Hij heeft zijn contract onlangs verlengd tot en met 2025. Volgens mij is die clausule niet meer geldig. Voor 15 miljoen ga je hem helaas niet kopen. Dan denk ik eerder dat hij nog jaartje bij Fener blijft en vervolgens de stap maakt naar de Europese (sub)top.

3 juni 2023 om 15:04

Het schijnt dat hij een voorkeur voor Ajax heeft. Denk dat de club coulant naar hem zal zijn, zeker gezien hij ook kunnen weigeren te spelen en voor 5m weg te kunnen gaan.

En denk dat de verkopende partij ook baat heeft succes van de speler. Als ze nog eens 10m kunnen vangen bij doorverkoop van Ajax. En goede reclame voor het Turkse voetbal. Het vorige toptalent, Mor, is nog geen daverend succes.

3 juni 2023 om 15:49

Nee, hij is 18 geworden; dan moet die in Turkije opnieuw aangemeld worden bij de bond. Hij heeft geen contractverlenging of aanpassing gehad oid.

3 juni 2023 om 14:43

Natuurlijk gaat Ajax niet akkoord met 25 mil. Dat is absurd als je vanuit Turkse competitie komt. Zou me verbazen als het meer dan 13 mil is

3 juni 2023 om 14:49

Als jij zegt dat ze 25 miljoen vragen, dan moet je dat zeker niet doen als Ajax zijnde, wat een geld zeg.

3 juni 2023 om 14:50

Er zijn veel kapers op de kust, die de prijs opdrijven. De Fener fans zullen de club in brand steken, mocht hij daadwerkelijk voor 13 miljoen euro vertrekken ðŸ˜

3 juni 2023 om 15:19

Denk ook niet dat het 25 mil wordt, maar dat je 13 mil zegt, toont wel aan dat je nog erg weinig/niets van deze jongen hebt gezien. Denk dat het rond de 18 wordt met een mooie doorverkoop percentage

3 juni 2023 om 15:21

En daaraan toe te voegen: spelers die bij fener vertrekken lijken de laatste jaren prima mee te kunnen na een transfer. Zie bijvoorbeeld kim en elmas bij Napoli, of kjaer bij Milan.

3 juni 2023 om 15:55

@darkeagle, ze kunnen best 25 miljoen vragen en misschien ook wel krijgen maar dan gaat hij niet naar Ajax. Zonder CL zal toch de handrem op de uitgaven gaan, en de prioriteiten zijn een spits en een centrale verdediger en eventueel een rechtsbuiten.
Het zou mij verbazen als Ajax meer dan de helft gaat betalen. Goed recht van Fenerbahce om dat bod naar de prullenbak te verwijzen natuurlijk.

3 juni 2023 om 16:11

Ik hoop hoe dan ook dat deze transfer doorgaat. Misschien dat ze Fener kunnen overtuigen met een wat lagere transfersom, maar een hele hoge doorverkoop percentage. Aan de andere kant helpt het ook niet dat het momenteel een grote chaos is bij de club. Ik bedoel de hoofdtrainer van volgend seizoen is nog niet eens bekend.

3 juni 2023 om 17:12

25mln is echt te veel voor een turks toptalent. Turkse competitie is echt niet meer wat het is geweest, zeker europees niet. Dus dan moet je echt wel heel goed zijn om voor 25mln verkocht te worden. Ik denk dat ajax niet verder gaat dan 10-15 zoals Riddle aangeeft.

4 juni 2023 om 21:40

18 jaar , uit de Turkse competitie en dan15 miljoen?? Zo raak je de miljoenen wel heel snel kwijt.

Inzake Guler: heb begrepen dat Newcastle en Arsenal ook achter hem aanzitten, alhoewel het meest recente nieuws daarvan al wat ouder is. Zou echt een fantastische aankoop zijn voor Ajax, echt een toptalent.

Denk dat Ajax een ideale springplank voor hem kan zijn en dat hij fysiek de PL nog niet aan kan. Zou zonde zijn om hem daar te zien verrotten op de bank of tribune.

Zeker een versterking, mooi om zo'n talent in de Eredivisie te hebben. Ajax gaat deze zomer natuurlijk knallen op de transfermarkt. Ze hebben wat goed te maken. Wordt vast een mooi seizoen komend jaar, hopelijk met een sterke top 3.

Als fenersupporter vind ik het heel jammer dat deze jongen weggaat. Had hem het liefst nog een paar jaartjes willen zien bij fener. Komt niet vaak voor, zo een talent in de Turkse competitie. Ajax heeft wel veel concurrentie. Ik heb al gelezen dat; dortmund, ajax, newcastle, arsenal, benfica en psg allemaal interesse hebben. Weet niet hoeveel van dit waar is natuurlijk. Ik verwacht in ieder geval minimaal 20 miljoen met doorverkoop. Ajax of Benfica zou wel de meest logische stap voor hem zijn.

3 juni 2023 om 15:27

Garantie op speeltijd is heel belangrijk op deze leeftijd. Wat dat betreft zou ik het begrijpen als hij voor Ajax kiest. Skills op Youtube zien er fantastisch uit dus hoop dat hij naar Amsterdam komt.

3 juni 2023 om 16:30

Maar als aanvallende middenvelder? Wat gaat Ajax doen met Berghuis en Klaassen dan? Daarnaast ook benieuwd wat een nieuwe trainer met Tadic gaat doen, die toch (te) veel snelheid inlevert om nog op de vleugel te kunnen spelen en wellicht ook niet ideaal is als spits. Mocht een andere trainer een '10' in hem zien, heb je er al 3 in je huidige selectie zitten. Ken de speler totaal niet, maar vind het veel geld voor een positie die allerminst cruciaal is om op te vullen op dit moment.

3 juni 2023 om 19:13

Deze speler is wel echt een heel goed talent. Creativiteit en sierlijkheid springt er vanaf. Vandaag kwam er nog een gerucht voorbij van Klaassen naar Besiktas. Hoe serieus dat is weet ik niet, maar het zou mij niet verbazen als hij vertrekt. Zelfde geld voor Tadic. Er lijken toch steeds meer mensen voor een vertrek te zijn, en daar zou ik ook wel achter staan. Dan houd je 1 tien over. En dan vervolgens opnieuw gaan bouwen met andere ervaren mannen. Soms moet je gewoon verversen.

5 juni 2023 om 09:43

Denk dat er zeker wel behoefte is aan een aanvallende middenvelder. Het spel van Ajax ontbeert creativiteit en dat heb je met Tadic en Berghuis op 10 ook niet. Bovendien is het, als ik de verhalen mag geloven, een geweldig talent. Dus als je zo'n jongen op kunt halen lijkt het mij 'money well spent'.

Als we dit kunnen flikken is deze window al bijna geslaagd. Fantastische speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren