Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Europese elite strijdt om handtekening Lautaro Martínez

Laatste update:
/
Mateo Kovacic heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Manchester City. The Citizens, die pas na de CL-finale om de tafel willen, moeten enkel nog met Chelsea tot overeenstemming zien te komen over de transfersom. (Fabrizio Romano)
/
Sergio Ramos heeft de mogelijkheid om zijn carrière in het Midden-Oosten voort te zetten. De centrumverdediger, die vertrekt bij Paris Saint-Germain, kan bij Al-Ahli 18,5 miljoen euro per jaar verdienen. (Mundo Deportivo)
/
Chelsea en Real Madrid gaan de strijd aan om de handtekening van Lautaro Martínez. De spits van Internazionale, die zaterdag de CL-finale speelt tegen Manchester City, moet een van de eerste aanwinsten worden van Mauricio Pochettino. (The Times)
/
Alvaro Morata is bereid om een deel van zijn salaris in te leveren voor een terugkeer bij Juventus. Voor de spits, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat bij Atlético Madrid, moet het zijn derde termijn worden in Turijnse dienst. (La Gazzetta dello Sport)
/
Sander van de Streek, Naoki Maeda en Amin Younes vertrekken deze zomer bij FC Utrecht. Van eerstgenoemde wordt verwacht dat hij een avontuur in het buitenland aangaat. (Algemeen Dagblad)
/
James Maddison heeft de mogelijkheid om toch in de Premier League actief te blijven. De middenvelder van het gedegradeerde Leicester City kan rekenen op interesse van Tottenham Hotspur en Newcastle United. (Fabrizio Romano)
Waar zie jij Lautaro Martínez liever?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Standaard aankoop in FM en daar groeit hij (onder mijn bezielende leiding natuurlijk ) altijd uit tot winnaar van de Gouden Bal. Nou zie ik dat er niet echt meer van komen, met het geweld van Haaland en Mbappe en zo, maar ik ben wel gecharmeerd van de voetballer. Mits op de goede manier gebruikt, een topspits.

9 juni 2023 om 16:10

Alvaro Morata gaat de gouden bal inderdaad niet meer winnen

9 juni 2023 om 21:11

Hij heeft het over Kovacic.

10 juni 2023 om 06:35

Dat had op zich gekund, maar nee, ik had het over Martinez.

Voor real een prima optie, osimhen de ideale speler voor de toekomst ( vini en osi goed gevaarlijk ) maar martinez past er ook wel

Ben wel benieuwd hoe hij zich staande weet te houden in de fysieke competitie van Engeland.
Al denk ik dat hij in de Spaanse competitie beter tot zijn recht zou komen, hoeft hij ook geen Engels te leren spreken 😉

Sander van der Streek weer terug naar Fc Flora .

Zonder gekheid, ik denk dat hij net zoals Bryan Linssen wel eens naar Japan zou kunnen gaan. Lijkt me een prachtig avontuur voor hem.

Voor een miljoen of 80-90 kan je hem wel verkopen vind ik. Het is en blijft te veel up-en-down bij hem in een seizoen waardoor je er niet volledig op kan leunen om voor een titel te gaan.

9 juni 2023 om 16:30

En wie kun je er dan voor terughalen die het beter zou doen?

9 juni 2023 om 17:46

Het team in de breedte en toekomstgericht versterken lijkt me dan geen slechte optie te zijn. Defensief moet er dringend vers bloed bij (Scalvini is dan een droom) en ook op de rechtsback mag er kwaliteit bij (Frimpong kan dan een hele leuke zijn).

Echt een vervanger van Lautaro heb ik niet meteen klaar, maar een avondje nadenken zou dat wel kunnen oplossen dus voor de scouting van Inter mag dat helemaal geen probleem vormen. Openda of Icardi (die oude vete mag je vergeten vind ik zelf) zouden bijvoorbeeld al niet slecht zijn. Zeker niet beter dan Lautaro, maar qua algemene selectie ga je er zeker op vooruit.

9 juni 2023 om 18:44

Openda vind ik heel interessant, denk echter dat Leipzig hem al bijna binnen heeft. Wel een speler die zich heel goed heeft ontwikkeld bij Lens, leuk om te zien. Icardi doet het nu leuk in Turkije maar voor Inter heb ik mijn twijfels of hij iets kan toevoegen. Tja een spits als Gimenez zou misschien een leuke toevoeging zijn voor Inter maar een droomkandidaat zou voor mij Alvarez zijn van Man City.. Die wil toch ook niet de rest van zijn leven tweede viool spelen achter Haaland lijkt me?

9 juni 2023 om 18:58

Zou inderdaad geweldig zijn. Dat lijkt me echter volledig onmogelijk. Die heeft recent zijn contract verlengd volgens mij en is ook gewoon niet te betalen voor Inter.

Toch jammer dat gundogan wsl vertrekt, maar langs de andere kant bijna 33. Maar van kovacic wordt ik toch niet blij. Dan liever een veratti, kimmich maar die zullen duur worden.

Enige gemis van deze drie spelers is van der Streek. Younes en Maeda te weinig gebracht, ben wel benieuwd welke 7 andere middenvelders ervoor terugkomen….

Van mij mag Pochettino de handtekening van Martinez binnenhalen, ik zie Madrid liever 120 miljoen betalen voor Kane dan 70 of 80 miljoen voor Martinez. Op de een of andere manier heeft hij me nooit kunnen bekoren.

Top aankoop van/voor real hardwerkende spits veel liever hem als Kane

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren