Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (dinsdag, 4/8)

Laatste update:
/
Steven Gerrard is na het 1-1 gelijkspel tegen Manchester United vol goede moed dat Liverpool bij de beste vier ploegen van de Premier League kan eindigen. “Je moet realistisch zijn: we speelden tegen de beste ploeg van de competitie. Maar we bewezen dat we United tegenstand kunnen bieden en hebben laten zien dat we in de afgelopen periode veel stappen hebben gemaakt”, aldus de Liverpool-captain. (Setanta)
/
De vernieuwingen bij Málaga gaan in de winterstop in volle vaart door. Esteban Granero wordt al eventjes genoemd als potentiële versterking, maar los Boquerones lijken vooral gecharmeerd van twee Barcelona-talenten. Martín Montoya en Marc Bartra komen amper aan spelen toe in Catalonië, maar lijken toch te gaan verlengen. De vraag is dus of Málaga nog tijd genoeg heeft. (Málaga Hoy)
/
Tottenham Hotspur is en blijft op zoek naar een superspits, want die heeft de club nog niet. In die zoektocht wil Harry Redknapp niet te snel voorbijgaan aan Carlos Tévez. Carlitos heeft de schijn weliswaar tegen gezien zijn gedrag, transfersom én loonkosten, maar Redknapp wil in ieder geval weten of voorzitter Daniel Levy de kans aanwezig acht dat Tévez in januari of volgend jaar zomer naar Londen komt. (The People)
/
Diego Poyet, de zoon van Gus, wordt binnen een jaar overladen met aanbiedingen van topclubs. Dat vermoedt althans Jamie Redknapp, oud-prof en zoon van Tottenham Hotspur-trainer Harry. “Mijn spionnen hebben me verteld dat Diego een geweldig talent is. Hij kan passen, tackelen en tempo in een wedstrijd brengen. Veel grote clubs kennen hem al, Charlton Athletic heeft echt haar best gedaan”, aldus Redknapp junior. (Daily Mail)
/
Victor Moses moet het eigenlijk nog allemaal laten zien, maar de aanvaller is sowieso al een vaste waarde bij Wigan Athletic én een begeerd doelwit voor enkele subtopclubs in Engeland. De teamgenoot van Ronnie Stam legt zijn eerste prioriteit echter bij the Latics. “We hebben vorige week voor het eerst met elkaar om tafel gezeten. De gesprekken over contractverlenging gaan door”, zegt zaakwaarnemer Tony Finnigan. (Sky Sports)
/
Manchester United, Tottenham Hotspur en Chelsea; allemaal zaten ze achter Ross Barkley aan, maar ze vissen allemaal achter het net. De getalenteerde middenvelder tekende in december vorig jaar, kort nadat hij zeventien was geworden, zijn eerste contract. Vanwege de Premier League-regels mocht Barkley toen maar voor tweeënhalf jaar tekenen. Everton praat inmiddels al een tijdje met Barkley en is er zeker van, dat hij opnieuw wil bijpennen. (BBC Sport)
/
Dat zal opnieuw in december gebeuren, één jaar na zijn eerste serieuze ontmoeting met de clubleiding. Barkley wordt in Liverpool en omstreken beschouwd als het grootste talent sinds Wayne Rooney en dat zegt veel over de verwachtingen. The Toffees hopen in januari het goede nieuws naar buiten te brengen en willen dan ook Marouane Fellaini langer aan zich binden. (BBC Sport)
/
Het WK 2014 is nog ver weg, maar in Brazilië weet men al wie de nationale ploeg over drie jaar moet helpen dragen: Lucas. De aanvallende middenvelder van Sao Paulo is zelf ook op de hoogte van alle geruchten rond zijn persoon. “Ik doe het goed, blijkbaar. Maar ik ben nog jong, moet nog veel leren. Voor nu focus ik me dan ook compleet op Sao Paulo; hier wil ik geschiedenis schrijven”, zegt het talent. (O Globo)
Carlos Tévez' toekomst ligt bij een Premier League-club

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stel dat Tevez naar Tottenham gaat dan word het ook gelijk een stuk aantrekkelijker voor andere spelers om daarheen te gaan. Dan heb je speler zoals Tevez, Van der Vaart, Modric, Bale ens.

18 oktober 2011 om 13:05

En voor spelers als Modric word het ook weer aantrekkelijker om gewoon te blijven.

18 oktober 2011 om 14:02

ik denk eerder dat hij denkt: hee, dit is ook nog een oplossing om weg te kunnen.

waarom zou tevez weg willen bij city, in een team waar hij aanvoerder is en waar het eindelijk goed draait, om vervolgens bij een (naar mijn inziens) mindere club te gaan, waarbij hij niet dichter bij zijn dochters woont... Bovendien vind ik het apart dat Tottenham niet het salaris van Adebayor kan betalen maar wel zich het salaris van een van de duurste spelers die er rondlopen kan veroorloven?

Serieus, waarom zou een Engelse ploeg Tevez überhaupt nog willen? Het is een ontzettend groot risico want wie weet wil hij over een half jaartje weer weg omdat hij er achter komt dat het in Londen ook koud is en regent. Zelfs als Real Madrid of Inter zijnde zou ik hele duidelijke afspraken maken met deze jongen want anders blijf je gezeik houden met hem. Neemt overigens niet weg dat het een geweldige voetballer is!

18 oktober 2011 om 13:10

Daar sla je de spijker op z'n kop. Ik noem er maar een aantal: Tévez, Balotelli, Ibrahimovic, Arnoutovic. Stuk voor stuk goede voetballers, maar hun mentaliteit is ver, heel ver te zoeken. Bij weigeren om te spelen gewoon salaris inhouden, zulke spelers leven niet meer voor het voetbal, maar voor de dollar-tekens in hun ogen. Ik heb niets tegen het geld wat ze verdienen, maar ze moeten het ook écht verdienen.

18 oktober 2011 om 13:12

Volgens mij ligt dat bij Ibra toch wel iets anders. Ondanks dat er soms iets knap in zijn hoofd waardoor hij teamgenoten gaat schoppen en andere rare dingen doet, is het volgens mij wel een speler die zich altijd inzet voor het team.

18 oktober 2011 om 13:34

Daar heb je opzich wel een punt, hoewel ik wel moet zeggen dat Ibra er soms ook wel de kantjes vanaf loopt, alsof hem het niets interesseert, maar dat heb ik wel bij meerdere. Sinds hij z'n teamgenoot op die training die karatetrap gaf, ben ik hem niet meer gaan volgen, zulke dingen doe je gewoon niet. Die dingen doe je gewoon niet op het veld, daarbuiten trouwens ook niet.

18 oktober 2011 om 13:35

Zlatan is zo gek als een deur maar op en top prof dat kan je van de anderen niet altijd zeggen. Tevez eigenlijk ook wel maar door een paar incidenten heeft die een slechte naam gekregen, maar normaal gesproken doet die echt altijd wel meer dan z'n best voor het team.

Tottenham gaat hem niet halen, Tevez moet lekker terug naar het thuisland en gelukkig zijn.

Ik zie Carlos Tevez niet naar Tottenham gaan. Als Manchester City hem verkoopt dan denk ik eerder dat ze de concurrentie niet willen versterken en hem aan het buiteland zullen verkopen. Daarnaast denk ik niet dat een Tottenham hem echt aanspreekt, als hij vertrekt zie ik hem eerder ofwel naar Zuid Europa trekken of naar Zuid Amerika.

Lucas vind ik persoonlijk samen met Ganso, Casemiro en Neymar spelers met enorm veel potentie en kwaliteiten. Maar ik vind Lucas momenteel het meest constant en diegene die qua houding en doorzettingsvermogen het best over komt op mij. Ik ben benieuwd hoelang hij nog in Brazilie gaat voetballen, wie weet trekt hij volgend seizoen naar Europa.

Ja, Brazilië zou wel eens een goede gegadigde kunnen zijn voor de Wk-titel in 2014. Kijk maar eens naar talenten als Neymar, Ganso, Lucas, Leandro Damiaõ, David Luiz, Marcelo. Ga zo maar door! Onder leiding van Ronaldinho pakken ze het WK!

Julio César
Dani Alves
David Luiz
Thiago Silva
Marcelo
Ramires
Ronaldinho
Ganso
Lucas
Damiaõ
Neymar
18 oktober 2011 om 13:10

Ongelooflijk wat een 11-tal. Op papier kun je ze nu al invullen voor de toto als wereldkampioen .

18 oktober 2011 om 13:12

Met alle respect, maar Ronaldinho kan echt niet op z'n 33e nog mee in het Braziliaanse elftal. Dan kun je Roberto Carlos en Dida er ook nog wel bijhalen. Ronaldinho heeft z'n beste tijd wel gehad, en het is tijd om de talenten een kans te geven, zoals Ganso, Ramires en Neymar. Zullen echt wel betere voetballers rondlopen, die over 2 jaar een stuk fitter zijn dan, met alle respect, Ronaldinho.

18 oktober 2011 om 13:40

Carlos is ergens in de 36/37 moet het van z'n explosivitei en loopvermogen hebben. Ronaldinho van z'n techniek dat verleert die niet zomaar, wel een deel van z'n explosiviteit maar op z'n 33e zou die gewoon prima meekunnen. Hij hooeft niet de ster te zijn maar je kan zo'n man met zoveel kwaliteit en ervaring zeker wel gebruiken bij zo'n jonge ploeg

18 oktober 2011 om 13:13

Vindt trouwens op papier nog steeds Nederland, Duitsland en Spanje beter, hoewel ik denk dat de rivaliteit tussen Real en Barça het Spaanse elftal gaat opbreken.

18 oktober 2011 om 13:32

Waarom staat hulk eigenlijk nooit in de basis ipv lucas bijvoorbeeld? is echt een hele goeie speler vind ik.

18 oktober 2011 om 13:52

Omdat Lucas op een totaal andere positie speelt dan Hulk? Lucas speelt vaak controlerende middenvelder terwijl Hulk linksvoor of spits speelt.

18 oktober 2011 om 15:34

Lucas speelt, voor zover ik weet, als '10' of als rechtsbuiten, voor zover mij bekend is nogmaals.

18 oktober 2011 om 17:01

ik reageerde op het bericht van Joostvans, wiens opstelling lucas rechtsbuiten staat aangegeven. dus daarom hulk rechtsbuiten

18 oktober 2011 om 13:55

selectie ziet er goed uit, maar laten we eerlijk zijn Pato moet toch echt wel in de basis. En voor Ronaldinho had ik er een andere middenvelder ingezet. Spanje, Engeland Argentinie en Brazilie zijn qua talenten favoriet. En dan misschien in mindere mate Duitsland met o.a. Gotze en Bender.

18 oktober 2011 om 15:19

ik denk niet dat daniel alves rechts back word. daar staat normaal gesproken maicon al en ik denk niet dat hij zomaar gepasseerd word.
volgens mij doet hij het best goed bij brazilië.
waarom zou dan maicon meedoen.

en speelt marcelo bij de nationale ploeg van brazilië
hij heeft toch de spaanse nationaleteit gekregen zou daar eerder voor willen spelen.

18 oktober 2011 om 15:35

Maicon begint flink minder te worden, dus denk zeker over 3 jaar dat Dani Alves daar staat. Marcelo is de 1e linksback op het moment, heeft al meerdere interlands en zelfs een doelpunt achter zijn naam staan. Klopt wel dat hij de Spaanse nationaliteit heeft.

Tevez gaat niet naar Tottenham, als ze het financieel al aankunnen is het voor Tevez sportief gezien te min. Als hij in Europa blijft, wil hij waarschijnlijk naar een club met Champions League voetbal.

Hij is een zeur idd maar een geweldige speler die zijn goals altijd wel maakt je moet idd goeie afspraken maken in zijn contract met deze gozer anders gaat het 100% weer mis.

Diego is de zoon van Gustavo Poyet. Ooit bij chelsea gespeeld.

Nu staat er dat Diego de vader is.

Tevez of Drogba naar Arsenal zou goed zijn voor v.persie. kijken of Wenger 1 van die 2 na The Emirates kan halen

Tevez is te duur voor de Spurs moet kwa salaris al meer als 11 miljoen per jaar krijgen.

Tevez moet niet naar Tottenham gaan. Hij moet gewoon weer terug naar Argentinië of Brazilië dicht bij zijn huis en kinderen en een goed klimaat! Ik verwacht eigenlijk ook niet dat hij naar Tottenham wil, want dan blijft hij nog in Engeland...
Bovendien denk ik dat Tottenham hem niet kunnen betalen. Gezien zijn salaris en prijskaartje...

Oh Oh Oh!!

Voetbalzone toch....
Dat laatste gerucht daar moet de logo van Sao Paolo he en niet die van Santos.
Valt me op dat niemand hier nog op heeft gereageerd..... want als voetbalkenner(tje) moet je toch wel de logo van Santos FC kennen (waar Neymar en Ganso spelen???)

18 oktober 2011 om 15:22

volgens mij staat het gewoon goed hoor
anders heeft google het ook fout.

18 oktober 2011 om 21:45

Het is alweer veranderd zie ik want vanmorgen stond deze logo http://coachigor.blogspot.com/2011/06/santos-fc-ch... daar en die is wel degelijk van Santos FC. Maarja kan zijn dat je na het moment dat het verandert is bent gaan kijken ;.

18 oktober 2011 om 15:37

Niet flauw bedoelt maar het valt me toch op dat jij de enige bent die hier op reageert aangezien het toch echt van Sao Paulo is. Spfc staat er ook in he ;. En dan nog zo bijdehand gaan doen ''als voetbalkenner(tje)''. Je kennis is ver te zoeken met zo'n opmerking.

18 oktober 2011 om 21:42

Zie nu dat het ffe snel veranderd is...

Maarja ik zou eigenlijk een groen randje moeten hebben voor mijn alertheid maar die groene randjes gaan tegenwoordig naar onzinnige reacties van mensen zoals jou.

Holla.

19 oktober 2011 om 03:26

''ik zou eigenlijk een groen randje moeten hebben voor mijn alertheid'' gat-ver-damme wat een ronduit schandalige reactie. Geil jij op groene randjes of wat? Groene randjes krijg je over het algemeen door goed onderbouwde reacties te geven, niet voor zo iets onbenulligs en dan ook nog eens om een randje vrágen pff.
En heb ik hiervoor een groen randje gekregen? Ik krijg met regelmaat randjes maar dat is vanwege mijn onderbouwde reacties, niet vanwege zulke bullshit dingen.

Ciao.

Tottenham heeft Adebayor al, hij kan dan een duo gaan vormen met Tévez, een 4-4-2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren