Berry64
Algemeen
Vrienden (21)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 26 december 2010
  • Berry64
  • 115 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 619
  • jaar (--)
  • Economie en Bedrijfseconomie
  • Student
  • 21
Persoonlijke berichten
28 oktober 2011 om 19:30
#17

Zondag de wedstrijd

derby d'italia

Ik hoop echt zo dat we winnen wordt weer eens tijd dat we Juve verslaan

Cesar er niet bij maar dat is gunstig want Castelazzi viel zeer goed in tegen Atalanta Bergamo

4 november 2011 om 21:24
#18

Je moet weer eens een keer online komen man. We missen jouw inbreng over Inter.;))

11 november 2011 om 18:56
#19

Haha ja sommige mensen die denken nog steeds dat Chivu zo goed is als in zijn Ajax periode. Maar ach ze komen er wel achter als Chivu naar Ajax gaat. Ook dat afbraakvoetbal is flauwekul sommigen mensen hebben een wedstrijd van Inter gezien en dat is Barça - Inter. Dat was inderdaad niet spectaculair maar moet je dan vol op de aanval spelen als je voorstaat tegen Barcelona?

12 november 2011 om 20:36
#20

Ja het wordt tijd dat er meer oudjes weggaan. Niet allen natuurlijk, de bruikbare oudjes moeten we houden zoals Zanetti en Cambiasso. Maar aan Chivu hebben we geen zak. Die bezorgt je alleen maar ellende. Hij is niet de enige hoor. Forlan, Stankovic, Muntari en Cordoba moeten ook gewoon weg. Er moet eens wat verjongt worden om te beginnen in de winterstop. Voorin zal Götze een geweldige aankoop zijn. Beste speler van BVB en Duitsers doen het normaal gesproken wel goed bij Inter. In de verdediging moet die ene Juan komen niet van Roma maar die van Internacional. Op het middenveld komt hopelijk Guarin van Porto. Maar de vraag is of deze spelers haalbaar zijn.

24 november 2011 om 00:03
#21

Hey Berry. Laat eens een opstelling achter waarvoor jij momenteel zou opteren bij Inter (mits fitte spelers) op mijn pagina. Kunnen we wat meningen delen en spelers analyseren enz. Heb het gevoel dat je wel het een en ander weet van zowel Inter als van andere spelers. ;))

24 november 2011 om 20:48
#22

Heb je gelijk in het is geen Fifa waar je zo van je spelers af bent en iedereen kunt halen wie je maar wilt.

Lucio kan nog wel handig zijn als back-up ja maar ook niet meer dan dat. Ranocchia-samuel is in mijn ogen het sterkst mogelijk denkbare duo in de defensie. Wat vind je trouwens van Chivu? Ik en Pizzakoerier hebben ons de laatste tijd dood geërgerd aan de slechte prestaties van Chivu van mij mag die mooi verkocht worden aan clubs die hem willen hebben.

25 november 2011 om 22:10
#23

Hey Berry, ik heb net je opstelling gezien die je gepost hebt op mijn pagina, en ik moet zeggen dat ze gwn helemaal hetzelfde is als mijn opstelling, heb je afgekeken fzo ? Overigens vind ook ik het interessant om met Inter fans te praten.

1 punt waar we over zouden kunnen discussieren is of Ranocchia, Samuel of Lucio moeten spelen. Over Lucio heb je gelijk, speelt wisselvallig, met veel domme rushes naar voor die in niets uitmonden. Ranocchia is dan weer jonger en in de opbouw beter, maar ook minder ervaren. Herriner me vorig jaar Bayern- Inter, waar Ranocchia alleen moest verdedigen op Ribéry bij een counter. Ranocchia koos uiteindelijk voor een glijdende tackle, wat voor Ribéry eigenlijk de weg open maakte naar het doel door er gwn over te springen. Heb nog wel zon paar acties gezien van Ranocchia, en niet dat hij daarom slecht is, maar het onderstreept wel dat hij niet altijd de juiste keuzes maakt, mede door gebrek aan ervaring. Samuel is idd gwn een muur vanachter, maar ook wel vrij vaak geblesseerd, vooral aan de knie. Hij is ook statischer en minder goed in de opbouw. Uiteindelijk zie ik liever een Samuel en Lucio spelen, ondanks dat daar ook wel fouten worden gemaakt. Mss zit ik nog te veel met the picture van Inters verdediging van 2 jaar geleden, toen ze de absolute nr1 verdediging hadden van Europa.

Voor de rest zou je nog wel wat kunnen twijfelen of je basisplek geeft aan Coutinho of Zarate. Persoonlijk zou ik echt gwn veel rouleren, samen met Alvarez. Zie in hen gwn de toekomst voor Inter, hebben alledrie veel potentie, maar zijn uiteraard ook voor veel verbetering vatbaar. Zo moet Zarate echt meer beginnen te scoren, Alvarez en Coutinho meer het middenveld domineren, enz. Welke 2 van deze 3 spelen moet men gwn uitmaken aan de hand van wie er fitter is volgens mij, want qua niveau liggen ze alledrie dicht bijeen.

En om af te sluiten heb ik een transferlijstje. Op mijn eigen pagina staat een zeer objectief lijstje, mss niet zo realistisch, dat je maar eens moet bekijken als je de tijd hebt. Nu zal ik proberen rekening te houden met de haalbaarheid, enz

IN: Tevez (wordt moeilijk,maar mss wel haalbaar), Banéga (heeft dit seizoen echt indruk op me gemaakt, is momenteel wel geblesseerd), Juan en nog een Lb.
Uit: Milito (al zie ik liever Forlan vertrekken, maar dit is zoals jij zegt naargenoeg uitgesloten), Chivu, Cordoba en Muntari.

Luc en Obi zou ik verhuren. Verder kun je eventueel nog naar namen kjiken die niet duur zijn, oa Montolivo, Anelka en eventueel Cahill, maar ik weet niet of die wel haalbaar zijn. Verder denk ik dat spelers als Stankovic, Forlan en Nagatomo ook mogen vertrekken, al zie ik dit niet zo snel gebeuren. Ook komen er nieuwe spelers als Kucka en Poli en Viviano terug uit blessure zoals jij al aangeeft, wat dus ook positief is.

Maar het is zoals jijzelf al aangeeft: dit is geen fifa en spelers met een contract kun je niet zomaar wegsturen. Verder zullen namen als Gotze (zoals jij aangaf) net iets te duur zijn voor Inter vrees ik, mss Tevez ook. Maar ik denk dat Sneijder wel zou mogen vertrekken tegen een schappelijke prijs, mits daar een solide vervanger voor wordt gehaald.

Aangepast op 25 november 2011 om 22:14 door jkx4.

2 december 2011 om 21:40
#24

Hey Berry, ik heb een vraagje over Jonathan. Die jongen speelt gwn goed en ik vind dan ook dat hij gwn te weinig speelt. Dit komt ook doordat Maicon weer fit is, maar ik was zo aan het denken om Maicon RB en Jon LB te zetten? Ik heb hem daar nog nooit zien spelen en ben benieuwd wat dat zou geven. Verder is het niet zo ongewoon om als RB naar LB te schuiven (denk maar aan Santon). Zou echt een soort van extra boost zijn voor de aanval, met deze 2 vleugelverdedigers-aanvallers. Ik vroeg me dus af hoe het met hem zit? Is hij geblesseerd fzo? En heeft hij daar al gestaan? Want ondanks dat ik Inter echt wel volg, heb ik hem daar nog nooit zien spelen op die LB. Gtz

Aangepast op 2 december 2011 om 21:41 door jkx4.

3 december 2011 om 14:30
#25

hey Berry, ik heb net je reactie gezien op dat van Jonathan en ik kan me er wel in vinden. Het is idd wat riskant om te proberen aangezien Jonathan niet zoveel ervaring heeft in de Serie A. Langs de andere kant moet ik zeggen dat het mss ook een voordeel kan zijn als rechtsvoetige op de LB te staan (kijk maar naar Cr7, Ribéry en Robben). Verdedigend kan het wel wat lastiger zijn, maar aanvallend zou Jonathan naar binnen kunnen komen en uithalen (mits hij zon traptechniek heeft als Maicon). Qua voorzetten heb je idd gelijk dat dit wat moeilijker is, maar ik denk dat hij dan juist op zijn linker zal moeten trainen en buitenkant rechts (ik weet het, t is makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch haalbaar. Kijk maar naar Terry: die geeft zowel een lange bal met links als met rechts en ze zijn nog lekker ook, om maar een vb te geven). Wat ik echter niet wist is dat hij nog steeds geblesseerd is, samen met Maicon. Wel zuur eigenlijk.

Maar dus voor vanavond heb ik gelezen dat je zei dat Ranieri voor een 4-4-2 zou gaan. Zo heeft hij nog al eens gespeeld, met Pazzini en Zarate in de aanval, obi en Alvarez op de flanken. centraal Motta en Cambiasso. Zo iets dus:

Aangepast op 3 december 2011 om 14:32 door jkx4.

3 december 2011 om 16:28
#26

Wat betreft Jonathan kan het idd moeilijker zijn om tegen je voet in te spelen, maar het kan ook een voordeel zijn. Ik ben namelijk een cv, maar vroeger werd ik ook op zowel als RB en LB gezet. RB was voor mij verdedigend beter, maar LB was aanvallend interessanter omdat ik dan tegen mijn voet in speelde en makkelijker naar binnen kon kappen à la Messi ( a hum.. ) dus het had zijn voor- en nadelen. Maargoed, we zijn het er in ieder geval over eens dat hij het wel eens zou moeten proberen ;))

wat betreft vanavond: best wel zuur dat Zarate niet speelt, en Faraoni schat ik ook wel minder in dan Obi. Chivu was ik eigenlijk al vergeten, maar ben wel blij dat hij speelt ipv Naga. Voor de rest vind ik het ook beter als Alvarez een vrije rol krijgt achter de spitsen. Milito valt wat af te wachten hoe hij het zal doen, maar bij hem is het 80% bagger, en 20% goed van de wedstrijden die ik hem heb zien spelen de laatste tijd. Hopelijk ik het vanavond dus die 20% goeie kant van hem. Maar toch wel spijtig van Zarate zoals ik al zei. Ik zou (uitgaand van de namen die jij hebt opgegeven) toch mss eerder voor een 4-3-1-2 gaan, omdat Cambiasso geen flankspelers is.

10 december 2011 om 12:32
#27

http://www.football-italia.net/node/13664

Drogba naar Inter? God, bewaar me alstublieft.

10 december 2011 om 17:32
#28

Thnx voor de pm. Ik ga m zo gelijk lezen! Ik las ook een groot artikel omtrent Inter haar financiën op goal.com (3 maanden geleden o.i.d.).

Als Drogba naar Inter komt, dan vreet ik echt mijn Inter shirts op. Allemaal.

14 december 2011 om 19:28
#29

Weet je wie Inter moet halen, of beter gezegd moeten halen.

Lukas Podolski en Mario Götze. Podolski voor de goals en Götze voor de assists en de sierlijkheid.

19 december 2011 om 17:13
#30

Eduardo Vargas gaat jammer genoeg naar Napoli;)(

19 december 2011 om 18:49
#31

Nou dan onderschat je Alvarez denk ik. Die jongen is nog maar 23 maar voetbalt als een veteraan van 35 en dan positief bedoelt. Het is alleen zo dat hij vaak op de bank zit en dat vind ik onbegrijpelijk. Als je spelers als Stankovic en Milito opstelt heb je er als trainer weinig verstand van denk ik. Ja Ranieri pakt de laatste tijd veel punten met Inter, maar om eerlijk te zijn is dat meer geluk dan wijsheid.

Alvarez heeft in de wedstrijden die hij wel gespeeld heeft laten zien dat hij het niveau gewoon aankan en daarbij is hij voetbaltechnisch gezien een van de beteren. Ik denk nog steeds dat een elftal met Alvarez, Coutinho en Sneijder de beste oplossing is voor Inter. Je combineert dan inzicht, snelheid, sierlijkheid en techniek met elkaar. Heerlijk toch.

Ik hoop overigens wel dat je gelijk hebt dat we Montolivo óf Guarin voor een goedkope prijs kunnen halen in de winterstop. Dat zullen zekers versterkingen zijn.

21 december 2011 om 21:37
#32

Mijn stream loopt nu ook erg vast al de tweede keer vanavond, maar ik heb de goals wel gezien

25 december 2011 om 10:44
#33

Ha Berry, ik zie dat jij ook streams kijkt. Op imit zijn pagina heb k een en ander voor de sopcast uitgelegd.

Dit bericht wilde ik je (hoe teleurstellend dan ook) toch niet onthouden:
Inter general manager Ernesto Paolillo admits the club must qualify for the Champions League “or we’d have to further reduce our budget.”

The Nerazzurri have had a tough start to the campaign and have climbed back up to fifth place, but next year only three Serie A representatives will enter Europe’s top competition.

“when Uefa’s new financial fair play regulations come in, we will all sooner or later have to knock down our expenses,” Paolillo told Tuttosport.

“Do not expect any big January buys, as we will only do what is necessary to fill the gaps. There is less money around and the rules wanted by Michel Platini force a more careful gestation of resources.

“qualifying for the Champions League is fundamental, as without third place we’d have to further reduce our budget.

“i’d give the team 6.5 out of 10 for this season. It wasn’t a great start, but we did well to get back on our feet.”

25 december 2011 om 10:45
#34

Net als deze:

Inter might baulk at the price-tag for Sao Paolo star Lucas, so they are turning their attention to Porto hero James Rodriguez.

The Nerazzurri have confirmed they will move on the January transfer market to create a team that fits in with Claudio Ranieri’s vision.

The first choice would be Sao Paolo’s trequartista Lucas, whose contract includes a massive €80m buy-out clause and a price-tag of around €35m.

“lucas will not leave and I won’t start any negotiations for him. He still has much to give the team,” Sao Paolo President Juvenal Juvenicio was quoted as saying.

This means Inter are turning their focus closer to home, albeit still with a South American tinge.

The next target is Colombian Rodriguez, who has impressed with Europa League winners Porto and recently extended his contract to 2016.

He is thought to be valued at around €20m and his tactical versatility, being able to play on the left and in the trequartista role, has impressed Ranieri.

According to the Corriere dello Sport, the Nerazzurri could attempt to fund one of these transfers by accepting one of the Premier League offers for Wesley Sneijder.

The Dutch maestro is wanted by Manchester United, Chelsea, Manchester City and Arsenal.

25 december 2011 om 21:42
#35

Yo Berry!

27 december 2011 om 12:17
#36

Sopcast is eigenlijk een programma waarmee je kanalen kan zien, welke mensen naar het internet lekken.. Op deze manierkan je voetbal zien die uitgezonden wordt op sporkanalen welke dan weer door mensen gelekt wordt. Sopcast is een verzameling hiervan.

Ga naar de volgende link (aan elkaar plakken):
http://dutch.toggle.com
/lv/software/download/kl662742.htm

Allereerst: installeer Sopcast(gratis downloaden knop)
Er komt een popup, waarin je alles wegvinkt (babylon en Coupish).

Sopcast wordt nu geinstalleerd op je pc. Als het balke klaar is, opent ie bij mij de map Sopcast. In dat mapje open je Sopcast Setup of Setup Sopcast, zo jij wilt. De setup load m dan en kies voor Engels (mijn Chinees is niet zo sterk, die van jou?). Dit dingetje loop je ook weer door. Staat niets in die algemene voorwaarden over je persoonsgegevens (tja, blijf rechtenstudent he). Eindig de procedure met Run Sopcat 3.4.0

Hij opent dan direct Sopcast Login en er staat [email protected] tja, das mooi dan hoef je dus geen eigen account aan te maken. Dat klopt ook. Je kan gewoon op Login drukken. Vervolgens kom je in een scherm met tabjes (links naar rechts: Home >, Faq).

Je wilt Live Channels hebben. Vervolgens zie je alle kanalen die mensen gelekt hebben naar het intrernet. De eerste is bijv. Sports test channel group (daar heb je niets aan, wordt zoals het gezegd alleen kanalen getest en zijn alleen herhalingen). Je kan hier ook nieuws kijken bij newsgroup (lekker belangrijk Pizzakoerier). Belangrijk zijn: Soccer tv, Dutch Sport Streams, Nederlandse tv (o.a. Sport1). In de winterstop zullen niet veel kanalen beschikbaar zijn (tja, dit wordt vrijwel alleen gebruikt voor sport).

Kijk gewoon een paar kanalen en je zal er handigheid in krijgen. Als je een laptop hebt en je hebt een tv, +connectionskabel kan je m zelfs gewoon op de tv zien.

=:)

27 december 2011 om 15:28
#37

Hey Berry,

Ik hoop dat Inter Sneijder gaat verkopen deze winter en Alvarez de kans geeft want ik denk als Sneijder terug is dat Alvarez en Coutinho nooit gaan spelen.
Hoe goed ik Sneijder ook vond in 2009 en 2010 hij heeft dat niveau helaas nooit meer echt gehaalt
soms speelde hij een leuk potje maar dat was het en ik denk dat hij zelf ook weg wilt.

Ik hoorde laatst ook dat Pandev misschien in de deal van Lavezzi gedaan word

Mazzel

Aangepast op 27 december 2011 om 15:29 door ChuChu-19.

28 december 2011 om 20:53
#38

Blij dat het gelukt is, als je er op de een of andere manier niet uitkomt, kan je me altijd even pm'en!

Ach, nu ik per 1januari 2012 met mijn vriendin ga samenwonen, zal ik ook weer ouderwets moeten sopcasten hahaha. Ben echt verwend hier met de surroundset en Sport1. Maarja, zelf kan ik dat niet betalen (hoewel, kan wel, maar dan moet ik er weer andere dingen voor laten staan). Studentenleven is niet over om naar huis te schrijven haha

Tja, ik hoop dat die Juan komt en dan vind ik het alweer best. Chivu moet opbokken, zou mooi zijn als die gast nog voor een ton naar Ajax gaat ofzo. Ben je ook van zijn salaris verlost..
Ik hoop dat Inter geen enorme terugval gaat beleven die van lange duur is, met het oog op de Fff. Dan hebben onze andere Milanese broeders het beter op orde.... Ik hoor ook steeds vaker een beetje vage geruchten dat Moratti genoeg heeft van Inter. Ik geloof er niks van. Ik denk namelijk dat Inter zijn way of living is. We shall see. Momenteel moeten we genieten van elke overwinning want ik heb het idee dat het grootste lek nog niet boven is.

Als er met dit elftal al geen cent te makken valt met het oog op Fff, en we toch versterkingen willen, hou ik mijn hart vast voor halfbakken transfers..

29 december 2011 om 20:10
#39

Ha Berry,

Als je benieuwd bent naar een aantal Intertalenten.. Ik adviseer je om Giulio Donati in de gaten te houden (belachelijke rechtsback van 21, uitgeleend aan Padova). En Simone Benedetti, van Gubbio, allemaal Serie B.

Als je de mogelijkheid krijgt om ze in actie te zien, laat dat dan niet na. Vooral Donati voorspel ik een toekomst van jewelste. Ik zag Padova niet al te lang geleden in actie en deze speler beviel mij erg, ben meer over hem gaan zoeken en veel beelden terug kunnen kijken. Mijns inziens erg veelbelovend en bovenal een Italiaan. Heerlijk.. Belachelijk snel ook! Het had zo de nieuwe maicon kunnen zijn als ie kon voetballen. Helaas kan ie niet voetballen, maar hij heeft iedereen in de tang.

30 december 2011 om 18:53
#40

Het zal wel beter zijn om Sneijder nog effe te houden want ik denk niet dat de clubs er zoveel voor willen betalen nu en als Sneijder het 2e gedeelte goed speelt gaat zn bedraag wel omhoog.
Hopelijk speelt hij ook een goed EK.

30 december 2011 om 21:18
#41

hahaha. Nu wij het zo over Inter haar talenten hebben, denk ik dat ik mijn oude verslaving weer ga oppakken (football manager) om trainer van Italie onder 21 te worden hahaha

Hou ze goed in de gaten, en wie weet, is die Moratti nog zo gek niet..

10 januari 2012 om 15:29
#42

The Nerazzuri's city rivals AC Milan have already reached an agreement with the player, according to Rossoneri vice-president Adriano Galliani, and are now trying to strike a deal with the Argentine's English club.

However, Inter have stepped up their bid to hijack the deal over the past week and Moratti has now claimed after meeting with sporting director Marco Branca on Monday that they could yet pull off what would be a remarkable transfer coup.

'we're trying to figure out if it can be done,' the 66-year-old Italian is quoted as saying by Goal.com Italia.

'when we make a move like this we never do so just for fun. We have received information and we now want to see how it goes.

'it's not a matter of being optimistic or pessimistic, we must only just wait.'

Moratti is feeling upbeat at the moment, though, with the Nerazzurri having defeated Parma 5-0 at San Siro on Saturday night - their fifth successive Serie A win - to set themselves up nicely for Sunday's eagerly awaited derby clash with Milan.

'it's an important week for us and I was happy to see the team do so well on Saturday as this will give us much more serenity for the next few days,' he added.

Inter currently sit fifth in the standings, eight points off the pace. (goal.com)

10 januari 2012 om 17:09
#43

Ja, laten we hopen dat Inter de goede weg nu inzet. Ik ben benieuwd en kan al bijna niet slapen voor zondag. Ik verwacht nog steeds niet dat we winnen, en ik ben dus met een gelijkspel redelijk tevreden. Ik acht Ac Milan (helaas) wel iets sterker, niet dat Inter niet kan winnen, maar ze hebben te weinig laten zien om écht te doen stellen dat Inter dit Ac Milan wel eventjes oprolt.. Natuurlijk kunnen we het wel hopen en het kan ook gebeuren (momentje Sneijder/milito/alvarez/coutinho/forlan). Ik ben benieuwd. Zou briljant zijn als Tevez morgen nog binnenwandelt en er drie maakt tegen Milan hahahaha.

10 januari 2012 om 17:12
#44

En wie weet trekt Zanetti m wel over de streep (blijken redelijk goede vrienden te zijn).

10 januari 2012 om 18:01
#45

Zojuist las ik dat Tevez zijn makelaar verteld heeft dat hij alleen met Zlatan wil spelen en dus voor Ac....

12 januari 2012 om 18:43
#46

Ik volg het nieuws omtrent Tevez op de voet (man je wil niet weten hoe vaak ik loop te F5'en op Calciomercato en homepage van Gazzetta). Ik ben benieuwd (want hoe waar zijn die berichten?) ik hoop het ontzettend!

Toch deed Milito het niet onaardig

16 januari 2012 om 07:44
#47

Heeeeeeeeeeerlijk dit berry. het was niet mooi maar was effectief. Het duo Lucio en Samuel is weer hergeboren. Milito is en blijft een topspits

16 januari 2012 om 10:34
#48

Proficiat. Lucio en Samuel blijven helden. Jammer van die schoten van Alvarez en Nagatomo (Ac Milan zou vast niet zo genadig zijn als ze in die posities kwamen). Heerlijk Gespeeld.

Kreeg jij alleen ook angstgevoelens toen Chivu binnenkwam? Deed het prima!

16 januari 2012 om 17:26
#49

Zanetti is een Legende ik kan niet anders zeggen, voorbeeldige prof. Zelden op een fout te betrappen, zelden agressief en altijd een gentleman. Geweldig!

Daarbij, Chivu moet opbokken, gelukkig zijn we het daarover eens. Stankovic mag wat mij betreft mee, de jus is daar wel een beetje vanaf...

Tevez, tja.... Zarate is niet goed genoeg, Milito blijft oud natuurlijk (ondanks dat ie beter speelt), Forlan ben ik geen fan van. Pazzini blijft een briljante voetballer, en moet altijd blijven. Ik zie een koppel Tevez/pazzini wel zitten. Milito 1e wissel samen met Forlan (of één van die twee verkopen, met een voorkeur voor Forlan). Toch snap ik wat je zegt, ineens scoren onze spitsen weer en dus zouden we dan wel 25 miljoen + add. fees. moeten betalen voor Tevez? Met het oog op de Fff?

Ik weet het niet, maar Moratti zal zijn portemonnee wel kennen... Tevez is qua uitstraling wel een echte Interspeler, een echte vechter. Maar toch zijn salaris en Fff...

Forlan... Wat moet je ermee! Te slecht om Pazzini te vervangen en niet goed genoeg om Sneijder te doen vergeten!

16 januari 2012 om 17:40
#50

Inderdaad opeens waren alle Milan fans weg. En al dat gezeur van anti voetbal enzo. Maar ach wij hebben meer kansen gehad en waren gewoon veel efficenter. Die goal van Motta had ook goed gekeurd moeten worden, maar ach de overwinning telt.

17 januari 2012 om 22:08
#51

Hallo , denk jij dat Diego Milito zijn vorm terug krijgt van 2009/2010
of het is een nieuw soort vorm
beter dan die van seizoen 2010/2011?

ik ben zelf zoals je ziet een Inter supporter.

Forza Inter PER Sempre

19 januari 2012 om 08:10
#52

Weet jij misschien meer over die Dybala?

25 januari 2012 om 21:45
#53

Milito is back Berry. Vanavond schiet hij ons naar de volgende ronde.

29 januari 2012 om 19:26
#54

Ik geef je helemaal gelijk. Sommige mensen reageren echt als een dorpsidioot zonder er ook maar iets van af te weten. Dit was mijn reactie.

Sommige mensen snappen er dus duidelijk niets van of kijken nooit naar Inter.

Ik citeer dit even op een rijtje.

Dit is echt werkelijk schandalig! Eén van de beste middenvelders ter wereld moet op de bank omdat de formatie niet klopt?!?!

Sneijder ga weg daar! Je bent te goed voor inter!

Sneijder's kwaliteiten worden helemaal verpest bij Inter!

Ranieri wat bent u een kalf! als je niet kan zien dat snijder een fantastische voetballer is moet je stoppen met coachen en heel snel een goede bril kopen!

Ah kom op man ranieri, wat voor gek ben je.. je maakt heel die sneijder kapot zo... Grijpt dat bestuur van inter niet in of zo???

Deze reacties zijn echt van een dramatisch niveau. Zonder enige onderbouwing of wat dan ook.

Ja natuurlijk is Sneijder een topper laten we dat voor op stellen. Maar zonder Wesley heeft Inter zeven wedstrijden op rij gewonnen. Met goed voetbal en paar leuke uitslagen zaten daar tussen. Ranieri heeft er voor gezorgd dat de spelers weer vertrouwen krijgen en heeft voor de juiste formatie gekozen. Nu Sneijder weer fit is en straks ook Forlan kan dit nog wel eens problemen gaan opleveren aangezien beide spelers niet in zo'n systeem passen. Daarbij moet je dus Absoluut Niet een team om Sneijder heen bouwen, want hij is de helft van de tijd toch geblesseerd.

Ik zal zeggen gun Alvarez die plek op die positie. Die jongen is topfit en kan geweldig ballen. Sneijder levert nog geld op dus Inter moet hem proberen te verkopen voor een leuk bedrag. Tussen tijds moet hij zich zoals ook de andere reserves van Inter maar proberen terug te knokken voor een basisplaats.

29 januari 2012 om 21:39
#55

Als mijn ban verlopen is zal ik wel serieus gaan reageren Berry. Al vind dat forum zelf niks aan. Je mag geen eens nieuwe topics starten. Al waren die van mij wel van een laag niveau mede dankzij Curvanord en Remco360.

Ik heb precies hetzelfde. Ik haat het als mensen Inter gaan afkraken. En ook al wil ik er niet op ingaan toch doe ik het. Het is een soort van verplichting.

Over Ranieri gesproken. Ik denk dat hij dit wel keurig gaat oplossen. Hij is een ervaren trainer & weet hier vast wel een oplossing voor.

29 januari 2012 om 21:52
#56

Ja en volgens mij kunnen we Udinese op de ranglijst ook nog passeren verschil is maar 3 punten geloof ik? Ik zeg wel het woord maar, maar eigenlijk mag dat niet eens gebeuren. We hebben zo'n beetje 20 wedstrijden gespeeld en Udinese staat gewoon boven ons. Dat mag eigenlijk niet. Juventus laat ook weinig punten liggen denk niet dat we die ploeg nog gaan inhalen.

2 februari 2012 om 14:40
#57

Ik opteer altijd dat Sneijder de beste speler is van Inter. Dat klopt enigszins, in balbezit is het ook de persoon met de meeste kwaliteiten.

Echter is Samuel misschien nog wel belangrijker. Lucio lijkt soms toch een ongeleid projectiel en Ranocchia komt er bij altijd jongensachtig vanaf. Niet enorm van onder de indruk, hoewel ik wel denk dat hij nog ontzettend kan groeien. Samuel kan Lucio in toom houden en daarom is het duo Lucio (waar hij de lijnen achterin moet uitzetten) met Ranocchia veel minder.

Ach, ik hoop dat Ranieri en Sneijder elkaar weer snel ontmoeten in het spel. Sneijder is zo ontzettend goed... En schijnbaar werkt die ideale opstelling van Ranieri ook niet echt....
Inter won ook niet door briljant spel ofzo, maar vaker door individuele fouten van de tegenstander (met als hoogte/dieptepunt Abate).

6 februari 2012 om 16:32
#58

Ha Berry,

Als je nog steeds sopcast gebruikt om Inter te bekijken. Dan ga ik het je zelfs nog gemakkelijker maken. Hoe?

Zoals we het eerst deden, moest je steeds alle kanalen afgaan en hopen dat je Inter (of andere ploeg naar keuze) tegen kwam. Dat hoeft nu niet meer. via www. Rojadirecta . es (alle spaties even weghalen). Kan je op een Wedstrijd klikken en hij opent dan automatisch het juiste Sopcast kanaaltje! Werkt heel vaak!

9 februari 2012 om 21:15
#59

Deze site wordt met de dag slechter. Ze hebben nu zelfs Gigliati een ban voor altijd gegeven.

11 februari 2012 om 10:25
#60

Kijk reactie 202 op mijn profiel eens!!

10 juli 2012 om 10:00
#61

mokkel snokkel

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren