Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (6/9): De Boer en Sneijder samen naar nieuwe club

Laatste update:
/
Borussia Dortmund heeft Shinji Kagawa niet meer nodig, maar er zijn nog genoeg andere clubs die het in de middenvelder zien zitten. Napoli ziet in de 25-jarige Japanner namelijk een geschikte opvolger voor Marek Hamsík, die onder Rafael Benítez niet altijd verzekerd is van een basisplaats. Ook Schalke 04, VfL Wolfsburg, Internazionale, AS Roma en Galatasaray hebben interesse in Kagawa. (Mediaset)
/
Het is nog onduidelijk of Mark-Jan Fledderus met Roda JC Kerkrade in de Jupiler League gaat voetballen. De middenvelder vindt het nog te vroeg om over zijn toekomst te praten. “Ik ben nog kapot van de degradatie. De komende weken ga ik pas nadenken over mijn toekomst. Als sportman wil je natuurlijk zo hoog mogelijk spelen”, maakt Fledderus duidelijk. Roda moet de komende weken met meer spelers in gesprek. (De Telegraaf)
/
Op het moment dat Frank de Boer trainer van Tottenham Hotspur wordt, komt er nog een Nederlander naar White Hart Lane. De huidige coach van Ajax zou Wesley Sneijder naar Londen willen halen als hij daadwerkelijk de nieuwe coach van the Spurs wordt. Sneijder, momenteel uitkomend voor Galatasaray, werd in het verleden al vaak in verband gebracht met de Engelse topclubs Manchester United en Chelsea. (Football Direct News)
/
Paolo Maldini speelde 25 seizoenen voor AC Milan en won onder meer vijfmaal de Champions League. De verdediger is een absoluut clubicoon van i Rossoneri, maar is tegenwoordig niet meer in San Siro werkzaam. “Dat is misschien vreemd, maar de mensen met wie ik voorheen heb gewerkt, zijn allemaal vertrokken. Als de kans zich voordoet, ben ik uiteraard bereid weer voor de club te werken”, aldus Maldini. (Sky Italia)
/
Joleon Lescott leek naar Besiktas te gaan, maar vermoedelijk gaat Aston Villa met de handtekening van de verdediger aan de haal. Manager Paul Lambert gaf onlangs al aan dat hij de Engelsman graag naar Villa Park ziet komen. De 31-jarige Lescott heeft bij Manchester City een aflopend contract en heeft er geen toekomst. Dit seizoen kwam hij tot tien wedstrijden in de Premier League. (The Sun)
Aan wie zou Tottenham Hotspur meer hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar de boer gaat niet naar de spurs dus dan sneijder ook niet.

7 mei 2014 om 15:19

Kagawa speelt ook echt nog bij dordmund

7 mei 2014 om 15:53

Nee, maar er werd lange tijd over een terugkeer gespeculeerd

7 mei 2014 om 15:53

Nee, daarom hebben ze hem ook niet nodig.. United wil misschien van hem af en gelijk werd er gespeculeerd dat hij terug naar Dortmund zou gaan.
Dortmund heeft daarop aangegeven hem niet nodig te hebben..
Snap je het nu?

Ps. Waarom reageer je op amthree?

7 mei 2014 om 16:03

Bovendien hebben The Spurs Eriksen al. Frank weet wat hij en Christian heeft. Niet dat Wesley verkeerd zou zijn, maar dan heb je twee dezelfde soort spelers, dus ik geloof dat dit inderdaad heel correct is geplaatst in het onderdeel: wandelgangen (enkel geruchten).

7 mei 2014 om 19:39

Had het gerucht geloofwaardiger gevonden als Frank graag Wesley bij Ajax ziet komen.

Denk dat het eerste waarschijnlijker zou zijn dan het tweede gerucht.

Wrom zou Spurs Sneijder halen als Eriksen er al loopt?

Sneijder speelt te wisselvallig, die kan tottenham niet terug op de rails helpen.

7 mei 2014 om 15:17

Hoezo terug?

7 mei 2014 om 16:20

Het is jammer dat veel mensen Sneijder elk moment gaan vergelijken met de sneijder van 2010
natuurlijk wordt hij niet meer zo goed, hij zat toen echt aan zn top
Maar overdrijven kan ook, Sneijder speelt prima bij Galatasaray enmaakt daarnaast +veel´ belangrijke doelpunten, assists weet ik niet.
Sneijder is alsnog een hartstikke goede speler en ik weet zeker dat hij (als hij gaat) Tottenham na een hoger niveau tilt. Want welke middevelder is nou echt beter daar? Eriksen schat ik iets lager in dan Sneijder, daarnaast brengt sneijder veel ervaring met zich mee.

Wat moet Spurs in hemelsnaam met Sneijder? Hij verdient een enorm salaris, heeft niet meer het topniveau dat hij had, Spurs heeft voor #10 al ene Christian Eriksen rondlopen. Dit zie ik echt in nog geen miljoen jaar gebeuren.

Haha, De Boer mag wel naar Galatasaray komen

7 mei 2014 om 15:40

Hoop dat het niet net als bij zijn spelerscarriere bij Gala afloopt dan. Of als Rijkaard.

Dordtmund heeft Kagawa niet meer nodig.
WTF Voetbalzone.... hij speelt bij United hoor......

Sneijder is niets meer voor de engelse competitie. Hij kan nog goed functioneren in competitieniveau's als Nederland, Belgie, Turkije , schotland maar daarboven echt niet meer.

7 mei 2014 om 15:22

Ze bedoelen dat Dortmund interesse had in hem maar dat ze dat nu niet meer hebben want hij is niet nodig..

7 mei 2014 om 15:42

mmm oke, vreemd verwoord van ze.

Lescott goeie aankoop voor villa

@berriegunner, terug omdat tottenham afgelopen zomer voor 100 mil aankopen heeft gedaan en vervolgens met behoorlijke getallen heeft verloren en uiteindelijk dus niet naar behoren heeft gepresteerd.

lekker bij Ajax blijven Frank.
Spurs altijd net niet

Fledderus weer naar Fc Groningen?
Zou een goede versterking zijn

7 mei 2014 om 17:12

Alsjeblieft niet. We hebben beter rondlopen. Met Chery, Vd Velden, Lindgren en in mindere mate kieftenbeld loopt er beter rond.

7 mei 2014 om 17:22

Chery is een buitenspeler, van der Velden wordt zowel controlerend als aanvallend gebruikt.

Met Lindgren en van der Velden zit je niet heel ruim
Daarbij komt dat ik ze echt niet beter vind dan Fledderus

Tottenham kan beter gaan voor een terugkeer van Van der Vaart

De Boer naar Tottenham,god behoede mij daar voor.
Tottenham tegen R B S met D. Boer langs het veld.
Dan is het weer hetzelfde verhaal:hij stond erbij en keek ernaar.
D. Boer speelt voetbal van de vorige eeuw.

Als ze geld leggen mogen ze hem hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren