Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax-tiener vroeg drie keer zoveel salaris aan PSV

Laatste update:
/
Guram Kashia heeft nog altijd geen idee of hij ook komend seizoen in het shirt van Vitesse speelt. Kashia is in het bezit van een aflopende verbintenis en de aanvoerder geeft aan dat de onderhandelingen in volle gang zijn. “Ik denk dat het wel goed komt. Dat hoop ik. Ik wil graag blijven, maar we moeten even afwachten”, zegt de Georgiër, die sinds 2010 actief is in Arnhem. (FOX Sports)
/
In de zomer werd er flink geïnvesteerd in de selectie van Internazionale en dit is een voorbode op meer. Clubeigenaar Erick Thohir heeft de smaak te pakken en wil in januari opnieuw de portemonnee trekken voor de komst van een aantal versterkingen. “Er zullen een paar nieuwe jongens bij komen, net zoals er een paar spelers zullen vertrekken. We willen de selectie in balans houden”, zegt de Indonesische zakenman. Op namen gaat hij nog niet in. (Sky Italia)
/
Frenkie de Jong stapte over van Willem II naar Ajax, waar het er lange tijd op leek dat de middenvelder naar PSV zou gaan. De Eindhovenaren waren wel degelijk geïnteresseerd in de jeugdinternational, maar haakten af na het horen van zijn eisen. De Jong wilde namelijk drie keer zoveel verdienen als vergelijkbare talenten als Steven Bergwijn, onthult Marcel Brands. Dat vond PSV te gortig. (Omroep Brabant)
/
Armend Aslani wordt gezien als het grootste talent van Denemarken en wie op jonge leeftijd erg goed is, komt vanzelf in de belangstelling van Engelse grootmachten te staan. Zo heeft Tottenham Hotspur circa 500.000 euro over voor het zeventienjarige wonderkind van Bröndby. Aslani, Deen met Macedonische roots, is een linksbuiten die ook uit de voeten kan in de punt van de aanval. (Daily Mail)
/
Door de afzegging van Asmir Begovic gaat Aston Villa mogelijk op de Duitse toer. Villa wilde van Begovic de nieuwe eerste keeper maken, maar de Bosniër koos voor het avontuur bij Chelsea, achter Thibaut Courtois. Villa wil nog steeds een vervanger voor Brad Guzan en Loris Karius van FSV Mainz 05 is nu de belangrijkste kandidaat. Karius speelde in de jeugd nog bij Manchester City. (Daily Mirror)
Denk je dat Frenkie de Jong kan uitgroeien tot een basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brands vond dat te gortig? Volgens mij heeft de Jng een keuze gemaakt en niet hij...

28 september 2015 om 09:06

Ach ze willen hem nog steeds, anders komt er niet elke week een bericht over brands en hem.

28 september 2015 om 09:07

Als Brands hem niet het salaris heeft geboden dat Frenkie wenste dan kan Frenkie makkelijk de keuze maken, zeker als Ajax hem wel dat salaris heeft geboden. Weet niet hoeveel hij verdient bij Ajax, maar Brands kan dit te gortig vinden en De Jong kan zijn keuze dan maken, maken ze allebei een keuze, klinkt plausibel toch?

28 september 2015 om 10:01

Hij is eerst wekenlang met PSV in onderhandeling geweest voor Ajax al in beeld was volgens mij, dus dan is het best aannemelijk dat ze niet eens konden worden over bepaalde zaken.

Vindt Brands het normaal om over persoonlijke zaken zoals salaris uit de school te klappen? Komt een beetje rancuneus over dit. Probeert zijn straatje schoon te vegen lijkt het wel.

28 september 2015 om 09:50

Ik las dit bericht al twee dagen terug, maar dat was toch iets anders van context dan deze. Brands heeft op een forummiddag met supporters allerlei vragen beantwoord, oa over Frenkie de Jong. Hij heeft gezegd dat Ajax De Jong drie tot vier keer meer salaris had geboden dan wat PSV Bergwijn betaalde. Dat vond Brands te gortig, en dat was zijn verklaring waarom De Jong naar Ajax ging en niet naar Psv. Mag hij dit nou ook al niet meer zeggen?

28 september 2015 om 09:55

Ik vind inderdaad dat hij zich niet moet uitlaten over wat een andere club een speler wel of niet biedt. Ten eerste werkt Brands niet bij Ajax, dus heeft hij ook het recht niet om wereldkundig te maken wat ajax spelers biedt. Ten tweede heeft niemand iets te maken met wat een speler Überhaupt vraagt. Zeker supporters niet tijdens een forummiddag.

Hij had gewoon moeten zeggen dat Ajax een hoger bod heeft uitgebracht. Punt. Wanneer je het hebt over 3 tot 4 keer zoveel, ga je geruchten voeden over je concurrent en zet je een jeugdspeler te kakken.

Niet netjes dus.

28 september 2015 om 10:08

Brands had kunnen volstaan met het antwoord dat Frenkie voor Ajax had gekozen. Het hoe en waarom had hij in het midden moeten laten. Hij had de vraagsteller naar Frenkie moeten verwijzen. Desnoods had hij kunnen zeggen dat Ajax een beter aanbod dan PSV had gedaan. Of in het uiterste geval had hij kunnen zeggen dat Ajax hem meer salaris had geboden.

Brands is te ver gegaan door naam en paard te noemen en specifiek te vermelden dat Frenkie 3x zo veel vroeg als Bergwijn. Daarmee wordt frenkie weggezet als een geldwolf en dat is niet netjes.
Bovendien is het nog maar af te wachten of Brands bewering niet gechargeerd is en dat zijn bewering inderdaad waar is. Als Bergwijn 4 ton per jaar verdient dan zou Frenkie ruim boven het miljoen uitkomen en dat is het salarisplafond van Ajax, dus daar geloof ik eerlijk gezegd helemaal niets van.

28 september 2015 om 11:00

@ajaxrene,

Brands zet Frenkie helemaal niet neer als een geldwolf, ten eerste al om het simpele feit dat geldwolf een relatief begrip is en hij daarnaast het woord geldwolf niet eens in de mond heeft genomen. Dat jij het gevoel krijgt dat Frenkie wordt weggezet als geldwolf heeft alles met jouw perceptie te maken. Ik persoonlijk zou het niet eens raar vinden dat Frenkie met behoorlijke salariseisen zou aankomen. Frenkie had van te voren al aangegeven dat hij niet perse weg hoefde bij Willem 2, en als dan de 2 grootste clubs uit NL achter je aanzitten dan is het niet raar om die 2 tegen elkaar uit te spelen voor een goed salaris. En dat Ajax meer te bieden heeft is niet vreemd aangezien zij de rijkste zijn. Als Ajacied moet je gewoon trots zijn dat Ajax in deze positie zit om dit te kunnen doen.

28 september 2015 om 11:28

Ik vind het echt geen probleem. Als TD van PSV heb je tegenover je fans ook verantwoording af te leggen, en dat doet hij op deze manier. Ik snap dat je het als ajacied misschien onprettig vindt om te horen dat De Jong zijn keuze voor Ajax wellicht op geld heeft gebaseerd (al is dit allerminst gezegd natuurlijk), maar bij Ajax is er ook weleens gesproken over de salariseisen van vertrokken spelers (bouy bijvoorbeeld, of Kishna). Of Frank de Boer die een grap maakte over het salaris van Odegaard. Dat lijkt me ook geen enkel probleem, jou wel?

28 september 2015 om 11:35

@wvisch

Je hoeft een woord als geldwolf natuurlijk niet te benoemen om iets te insinueren.
Brands heeft wel vaker spelers, waarmee hij er niet uitkwam, in een negatief daglicht gezet om daarmee zijn eigen straatje schoon te vegen.
Het is niet netjes om over de salariseisen van een onderhandelingspartner te spreken, dat is iets voor binnenskamers.

28 september 2015 om 11:55

@buitenspelval,

ik vind niet dat hij iets insinueert. In mijn ogen geeft hij gewoon aan dat PSV niet aan zulke salariseisen wilt voldoen. Je kan het ook zien dat PSV gierig is, het is maar net met welke bril je er naar kijkt. Een talent die je van buitenaf wilt aantrekken doe je dat vaak door een mooi toekomstbeeld te schetsen en een goed salaris aan te bieden waaruit je laat blijken dat die speler zeer gewenst is. Dat Frenkie dat gevoel niet bij PSV kreeg en wel bij Ajax zegt alleen dat Frenkie zich meer waard vond dan het aanbod wat PSV hem aanbood is niks geldwolverigs aan. Allen een verschil in waardebeoordeling.

In mijn optiek hebben supporters meer recht op de waarheid dan dat je een speler beschermt die niet eens voor jou club speelt.

28 september 2015 om 13:35

@baard Legt Brands dan ook verantwoording af ten opzichte van de fans over het salaris van de materiaalman? Of de koffiejuffrouw? Fans denken altijd dat ze inzicht moeten hebben in de geldstromen binnen een club. Dát vind ik persoonlijk erg raar. Supporters hebben totaal niets te maken met het salaris van een jeugdspeler. Dat aandeelhouders inzicht krijgen, of hoofdsponsors. Dat is logisch. Maar supporters?

Ik krijg als fervent Nike liefhebber ook geen inzicht in de salarishuishouding van de marketingman binnen Nike. Ook al koop ik jaarlijks voor honderden euro's aan sneakers. En heeft Nike zonder klandizie (waar ik dus onderdeel van uit maak) geen bestaansrecht meer!

28 september 2015 om 14:39

Tja, zo werkt de voetbalwereld nou eenmaal, als je nooit naar buiten treed komen ze wel verhaal halen als het ze niet zint. Maar dit is toch niets schokkends of zo? Als een verkopend team verklaart richting zijn supporters dat speler X 3 keer meer kon verdienen bij zijn nieuwe club en een transfer daardoor niet tegen te houden was dan vinden we dat toch ook niet gek? Ik vind het geen enkel probleem dat dit nu naar buiten komt over Frenkie de Jong, nu is het voor ons duidelijk hoe de transfer en de keuze voor ajax tot stand zijn gekomen.

28 september 2015 om 18:24

Non discussie, Brands mag zeggen wat hij wilt. Nergens lees ik in een negatieve uiting over zowel de speler als Ajax. Dat dat kleine ventje veel te veel salaris zal krijgen lijkt mij evident, daar al dat soort knaapies (ongeacht voor welke club deze spelen) simpelweg teveel betaald krijgen. Ach over 10 lezen wij misschien wel dat Brands de fout van zijn leven heeft gemaakt omdat dit spelertje uitgroeit tot een klasbak. You'll never know.

Vreemd om zo uit de school te klappen hierover. Uiterst onprofessioneel, maar goed als ajacied ben ik blij dat hij het te veel vond. Ajax heeft nu eenn groot talent er bij!

Kop die de lading niet dekt. "Ajax-tiener vroeg drie keer zo veel salaris aan Psv"
Toen hij dat vroeg, was hij nog van Willem II, dus hoort het Willem II-tiener te zijn.
En verder suggereert het dat hij drie keer zo veel vroeg aan PSV dan aan Ajax, maar dat blijkt niet zo te zijn. Hij vroeg drie keer zo veel als Bergwijn. Volgens Brands is dat een vergelijkbaar talent. Nou, daar zijn de meningen dan over verdeeld. Frenkie is in zijn leeftijdsklasse veruit het grootste talent en hoort dus ook een beter contract te krijgen dan Bergwijn, met alle respect.
Hieruit blijkt dan weer de onkunde van Brands, die iedereen hetzelfde wil betalen, terwijl niemand hetzelfde is.

28 september 2015 om 09:56

We zullen zien wie het uiteindelijk beter gast doen de jong of bergwijn.

28 september 2015 om 10:35

Als Bergwijn het beter gaat doen, dan komt dat omdat hij oorspronkelijk Ajax-jeugd was.

Nogmaals, t is zonde voor psv, maar ajax moet in de spiegel kijken. Het is beschamend dat je geen middenvelders op de Toekomst hebt rondlopen, Sinkgraven, Bazoer, De Jong...bij een goede doorstroom vd jeugd zou men geen jeugdig talent van buitenaf hoeven te halen. Genoeg spitsen in de A1 maar we halen Sanogo? Hoop dat de Jong de juiste keuze heeft gemaakt.

Alhoewel ik weinig sympathie heb voor dit soort berichten van Brands, is het toch jammer dat hij niet naar PSV is gegaan. Een jongen uit de streek en bij Ajax lopen al zoveel jonge middenvelders, de kans dat hij zich daar tussen speelt is natuurlijk moeilijker dan bij Psv.

28 september 2015 om 10:05

De Jong komt uit Zuid-Holland, het feit dat hij bij Willem 2 in de jeugd heeft gespeeld maakt hem toch nog geen jongen van de streek.

28 september 2015 om 10:21

Helemaal eens, hier was ik niet van op de hoogte. Dank voor de aanvulling! Hij speelt overigens al meer dan 10 jaar buiten Arkel, maar dat dan weer terzijde.

Drie keer zoveel als bergwijn lijkt me heel bizar, die verdient al 4 ton

28 september 2015 om 09:52

Ga jij nou beweren dat PSV een jeugdspeler van 17 jaar 4 ton salaris betaald?? Lijkt me echt onjuiste informatie. Zou werkelijk nergens op slaan. En als dat wel zo zou zijn, zou PSV zich diep moeten schamen! Geloof er helemaal niets van!

28 september 2015 om 10:04

Waar haal jij de info vandaan dat Bergwijn 4 ton verdiend? Hij heeft op zijn 16e dit contract getekend, PSV geeft echt geen 4 ton aan een speler van 16. Het zou kunnen dat hij bij het contract dat hij als hij 18 is tekent 4 ton gaat verdienen, maar zelfs dat lijkt me vrij veel.

28 september 2015 om 10:40

Nergens is makkelijk te achterhalen wat Bergwijn en Frenkie nu precies verdienen. Er wordt alleen gemeld dat Ajax aan Willem II ongeveer 5 ton voor Frenkie heeft betaald.
Bergwijn wordt volgende week pas 18 jaar en dan gaat z'n nieuwe contract in, met waarschijnlijk een hoger salaris. Het is dan dus nog maar de vraag over welk salaris van Bergwijn Brands het nu precies heeft. Als jeugdspeler verdiende Bergwijn ongeveer 50.000 euro per jaar en dat zou inhouden dat Frenkie 200.000 euro vroeg.

Goh wat zijn de druiven zuur bij PSV

28 september 2015 om 10:43

Het valt mij op dat Brands elke keer wanneer hij een talent richting Ajax ziet vertrekken gaat janken. Het ligt dan weer aan de instelling v d speler dan wel zijn salariseisen...altijd achteraf.
Ajax zit nu toch ook niet te janken dat Bergwijn van Ajax naar PSV ging ?

Wel grappig dat Brands Frenkie vergelijkt met het enige talent wat PSV heeft en dat is Bergwijn....die van Ajax afkomstig is.

28 september 2015 om 11:13

Hoezo dat dan?
Was gewoon een vraag tijdens een forumavond.
Moet Brands dan liegen?

Het geeft gewoon aan waar de prioriteiten liggen van PSV en Ajax. Ajax is bereid veel te betalen voor grote talenten en PSV niet, die geven liever veel uit aan spelers die er direct staan. Voor allebei is iets te zeggen. Maar het zou Brands sieren als hij dit soort zaken voor zich houdt.

Loris Karius speelde meen ik in de jeugd van Man United en niet bij City

Dan moet hij volgens brands wel een slechte mentaliteit hebben zeker. Waar heb ik dat eerder gehoord.

Leuk dat natrappen, hoe dan ook ik ben blij dat Ajax wel wat meer voor hem over had. Ajax doet het goed bij het investeren in talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren