Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In de tijd dat ik met hen allebei werkte was hij beter dan Virgil van Dijk’

Laatste update:

Kieran Tierney wordt al een paar seizoenen lang als een van de beste spelers in de Schotse Premier League gezien en dat feit is ook Arsenal niet ontgaan. The Gunners hebben in de afgelopen weken een aantal pogingen gedaan om de linksback los te weken bij Celtic, al is het de Londenaren nog niet gelukt om tot een akkoord te komen. Ronny Deila, ex-trainer van the Hoops, denkt dat Tierney klaar is voor een stap hogerop.

“Kieran zou het enorm goed doen bij Arsenal, dat weet ik zeker. Qua techniek kan het nog wat beter, maar verder heeft hij alles al”, vertelt de huidige coach van Valerenga in gesprek met The Scottish Sun. Deila had in de tijd dat hij de scepter zwaaide in Glasgow ook de beschikking over Virgil van Dijk en trekt een vergelijking met de verdediger van Liverpool: “Ik denk dat Kieran zelfs een betere mentaliteit heeft dan Virgil.”

“Dat is wat ik toen in ieder geval heb gezien. Virgil heeft natuurlijk wel een aantal flinke stappen gezet sinds zijn vertrek bij Celtic, maar in de tijd dat ik met hen allebei werkte was Kieran net iets beter. Ze hadden allebei de fysieke kwaliteiten om op het hoogste niveau te kunnen spelen. Virgil had alles, maar Tierney heeft dat ook.”

Arsenal heeft vooralsnog echter weinig succes in zijn jacht op de 22-jarige Tierney, aangezien Celtic naar verluidt al twee aanbiedingen heeft afgeslagen. Het hoogste bod van de Engelsen bedroeg vooralsnog een kleine 28 miljoen euro en het is nog maar de vraag of zij een derde poging gaan wagen.

Zou jij Kieran Tierney een goede aanwinst vinden voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"virgil had alles, maar Tierney heeft dat ook." Behalve lengte dan he 178 is een prima lengte voor een back, maar dan moet je hem niet gaan vergelijken met Van Dijk.

16 juli 2019 om 14:57

Überhaupt; zullen we deze Virgil anders gaan vergelijken met prima Dani Alves. Dan zullen we er ook achterkomen dat Alves beter was. Als rechtsback. En dan Virgil beter is. Als centrale verdediger. Dit slaat echt als een onwijs grote tang op een heel klein varken.

Heb deze jongen nog nooit zien spelen, ken hem alleen uit Fifa. Kan me ook moeilijk voorstellen dat een Celtic speler 30 miljoen moet kosten en dat een Celtic speler een directe versterking voor Arsenal is. Maar ik laat me graag verrassen. Monreal is over zijn top en Kolasinac kan niet verdedigen, dus hij hoeft niet te vrezen voor een zware concurrentiestrijd.

Aan Arsenal nieuws geen gebrek hier vandaag in ieder geval, haha.

Voor 25 miljoen pond moet Arsenal deze aankoop gewoon over de lijn trekken. Dan kan Emery weer met 4 verdedigers spelen en heb je (als ik de berichten mag geloven) er een speler bij die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat.

16 juli 2019 om 16:12

25m pond is ook al geboden (18 7), alleen is de constructie van het bod nog niet naar wens.

Maar goed, aangezien er geen kapers op de kust zijn en Tierney geblesseerd is, is er ook niet heel veel haast mee gemoeid.

16 juli 2019 om 17:52

Precies. Even de constructie tweaken en het is gedaan lijkt mij.

Deze jongen wordt overal enorm opgehemeld zonder al te veel ervaring te hebben buiten de Schotse competitie. Dat niveau is niet bijster hoog, en wetende hoe men in Groot-Brittannië vaak een wat chauvinistisch beeld heeft van het eigen voetbal en de voetballers, ben ik benieuwd hoe goed deze jongen echt is. Het zou natuurlijk maar zo kunnen dat hij het ook waar weet te maken, aan de andere kant is misschien een tussenstap ook handig. Ik kan me toch niet voorstellen dat hij zich bij de Engelse top 6 direct in de basis zou spelen.

16 juli 2019 om 15:37

@dejan

het niveau van de Eredivisie is ook niet bijster hoog maar wij verkopen ook aan buitenlandse topclubs wat met regelmaat succes oplevert. ik denk wel dat deze jongen het talent heeft het te redden in de PL ook al komt hij niet uit een topcompetitie

16 juli 2019 om 15:41

Tierney heeft op zijn 22e 41 Europese wedstrijden, voornamelijk in de Champions League gespeeld en was een constante uitblinker. Monreal bijvoorbeeld heeft er 52, waarvan 10 voordat hij naar Arsenal kwam. Mustafi 30, 11 voor Arsenal... Hij is een zeer ervaren jongen en is aanvoerder. Hij heeft al meer dan 100 SPL wedstrijden gespeeld. Als je bovendien denkt dat PL fans positief aankijken tegen Celtic of Schotland heb je er geen verstand van

16 juli 2019 om 16:17

Nu laat je het iets mooier lijken dan het is, ik heb het even nagekeken en schijnbaar heeft hij in 9 CL-duels gespeeld. Kwalificatie even achterwege gelaten, dat vind ik redelijk, maar niet indrukwekkend. Daarnaast weet Celtic natuurlijk zelden echt een vuist te maken in Europa.

16 juli 2019 om 16:48

Thanks dan had ik dat even bij het verkeerde eind. Excuus! Dacht dat hij veel meer had gespeeld.

Ik heb nog steeds erg veel vertrouwen in hem.

16 juli 2019 om 16:07

Dat klopt, maar de laatste jaren zijn spelers die van Celtic komen redelijk geslaagd: Forster, Wanyama, Van Dijk, Dembele (van Lyon), Pukki, Ledley, Ki, en ik kan nog langer doorgaan.

En hoe jammer ik het zelf ook vind, Arsenal is geen topteam meer, en Kolasinac en Monreal uit de basis spelen is zeker wel te doen.

16 juli 2019 om 18:40

Dacht ook iedereen van Andy Robertson, nu een vd beste backs in Europa. Tierney is precies zo'n zelfde type. Ik ben er van overtuigd dat hij zich kan gaan ontwikkelen zoals Robertson.

Theo Walcott was op z'n 17e ook beter dan Jaap Stam. Alleen wel op een andere positie en uiteindelijk werd 'ie niet veel beter daarna. Rare vergelijking dit.

Wat overigens niet wil zeggen dat dit geen getalenteerde jongen is, maar daar kan ik geen oordeel over vellen, omdat ik werkelijk nog nooit een wedstrijd uit de schotse competitie heb gezien. Of nouja, misschien een keer een samenvatting van een Old Firm.

Goed verhaal dit.

16 juli 2019 om 16:21

Dit zijn van die standaardpraatjes om de prijs wat omhoog te gooien. Slaat kant noch wal.

Aan Arsenal nieuws opeens geen gebrek. Geruchten over Everton, Ceballos en Tierney. Gelukkig niet de minste namen. Hopelijk kan Arsenal dit over de streep trekken. Het wordt tijd dat er weer een goede linksback wordt gehaald. Monreal kan niet meer en Kolasinac kan niet verdedigen.

16 juli 2019 om 18:41

Alleen nu eens verkopen. Kos zal vertrekken, heb graag dat Mustafi ook wordt verkocht. Jenkinson aub weg, Xhaka (maar die zal wel blijven) en weg met Mhiki. Zou 100mln kunnen opleveren..

Altijd maar dat terugblikken op 'toen was hij beter dan'. Leuk als herinnering in je hoofd misschien, maar we weten allemaal wat de status vandaag de dag is. En laten we het ook maar daar bij houden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren