Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Immers wil respect: ‘In Nederland is niets goed, behalve Lionel Messi’

Laatste update:

Het doet Lex Immers niet veel meer als hij kritiek krijgt op zijn manier van voetballen of hoe hij eruitziet. De aanvallende middenvelder, die afgelopen maand de gelederen van Cardiff City verliet voor een contract tot medio 2018 met Club Brugge, had daar in het verleden echter wel moeite mee, erkent hij in Het Nieuwsblad.

/

"Ik denk wel vaak: Waarom zeggen mensen zulke dingen? Jullie kennen mij toch niet? Ik ben een heel sociaal en net mens", zo geeft Immers in de Belgische krant te kennen. "Iedereen maakt wel eens fouten, maar als voetballer word je dan meteen rigoureus afgemaakt. En in Nederland vinden ze elke dag wel iets om over te zeuren. Het wordt steeds erger met al die praatprogramma’s zoals De Wereld Draait Door."

"In Nederland is niets goed, behalve Lionel Messi. Dan zeg ik: Ik verdien respect", stelt Immers. "Kijk naar mijn loopbaan: ADO Den Haag, Feyenoord, Cardiff City en Club Brugge. Ik heb met grote namen gewerkt: Ronald Koeman, Fred Rutten... Ik zeg niet dat ik een fantastische voetballer ben, maar ik heb niets meer te bewijzen. Aan niemand in Nederland. Alleen mijn gezin en familie zijn er belangrijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is oprecht het raarste wat ik heb gelezen in een lange tijd. Je krijgt geen respect als je zegt "ik verdien respect", dat dwing je af. Maar spelers die bij andere clubs speelden, verdienen geen respect?

Ik heb ook met grote namen gewerkt; McDonalds, Albert Heijn en NH-hotels, geef mij respect nu!!!

4 februari 2017 om 08:09

Ben ik het absoluut niet mee eens, je kunt best aangeven dat je vind dat je respect verdiend. Ik vind ook niet dat Immers hier heel veel rare dingen zegt. Wij zijn als Nederlanders zeer kritisch en belichten liever hetgeen wat nog open staat voor verbetering dan hetgeen wat al goed loopt. Dat kan een mooie eigenschap zijn, maar ook vaak een slechte.

In het geval van Immers is dat voor de normen van de Eredivisie altijd een uiterst degelijke voetballer geweest, hoe hij bij Feyenoord altijd is weggezet vond ik ook wat overdreven. Als een of andere lompe boer die geen bal kon raken.

Je hoeft spelers echt niet altijd te bewieroken, in tegendeel, maar je kunt voetballers wel in hun waarde laten zonder ze keihard af te kraken of na een wedstrijd op een belachelijk hoog voetstuk te zetten, een nare eigenschap die we nogal hebben als het om jonge talenten gaat.

4 februari 2017 om 08:11

Je snapt zijn punt niet. Hij vindt dat voetballers te weinig respect krijgen, ondanks dat ze een prima carriere hebben gehad. Hij roept niet om respect, maar hij geeft aan dat hij dat respect verdiend aangezien hij een prima carrière heeft gehad. Maar dit respect krijgt hij niet, omdat Nederlanders alleen maar zeuren: zoals jij met deze reactie.

4 februari 2017 om 08:21

Je zeurt nu kennelijk over iemand die een oprechte vraag stelt over iemand die zeurt.

Ben je toevallig 110% Nederlands?

4 februari 2017 om 09:43

Als voetballer ben je nu eenmaal een publiek persoon. Maar om nou te zeggen dat je respect verdient omdat je het voorrecht hebt gehad om profvoetballer te mogen zijn gaat mij te ver. Sterker nog profvoetballers verdienen te eenvoudig hun centen. Een voetballoopbaan is een voorrecht

Nee hoor, want Messi is waardeloos in de lucht .

4 februari 2017 om 10:28

Daar dacht van der Sar in de Champions League finale van 2009 anders over

Wat een nonsens! Waarom zou ik iemand respect moeten geven op basis van clubs waar die gespeeld heeft. Boeit me geen moer. Zelfde als iemand werkt bij ishen Aldi of lydl, verdiend ie dan geen respect? Flex immers ofzo man

Vd Gijp krijgt alleen een hard plassertje van kleine Messi of van grote sterke donkere voetballers maar vd Gijp zit dan ook in een satirisch programma wat soms over voetbal gaat maar net zo vaak over de sigaren van Derksen of het kapsel van Genee. Dat moet je als voetballer niet serieus nemen. Ik denk dat het voor de rest op zich wel meevalt met de waardering voor voetballers.
Immers is geen gepolijste technicus maar niet niet iedere voetballer kan dat zijn. Niets van aantrekken en lekker laten lullen.

Ik snap hem wel hoor. Iedereen zou stiekem dromen van een carriere als die van hem. Maar voor 'liefhebbers' van het spelletje is het alleen raar en ongeloofwaardig dat 9 van de 10 geen liefhebber blijkt te zijn maar een zure naprater die elke voetballer afkraakt. Immers wordt ook alleen maar belachelijk gemaakt om zijn uiterlijke voorkomen en omdat hij teveel kansen mist.

Oh Lex ik wist niet dat je automatisch respect voor iemand moet hebben als hij profvoetballer is bij een aantal clubs.

Hij noemt de Wereld draait Door, maar dit is vooral bedoeld richting VI. Die zeiken echt iedere speler van de top 3 af en het is regelmatig behoorlijk resepectloos. Als voetballer zijnde moet je dat programma eigenlijk ook niet kijken. Je baas, je collega of jijzelf wordt toch structureel in de zeik genomen.

Het valt me ook op dat Johan Derksen echt super negatief is over bepaalde mensen en dan echt regematig in herhaling valt. En vrienden die iets fout doen waar je terecht kritisch op mag zijn zoals de directeur van Twente (Joop) die verdedigd hij onterecht tot het einde omdat het een vriendje van hem is.

4 februari 2017 om 12:41

Klopt zie het laatste tijd met Beugelsdijk Lamprou na 1x is punt wel duidelijk, maar Johan zegt letterlijk altijd hetzelfde.. Ze kunne zeggen dat ze het niet zo bedoelen maar ik denk dat vooral Johan oprecht spelers met de grond gelijk maakt en kapot wilt make eng mannetje

Zeggen dat je met grote namen hebt gewerkt en dan niet verder komen dan Ronald Koeman. Fred Rutten is natuurlijk geen grote naam. Niet als speler en ook niet als trainer. Ontslagen worden bij Schalke, Psv, Feyenoord en in het midden-oosten noem ik niet bijzonder. Evenals die prijzenkast van Fred waar een schamele KNVB-beker in staat. Danny Blind heeft als trainer er ook eentje in zijn kast staan, dat is met alle respect ook geen grote naam qua trainer.

Ik heb alle respect voor Immers. Geen bijzondere speler, maar toch voor mooie clubs mogen spelen, daar verdiend ie de credits voor, maar een goede voetballer vind ik hem niet.

In Nederland heb je toch een klaagcultuur vergelijken met andere landen daar heeft Immers natuurlijk gelijk in alles draait om materialisme Ik moet zeggen dat Immers echt alles uit zijn carriere heeft gehaald het is technisch geen goede voetballer maar meer een houten klaas ik vind dat hij wel respect verdient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren