Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zou zo'n soort filmpje aan de spelers van Ajax laten zien'

Laatste update:

Ronald de Boer hoopt dat de spelers van Ajax de pijnlijke uitschakeling in de halve finale van de Champions League naast zich neer kunnen leggen met oog op de titelrace. Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, waarna woensdag het kampioenschap kan worden behaald in de uitwedstrijd tegen De Graafschap. “De landstitel is al heel het jaar het állerbelangrijkste. Daar verandert niets aan. De spelers weten ook: nog vijf dagen alles uit de kast om het seizoen goed te eindigen”, aldus De Boer.

Een dag na de uitschakeling van Ajax in het miljardenbal twitterde De Boer een video met daarin de hoogtepunten van de ploeg van trainer Erik ten Hag dit Champions League-siezoen. “Ik kreeg er kippenvel van. Ik zou zo'n soort filmpje aan de spelers laten zien. Zo van: kijk hier naar, ondanks de enorme teleurstelling. Dan kun je het afsluiten in je hoofd en vervolgens vol voor de titel gaan”, vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Ondanks de grote teleurstelling had het Ajax-publiek woensdagavond een groot applaus over voor de spelers van Ajax. De steun van de supporters kan volgens De Boer een belangrijke rol spelen. “Dat is zeker een factor, het verlangen is zo groot”, vervolgt de oud-international. “Het eerste halfuur is cruciaal. Als dat lekker loopt, denk je op het veld echt niet meer aan die wedstrijd tegen Spurs. Zo niet, dan kan het nog echt wel een mentaal gevecht worden." De wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht begint, net als alle wedstrijden in de Eredivisie, zondag om 14.30 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat de jongens het ook zo kunnen zien. Al zal t voor hun ook nog na dreunen. Of zo'n filmpje goed is weet ik niet. Kan ja.. kan ook weer een verkeerd buikgevoel geven misschien.
Maar de titel is in handbereik. Twee keer winnen en je bent kampioen. Laatste hordes.. iedereen schouders eronder. Erin gaan als beesten en die schaal pakken en met een welverdiende rust de zomer in gaan!

Come onnnn guy's!!!

Als je aan het begin van het seizoen had gezegd dat je de dubbel wint en halve finale CL hebt gehaald, was je redelijk voor gek verklaard. Het CL-sprookje is helaas over, maar de titel was en is nog steeds hetgene waar je heel het jaar voor strijdt. Zodra je die binnen heeft, vergeet iedereen de dramatische ontknoping tegen Spurs en zal iedereen alleen maar applaudisseren voor hetgene wat je dit seizoen hebt neergezet (als Nederlandse club).

11 mei 2019 om 16:18

Je mag het aan mijn collega's en vrienden navragen, maar vorig jaar September voorspelde ik de dubbel en een kwart finale Champions League. Uiteraard lachten ze me nagenoeg allemaal uit, maar je kon al vroeg in het seizoen zien dat we een uitzonderlijk goede selectie hebben dit seizoen. Nu vol voor de titel inderdaad en dan heb je gewoon een prachtig seizoen achter de rug.

11 mei 2019 om 16:44

Dat het elftal bijzonder was kan niemand ontkennen. Maar je moest je nog wel zien te kwalificeren voor de groepsfase door eerst 6 voorronde wedstrijden te spelen. Dat je ongeslagen de poule doorkomt, RM en Juve van de mat veegt en op 10 seconden de finale mist, hadden niet veel kunnen voorspellen vermoed ik. Moet eerlijk toegeven dat als Ajax de finale had gehaald, ze waarschijnlijk kansloos waren tegen Liverpool, omdat zij zoveel qua fysiek als techniek als spelopvatting de meerdere zijn van Ajax.

Lijkt me heel moeilijk om de koppies weer om te zetten en er vol voor te gaan. De teleurstelling dendert bij mij nog flink na waardoor ik me totaal nog niet kan richten op de competitie. Door de kans op Europees succes voelt de mogelijke titel een beetje als een troostprijs. Belachelijk, ik weet het..... Hopen maar dat de spelers er niet zo kinderachtig in staan als ik.

11 mei 2019 om 16:22

Zeer herkenbaar gevoel, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat je begin te beseffen dat we echt een prachtig seizoen achter de rug hebben waar je met recht trots op mag zijn, mits we de titel pakken. Alleen zal waarschijnlijk altijd het gevoel blijven knagen dat het wellicht nog mooier had kunnen en eigenlijk moeten zijn.

Filmpje is niet nodig. De jongens weten wat ze te doen staat. Knallen morgen tegen een gehavend en zich op play off focussend Utrecht.

al die trainers altijd met hun psychologie van de koude grond. alsof zo een filmpje die spelers eraan moet herinneren dat ze het geweldig hebben gedaan in de Champions League. dat zullen ze zelf ook wel weten maar dat zal de teleurstelling van de uitschakeling niet minder maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren